Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

vinnie1978

New Member
Παιδιά καλησπέρα.Είμαι 33 χρονών και πλέον μετά από πολύ σκέψη κατέληξα ότι ήρθε η ώρα για να κάνω μια μεταμόσχευση μαλλιών.Στο να φτάσω όμως στην απόφαση αυτή με βοήθησε τα μέγιστα αυτο το παρα παρα πολύ καλο φόρουμ στο οποίο ώντας μέλος και έχοντας διαβάσει εκατοντάδες ώρες τολμώ να πω οτι αφενώς μεν απέφυγα κακοτοπιές αφού δεν κατέφυγα σε κάποια ελληνική εταιρία αποτελέσματα των οποίων καθόλου κολακευτικα εχω δει αρκετα με τα ματια μου οπως αρχικά σχεδίαζα αφετέρου δε εύχομαι και ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή καθώς στα τελη Νοεμβρίου πρώτα ο Θεός και εκτος συγκλονιστικου απροοπτου εχω μπει στη διαδικασια και δρομολογω να κανω εμφυτευση στην HDC.Ον λαιν Κονσουλεισονς εκανα στον Ozgur, στον Bisanga, στην HDC ενω περιμενω απαντηση και απο τους Hasson και Wong.Θα ηθελα και τις δικες σας αποψεις, σκεψεις, προτασεις και προβληματισμους.

Συνημμένα

• 2011-10-03 15.26.52.jpg
    2011-10-03 15.26.52.jpg
    883.5 KB · Προβολές: 69
  • 2011-10-03 15.35.15.jpg
    2011-10-03 15.35.15.jpg
    923.2 KB · Προβολές: 76
  • 2011-10-03 15.35.34.jpg
    2011-10-03 15.35.34.jpg
    918.7 KB · Προβολές: 34
  • 2011-10-03 15.26.52.jpg
    2011-10-03 15.26.52.jpg
    883.5 KB · Προβολές: 31

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member
Απ: Ένα μηνα πριν τη μεταμόσχευση

Αν και δεν γνωριζω πολλα απο μεταμοσχευσεις απο οτι βλεπω οδευεις προς NW6. Γενικα εχω παρατηρησει οτι οταν καποιος παει απο NW5 σε 6 ανοιγει απο κατω προς τ πανω κ αυτο βλέπω στις πρωτες φωτογραφιες σου. Και γι'αυτο θα σου προτεινα να προχωρησεις συντηρητικα.

Γενικά σου ευχομαι καλη επιτυχια σε ο,τι και αν επιλεξεις. Και απ'οτι λες εχεις μιλησει με τους κορυφαίους του χωρου και αυτο ειναι ενα μεγαλο +

vinnie1978

New Member

Ευχαριστώ πολύ. Και σε εσενα ευχομαι τα καλύτερα οπως και σε ολα τα παιδια εδω στο φορουμ. Βαζω και τα συμπερασματα απο τα κονσουλεισονς.

Thank you for the request and your interest.

We recommend you to let transplant about 2500Grafts in the first surgery. With this amount we can rebuild the hairline and front until the middle of the head.

In a second surgery, after minimum 6 months, we can fill the crown with head grafts or mix of head and BHT. We have to check on site how many Grafts we can extract from your Donor head. But if you want to close all bald areas, you will also need BHT, because your donor has not very good quality and you have miniaturized hair. Medication like propecia and Minoxidil should be taken.

The price is 3 Euro/Graft, in this price is your driver, food , medication and post op after care set included. Your flight and the accommodation is not included. You can stay in our patient-Apartment for 30 Euro/Night. There you have a flat-tv,dvd,wifi, and a big living room.

For 2500 Grafts, you have to stay 4 nights on site. Attached you will find our working-procedure.

I hope that we could help you, please dont hesitate to contact us if you have any other question.

Best Regards

Gökhan Dogan

Thank you for you email and photos.

Anything we do will have to be conservative as you donor looks average to low in density and size, whereas the hair loss pattern is more like NW5 than 4, the little hair you have we will have to assume it will fall out in the coming years. Keep a conservative hair line and use Strip, hopefully achieve around 3500 in a first op.

Total coverage is not going to be possible and you must keep on medication to preserve the sides and back from dropping further down.

Strip is a one day surgery and here is a link to some case and strip closure also.

Το πρωτο ηταν απο Δρ.Ozgur και το δευτερο απο Δρ.Bisanga.

SHOOTER

Member

Καλή επιτυχία φίλε σε ότι αποφασίσεις τελικά.Σωστά μου φαίνεται ότι τα λένε και οι δύο αν και ούτε και εγώ γνωρίζω πολλά για τις μεταμοσχεύσεις.Ο Ozgur προωθεί και το bht που ακούγεται ότι είναι καλός.

vinnie1978

New Member

Σημερα η αληθεια ειναι κατι ελαβα που με προβληματιζει παρα πολυ και αυτο ειναι η απαντηση απο τους Hasson και Wong την οποια παραθετω.

Thank you for your interest in Hasson & Wong. After reviewing your case the
doctors feel that you are not a good surgical candidate at this time.
Unfortunately they see that the side of your donor area has low density
which means that you do not have enough hair to make a worthwhile cosmetic
improvement. They say that if they were to perform a procedure now that the
donor scar would be visible on the sides of your donor area. However, they
are encouraged by your use of Avodart so they recommend that you continue
using this medication for at least a year. They feel that if you have enough
growth then you might have enough hair for a procedure to address the front.

At the end of one year, if you feel that you have had an improvement due to
the medication, you can send new photos for us to reconsider your case.

Regards,

Οπου λεει ξεκαθαρα οτι δεν ειμαι καλος υποψηφιος για μεταμοσχευση. Παιδια θα ηθελα την βοηθεια των εμπειροτερων εδω οσον αφορα στις μεταμοσχευσεις, την αποψη σας...

koskar

Member

vinnie1978 είπε:
Σημερα η αληθεια ειναι κατι ελαβα που με προβληματιζει παρα πολυ και αυτο ειναι η απαντηση απο τους Hasson και Wong την οποια παραθετω.

Thank you for your interest in Hasson & Wong. After reviewing your case the
doctors feel that you are not a good surgical candidate at this time.
Unfortunately they see that the side of your donor area has low density
which means that you do not have enough hair to make a worthwhile cosmetic
improvement. They say that if they were to perform a procedure now that the
donor scar would be visible on the sides of your donor area. However, they
are encouraged by your use of Avodart so they recommend that you continue
using this medication for at least a year. They feel that if you have enough
growth then you might have enough hair for a procedure to address the front.

At the end of one year, if you feel that you have had an improvement due to
the medication, you can send new photos for us to reconsider your case.
Οπου λεει ξεκαθαρα οτι δεν ειμαι καλος υποψηφιος για μεταμοσχευση. Παιδια θα ηθελα την βοηθεια των εμπειροτερων εδω οσον αφορα στις μεταμοσχευσεις, την αποψη σας...
Στην συγκεκριμενη απάντηση εχω την εξης απορία. Η οποια φαρμακευτικη αγωγή όπως είναι γνωστό προσφερει ένα προσωρινο αποτελεσμα το οποίο σε κάθε περιπτωση εξαφανίζεται εαν σταματησεις την χορηγηση των φαρμάκων αυτών. Συμφωνα με αυτην την παραδοχη εαν ξεκινησεις καποιο φαρμακο και ενισχυθεί η δότρια σου αυτό για μένα δεν σημαίνει ότι αυτόματα γίνεσαι καλός υποψηφιος για μεταμόσχευση. Τωρα μπορει να μην εχω καταλάβει κάτι σωστα και στην απάντησή τους.
Φιλε στην δική σου περίπτωση θα απαιτηθούν minimum 3000 grafts για μια καλή κάλυψη. Για fue λογικα το βλεπω δυσκολο λόγω της δότριας. Για strip ισως εξαχθούν αλλα θα υπάρχει το θεμα της ουλής. Ισως ένας καλός συνδυασμός θα ήταν fue & BHT για να εξάγεις ένα συνολο 3000 grafts ή κάπου εκεί κοντα.
Μην βιαστεις για την τελική σου απόφαση περίμενε να πάρεις όλες τις απαντησεις από τα consultations, ψαξε εδω στο forum όπως και σε ξένα και ανάλογα προχωράς. Από φωτογραφίες έχω δει και πιο δυσκολες περιπτωσεις από την δική σου που είχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα οπότε μην ανησυχείς.

vinnie1978

New Member

Φιλε Koskar αυτο μου ειπαν και απο την HDC οπου αναλαμβανουν την περιπτωση μου και μου ειπαν οτι μπορει να μην ειμαι ευκολη περιπτωση αλλα εχουν δει και δυσκολοτερες.Μιλησαμε για ενα καλο strip το οποιο υπολογιζουν οτι θα δωσει 2500 grafts το πολυ πολυ 3000 με πολυ συντηρητικη hairline αλλα και παλι εκτιμουν οτι δεν θα φτασουν για να καλυψουμε και crown.Μου ειπαν οτι με 3000 θα φτιαξουμε μπροστα και κεντρο.Εγω μαλλον παραημουν αισιοδοξος γιατι περιμενα να βγαλουν 3500 με 4000. FUE δεν θελω να κανω αφενως λογω κοστους (το μπατζετ μου ειναι μαξιμουμ 10000 Ευρω) αφετερου λογω του οτι εστω και για ενα μικρο ποσοστο τα τριχοθυλακια εχουν μικροτερη πιθανοτητα επιβιωσης απο την Strip.Αλλα αυτο του Hasson και Wong με προβληματισε φοβερα διοτι εαν καποιος δεν ειναι καλος υποψηφιος δεν πρεπει καν να μπαινει στη διαδικασια .Δεν ξερω τι να πω. Τελικα οσο περισσοτερο το ψαχνεις τοσο πιο πολυ μπερδευεσαι...

