Έρευνα πριν την μεταμόσχευση

hair_dreamer

New Member
Απ: Έρευνα πριν την μεταμόσχευση

koskar είπε:
Αυτη ειναι μεγαλη αλήθεια, και ενα απο τα μεγαλα μειονεκτηματα μιας μεταμοσχευσης. Και μην ξεχναμε ότι επιπλεον τους πρωτους εξι μηνες πρεπει να φορας συνεχεια καπέλο για προστασία από τον ήλιο με αποτελεσμα να περιορίζεσαι αναγκαστικά από πολλές δραστηριοτητες , ειδικά τους καλοκαιρινους μηνες. Φιλε κουραγιο, σου ευχομαι τα καλύτερα και ελπιζω να ηταν η τελευταια σου μεταμόσχευση.
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες αν και δεν ηταν η τελευταια επεμβαση γιατι εχω αφησει το vertex apo norwood 5 ακαλυπτο το οποιο θα καλυψω με το τελευταιο strip που μου μενει και με fue σε συνδυασμο,οπως στην τελευταια γιατι σε μεγαλα norwood ειναι αδυνατο να μην χρησιμοποιησεις και τις δυο μεθοδους καθως καμμια μεθοδος δεν φτανει απο μονη της για ολικη καλυψη.Θελω να πω μακαρι να φτανε η fue απο μονη της αλλα πανω απο norwood 3 η strip ειναι απαραιτητη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094 είπε:
Εσύ marmaromenos πως πας με την επέμβασή σου; ανυπομονώ να δω τις δικές σου φωτογραφίες, θα ήταν πολύ καλό να έβλεπα τη δότρια σου στο γένι πριν και μετά τις πρώτες μέρες, αλλά και τώρα. Θα ανεβάσεις κάποιες;

3 φωτογραφίες αμέσως μετά την επέμβαση μου. (1050 graftw περίπου από τα γέννια)

Συνημμένα

• tn_IMG_2333 ccccc.jpg
    tn_IMG_2333 ccccc.jpg
    72.9 KB · Προβολές: 46

Και 15 μέρες μετά την επέμβαση και ένα λεπτό πριν ξυριστώ για πρώτη φορά με μηχανή.όπως βλέπεις τα γέννια δεν μου λείπουν

Συνημμένα

• IMGP0082 aaaa.jpg
    IMGP0082 aaaa.jpg
    570.7 KB · Προβολές: 38

Lazaros

New Member

Φίλε marmaromenos,

Από γενια βλέπω είσαι Norwood 0 ;D

Καλά αποτελέσματα να έχεις!

hair_dreamer

New Member

Lazaros είπε:
Φίλε marmaromenos,

Από γενια βλέπω είσαι Norwood 0 ;D

Καλά αποτελέσματα να έχεις!
:D οντως μια μικρη αποτριχωση στο γενι ουτε θα την καταλαβει με τετοια δοτρια.Μarmaromene σου ειπε ο bissanga ποσα θυλακια περιπου μπορει να σου αφαιρεσει απο κει στο μελλον?Λογικα 1000-1500 με τετοιο γενι θα τα χεις.

Μου ειπε οτι την επομενη φορα θα μου παρει 1000 γεννια και 500 απο το στηθος.Μπορώ και πολύ παραπάνω αλλά καλύτερα να μην βιάζομαι.Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και να έχω την δυνατότητα να συνεχίσω

hair_dreamer

New Member

marmaromenos είπε:
Μου ειπε οτι την επομενη φορα θα μου παρει 1000 γεννια και 500 απο το στηθος.Μπορώ και πολύ παραπάνω αλλά καλύτερα να μην βιάζομαι.Ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και να έχω την δυνατότητα να συνεχίσω
Απο στηθος ειναι λιγο τεμπελικα τα θυλακια γιατι ειναι σαν τις ελιες,τον μισο χρονο ειναι σε τελογενη φαση το θυλακιο και δεν υπαρχει τριχα ενω απο το γενι εχουν τον ιδιο κυκλο με τις τριχες του κεφαλιου οποτε ειναι οτι πρεπει για μεταμοσχευση μονο που εχουν μεγαλυτερη διαμετρο αλλα αν τις βαλεις πισω απο την hairline η στο vertex ειναι αριστες για μεταμοσχευση οποτε εισαι τυχερος με τετοιο γενι.

