Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν θέλω να δημιουργήσω αγχος για τον ασθενή κατάλαβενω πως το λες. Υποτίθεται όμως έχει μπει έχει διαβάσει ξέρει τις επιπτώσεις σε μια τόσο μεγάλη επέμβαση. Και εμείς σαν κλινική πιάνουμε τα 5000-5500 μοσχεύματα αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως να τον μην βάζαμε καν γιατί θα υπήρχαν μεγαλύτερες συνέπειες για την κλινική μας. Συνήθως μας βαθμολογούν πολύ αυστηρά τα μέλη του φόρουμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί

Συγνώμη αλλά να ποστάρουμε ένα άκυρο περιστατικό ενός άλλου γιατρού , αντί να περιμένουμε λίγες μέρες να δούμε πως μοιάζει η δότρια του ανθρώπου τον οποίο σχολιάζουμε , για μένα δεν είναι σωστό . Είναι απλά προσπαθώ να δυσφημίσω ή δυσφημώ άθελα μου προσπαθώντας να πω την άποψη μου . Δηλαδή πόσο σίγουρος είσαι ότι θα μοιάζει έτσι ?
Ποστάρω γιατί βλέπω ότι δυστυχώς έχετε εκτραπεί και αγνοείτε βασικούς κανόνες. Μόνο η δύναμη μιας εικόνας πιθανώς να σας προβληματίσει. Αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος για αυτό.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος επίσης ότι το συγκεκριμένο περιστατικό θα είναι έτσι. Είμαι όμως απόλυτα σίγουρος ότι κάποιο ή κάποια από αυτά που χειρουργεί με αυτό τον τρόπο θα καταταληξουν έτσι (ή και χειρότερα). Αν κάποιος θέλει να παίξει ρώσικη ρουλέτα με το κεφάλι του δικαιωμά του και προφανώς δεν θα με ακούσει. Απευθύνομαι κυρίως στους λογικούς ανθρώπους που δεν έχουν γνώση και παρασύρονται από αυτά που γράφονται εδώ περί «ειδικών δυνατοτήτων» του γιατρού.

Τέλος προς αποφυγή παρεξηγήσεων να πω ότι το συγκεκριμένο που πόσταρα αφορά περίπου 5000g σε 1 διήμερη από διάσημη, σοβαρή κλινική με εργαλείο εξαγωγής κυρίως 0.7 και 0.8mm. Άρα state of the art επέμβαση. Και όμως το αποτέλεσμα της δότριας ήταν αυτό. Αυτή η κλινική κάνει τέτοιες επεμβάσεις κατά κόρον. Στους 10 μπορεί ο 1 ή 2 (ή και παραπάνω) να καταλήγουν έτσι γιατί είναι πολυπαραγοντικοί οι λόγοι και αφορούν κυρίως το πως αντιδρά ο οργανισμός του κάθε ασθενή. Άρα ξέχνα την περιπτωσιολογία για να κρίνεις και ακολουθησε τα πρωτόκολλα, έστω και στο περίπου. Έτσι μόνο θα είσαι σίγουρος.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα