Η τοξικότητα του hairlossgr που μας ντροπιάζει. Λασπη, και συκοφαντία ενάντια στον Dr. Jose Lorenzo! Βιντεο

aeratos28

Just aeratos
Σοβαρά μιλάς ?? Έχεις φωτό από τότε?
Πεταμένα λεφτά, φρου φρου και αρώματα είναι μόνο, για πύκνωση είχα πάει, θα έμπαινε σε μαμά μαλλιά, sock loss φυσικά παρόλο που διαφημίζε σε βίντεο οτι χρησιμοποιεί όλα τα πρωτόκολλα για να μην συμβεί. Παπατζες ως συνήθως απο τον influencer. Το χειρότερο όμως απο όλα είναι ότι τα κορίτσια του απο τη βιασύνη να τελειώσουν καθώς βάζει 2 χειρουργεία την ίδια ημέρα και για να προλάβουν μαζεύονται όλες πάνω απο το κεφάλι σου και στα καρφώνουν όπου να ναι, μου δημιουργήθηκε μια ουλή, όπου ο φίλος του δερματολογος ισχυρίστηκε ότι ήταν ουλωτικη αλωπεκία και δεν θα ξαναεβγαιναν μαλλιά εκει. Φυσικά πήγα σε άλλους δερματολογους οι οποίοι γέλαγαν με τη διάγνωση και φυσικά δεν με ξανακαλεσε ο influencer να δει πως πάει η φύτρωση μου. Ευτυχώς η τρύπα έκλεισε με τη βοήθεια άλλων γιατρών.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

DjF

Active Member
Φιλέ ευχόμαι να είσαι καλά ψυχολογικά μετά από ότι πέρασες. Αν θες μπορείς να πας στον @CVIAL για verified και να παραθέσεις και ότι μετρήσεις πήρες κλπ.
Σ ευχαριστώ πολύ! Ευτυχώς η ουλή π μου δημιούργησαν έκλεισε. Βγήκαν τα περισσότερα μαμα μαλλία μου. Η πραγματικότητα όμως απέχει πολύ απο τα βίντεακια του.

tasos33

Well-Known Member
Πεταμένα λεφτά, φρου φρου και αρώματα είναι μόνο, για πύκνωση είχα πάει, θα έμπαινε σε μαμά μαλλιά, sock loss φυσικά παρόλο που διαφημίζε σε βίντεο οτι χρησιμοποιεί όλα τα πρωτόκολλα για να μην συμβεί. Παπατζες ως συνήθως απο τον influencer. Το χειρότερο όμως απο όλα είναι ότι τα κορίτσια του απο τη βιασύνη να τελειώσουν καθώς βάζει 2 χειρουργεία την ίδια ημέρα και για να προλάβουν μαζεύονται όλες πάνω απο το κεφάλι σου και στα καρφώνουν όπου να ναι, μου δημιουργήθηκε μια ουλή, όπου ο φίλος του δερματολογος ισχυρίστηκε ότι ήταν ουλωτικη αλωπεκία και δεν θα ξαναεβγαιναν μαλλιά εκει. Φυσικά πήγα σε άλλους δερματολογους οι οποίοι γέλαγαν με τη διάγνωση και φυσικά δεν με ξανακαλεσε ο influencer να δει πως πάει η φύτρωση μου. Ευτυχώς η τρύπα έκλεισε με τη βοήθεια άλλων γιατρών.
Για ξεκινά παρουσιαση

Chris34

Well-Known Member
Κοίταξε που πήγε τάχα μου τάχα μου να υποστηρίξει το Lorenzo και για Κακή του τύχη βγαίνουν πάλι προβλήματα δικά του.
Ο φίλος περιγράφει πράγματα που θα τα ήξερε μόνο κάποιος ασθενής του.
Τα κορίτσια κάνουν τη μεταμόσχευση και τις βάζει και δύο τη μέρα. Άραγε πόσα κορίτσια δουλεύουν; Ξέρουμε;
2,5€ το τριχοθυλακιο για να κάνει τις υποδοχές.

