Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

koskar

Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

Lazaros είπε:
Δηλαδή, μπορούν να προσφέρουν οι δύο νέες κλινικές αντίστοιχα αποτελέσματα, και αν ναι θα είναι αντίστοιχα με αυτά που βλέπαμε όταν ήταν ενωμένοι?
Σε περίπου 6-8 μήνες θα έχουμε τις πρώτες απαντήσεις... Ελπίζω και εδώ ο ανταγωνισμός να είναι υπερ μας.
Στην παρούσα φάση θεωρώ ότι είναι δύσκολο να πεις ποια από τις δυο κλινικές θα έχει τα καλύτερα ποιοτικά αποτελεσματα και για αυτό το λόγο η συζήτηση εστιάστηκε στο οικονομικό, θεωρώντας ότι αναφερομαστε σε αυτή την χρονική φάση σε δυο ισοδύναμες κλινικές.
Εαν αυτό το σενάριο δεν παίξει και παραδειγματος χάριν ο Γεωργιου αποδειχτεί πολύ καλύτερος από την HDC, εννοείται ότι όλα αυτά που αναφερθηκαν για τις τιμές δεν ισχυουν.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vinnie1978

New Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

Καταρχας koskar να σε ευχαριστησω πολυ για τις συμβουλες και παροτρυνσεις σου. Οσον αφορα τωρα σε αυτο που εθεσες αλλα και ρωτησε ο Λαζαρος εγω πιστευα και πιστευω οτι ολα ειναι σχετικα και κρινονται εκ του αποτελεσματος. Αν το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικο ακομη και αν εχεις δωσει κατι παραπανω το θεμα οικονομικο τελικα το προσπερνας ενω εαν δεν ειναι το επιθυμητο ακομη και αν αρχικα θεωρουσες οτι ειχες πληρωσει λιγα τελικα αντιλαμβανεσαι οτι στην πραγματικοτητα πληρωσες ακριβα. Το ιδανικο βεβαια αλλα και σπανιο ταυτοχρονα ειναι ενα καλο αποτελεσμα σε χαμηλη τιμη αλλα στις μερες μας υπηρεσιες υψηλου επιπεδου πωλουνται και σε υψηλες τιμες αντιστοιχα. Προσωπικα και επειδη θεωρω οτι η μεταμοσχευση μαλλιων ειναι μια πολυ λεπτη επεμβαση εκτιμησα τις επιλογες που ειχα συνεκτιμώντας και το οικονομικο σκελος και εμπιστευθηκα εναν χειρουργο με μεγαλη εμπειρια, καλα αποτελεσματα που με διαβεβαιωσε οτι θα πλαισιωνεται και απο μια πολυ ικανη ομαδα τεκνισιανς. Αυτο βεβαια ειναι προσωπικη μου αποψη η οποια ειτε θα με δικαιωσει ειτε οχι. Εγω παντως θεωρω οτι εχω ολες τις προυποθεσεις να δικαιωθω για την επιλογη μου.
 

PANOS101

Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

φιλαρακο ελπιζω να εχεις πολυ ορεξη να απαντας και να γραφεις γρηγορα :1m:
εχεις ανοιξει ενα θεμα που «καιει» πολλους εδω μεσα :dj:
μετα την επεμβαση σου τα μηνυματα θα πεφτουν βροχη.. :mad3

καλη τυχη..
 

koskar

Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

Πολύ θα ήθελα να μάθω για ποιον λόγο ο Γεωργίου αποχώρησε από την HDC, μετά από τόσα χρόνια επιτυχούς συνεργασίας.
Το γεγονός ότι ανοίγει δική του τώρα κλινική στην Κύπρο, δείχνει ότι μάλλον το "διαζύγιο" δεν ήταν τόσο βελούδινο.
Φίλε vinnie1978 θα έχει πολύ ενδιαφέρον τώρα που θα είσαι κάτω στην Κύπρο να το "ψαρεξεις" τον Γεωργίου, ώστε να μάθουμε την ακριβή αιτία.
Δεν έιμαι κουτσομπόλης, αλλά σε περιπτωση που τυχόν διαφωνησαν σε τεχνικά θέματα που άπτονται άμεσα με την διαδικασία των επεμβάσεων είναι κάτι που θα ενδιέφερε οποσδήποτε τους εν δυνάμει πελέτες της HDC.
Τωρα εάν δεν τα βρήκανε στα λεφτά ή ο Γεωργίου βαρέθηκε να έχει αφεντικό και ηθελε να κάνει κάτι μόνος του, αυτό δεν μας πολυ-ενδιαφέρει.
 

