Η τοξικότητα του hairlossgr που μας ντροπιάζει. Λασπη, και συκοφαντία ενάντια στον Dr. Jose Lorenzo! Βιντεο

gregkont13

Verified MM member
Δεν είπα το αντίθετο
Το παράξενο είναι πως από κει που 9/10 ήταν fut η combo 2000grafts +100 fue πλέον βλέπουμε μόνο fue
Πόσα κεφάλια που ήταν κατάλληλα για fue ανοιχτηκαν χωρίς λόγο;
Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω κάποιος που είναι κατάλληλος και για τις δύο να επιλέξει fut
συμφωνώ 1000% σε αυτό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Όταν λέω,ότι έπρεπε να ευχαριστεί το φόρουμ πρωί βράδυ,και τον cvial που μέσω αυτού ,κατάφερε να αφήσει πίσω τις τεχνικές baseball και less os more και τα στριπ του λωκου που έκανε γι'αυτό τα λέω..αλλά είναι τόσο αχάριστος και διαστρεβλώνει τα γεγονότα που αυτά κάνει πως δεν έγιναν ποτέ
συμφωνώ 1000% σε αυτό.

gregkont13

Verified MM member
Όταν λέω,ότι έπρεπε να ευχαριστεί το φόρουμ πρωί βράδυ,και τον cvial που μέσω αυτού ,κατάφερε να αφήσει πίσω τις τεχνικές baseball και less os more και τα στριπ του λωκου που έκανε γι'αυτό τα λέω..αλλά είναι τόσο αχάριστος και διαστρεβλώνει τα γεγονότα που αυτά κάνει πως δεν έγιναν ποτέ
τι ευχαριστώ να πει... εδώ χαρακτηρίζει μεταμοσχευσείς του Λορετζό, "κουβά". Βρε έρχεται και άλλο λουτρό πόνου σε λίγο καιρό.

Marios1982

Well-Known Member
Εγώ τον έχω υποστηρίξει και παλιά αρκετές φορές επειδή πίστευα ότι δεν έπρεπε με το παραμικρό να του την λένε. Την πρώτη φορά που έγραψα κάτι που δεν του άρεσε κατευθείαν με ονομάτισε εχθρό και ξεκίνησε τις ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Αυτή η συμπεριφορά και η παπατζα δεν είναι ανεκτή, ως εξ τούτου όπου βλέπω φάουλ το λέω χωρίς εκπτώσεις….
Επιβεβαιώνω

bobby

Well-Known Member
Πεταμένα λεφτά, φρου φρου και αρώματα είναι μόνο, για πύκνωση είχα πάει, θα έμπαινε σε μαμά μαλλιά, sock loss φυσικά παρόλο που διαφημίζε σε βίντεο οτι χρησιμοποιεί όλα τα πρωτόκολλα για να μην συμβεί. Παπατζες ως συνήθως απο τον influencer. Το χειρότερο όμως απο όλα είναι ότι τα κορίτσια του απο τη βιασύνη να τελειώσουν καθώς βάζει 2 χειρουργεία την ίδια ημέρα και για να προλάβουν μαζεύονται όλες πάνω απο το κεφάλι σου και στα καρφώνουν όπου να ναι, μου δημιουργήθηκε μια ουλή, όπου ο φίλος του δερματολογος ισχυρίστηκε ότι ήταν ουλωτικη αλωπεκία και δεν θα ξαναεβγαιναν μαλλιά εκει. Φυσικά πήγα σε άλλους δερματολογους οι οποίοι γέλαγαν με τη διάγνωση και φυσικά δεν με ξανακαλεσε ο influencer να δει πως πάει η φύτρωση μου. Ευτυχώς η τρύπα έκλεισε με τη βοήθεια άλλων γιατρών.
Πότε έγινε η ΜΜ;

bobby

Well-Known Member
Ευχαριστώ Μάριε, αλλά scripta manent. Όλα βρίσκονται εδώ μέσα και τα θετικά και τα αρνητικά μου σχόλια για τον τύπο.

Όπως και ότι ποτέ δεν τον έχω βρίσει ή χαρακτηρίσει σε αντίθεση με τον δικό του οχετό απέναντι μου, απέναντι στον Τάσο, στον αερατο, τον Γκρεγκ, τον Πάνο , τον.. τον… τον…. Δεν έχει τελειωμό η λίστα….. Όλοι εχθροί του Αναστασάκη….λες και είχαμε καημό να του την πούμε….

Αυτά που βλέπουμε λέμε και μας επιτίθεται με αισχρούς χαρακτηρισμούς και βρισιές και έχει το θράσος να ζητάει zoom, face to face κλπ για να κάνει τι; Να αρχίσει να τσιρίζει, να λέει ότι είμαστε μη-ιατροί (καινούργιος όρος…) κλπ κλπ

Ντροπή και μόνο ντροπή, επιστήμονας υποτίθεται άνθρωπος να φέρεται έτσι σε ασθενείς και πιθανούς ασθενής του.

bobby

Well-Known Member
Δεν μου κάνει καμία εντύπωση το αποτέλεσμα σου και η αντιμετώπιση σου..βέβαια το να έβαζες φωτό από αυτό που λες ότι συνέβη στο κεφάλι σου,θα βοηθούσε περισσότερο γιατί άλλο να το λέμε και άλλο να το βλέπεις..αυτό έχει καταφέρει σε κάποια μέλη ο γιατρός εδώ..με τις απειλές για μηνύσεις κτλ να μην θέλουν να δείξουν τα λάθη από τις επεμβάσεις που έχουν γίνει εκεί..καταλαβαίνω αν σε φοβίζει ότι θα λέει για μηνύσεις κτλ,αλλά το νόημα εδώ μέσα είναι αυτό..να βλέπουμε τα κακώς κείμενα και να προσέχουμε τις κακοτοπιές ....
Τι μηνύσεις; Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα μόνο τη φωτο ανέβασε. Αυτή φτάνει. Αν έχει γίνει λάθος δεν χρειάζονται λέξεις. Θα φαίνεται και θα μπει στην συλλογή…..