DjF

Active Member
Σοβαρά μιλάς ?? Έχεις φωτό από τότε?
Εχω μόνο την τρύπα που μου δημιούργησαν και έλεγε ο φίλος τους δερματολογος έχω γυροειδης ή ουλωτικη, κατέληξε στο ουλωτικη, διάγνωση οτι να ναι για να καλύψουν τα λάθη τους.

aeratos28

Just aeratos
Αν θες ,ανέβασε την φωτό εδώ .αν δεν θες το σεβομαι
Εχω μόνο την τρύπα που μου δημιούργησαν και έλεγε ο φίλος τους δερματολογος έχω γυροειδης ή ουλωτικη, κατέληξε στο ουλωτικη, διάγνωση οτι να ναι για να καλύψουν τα λάθη τους.

shearer

Active Member
Δυστυχώς φιλε έπεσες θυμα του επιθετικού του μάρκετινγκ με τα σκοτεινά βιντεο...δεν πειραζει από τα λάθη μαθαινουμε. Καλο που το αναφέρεις τουλάχιστον για να γλιτώσουν οι επόμενοι....Κλασσικές παπάτζες που λεει για να καλύψει τις αστοχίες και τα κακά του αποτελέσματα...Νουμερο 1 αιτία ειναι η ιδιοσυγκρασία και μονο για αυτον, τα ιδια λεει σε ολους...εχουμε παραδειγματα και από αλλους ασθενεις που τράβηξαν τα ιδια με σένα.

GeorgeXz

Active Member
Πάλι καλά που δεν διεγνώσθεις με οσφυοκαμψία οξεία, την καραμπινάτη. Ικανοί ήταν να στο πουν κ αυτό...

LoverBoy

Well-Known Member
Φίλε μου τι να πω!Ελπίζω να είσαι πλέον καλά με το θέμα μαλλιά.....Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει λένε!

Δεν κάνει την επέμβαση ο ίδιος ο γιατρός;
Τι δουλειά έχουν οι νοσηλεύτριες;
Αν θυμάμαι καλά όταν είχε πρωτοεμφανιστει, τότε ακόμη που στριπαρε , τις κλινικές αυτές τις έλεγε σούπερ μάρκετ
Τι άλλαξε από τότε;
Επίσης αυτή η τεχνική τι απέγινε;
Πόσα κεφάλια να άνοιξαν τσάμπα επειδή δεν ήταν τότε ικανός για fue;

gregkont13

Verified MM member
Δεν κάνει την επέμβαση ο ίδιος ο γιατρός;
Τι δουλειά έχουν οι νοσηλεύτριες;
Αν θυμάμαι καλά όταν είχε πρωτοεμφανιστει, τότε ακόμη που στριπαρε , τις κλινικές αυτές τις έλεγε σούπερ μάρκετ
Τι άλλαξε από τότε;
Επίσης αυτή η τεχνική τι απέγινε;
Πόσα κεφάλια να άνοιξαν τσάμπα επειδή δεν ήταν τότε ικανός για fue;
Η τεχνική FUT είναι μια πολύ χρήσιμη τεχνική, ειδικά για άτομα που είναι μεγάλο nwd. Με only fue, εκτός αν κάποιος έχει αρχίσει φίνα νωρίς ή είναι μικρό nwd δεν θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Το αν χρειάζονταν FUT πολλοί από τους οποίους έβαλε αυτός για FUT δεν το ξέρω και πόσο καλά έκανε την τεχνική. Σαν τεχνική στα σωστά χέρια είναι πολύ χρήσιμη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

DjF

Active Member
Αν θες ,ανέβασε την φωτό εδώ .αν δεν θες το σεβομαι
Δεν θέλω δημόσια φίλε, άλλωστε με τον συγκεκριμένο δεν βγάζεις άκρη και στην αρνητική κρητική απαντάνε το κλασσικό δεν υπάρχει πελάτης με αυτό το όνομα. Απλά χαίρομαι που τα έμπειρα και παλιά μέλη βγάζετε την πραγματικότητα του influencer πίσω απο τις κάμερες. Ξέρω λεπτομερείες πολλές απο την κλινική του και τον φίλο του τον δερματολόγο, ας γράφει οτι είμαι στημένος δεν με νοιάζει. Σε σας τους παλιούς ίσως στείλω για να μην αμφιβαλετε. Το story ειναι απο το μακρινό 2021, δεν αναζητώ κάτι απλά να μαθαίνουν οι νέοι με τι έχουν να κάνουν.