koskar

Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

dim74 είπε:
το οτι ο κυριος γεωργιου θα εφευγε απο την hdc ειναι εδω και μηνες γνωστο...οταν το εμαθα μιλησα μαζι του...αναγνωρισε πως οι τιμες στην hdc ειναι απο τις πιο ακριβες στην ευρωπη και μου ειπε πως θα ριξει τις τιμες αυτες.οταν μου εβγαλε το κοστος της δικη μου περιπτωσης ειδα πως στην πραξη αυτο δεν ισχυε,υπηρχε μια μικρη διαφορα με την hdc.
Η συγκεκριμένη αναφορά μου θυμίζει τους εδώ πολιτικούς μας, όσο έχουν ένα αξίωμα (π.χ. υπουργοι) όλα καλά, δεν υπάρχει για αυτούς κανένα πρόβλημα όταν βρεθούν εκτός κυβέρνησης γίνονται λαλίστατοι...
Ο κ. Γεωργίου με αυτές τις τιμές της HDC έκανε τις επεμβάσεις εδώ και πολλά χρόνια και εάν πράγματι θεωρούσε το κοστόλογιο τόσο ακριβό θα μπορούσε να ρίξει τις τιμές καθώς στην HDC ήτανε ουσιαστικά το νούμερο 2 μετά το Φτελέχα που είναι ο διευθύνων σύμβουλος.
 

vinnie1978

New Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

Φιλε koskar ορμωμενος απο τις χθεσινες σου παροτρυνσεις και πολυ ευστοχες παρατηρησεις και εκτιμώντας λεπτομερειες που παιζουν και αυτες το ρολο τους επικοινωνησα σημερα το πρωι με τον γιατρο και συζητησαμε το θεμα της διαμονης αφου σκεφτηκα οτι δεν θα ηταν και οτι καλυτερο να ειμαι σε εναν φιλο για μερες στην κατασταση που θα ειμαι και να τον περιοριζω και η αληθεια ειναι οτι λιγο που εφερα στο μυαλο μου πως θα ειναι η ολη κατασταση αισθανθηκα αρκετα αβολα. Απο την αλλη αυτο μου ειπε και ο Δρ Γεωργιου και μου εξηγησε οτι καλο θα ηταν για να αποφυγω την ταλαιπωρια να μεινω σε ξενοδοχειο απεναντι απο την κλινικη, διαμονη για την οποια δεν θα εχω καποια επιπλεον επιβαρυνση περαν της ηδη συμφωνηθεισας τιμης των 12000 Ευρω. Δηλαδη τελικα δωρεαν θα ειναι η διαμονη και η μεταφορα απο και προς το αεροδρομιο ενω τα αεροπορικα εισητηρια θα τα επιβαρυνθω εγω. Σε καθε περιπτωση για τα υπολοιπα που ανεφερες για την αιτια του διαζυγιου με την HDC δεν μπορω να γνωριζω. Στο κονσουλτεισον παντως που ειχαμε κανει νομιζω οτι απεκτησα μια εικονα καποιων συγκεκριμενων προβληματισμών του που ισως και να ηταν αφορμη για να χαλασει η εως τοτε αριστη συνεργασια τους, αλλα δεν θα ηθελα να πω κατι περισσοτερο. Φιλε Panos101 σε ευχαριστω και παλι για τις ευχες σου. Να εισαι βεβαιος οτι θελω να κανω μια πολυ αναλυτικη παρουσιαση γιατι οπως ειπα και χθες το γεγονος οτι παιδια εδω μεσα ξεκινησαν νηματα και τελικα καπου στη μεση μας αφησαν στα κρυα του λουτρου χωρις να δουμε το τελικο τους αποτελεσμα δεν μου αρεσε καθολου γιατι αντι να μας βοηθησει να παρουμε μια αποφαση εσπειρε τελικα περισσοτερες αμφιβολιες και φοβους.
 

koskar

Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

vinnie1978 είπε:
Φιλε koskar ορμωμενος απο τις χθεσινες σου παροτρυνσεις και πολυ ευστοχες παρατηρησεις και εκτιμώντας λεπτομερειες που παιζουν και αυτες το ρολο τους επικοινωνησα σημερα το πρωι με τον γιατρο και συζητησαμε το θεμα της διαμονης αφου σκεφτηκα οτι δεν θα ηταν και οτι καλυτερο να ειμαι σε εναν φιλο για μερες στην κατασταση που θα ειμαι και να τον περιοριζω και η αληθεια ειναι οτι λιγο που εφερα στο μυαλο μου πως θα ειναι η ολη κατασταση αισθανθηκα αρκετα αβολα. Απο την αλλη αυτο μου ειπε και ο Δρ Γεωργιου και μου εξηγησε οτι καλο θα ηταν για να αποφυγω την ταλαιπωρια να μεινω σε ξενοδοχειο απεναντι απο την κλινικη, διαμονη για την οποια δεν θα εχω καποια επιπλεον επιβαρυνση περαν της ηδη συμφωνηθεισας τιμης των 12000 Ευρω. Δηλαδη τελικα δωρεαν θα ειναι η διαμονη και η μεταφορα απο και προς το αεροδρομιο ενω τα αεροπορικα εισητηρια θα τα επιβαρυνθω εγω.
Φιλε πολύ καλά που έκανες αυτην την αλλαγή, θα με θυμηθείς όταν θα είσαι στην Κυπρο. Πίστεψέ με εάν έμενες στον φίλο σου θα ήταν μεγάλη ταλαιπρωρία. Εκτος από το θέμα των μετακινήσεων, τις πρώτες ημέρες θα θέλεις και την υσηχία σου και είναι πολύ προτιμότερο να είσαι μόνος σου στο δωμάτιο. Ελπίζω να έχει και Internet το δωμάτιο που θα μείνεις ;)
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