n094

Active Member

marmaromenos είπε:
Marmaromenos ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σου σχετικά με τις φωτογραφίες. Πραγματικά μπορείς περισσότερα, το βλέπω και εγώ στα δικά μου γένια. Είμαι μόλις στην τέταρτη μέρα μετά την εξαγωγή και ενώ έβγαλα 550 μοσχεύματα γένι, η περιοχή είναι λες και δεν αγγίχτηκε… (στο νήμα μου θα ανεβάσω εικόνες από τη τρίτη μέρα… σήμερα, τέταρτη μέρα, πραγματικά δε φαίνεται σχεδόν τίποτα.

hair_dreamer είπε:
Απο στηθος ειναι λιγο τεμπελικα τα θυλακια γιατι ειναι σαν τις ελιες,τον μισο χρονο ειναι σε τελογενη φαση το θυλακιο και δεν υπαρχει τριχα ενω απο το γενι εχουν τον ιδιο κυκλο με τις τριχες του κεφαλιου οποτε ειναι οτι πρεπει για μεταμοσχευση μονο που εχουν μεγαλυτερη διαμετρο αλλα αν τις βαλεις πισω απο την hairline η στο vertex ειναι αριστες για μεταμοσχευση οποτε εισαι τυχερος με τετοιο γενι.
Σχετικά με τα μοσχεύματα από το στήθος θα συμφωνήσω με τον hair dreamer, πρέπει να αποτελούν την έσχατη λύση, τα έχω βάλει και βλέπω ότι (πέρα από την «τεμπελιά τους») φύονται και λίγο αλλόκοτα ανεξαρτήτως της γωνίας εισαγωγής του μοσχεύματος, ενώ επιπρόσθετα έχουν αρκετά διαφορετική υφή και πάχος από τα του κεφαλιού και των γεννιών. Ωστόσο, αν δεν υπάρχουν άλλα, «τη δουλειά τους» την κάνουν.

n094

Active Member

Λοιπόν, φωτογραφίες από τις δότριες (τρίτη μέρα από γένια και δεύτερη από κεφάλι)

ΟΥΠΣ... ΣΥΓΝΩΜΗ αυτές οι φωτογραφίες μπήκαν κατά λάθος εδώ ... προορίζονταν για το νήμα μου... τις σβήνω...

hair_dreamer

New Member

n094 είπε:
Σχετικά με τα μοσχεύματα από το στήθος θα συμφωνήσω με τον hair dreamer, πρέπει να αποτελούν την έσχατη λύση, τα έχω βάλει και βλέπω ότι (πέρα από την «τεμπελιά τους») φύονται και λίγο αλλόκοτα ανεξαρτήτως της γωνίας εισαγωγής του μοσχεύματος, ενώ επιπρόσθετα έχουν αρκετά διαφορετική υφή και πάχος από τα του κεφαλιού και των γεννιών. Ωστόσο, αν δεν υπάρχουν άλλα, «τη δουλειά τους» την κάνουν.
Πανω σ αυτο μιας και εχεις ηδη πειρα,μηπως ο Μπερλουσκονι εχει τιγκαρει το κεφαλι του με τριχες απο body και εχει χαζεψει ολο τον κοσμο με το να εχει τη μια μαλλια(με toppik μεν) και απο την αλλη να βγαινει γουλι?Εσυ προφανως τα χρησιμοποιησες εκτος hairline για πυκνωση και εις γνωσιν σου οτι θα εχεις αυτη την πυκνωση μονο τους 6 μηνες τον χρονο,απο τον καθε θυλακα ετσι δεν ειναι?Αν ειναι ετσι οντως ειναι μια λυση,εστω και μιση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member

hair_dreamer είπε:
Πανω σ αυτο μιας και εχεις ηδη πειρα,μηπως ο Μπερλουσκονι εχει τιγκαρει το κεφαλι του με τριχες απο body και εχει χαζεψει ολο τον κοσμο με το να εχει τη μια μαλλια(με toppik μεν) και απο την αλλη να βγαινει γουλι?Εσυ προφανως τα χρησιμοποιησες εκτος hairline για πυκνωση και εις γνωσιν σου οτι θα εχεις αυτη την πυκνωση μονο τους 6 μηνες τον χρονο,απο τον καθε θυλακα ετσι δεν ειναι?Αν ειναι ετσι οντως ειναι μια λυση,εστω και μιση.
δεν ξέρω για τον Μπερλουσκόνι, πάντως είναι απίθανο να μπουν όλες μαζί σε φάση ανάπαυσης. Εγώ για παράδειγμα έχω βάλει περίπου 1200 μοσχεύματα από το στήθος διάσπαρτα, αρκετά πίσω από την hair line μέχρι ψηλά στην κορυφή και επειδή ξέρω ακριβώς που, αλλά και μπορώ να τις ξεχωρίσω (μη φανταστείς ότι μπορεί κάποιος άλλος να τις διακρίνει) μπορώ με σιγουριά να ισχυριστώ ότι ένα 60% (ίσως και παραπάνω στη Β περιοχή) του συνόλου τους είναι πάντα εκεί. Τη δουλειά τους την κάνουν και με το παραπάνω (δλδ συμμετοχή στη δημιουργία ενός πιο πυκνού αποτελέσματος) αλλά παρουσιάζουν τα προβλήματα που ανέφερες και ανέφερα επιπρόσθετα και εγώ (διαφορετικός κύκλος, διαφορετική υφή, περιορισμός στο μήκος, ακανόνιστη έξοδος από το δέρμα κλπ σε σχέση με το τριχωτό της κεφαλής)…

hair_dreamer

New Member

n094 είπε:
δεν ξέρω για τον Μπερλουσκόνι, πάντως είναι απίθανο να μπουν όλες μαζί σε φάση ανάπαυσης. Εγώ για παράδειγμα έχω βάλει περίπου 1200 μοσχεύματα από το στήθος διάσπαρτα, αρκετά πίσω από την hair line μέχρι ψηλά στην κορυφή και επειδή ξέρω ακριβώς που, αλλά και μπορώ να τις ξεχωρίσω (μη φανταστείς ότι μπορεί κάποιος άλλος να τις διακρίνει) μπορώ με σιγουριά να ισχυριστώ ότι ένα 60% (ίσως και παραπάνω στη Β περιοχή) του συνόλου τους είναι πάντα εκεί. Τη δουλειά τους την κάνουν και με το παραπάνω (δλδ συμμετοχή στη δημιουργία ενός πιο πυκνού αποτελέσματος) αλλά παρουσιάζουν τα προβλήματα που ανέφερες και ανέφερα επιπρόσθετα και εγώ (διαφορετικός κύκλος, διαφορετική υφή, περιορισμός στο μήκος, ακανόνιστη έξοδος από το δέρμα κλπ σε σχέση με το τριχωτό της κεφαλής)…
Δικιο εχεις το 50% θα βλεπεις απο τα graft που εβαλες,το αλλο 50% θα τεμπελιαζει σε φαση dormat μεχρι να ξαναβγει,για να πεσει σε χειμερια ναρκη το πρωτο 50%,και ας τα χεις πληρωσει ακριβοτερα τα ατιμα :knup:.Αλλα αν το κανεις ενσυνειδητα οπως εσυ ειναι μια λυση οπως λες.

PANOS101

Member

δηλ τα μοσχευματα των γενιων ειναι καλυτερα απο του στηθους?
σιγουρα ειναι πιο χοντρα και σκληρα,αλλα μεγαλωνουνε οπως του κεφαλιου?
και μιας και πιασαμε προσωπικοτητες
ο Κωστοπουλος απο το καλοκαιρι και μετα νομιζω οτι πυκνωσε παρα πολυ(στα ηδη υπαρχοντα)
και δεν νομιζω να βαζει topic

hair_dreamer

New Member

PANOS101 είπε:
δηλ τα μοσχευματα των γενιων ειναι καλυτερα απο του στηθους?
σιγουρα ειναι πιο χοντρα και σκληρα,αλλα μεγαλωνουνε οπως του κεφαλιου?
και μιας και πιασαμε προσωπικοτητες
ο Κωστοπουλος απο το καλοκαιρι και μετα νομιζω οτι πυκνωσε παρα πολυ(στα ηδη υπαρχοντα)
και δεν νομιζω να βαζει topic
Σαν το γενι δεν εχει..Εχουν ακριβως τον ιδιο κυκλο ζωης με τις τριχες του κεφαλιου αλλα αν τις βαλεις πισω χωρια που δεν φενονται δινουν και καλυτερη καλυψη επειδη ειναι πιο χοντρες.Ο Κωστοπουλος μιας και εχει κονομησει αρκετα τοσα χρονια σιγουρα μπορει να εκμεταλευτει ολες τις δοτριες απλα απο το body (οχι απο το γενι) ισχυουν τα παραπανω,αυτος ο Μπερλουσκονι τι κανει απορω,γιατι εμφανιζεται την μια με μαλλι την αλλη φαλακρας(μαλλον επιτηδες το κανει για να μας χαζεψει).

PANOS101

Member

Γιαυτο στο στήθος(παρόλο που έχω χοντρή τρίχα) μαδαω συνέχεια;
Για τον σβέρκο ισχύει ότι δεν είναι ασφαλής περιοχή;

hair_dreamer

New Member

PANOS101 είπε:
Εχω ακουσει οτι αν πας για norwood 7 τοτε δεν ειναι ασφαλης περιοχη,αλλα μεχρι εκεινο το σημειο ειναι ασφαλης.Λογικα μεχρι τα 30-35 το norwood σου δειχνει περιπου που θα κατασταλαξει οποτε μπορεις να συμπερανεις αν ειναι η οχι.

n094

Active Member

PANOS101 είπε:
hair_dreamer είπε:
Εχω ακουσει οτι αν πας για norwood 7 τοτε δεν ειναι ασφαλης περιοχη,αλλα μεχρι εκεινο το σημειο ειναι ασφαλης.Λογικα μεχρι τα 30-35 το norwood σου δειχνει περιπου που θα κατασταλαξει οποτε μπορεις να συμπερανεις αν ειναι η οχι.
Όχι, οι τρίχες στο σβέρκο χαμηλά δεν είναι «ασφαλείς» και δεν έχει να κάνει με το νοργουντ, απλά ο κύκλος τους είναι τελείως ασταθής και κάποιες από αυτές απλά δεν ξαναβγαίνουν (δεν μπορώ να το εξηγήσω απολύτως επιστημονικά, αλλά αν το googlαρετε είμαι σίγουρος πως κάτι θα βρείτε)

kizcos

Member

Ελπίζω να μην είμαι πλέον off topic!!!
Επανέρχομαι για να σας πω ότι κατέληξα στην HDC για μεταμόσχευση 2500 grafts με strip με τον Δρ Κυριάκο Μάρα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου. Αναχωρώ δηλαδή για Κύπρο την Δευτέρα που μας έρχεται.

hair_dreamer

New Member

kizcos είπε:
Ελπίζω να μην είμαι πλέον off topic!!!
Επανέρχομαι για να σας πω ότι κατέληξα στην H*C για μεταμόσχευση 2500 grafts με strip με τον Δρ Κυριάκο Μάρα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου. Αναχωρώ δηλαδή για Κύπρο την Δευτέρα που μας έρχεται.
Kαλη επιτυχια φιλε kizko και καλο ταξιδι ευχομαι.

Μπλουζα