koskar

Member

Να γνωριζεις οτι από τις photos δεν εξαγονται παντα ασφαλή & σίγουρα συμπερασματα.
Ισως εαν ζητουσες από Hasson να σε εβλεπε μεσω skype με web-camera να ηταν πιο αξιοπιστη η απάντησή τους από την στιγμή που είσαι οριακά, ώστε να αποφασίσεις ο ίδιος εαν τελικά αξίζει να ξεκινησεις την ολη διαδικασία. Δεν συμφωνω με την αναφορά σου ότι όσο το ψαχνεις μπερδευεσαι περισσοτερο, απλώς συλλέγεις διαφορες απαντησεις και θα επιλεξεις την καλύτερη για σενα.
Τα 10000 που αναφερεις εισαι οριακά για τα συνολικά έξοδα (επεμβαση, εισιτηρια, διαμονή, φαγητό...) ειδικά εαν καταλήξεις σε FUE ή ΒΗΤ. Για την strip να γνωρίζεις ότι ενδεχομένως σε περιορίσει στο πολύ κοντό κούρεμα.
Προς το παρον κανε ενα follow-up και ζητα εάν είναι δυνατόν on-line consultation με web-camera.

best1210

Member

να πω την αληθεια εξεπλαγη με την απαντηση που σου εδωσαν.
ο comb που ειχε μεγαλο nw και ειχε ενα τρομερο αποτελεσμα παιζει να ηταν σε χειροτερη μοιρα απο σενα (δεν ξερω βεβαια για την δοτρια του).
νομιζω οτι δεν πρεπει να το παρατησεις αν το εχεις αποφασισει και να το ψαξεις αρκετα.
οι φωτο οπως λενε τα παιδια δεν βοηθανε να βγαλει καποιος πορισμα σε καμια περιπτωση.
ισως λεω ισως στο περιπου αλλα για μενα δεν ειναι λυση αυτη.

η αληθεια ειναι οτι σε πολυ δυσκολοτερες περιπτωσεις εχω δει θαυματα.
δες στο τοπικ διασημων τον jotrovic να καταλαβεις τι εννοω και να δεις πως ειναι σημερα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pavlos

Member

vinnie1978 απο προσωπικη εμπειρια (χωρις να εχω κανει μεταμοσχευση απλα πηγα και με ειδαν απο κοντα) οι φωτογραφιες και τα βιντεο δεν μπορουν να δειξουν το πραγματικο προβλημα , άλλα θα σου πουν απο φωτογραφιες και αλλα απο κοντα(ετσι εγινε και με μενα) αλλα μου ελεγαν στις φωτογραφιες και στα βιντεο που τους εστειλα και αλλα μου ειπαν μολις με ειδαν απο κοντα (ειδαν την δοτρια , το χρωμα κτλ) ολοι οι γιατροι ειναι επιφυλακτικοι εχουν γινει πολλα θεματα με παιδια που πηγαν και νομιζαν θα γινουν 18 χρονων και μετα εκραζαν τους γιατρους οτι δεν εκαναν καλη δουλεια , να ξερεις οι γιατροι θα σου πουν συντηρητικα πραγματα δεν θα σε βαλουν σε τρυπακι ελα σε εμας και δα γινεις ρουβας ειναι επιφυλακτικοι γιατι ( πιστευω ) δεν θελουν να σου δωσουν ελπιδες και να τους κραξεις μετα.
Γενικα (δυστιχος) το αποτελεσμα μπορεις να το δεις (πλεον) μετα την μεταμοσχευση που θα κανεις.
Πηγαινε Ιταλια τον Φεβρουαριο που θα ειναι ο Hasson να σε δει απο κοντα και να συζητησετε ολους τους προβληματισμους σου , δες φωτογραφιες με περιπτωσεις σαν την δικη σου και συζητησε το με τον γιατρο.
Και οι φωτογραφιες που βγαινουν στα site δεν ειναι θαυματα , παιζει η γωνια που βγηκε η φωτο το φως κτλ που κανουν τρικ και φαινονται φουλ δεν ειναι ομως ετσι τα πραγματα (ολα αυτα που σου λεω απλα να τα εχεις στο μυαλο σου για να εχεις ρεαλιστικες προσφοκιες και παντα μιλαμε για τους κοριφαιους γιατρους οχι για Ελλαδισταν)