Καλησπέρα στους φίλους του φόρουμ και χρόνια πολλά. Για τον φίλο που γράφει εδώ να του προτείνω να ανοίξει δικό του νήμα για να μας ενημερώσει εκτενώς. Μετά απο αυτό που έμαθα και διάβασα εδώ, οτι δηλαδή όντως ο Γεωργίου ανοίγει δική του κλινική, έψαξα και βρήκα τα στοιχεία του και ήρθα σε άμεση επικοινωνία μαζί του για να πάρω μια ακόμη προσφορά. Αν και είχα καταλήξει σε HDC και ήθελα να με εγχειρίσει αυτός, δεν βλάπτει να πάρω ακόμη μια προσφορά ειδικά απο αυτόν.

Το consultation έγινε άμεσα δια τηλεφώνου πριν απο μερικές ώρες αφού του έστειλα το σχετικό email με φωτογραφικό υλικό μου. Μου εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε απο την HDC τους οποίους δεν μπορώ να εκθέσω εδώ γιατί ειναι προσωπικοί αλλά απολύτως λογικοί και κατανοητοί απο τον καθένα. Μου εξήγησε τι θα φτιάξει και περιμένω την προσφορά του για 2500 grafts Hairline.

Απλά να προσθέσω πως η νέα του κλινική θα ονομαστεί MICHALIS HAIR RESTORATION CLICIC (MHRC) και το site θα ειναι σύντομα διαθέσιμο. ////edit////, οι εγκαταστάσεις του ειναι ολοκαίνουργιες και υπερσύγχρονες, και πως //edit// και για του λόγου το αληθές μου είπε να κάνω ενα print screen στο site της HDC με το υφιστάμενο δυναμικό και να το συγκρίνω με το δικό του site σε λίγες μέρες για να βγάλω τα συμπεράσματα μου. Τέλος μου είπε πως ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Εξαιρετικός επαγγελματίας μου φάνηκε και μιλήσαμε για πολλά θέματα και με διαφώτισε σε πολλούς τομείς. Άριστες οι εντυπώσεις μου και περιμένω τις τιμές του για να ξέρω και εγώ που πατάω για μια επέμβαση που τοποθετώ μέσα στο 2012 σίγουρα και που ξαναλέω είχα επιλέξει 99% HDC και πλέον πρέπει να ζυγίσω ξανά τις επιλογές μου μιας και there is a new player in town, and what a player!!! Άριστες φυσικά και οι εντυπώσεις μου απο την HDC που ειναι και δοκιμασμένη, γιαυτό καλό ειναι να δούμε τι ψάρια θα πιάσει ο καινούργιος ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα γιατί το θέμα ειναι πολυπαραγοντικό, αν και κάτι μου λέει πως θα διαπρέψει.

Edit: από Fenimore.
 

koskar

Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

Τελικά από ότι φαινεται έχει προκύψει εμφύλιος εκει κάτω στην Κύπρο.
Καλό αυτό για εμάς τους πελάτες, τουλάχιστον τώρα στην αρχή. Στην θέση του Γεωργιου πάντως θα σκεφτόμουνα να ανοιγα την κλινική σε πιθανόν άλλη χώρα, και πιστευω ότι έαν ερχόνταν Ελλάδα θα είχε πολύ μεγαλύτερη πελατεία (και από Ελληνες αλλά είναι και πιο κοντα στην Ευρωπη).
Τωρα στην Κύπρο θα έχει παντα τον άμεσο ανταγωνισμό από την HDC που είναι παλιός και έμπειρος πάιχτης στην αγορά και δεν νομιζω να καταθεσει ευκολα τα όπλα.
Ο Γεωργιου είναι πολύ καλός γιατρός αλλά δεν ξέρουμε εάν θα αποδειχτει και το ίδιο στον επιχειρηματικό στοιβο. Επιπλεον θεωρω οτι ο γιατρος θα πρέπει να είναι πληρως αφοσιωμένος στις ιατρικες διαδικασίες της μεταμόσχευσης και να μην ασχολείται με τα χρονοβόρα και γραφειοκρατικά διοικοιτικά θέματα μιας εταιρείας/κλινικής.
Ο χρόνος θα δειξει και σίγουρα θα έχει πολυ ενδιαφερον.
Πάντως η Souzie σε ένα παλιοτερο post ειχε αναφερει/διαβεβαιωσει ότι δεν προκειται κανένα μέλος από τους τεκνισιανς να αποχωρήσουν από την HDC.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