gregkont13

Verified MM member
Φίλε μου τι να πω!Ελπίζω να είσαι πλέον καλά με το θέμα μαλλιά.....Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει λένε!
Η συγχωρεμένη η γιαγιά μου έλεγε μια παροίμια. Η κατάρα είναι γαιδάρα και γυρίζει στον αφέντη της... Ταιριάζει γάντι.

aeratos28

Just aeratos
Δεν μου κάνει καμία εντύπωση το αποτέλεσμα σου και η αντιμετώπιση σου..βέβαια το να έβαζες φωτό από αυτό που λες ότι συνέβη στο κεφάλι σου,θα βοηθούσε περισσότερο γιατί άλλο να το λέμε και άλλο να το βλέπεις..αυτό έχει καταφέρει σε κάποια μέλη ο γιατρός εδώ..με τις απειλές για μηνύσεις κτλ να μην θέλουν να δείξουν τα λάθη από τις επεμβάσεις που έχουν γίνει εκεί..καταλαβαίνω αν σε φοβίζει ότι θα λέει για μηνύσεις κτλ,αλλά το νόημα εδώ μέσα είναι αυτό..να βλέπουμε τα κακώς κείμενα και να προσέχουμε τις κακοτοπιές ....
Δεν θέλω δημόσια φίλε, άλλωστε με τον συγκεκριμένο δεν βγάζεις άκρη και στην αρνητική κρητική απαντάνε το κλασσικό δεν υπάρχει πελάτης με αυτό το όνομα. Απλά χαίρομαι που τα έμπειρα και παλιά μέλη βγάζετε την πραγματικότητα του influencer πίσω απο τις κάμερες. Ξέρω λεπτομερείες πολλές απο την κλινική του και τον φίλο του τον δερματολόγο, ας γράφει οτι είμαι στημένος δεν με νοιάζει. Σε σας τους παλιούς ίσως στείλω για να μην αμφιβαλετε. Το story ειναι απο το μακρινό 2021, δεν αναζητώ κάτι απλά να μαθαίνουν οι νέοι με τι έχουν να κάνουν.

Flag17

Well-Known Member
Σεβαστό αυτο που λες. Αλλά νομίζω πως καταλαβαίνεις πως άλλη βαρύτητα έχει μια άποψη με αποδείξεις να την συνοδεύουν και άλλη όταν είναι απλά ο λόγος σου απέναντι στο λόγο του άλλου.

gregkont13

Verified MM member
μην φοβάσαι τίποτα. Ο Jacksmith δεν βγήκε; Απλά θα σου κάνουν το άσπρο - μαυρό, αλλά δεν χάνεις κάτι.

Η τεχνική FUT είναι μια πολύ χρήσιμη τεχνική, ειδικά για άτομα που είναι μεγάλο nwd. Με only fue, εκτός αν κάποιος έχει αρχίσει φίνα νωρίς ή είναι μικρό nwd δεν θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Το αν χρειάζονταν FUT πολλοί από τους οποίους έβαλε αυτός για FUT δεν το ξέρω και πόσο καλά έκανε την τεχνική. Σαν τεχνική στα σωστά χέρια είναι πολύ χρήσιμη.
Δεν είπα το αντίθετο
Το παράξενο είναι πως από κει που 9/10 ήταν fut η combo 2000grafts +100 fue πλέον βλέπουμε μόνο fue
Πόσα κεφάλια που ήταν κατάλληλα για fue ανοιχτηκαν χωρίς λόγο;
Γιατί δεν μπορώ να πιστέψω κάποιος που είναι κατάλληλος και για τις δύο να επιλέξει fut

aeratos28

Just aeratos
Ότι θα του θλάσει τα φρύδια ο τασακης ,είναι το μόνο σίγουρο..αν αλλάξει γνώμη ,εδώ είμαστε να αναδείξουμε το θέμα αυτό,αναλόγως και τοιουτοτρόπως...!!!!
Όλη η αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος..

Αλλά με σάλιο και υπομονή .!!:rolleyes::oops::eek:
μην φοβάσαι τίποτα. Ο Jacksmith δεν βγήκε; Απλά θα σου κάνουν το άσπρο - μαυρό, αλλά δεν χάνεις κάτι.

Μπλουζα