Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

ναι θα βαλω μπροστα και οχι με μεγαλη πυκνοτητα.Στοχος μου ειναι να έχω όσο δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη για να καμουφλάρω όσα μπορώ περισσότερα διάσπαρτα plugs από την προηγούμενη μεταμόσχευση που έκανα στην ελλάδα.

best1210

Member

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TL0cZn_uFqQ

το βιντεο αυτο ειναι αποδειξη οτι πλεον ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!

θεωρω πολυ λαθος να κανει διαγνωση ενας γιατρος μεσα απο φωτο μιας και γι αυτο τον λογο ανοιξε το τοπικ.

ειναι απο την κλινικη οπου πηγε ο Ρουνει!

pavlos

Member

Συμφωνω και εγω εχει πολυ μεγαλη διαφορα αυτα που θα σου πουν απο κοντα με αυτα που θα σου πουν οταν σε δουν εκει!
Τελικα αποτελεσματα με φωτο πριν και μετα δεν εχει?????

vinnie1978

New Member

Παιδιά επειδη το NW μου ειναι μεγαλο προσανατολιζομαι στην μεταμοσχευση την οποια τελικα θα πραγματοποιησω στις 16 Ιανουαριου και οχι νωριτερα οπως αρχικα υπολογιζα λογω αυξημενων επαγγελματικων υποχρεωσεων, να επιδιωξω κατι συντηρητικο για μπροστα δηλαδη με ανοιχτο μετωπο οπως στις φωτογραφιες που επισυναπτω. Για κατι τετοιο 3000 με 3500 γκραφτς ειναι αρκετα για να φτασω μεχρι και το κραουν? Θα μπορεσουν να μου κανουν κατι τετοιο που να φαινεται φυσικο? Τι λετε?

Συνημμένα

• Justin+Theroux+Jennifer+Aniston+Hand+Footprints+_rtX0NrVhdil.jpg
    Justin+Theroux+Jennifer+Aniston+Hand+Footprints+_rtX0NrVhdil.jpg
    55.9 KB · Προβολές: 17
  • 11-morrissey-1997.jpg
    11-morrissey-1997.jpg
    58.5 KB · Προβολές: 19

best1210

Member

θα διευκολυνε αν μπορεις να παραθεσεις φωτο του πως εισαι τωρα.
παντως αν μπορεις να πετυχεις κατι τετοιο οπως στην φωτο θα σαι σουπερ ικανοποιημενος!

best1210

Member

με συγχωρεις τωρα το αντιληφθηκα.
νομιζω οτι μπορεις.
εχεις μαλλι μπροστα που βοηθαει.

αλλα πρεπει να το ψαξεις πολυ καλα.
θεωρω ομως οτι ειναι εφικτο σε μια πολυ καλη κλινικη!

pavlos

Member

vinnie1978 τα 3000-3500 graft δυστυχως δεν 8α μπορεσουν να σου κανουν μια καλη καλυψη απο μπροστα μεχρι πισω , θα χρειαστεις μια μπροστα μεχρι μεση (3000-3500) και μία μεση πίσω για να δεις κατι αξιολογο
Επισης δεν εχεις τραβηξει μια καθετη φωτογραφιά με την αραιωση ακριβως πανω στο κεφαλι σιγουρα θα βοηθησει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bz

New Member

Φίλε best τι ακριβώς σε εντυπωσίασε στο βιντεάκι που πόσταρες ; Αποτελέσματα δεν βλέπουμε , ο τύπος καραφλός μπαίνει , καραφλός βγαίνει . Ο ίδιος παραδέχεται οτι επέλεξε να έχει κάλυψη αντί πυκνότητας ( άρα δεν γίνονται και τα δύο σε ένα τέτοιο νόργουντ , αυτο ναι θα ήταν θαύμα ), η χέρλάιν δεν είναι και τόσο εντυπωσιακή ( οι κρόταφοι είναι τελείως μέσα ) .

Οσο για το τελευταίο πλάνο όπου φαίνεται αχνά η χέρλάιν σε ξυρισμένο κρανίο ; Είναι ένα πλάνο που μπορεί να μην σημαίνει τίποτα . Και εγώ όταν ξύρισα για πρώτη φορά το μαλλί , φαινόταν μια χαρά σκιά , ενώ με μαλλί ήμουν ημικραραφλός .

Αν δεν δούμε τον ίδιο τύπο ένα χρόνο μετά , συγνώμη αλλά δεν έμαθα τίποτα απολύτως που δεν ήξερα εδώ και χρόνια

best1210

Member

oχι βρε.
το βιντεο αυτο αν δεν κανω λαθος ειναι μολις ενα μηνα μετα την μεταμο.
αν δεν κανω λαθος ειχε και επεξηγηση καπου στην κλινικη αν θυμαμαι καλα

απλα θελω να πω οτι εχω δει πολυ δυσκολες περιπτωσεις .