Συμφωνώ με όσα λές αλλά για το τελευταίο, ο ίδιος ο γιατρός άλλα λέει. Λες να λέει ψέματα αυτός, άλλο άτομό η απλά και στην ίδια την HDC δεν το ξέρουν ακόμη για το μεταγραφικό παζάρι?

koskar είπε:
Τελικά από ότι φαινεται έχει προκύψει εμφύλιος εκει κάτω στην Κύπρο.
Καλό αυτό για εμάς τους πελάτες, τουλάχιστον τώρα στην αρχή. Στην θέση του Γεωργιου πάντως θα σκεφτόμουνα να ανοιγα την κλινική σε πιθανόν άλλη χώρα, και πιστευω ότι έαν ερχόνταν Ελλάδα θα είχε πολύ μεγαλύτερη πελατεία (και από Ελληνες αλλά είναι και πιο κοντα στην Ευρωπη).
Τωρα στην Κύπρο θα έχει παντα τον άμεσο ανταγωνισμό από την HDC που είναι παλιός και έμπειρος πάιχτης στην αγορά και δεν νομιζω να καταθεσει ευκολα τα όπλα.
Ο Γεωργιου είναι πολύ καλός γιατρός αλλά δεν ξέρουμε εάν θα αποδειχτει και το ίδιο στον επιχειρηματικό στοιβο. Επιπλεον θεωρω οτι ο γιατρος θα πρέπει να είναι πληρως αφοσιωμένος στις ιατρικες διαδικασίες της μεταμόσχευσης και να μην ασχολείται με τα χρονοβόρα και γραφειοκρατικά διοικοιτικά θέματα μιας εταιρείας/κλινικής.
Ο χρόνος θα δειξει και σίγουρα θα έχει πολυ ενδιαφερον.
Πάντως η Souzie σε ένα παλιοτερο post ειχε αναφερει/διαβεβαιωσει ότι δεν προκειται κανένα μέλος από τους τεκνισιανς να αποχωρήσουν από την HDC.
 

koskar

Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

danceworld_2001 είπε:
....και πως η ομάδα του θα απαρτίζεται με τους κορυφαίους placers που είναι τώρα αλλά δεν θα ειναι πλέον στην HDC και για του λόγου το αληθές μου είπε να κάνω ενα print screen στο site της HDC με το υφιστάμενο δυναμικό και να το συγκρίνω με το δικό του site σε λίγες μέρες για να βγάλω τα συμπεράσματα μου.
Στο δυναμικό της HDC αναφερεται ακόμη ο Γεωργιου... http://www.hdc.com.cy/index.php?pageid=8
Ελπιζω να μην εννοεί μόνο αυτην την αλλαγή :D
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Lazaros

New Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

koskar είπε:
Στην θέση του Γεωργιου πάντως θα σκεφτόμουνα να ανοιγα την κλινική σε πιθανόν άλλη χώρα, και πιστευω ότι έαν ερχόνταν Ελλάδα θα είχε πολύ μεγαλύτερη πελατεία.

Και πολύ μεγαλύτερη φορολογία επίσης!
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

@danceworld παρακαλώ, σου είχα ζητήσει και τις προάλλες σε άλλο θέμα να σταματήσει όλη αυτή η σύγκριση μεταξύ της νέας κλινικής του Κ. Γεωργίου με αυτήν της HDC.
Όταν πας εκεί με το καλό θα μπορείς να πεις την εμπειρία και τις εντυπώσεις σου.
Το να μην έχεις επισκεφτεί καμία από τις 2 μέχρι στιγμής, και να συγκρίνεις, εξοπλισμό και "τεκνισιανς" όπως το λέτε, είναι αρκετά προκλητικό.
 

Mouratidis

New Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

Φιλε Vinnie σου ευχομαι και εγω με την σειρα μου ενα πολυ καλο αποτελεσμα! :)
 

vinnie1978

New Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

Mouratidis σε ευχαριστω πολυ φιλε για ολα και σου ευχομαι και εγω με τη σειρα μου αναλογως καλη συνεχεια και ο,τι το καλυτερο!!!
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

Αγαπητέ μου φίλε Fenimore καλησπέρα και Χρόνια Πολλά - Καλή Χρονιά για μία ακόμη φορά. Γνωρίζεις πως σε εκτιμώ και σε σέβομαι εσένα και το έργο σου εδώ μέσα και δεν θέλω να σε φέρνω σε δύσκολη θέση. Απλά επέτρεψε μου να κάνω ορισμένες τοποθετήσεις.