pavlos

Member

Best1210 και εγω εξεπλαγην οταν μου ελεγαν τι να περιμενω οταν με ειδαν απο κοντα αλλα αυτο ειναι η αληθεια και το βασικο που πρεπει να ξερουμε ολοι ειναι πως οι γιατροι δεν παιζουν τον κ...ο τους πρωτιμουν να σου πουν τα χειροτερα παρα να σουν πουν πολλα και να τους θαψεις στα φορουμ μετα(μιλαμε για κορυφαιους δεν το συζητω καν με τις κολοπετινιτσες αυτοι κανουν τα αντιθετα).
Οποιος παει στους κορυφαιους θα εχει ενα α αποτελεσμα αλλα μεχρι εκει νορμαλ πραγματα ουτε θεους ουτε δαιμονες δεν θα κλαιει αλλα δεν θα βγαινει εξω με ενα κιλο ζελε οπως καναμε στα 18 που σιχτιριζαμε με ενα κιλο ζελε στο κεφαλι οτι δεν σηκωνεται το μαλλι.
ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

best1210

Member

Παυλο επειδη δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις?
σου λεγαν τα ιδια με το παιδι και σε ειδαν απο κοντα και σε καθησυχασαν η σου ειπαν αρνητικα?
ποσο καιρο πριν εννοεις?

και κατι αλλο συμφωνω αυτο που λες με τις φωτο σε γενικες γραμμες αλλα σε μερικα σαιτ οπως στου χασουν πχ δειχνουν τον ασθενη να τον χτενιζουν μεσα απο βιντεο και διακρινεις μονος σου το ποσο καλη ειναι η δουλεια.
βιντεο εχουν μετρημενες κλινικες και νομιζω οτι ειναι η καλυτερη αποδειξη.
οπως βιντεο εχουν αναρτησει και πολλα παιδια απο εδω μεσα,

εμενα παλι παιδια μου ετυχε το εξής.Ο Χασον απο φωτογραφίες μου έλεγε ότι μπορεί να με αναλάβει όταν όμως με είδε στην Ιταλία στο consultation μου είπε άλλα.Και προς τιμην του βέβαια γιατί ήταν πολύ ειλικρινής.Ο Μπισάνγκα μου έλεγε πως δεν μπορεί να με αναλάβει απο τίς φωτογραφίες που του έστελνα αλλά όταν πήγα εκεί και τον είδα στο Βέλγιο μου είπε πως μπορεί.Πάντως παίζει ρόλο και η μέθοδος του γιατρού γιατι αν κάνει fue μπορεί να πάρει και γέννια κτλ

best1210

Member

μαρμαρομενε τελικα αποφασισες να τιμησεις καποιον απ τους 2 η απλα ψαχνεσαι ακομα?
και κατι αλλο.στο Βελγιο οταν μιλησες τι σου ειπε ο γιατροσ οσον αφορα την δουλεια που ηθελε να σου κανει?

θα κανω επεμβαση σε 2 εβδομαδες στο Βελγιο.Μου ειπε οτι η πυκνοτητα μου στην δοτρια δεν ειναι καλη,πιστευει ομως πως με οτι μπορεσει να παρει και με τα γεννια θα μπορεσω να εχω ενα φυσικο αποτελεσμα..Τι να σου πω δεν ξερω.Σε λίγο καιρό θα εχω νεότερα

koskar

Member

marmaromenos είπε:
θα κανω επεμβαση σε 2 εβδομαδες στο Βελγιο.Μου ειπε οτι η πυκνοτητα μου στην δοτρια δεν ειναι καλη,πιστευει ομως πως με οτι μπορεσει να παρει και με τα γεννια θα μπορεσω να εχω ενα φυσικο αποτελεσμα..Τι να σου πω δεν ξερω.Σε λίγο καιρό θα εχω νεότερα
Καλή επιτυχία φίλε μου. Μπορεις να μας ενημερώσεις για το κόστος ανά graft που συμφωνείσατε; Πόσες ημέρες μετά την επέμβαση έχεις κανονίσει να μείνεις εκεί;

Η επεμβαση ειναι Δευτέρα και Τρίτη.Εγω θα παω Κυριακή και θα φύγω Πέμπτη.Η τιμη ειναι περιπου 12500 και περιλαμβάνει στριπ 1600-1800 γκραφτς, 500 fue, 1000 γέννια , 50 τρίχες από το στήθος και PRP treatment.Τα τελευταία 2 είναι δώρο.

PANOS101

Member

PRP treatment ;
για 3350 τρθ μηπως ειναι κομματι ακριβος;
με τοσα τρθ τι καλυψη θα σου κανει;

Μπλουζα