gregkont13

Verified MM member
Ντροπή και μόνο ντροπή, επιστήμονας υποτίθεται άνθρωπος να φέρεται έτσι σε ασθενείς και πιθανούς ασθενής του.
Αν στην Ουγγαρία στο uni που σπούδασε και σε όλα τα uni που πέρασε δουν τι έχει γράψει εδώ μέσα (συν συνάδελφοι του) θα θέλουν να μην έχουν σχέση μαζί του και θα του απαγόρεψουν να αναφέρει και το όνομα τους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Τελικά σε αυτό το νήμα άλλος τίτλος ταίριαζε
Όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου....πέφτει ο ίδιος μέσα........
Έχω και εγώ μερικούς υποψήφιους τίτλους :

Μη σε νοιάζει αν κάποιος γύρω σου μιλάει χαμηλόφωνα. Μονάχα ο ένοχος φαντάζεται ότι γι’ αυτόν μιλούν όλοι.
Διονύσιος Κάτων
Ρωμαίος γνωμικογράφος (3ος αιών μ.Χ.)

Το να έχεις όφελος από το να αποφεύγεις ένα λάθος, είναι ένας τρόπος να είσαι ένοχος.
Μαργκρίτ Γιουρσενάρ
Γαλλίδα συγγραφέας (1903-1987)

Δεν είμαι απατεώνας!
Ρίτσαρντ Νίξον
Αμερικανός πρόεδρος (1913-1994)

(διακήρυξη από τηλεοράσεως λίγο πριν εξαναγκαστεί σε παραίτηση, το 1974)

Ο πρωτομυριστής και πρωτοκλαστής.
(για αυτούς που πρωτοστατούν στις διαμαρτυρίες για να συγκαλύψουν την υπαιτιότητά τους)

Αμ’ πότε σε ξεβράκωσα και δεν ήσουνα χεσμένος;

Αλάτισε τον κώλο σου και ρώτα τι βρωμάει.

(για αυτούς που κατηγορούν άλλους ενώ οι ίδιοι είναι χειρότεροι)

Πηγή: https://www.gnomikologikon.gr/catquotes.php?categ=0675

tasos33

Well-Known Member
Έχω και εγώ μερικούς υποψήφιους τίτλους :

Μη σε νοιάζει αν κάποιος γύρω σου μιλάει χαμηλόφωνα. Μονάχα ο ένοχος φαντάζεται ότι γι’ αυτόν μιλούν όλοι.
Διονύσιος Κάτων
Ρωμαίος γνωμικογράφος (3ος αιών μ.Χ.)

Το να έχεις όφελος από το να αποφεύγεις ένα λάθος, είναι ένας τρόπος να είσαι ένοχος.
Μαργκρίτ Γιουρσενάρ
Γαλλίδα συγγραφέας (1903-1987)

Δεν είμαι απατεώνας!
Ρίτσαρντ Νίξον
Αμερικανός πρόεδρος (1913-1994)

(διακήρυξη από τηλεοράσεως λίγο πριν εξαναγκαστεί σε παραίτηση, το 1974)

Ο πρωτομυριστής και πρωτοκλαστής.
(για αυτούς που πρωτοστατούν στις διαμαρτυρίες για να συγκαλύψουν την υπαιτιότητά τους)

Αμ’ πότε σε ξεβράκωσα και δεν ήσουνα χεσμένος;

Αλάτισε τον κώλο σου και ρώτα τι βρωμάει.

(για αυτούς που κατηγορούν άλλους ενώ οι ίδιοι είναι χειρότεροι)

Πηγή: https://www.gnomikologikon.gr/catquotes.php?categ=0675
Νήμα θαύμα ήταν αυτό.
Άκουσαν οι κουφοί ,είδαν κ οι τυφλοί.
Κάνα δυο ακόμα τέτοια να κάνει θα σηκωθούν και οι πεθαμένοι να τον κυνηγάνε για αυτόγραφο.

aeratos28

Just aeratos
Και καλά κάνεις και δεν φοβάσαι..αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται για το όλο θέμα με την επέμβαση σου...όχι να φοβάσαι εσυ κάτι
Τι να πρώτο πεις για τον παπατζη mr toppik και για τον δερματολόγο φίλο του. Δεν φοβάμαι κάτι.

Tetrakis

Well-Known Member
Μιλαμε για μέγιστο προβατοκαμηλο,ο οποίος ομωσ έχει καταφέρει αυτο που θέλει. Να είναι το επίκεντρο του φόρουμ. Αν δείτε πλέον μειωθηκαν και οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις άλλων γιατρων. Φίλε @CVIAL η συνεισφορά σου είναι τεράστια όπως και οι γνώσεις που αποκομίζει κάποιος. Αυτο που γίνεται ομως με τον συγκεκριμένο και την ανοχη που απολαμβάνει (στον βωμο ισως μιας συνεργασίας με τον λορεντζο;) αλλοιώνει την μορφή του φόρουμ.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Πελάτες χάνεις γιατί έκανες τον ξαδερφο έτσι και επειδή τα βλέπεις αλλά δε μιλάς κάνεις βίντεο επιπέδου Δελφιναριο
Ο ξαδερφος θα εχει εξαιρετικο αποτελεσμα και μετα θα κρυβεσαι.
Και η δοτρια θα δειχνει μια χαρα σε λιγους μηνες

Μπλουζα