Πρώτον, στο νήμα του Μουρατίδη που περισσότερο είχαμε μια διαφωνία με τον Μάχο για ομαδικότητα και ηγεσία, δεν μου έκανες εμένα προσωπικά ποτέ παρατήρηση και δεν πιστεύω να έδωσα τέτοια λαβή. Με τον Μουρατίδη είχες κάποιο θέμα το οποίο νομίζω πως διευθετήθηκε. Εγώ απλά παρέθεσα ορισμένες μου απόψεις για τον Γεωργίου για τον οποίο ενημερώθηκα και διάβασα τα καλύτερα και ζήτησα από την γνωστή Κυπριακή κλινική να με εγχειρήσει όταν προβώ στην κίνηση. Προβοκάτορας δεν υπήρξα και στο παρελθόν σε ενημέρωνα για υποψίες μου μάλιστα.

Όπως πολύ σωστά λες όταν θα πάω στην κλινική με την οποία θα συνεργαστώ (με την Κυπριακή κατέληξα) θα μπορώ να εκφέρω πλήρη άποψη και φυσικά θα καλύψω εκτενώς με σχετικό νήμα. Όμως τα πρόσφατα γεγονότα με τον Γεωργίου που ζήτησα να με εγχειρήσει και έλαβα διαβεβαιώσεις πως θα γίνει και στην συνέχεια είχαμε απρόσμενες εξελίξεις κάπως με παραξένεψαν. Επίσης στον χώρο αυτό πληρώνουμε ενα σκασμό λεφτά, πλήρης ανταγωνισμός υπάρχει και έχω δικαίωμα να λάβω προσφορές απο όλους και να παραθέσω τις απόψεις μου προς ενημέρωση των χρηστών του φόρουμ. Αν ακούστηκα οπαδός και υπερενθουσιώδης, ζητώ συγγνώμη.

Τέλος, στα παραπάνω γραφόμενα μου δεν έκανα προσωπικές συγκρίσεις κλινικών και ποτέ αυτό δεν θα το έκανα γιατί απλά δεν μπορώ. Εγώ παρέθεσα τα λόγια του γιατρού με τον οποίο μίλησα και το να ενημερώνω για τιμές, εγκαταστάσεις και υλικοτεχνικές υποδομές δεν αποτελεί σύγκριση. Ούτε ποτέ σύγκρινα γιατρούς, απλά μέσα στην αγωνία μου προσπαθώ να καταλήξω στο ποιός ειναι ο καλύτερος γιατρός που θα μου δώσει το αποτέλεσμα που θέλω.

Εαν ενόχλησα εσένα ή άλλους χρήστες του φόρουμ ή στελέχη γνωστής Κυπριακής κλινικής, τότε κανένα πρόβλημα να σβηστούν τα Post μου και εγώ να αποχωρήσω σιωπηλά. Θα πρεσβεύω όμως για πάντα την πεποίθηση οτι τα φόρουμ πρέπει να ειναι ανοιχτές κοινότητες με ελευθερία διακίνησης γνώσης και οι αλήθειες θα πρέπει να λέγονται και ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει οτι τα μονωπόλια δεν κάνουν καλά. Η γνώση ειναι δύναμη και η αποστολή του ιντερνετ ειναι να την διακινεί αμερόληπτα και χωρίς λογοκρισία.

Ήθελα όμως να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου. Ακόμη και αν κάναμε συγκρίσεις κλινικών, που ειναι το κακό? Διαρκώς συγκρίναμε και κράζαμε όλοι μας τις γνωστές Ελληνικές παράγκες με τους ξένους και στο τέλος βάλαμε αστεράκια. Και εσύ και εγώ κρίναμε και άλλοι χωρίς να είχαμε πάει. Είμαστε μεμπτοί για αυτό? Μήπως αστεράκια πρέπει να βάλουμε σε όλους τους γιατρούς? Γιατι σε Kύπρο και σε όλους τους ξένους γιατρούς όλα ειναι uncensored. Όταν λέμε καλά λόγια δεν βλέπω αστεράκια ώστε να προστατευτεί νομικά το φόρουμ, στις συγκρίσεις και τις κριτικές δεν θα πρέπει να διατυπώνουμε απόψεις?