και επειδη θελω να δωσω αντιστοιχο παραδειγμα οποιος θελει ψαχνει διεξοδικα την περιπτωση JASON GARDINER
.Αυστραλος με παρα πολυ καλο αποτελεσμα.

αντιστοιχη περιπου περιπτωση με τον τυπα που παρεθεσα του οποιου το αποτελεσμα δεν ειναι ολοκληρωμενο.

bz

New Member

best θα ψάξω αυτά που προτείνεις . Δύσκολη περίπτωση είναι οντως αλλά σημασία έχει το αποτέλεσμα . Αν ( χ.ξ. ) το αποτέλεσμα δεν είναι καλό θα είνια άλλη μια δύσκολη περίπτωση που ξόδεψε μια περιουσία για να είναι παρα τρίχα καραφλός

best1210

Member

δεν διαφωνω σε τιποτα απ οσα λες ;)
αλλο ηθελα να τονισω και ελπιζω να καταλαβες τι.
αν θες ψαξε κ αυτο που σου πα.

και αν ψαξεις και βιντεακια σε yout θα βρεις πολλα και την ωρα της επεμβασης που ειναι σαφως πιο κατατοπιστικα.

οσο για το παλικαρι που ανοιξε το τοπικ πιστευω οτι για αρχη να κανει μια μεταμ για πυκνωση και αν μεινει ικανοποιημενος βλεπει και πραττει.
θεωρω οτι αυτο που ζητας vinnie ειναι εφικτο!

pavlos

Member

Φιλε vinnie1978 εισαι 4 προς 5 Α norwood θελεις δυστυχως 2 μεταμοσχευσεις και αυτες strip οπως σου ειπα (3000-3500) και μια δευτερη παλι με τον ιδιο αριθμο.
Ξεκινα με το hairline μεχρι την μεση και την δευτερη απο μεση μεχρι πίσω.
Τωρα βέβαια ολο παιζουν απο την δοτρια που εχεις (αφου εχεις κανει μια στην ελλαδα ) ψαξου παντου ρωτα ολους τους γιατρους και κανε ενα πλανο σχετικα με της προσδοκιες που εχεις

vinnie1978

New Member

Φιλε Pavlo δεν εχω κανει ακομη καμια μεταμοσχευση.Θα ειναι η πρωτη μου. Επειδη λοιπον η δοτρια μου ειναι μεν παρθενα αλλα οχι σε καλη κατασταση γι αυτο το ψαχνω και ρωταω με στοχο μου μια καλυψη μεχρι πισω και με στυλ μπροστα πολυ συντηρητικο οπως στισ φωτο που ποσταρα πιο πριν ετσι ωστε να περισεψουν απο μπροστα γκραφτς. Αλλωστε απο τα 17 ειμαι με αδειους κροταφους και τωρα στα 33 μου θα ηθελα ενα χερσταιλ ναι μεν με στυλ αλλα πιο κοντα σε οτι με εχω συνηθισει τοσσα χρονια.

son

New Member

vinnie επειδή ειμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση και την ίδια ηλικία θα ήθελα να σου πω οτι θα ήταν καλύτερα να περιμένεις να δεις πως θα διαμορφωθεί το κεφάλι σου. αν θέλεις να κάνεις επέμβαση τότε κανε την αλλά να αποφοασίσεις πρώτα ποιο μέρος της κεφαλής σου θέλεις να γεμίσεις (μπροστά, κραουν, βερτεξ) και μετά βλέπεις. η δική μου γνώμη ειναι να αποφύγεις να επενδύσεις μόνο μπροστά, αν και δεν ειναι εύκολο, διότι αν προχωρήσει το νοργουντ μετά απο καποια χρόνια τότε θα φαίνεται το κεφάλι σου θα φαίνεται σαν μια βαρκα που επιπλέει στην θάλασσα (όπως μου είπε ο Devroyε). Ίσως η καλύτερη επιλογή ειναι να βάλεις μόνο πάνω top. έτσι δεν θα κινδυνεύεις να φαίνεσαι χειρότερα, και να ξαναχρειαστείς επέμβαση σε κάποια χρόνια πράμα δύσκολο λόγω κακής δότριας, και θα δείχνεις κάπως καλύτερα κόβοντας τη φαλάκρα στα δύο. Μην ξεχνάς επίσης οτι η δότρια σου δεν ειναι καλή, όπως και η δική μου, και γι'αυτό θα πρέπει να εισαι προσεχτικός στην επιλογή της τεχνικής. Σίγουρα η στριπ ειναι πιο σίγουρη και οικονομική αλλά πιστεύω πως στην περίπτωση μας η FUE ειναι η πιο ενδεδειγμένη λύση διότι αν πας σε υψηλότερο νοργουντ απο 5 και σε συνδυασμό με την χαμηλή πυκνότητα της δότριας σου αν πας με την ΣΤΡΙΠ τοτε η ουλή θα ειναι ορατή. Συνεπώς θα δείχνεις πολύ χειρότερα απο οτι έδειχνες πριν την επέμβαση.
Αυτα είχα να σου πω και πολλές απόψεις που σου λένε μη τις παίρνεις πολύ σοβαρά.

vinnie1978

New Member

Παιδιά, μετά από καιρό είναι η αλήθεια, καλησπέρα! Μπορεί ο τίτλος του νήματος που είχα ξεκινήσει να μην ανταποκρίνεται πλέον στην πραγματικότητα, αφού σήμερα κανονικά θα έπρεπε να λέει 5 ημέρες πριν τη μεταμόσχευση, ωστόσο συνεχίζω για λίγο ακόμη να γράφω εδώ καθώς φαίνεται όλη η πορεία της αναζήτησής μου προκειμένου να καταλήξω σε μία απόφαση για το πού θα πραγματοποιήσω μια μεταμοσχευση μαλλιών που ελπίζω να έχει ένα ποιοτικό και όμορφο αισθητικα αποτέλεσμα που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του φόρουμ για τις συμβουλές και την βοήθεια που απλόχερα μου προσέφεραν τόσο με τις απόψεις που παρέθεσαν στο νήμα μου όσο και με προσωπικά τους μηνύματα. Μετά από πολύ σκέψη και λαμβάνοντας υπόψην όλες τις παραμέτρους που συνολικά συνθέτουν το παζλ του θέματος αποκατάσταση - μεταμόσχευση μαλλιών αποφάσισα να εμπιστευτώ για αυτήν την πολύ ιδιαίτερη στιγμή τον Δρ. Mιχάλη Γεωργίου. Η όλη διαδικασία θα λάβει χώρα στην Κύπρο, περιλαμβάνει την τοποθέτηση 4500 grafts (3000 strip + 1500 fue), με στόχο μια κάλυψη από πίσω έως μπροστά και την σχεδίαση τόσο μιας καινούργιας χερλαιν όσο και των temporal points. Το τελευταίο λοιπόν κονσουλτέισον που έκανα ήταν και το καθοριστικό, αφήνωντάς μου η αλήθεια είναι άριστες εντυπώσεις όσον αφορά στην προσέγγιση και αντιμετώπιση του θέματος μεταμόσχευση μαλλιών απο τον εν λόγω χειρούργο. Φιλοδοξώ δε στο καινούργιο νήμα που θα ανοίξω και το οποίο θα αφορά στην μεταμόσχευσή μου, να κάνω μια όσο το δυνατόν αναλυτικότερη παρουσίαση της όλης διαδικασίας από την αρχή έως και το τελικό αποτέλεσμα, όποιο και αν είναι αυτό, καθώς το γεγονός ότι αρκετά παιδιά εδώ που ξεκίνησαν ένα θέμα και που κάπου στη μέση το παράτησαν είτε λόγω λύπης απο ενα τελικο αποτελεσμα που δεν τους ικανοποίησε είτε λογω του ότι έλυσαν το προβλημα τους - που τους το εύχομαι ολόψυχα - αλλα αδιαφόρισαν να το μοιραστουν μαζι μας και να μας βοηθησουν, προσωπικά δεν μου αρέσει και θεωρώ ότι δεν αρέσει σε κανέναν. Καλή χρονια και τις θερμότερες ευχές μου σε όλα τα μέλη του φόρουμ!!!

koskar

Member

vinnie1978 είπε:
Μετά από πολύ σκέψη και λαμβάνοντας υπόψην όλες τις παραμέτρους που συνολικά συνθέτουν το παζλ του θέματος αποκατάσταση - μεταμόσχευση μαλλιών αποφάσισα να εμπιστευτώ για αυτήν την πολύ ιδιαίτερη στιγμή τον Δρ. Mιχάλη Γεωργίου. Η όλη διαδικασία θα λάβει χώρα στην Κύπρο, περιλαμβάνει την τοποθέτηση 4500 grafts (3000 strip + 1500 fue), με στόχο μια κάλυψη από πίσω έως μπροστά και την σχεδίαση τόσο μιας καινούργιας χερλαιν όσο και των temporal points. Το τελευταίο λοιπόν κονσουλτέισον που έκανα ήταν και το καθοριστικό, αφήνωντάς μου η αλήθεια είναι άριστες εντυπώσεις όσον αφορά στην προσέγγιση και αντιμετώπιση του θέματος μεταμόσχευση μαλλιών απο τον εν λόγω χειρούργο.
Φιλε σε ποια κλινική θα γίνει η επέμβαση;;; Από όσο γνωρίζω ο Γεωργιου δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό της HDC.

Μπλουζα