Fenimore είπε:
@danceworld παρακαλώ, σου είχα ζητήσει και τις προάλλες σε άλλο θέμα να σταματήσει όλη αυτή η σύγκριση μεταξύ της νέας κλινικής του Κ. Γεωργίου με αυτήν της HDC.
Όταν πας εκεί με το καλό θα μπορείς να πεις την εμπειρία και τις εντυπώσεις σου.
Το να μην έχεις επισκεφτεί καμία από τις 2 μέχρι στιγμής, και να συγκρίνεις, εξοπλισμό και "τεκνισιανς" όπως το λέτε, είναι αρκετά προκλητικό.
 

vinnie1978

New Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

Καλημερα σε ολα τα παιδια του φορουμ. Απο σημερα που μπαινω στη διαδικασια αναχωρησης για Κυπρο ισως και να μην εχω τη δυνατοτητα προσβασης σε PC αν και θα το προσπαθησω. Επιπλεον ενημερωση πανω στην διαδικασια της μεταμοσχευσης μου θα δωσω απο την επομενη εβδομαδα σε ενα καινουργιο νημα που θα αφορα αποκλειστικα σε αυτην. Ενημερωση που θα περιλαμβανει σε πρωτο χρονο εγκαταστασεις, προσωπικο και φυσικα την διαδικασια της μεταμοσχευσης. Ευχαριστω πολυ ολα τα μελη του φορουμ για τις ευχες τους και ανταποδιδω στον καθε ενα ξεχωριστα. Ελπιζω δε αρχικα ολα να ειναι οπως τα περιμενω και τελικα μετα απο 12 μηνες, που θα μπορω να παρουσιασω ευχομαι ενα καλο και ποιοτικο αισθητικα αποτελεσμα, να εχω συμβαλλει με την παραθεση αυτης της προσωπικης μου εμπειριας στο να εχουν τα παιδια που σκεφτονται τη μεταμοσχευση μαλλιων, επιπροσθετα στις ηδη υπαρχουσες, ακομη μια καλη επιλογη κλινικης για αυτο. Καλημερα!
 

koskar

Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

danceworld_2001 είπε:
Τέλος, στα παραπάνω γραφόμενα μου δεν έκανα προσωπικές συγκρίσεις κλινικών και ποτέ αυτό δεν θα το έκανα γιατί απλά δεν μπορώ. Εγώ παρέθεσα τα λόγια του γιατρού με τον οποίο μίλησα και το να ενημερώνω για τιμές, εγκαταστάσεις και υλικοτεχνικές υποδομές δεν αποτελεί σύγκριση. Ούτε ποτέ σύγκρινα γιατρούς, απλά μέσα στην αγωνία μου προσπαθώ να καταλήξω στο ποιός ειναι ο καλύτερος γιατρός που θα μου δώσει το αποτέλεσμα που θέλω.

Εαν ενόχλησα εσένα ή άλλους χρήστες του φόρουμ ή στελέχη γνωστής Κυπριακής κλινικής, τότε κανένα πρόβλημα να σβηστούν τα Post μου και εγώ να αποχωρήσω σιωπηλά. Θα πρεσβεύω όμως για πάντα την πεποίθηση οτι τα φόρουμ πρέπει να ειναι ανοιχτές κοινότητες με ελευθερία διακίνησης γνώσης και οι αλήθειες θα πρέπει να λέγονται και ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει οτι τα μονωπόλια δεν κάνουν καλά. Η γνώση ειναι δύναμη και η αποστολή του ιντερνετ ειναι να την διακινεί αμερόληπτα και χωρίς λογοκρισία.
Καταλαβαίνω το δύσκολο έργο του Fenimore που πολλές φορές χρειαζεται να ακροβατεί ώστε να είναι δίκαιος σε όλες τις περιπτώσεις.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρω ότι ο danceworld_2001 μετεφερε την συνομιλία που είχε με τον Γεωργίου, οπου πολλοί από εμάς εδώ ενδιαφερόμαστε άμεσα για την νέα αυτή κλινική. Οπότε ότι μαθαίνουμε το αξιολογούμε και αναλόγως ο καθένας μας αποφασίζει για τα περαιτερω.
Για μένα η σημαντική διαφορά είναι ότι στο παρόν νήμα, μιλάμε για γιατρούς/κλινικές που έχουν επιδείξει αξιόλογα αποτελεσματα και έχουν καταξιωθεί στο χώρο και ουσιαστικά οι όποιες αναφορές δεν αποσκοπουν στην έμμεση διαφήμιση αλλά στην πληροφόρηση των μελών του forum.
Σε περίπτωση που τετοιου είδους αναφορές γινόντουσαν για γιατρούς αμφιβόλου ποιότητας και από μέλη που έχουν 1-2 posts (δες αναλογες περιπτώσεις για Ελληνικές κλινικές) τοτε πράγματι χρειαζεται άμεσα ban.
Παρόλα αυτά επειδή ο Fenimore έχει αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο καλό είναι να ερχόμαστε στην θέση του και να κατανοούμε όσο αυτό είναι δυνατό τις όποιες αποφάσεις του. Δεν χρειάζεται να δημιουργούνται έριδες μεταξύ των παλιών και ενεργών μελών του forum, καθώς όλοι μαζί εδώ είμαστε μέλη σε μια κοινότητα που σαν σκοπό έχει να αλληλοβοηθηθούμε.
 

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

danceworld_2001 είπε:
Πρώτον, στο νήμα του Μουρατίδη που περισσότερο είχαμε μια διαφωνία με τον Μάχο για ομαδικότητα και ηγεσία, δεν μου έκανες εμένα προσωπικά ποτέ παρατήρηση και δεν πιστεύω να έδωσα τέτοια λαβή. Με τον Μουρατίδη είχες κάποιο θέμα το οποίο νομίζω πως διευθετήθηκε. Εγώ απλά παρέθεσα ορισμένες μου απόψεις για τον Γεωργίου για τον οποίο ενημερώθηκα και διάβασα τα καλύτερα και ζήτησα από την γνωστή Κυπριακή κλινική να με εγχειρήσει όταν προβώ στην κίνηση. Προβοκάτορας δεν υπήρξα και στο παρελθόν σε ενημέρωνα για υποψίες μου μάλιστα.

Είχα γράψει την φράση "θα παρακαλούσα να σταματήσουν τυχών αντιπαραθέσεις μελών γι αυτό το θέμα." Αυτό πήγενε σε όποια μέλη έκαναν την συγκεκριμένμη συζήτηση. Δηλαδή εσένα και τον Μάχο. Δεν το θεώρησα απαραίτητο να αναφερθώ ονομαστικά, αν κοίταγε κάποιος τις προηγούμενες σελίδες θα καταλάβαινε ποιους εννοούσα.
Στο αναγνωρίζω για τις υποψίες που μου είχες στείλει στο παρελθόν και σε ευχαριστώ και σε σέβομαι, αλλά δεν είναι έτσι ο τρόπος που λειτουργώ. Επείδή κάποιον τον εμπιστεύομαι δεν σημένει ότι οι κανόνες δεν ισχύουν γι αυτόν.
Για αυτά που έγραψες δεν σου λέω ότι τα έγραψες εσκεμένα, απλά ήταν προκλητικά.


danceworld_2001 είπε:
Όπως πολύ σωστά λες όταν θα πάω στην κλινική με την οποία θα συνεργαστώ (με την Κυπριακή κατέληξα) θα μπορώ να εκφέρω πλήρη άποψη και φυσικά θα καλύψω εκτενώς με σχετικό νήμα. Όμως τα πρόσφατα γεγονότα με τον Γεωργίου που ζήτησα να με εγχειρήσει και έλαβα διαβεβαιώσεις πως θα γίνει και στην συνέχεια είχαμε απρόσμενες εξελίξεις κάπως με παραξένεψαν. Επίσης στον χώρο αυτό πληρώνουμε ενα σκασμό λεφτά, πλήρης ανταγωνισμός υπάρχει και έχω δικαίωμα να λάβω προσφορές απο όλους και να παραθέσω τις απόψεις μου προς ενημέρωση των χρηστών του φόρουμ. Αν ακούστηκα οπαδός και υπερενθουσιώδης, ζητώ συγγνώμη.

Θα μπορείς να εκφέρεις πλήρη άποψη για τον στγκεκριμένο γιατρό, όχι όμως να κάνεις σύγκριση ανάμεσα σε 2 κλινικές έχοντας πάει μόνο στην μία.
Κι εμένα με παρεξένεψαν τα γραφώμενα του mouratidis στο σουηδικό φόρουμ.


danceworld_2001 είπε:
Τέλος, στα παραπάνω γραφόμενα μου δεν έκανα προσωπικές συγκρίσεις κλινικών και ποτέ αυτό δεν θα το έκανα γιατί απλά δεν μπορώ. Εγώ παρέθεσα τα λόγια του γιατρού με τον οποίο μίλησα και το να ενημερώνω για τιμές, εγκαταστάσεις και υλικοτεχνικές υποδομές δεν αποτελεί σύγκριση. Ούτε ποτέ σύγκρινα γιατρούς, απλά μέσα στην αγωνία μου προσπαθώ να καταλήξω στο ποιός ειναι ο καλύτερος γιατρός που θα μου δώσει το αποτέλεσμα που θέλω.

Ο γιατρός και οποιοσδήποτε γιατρός οποιασδήποτε κλινικής μόνο καλά θα έλεγε για την δουλειά που κάνει. Αν εσυ πχ είχες ενα μαγαζί θα έλεγες ποτέ ότι ο ανταγωνιστής σου στο διπλανό τετράγωνο είναι καλύτερος από εσένα?
Είτε ηταν δικές σου απόψεις είτε όχι, κατα την γνώμη μου εξακολουθούν να είναι σύγκριση εξοπλισμού και "τεκσνισιανς" (για τους ίδιους τεκνίσιανς που λογοκρίθηκε και ο mouratidis στο σουηδικό φόρουμ.)


danceworld_2001 είπε:
Εαν ενόχλησα εσένα ή άλλους χρήστες του φόρουμ ή στελέχη γνωστής Κυπριακής κλινικής, τότε κανένα πρόβλημα να σβηστούν τα Post μου και εγώ να αποχωρήσω σιωπηλά. Θα πρεσβεύω όμως για πάντα την πεποίθηση οτι τα φόρουμ πρέπει να ειναι ανοιχτές κοινότητες με ελευθερία διακίνησης γνώσης και οι αλήθειες θα πρέπει να λέγονται και ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει οτι τα μονωπόλια δεν κάνουν καλά. Η γνώση ειναι δύναμη και η αποστολή του ιντερνετ ειναι να την διακινεί αμερόληπτα και χωρίς λογοκρισία.

Δεν ενοχλήθηκα εγώ προσωπικά φίλε μου, ούτε αναφέρθηκε καθόλουτο ποστ σου. Αλλά αν το άφηνα κατά πάσα πιθανότητα θα γινόταν report. Στα υπόλοιπα συμφωνώ.


danceworld_2001 είπε:
Ήθελα όμως να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου. Ακόμη και αν κάναμε συγκρίσεις κλινικών, που ειναι το κακό? Διαρκώς συγκρίναμε και κράζαμε όλοι μας τις γνωστές Ελληνικές παράγκες με τους ξένους και στο τέλος βάλαμε αστεράκια. Και εσύ και εγώ κρίναμε και άλλοι χωρίς να είχαμε πάει. Είμαστε μεμπτοί για αυτό? Μήπως αστεράκια πρέπει να βάλουμε σε όλους τους γιατρούς? Γιατι σε Kύπρο και σε όλους τους ξένους γιατρούς όλα ειναι uncensored. Όταν λέμε καλά λόγια δεν βλέπω αστεράκια ώστε να προστατευτεί νομικά το φόρουμ, στις συγκρίσεις και τις κριτικές δεν θα πρέπει να διατυπώνουμε απόψεις?

Οι κανόνες της κατηγορίας "Μεταμόσχευσης" δεν ήταν πάντα έτσι όπως θυμάσε. Από όταν άλλαξαν λογικό ήταν να αλλάξουν και αυτά που γράφουμε.
Μπορείς να γράψεις την άποψη σου για κάποια κλινική / γιατρό εφόσον υπάρχουν αποτελέσματα μεταμόσχευσης (είτε δικά σου, είτε σε thread άλλου παιδιού). Μπορείς να αναφέρεις αν σ'αρεσει η όχι το αποτέλεσμα κτλ. Δεν μπορείς να γράφεις όμως δημοσίως για τον εξοπλισμό και το προσωπικό 2 κλινικών εφόσον δεν τις έχεις επισκεφτεί...
Τα αστεράκια είναι για την ασφάλεια του ίδιου του φόρουμ, και όχι γιατί γίνετε κάποια διάκριση. Επίσης άλλο να κράζεις μια κλινική στα ξεκάρφωτα, και άλλο να κράζεις όταν πάνε να σε κοροιδέψουν με ψευτικους λογαριασμούς και ψεύτικα αποτελέσματα. Ή αν αυτά που κάνει είναι τελείως κοροιδία όπως εκείνο με τα κουπόνια. Εγώ συνήθως που με ρωτάνε λέω ότι τα καλύτερα αποτελέσματα γίνονται στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα. (Με σύγκριση των thread μεταμόσχευσης που έχουμε, αν πχ με ρωτάγανε ποια κλινική έχει καλύτερο εξοπλισμό δεν θα μπορούσα να απαντήσω γιατί απλά δεν ξέρω). Ονομαστικά και στα ξεκάρφωτα (χωρίς ουσιαστικό λόγο) δεν έχω γράψει κάτι άσχημο για τις Ελληνικές κλινικές. Αν υπήρχε πρόβλημα και με άλλη κλινική λογικά θα υπήρχαν και εκεί αστεράκια.
Το έχω ξαναπεί ότι δεν μπορώ να φιλτράρω το κάθε τι που γράφετε, είναι πάρα πολλά, αν πιστεύεις ότι κάποιο post δεν ακολουθεί τους κανόνες του φόρουμ μπορείς να πατήσεις "αναφορά" και να το κάνεις report ανώνυμα, είτε εσύ είτε οποισδήποτε.
 
Μπλουζα