bobby
Well-Known Member
Μπορεί να με έχει όταν είμαι σε νορμαλ φάση. Όχι όταν γυαλίζει το μάτι μου….κάποτε σήκωνα και εγώ 130….χαχαχαχαχχα θα πρέπει να με φτάσει όμως……Φίλε Μπόμπυ. Σηκωνει 130 κιλα πάγκο . 1.70 και 85 κιλά είναι.. Σε έχει…
Μπορεί να με έχει όταν είμαι σε νορμαλ φάση. Όχι όταν γυαλίζει το μάτι μου….κάποτε σήκωνα και εγώ 130….χαχαχαχαχχα θα πρέπει να με φτάσει όμως……Φίλε Μπόμπυ. Σηκωνει 130 κιλα πάγκο . 1.70 και 85 κιλά είναι.. Σε έχει…
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
νταξει ρε αδερφε μην το παιρνεις τις μετρητοις. τροπος του λεγειν ειναι.Ε όχι και άκυροι ρε φίλε…. Άκυροι θα είμαστε αν λέγαμε παπατζες ή βρίζαμε. Εμείς άκρως πολιτισμένα, με επιχειρήματα, χωρίς ύβρεις αντικρούουμε τον οχετό που ρίχνει πάνω σε όποιον τολμήσει να εκφέρει αντίθετη άποψη.
Αφού ασχολείται όλη μέρα με το φόρουμ το βλέπεις και μόνος σου. Δεν καταλαβαίνω πως περίμενες κάτι διαφορετικό και ότι δεν θα σε ξεπεταξει. Άλλοι γιατροί δεν προλαβαίνουν ούτε να κλασουν που λέει ο λόγος. Τροφή για σκέψη.Δεν θελω να παρεξηγηθω, δεν ηρθα εδω για να ανοιξω ιντριγκα μαζι σου, εσυ ξερεις τι ειναι αυτο που σε κινει καθημερινα να δουλεψεις. Δεν ειναι αυτες οι προθεσεις μου, Ωστοσο το ραντεβου εγινε απογευμα, σε μια αρκετα χαλαρη μερα. Περιμενα στον χωρο αναμονης 55 λεπτα (μου ειπαν οτι σας αναζητουσαν στο κυλικειο συγκεκριμενα) για να σας δω γυρω στα 7 λεπτα στο ραντεβου και να αποχωρησω. Θαυμαζω την δουλειας σας (εχω διαβασει και την βιβλιογραφια σας, σας το ειπα απο κοντα) και αρκετες απο τις δουλειες σας. Φαινεται οτι εχετε δουλεψει σκληρα για ολο αυτο. Ωστοσο απ την δικη μου πλευρα δεν δημιουργει θετικη εικονα προς τους υπολοιπους ασθενεις να ασχολειστε με 2 ακυρους online. Και δυστυχως αν βαλουμε τον παραγοντα της διαρκειας σε ολο αυτο, το οποιο κραταει μηνες γινεται ακομη χειροτερο. Αν ειχατε ανοιξει ενα beef που κρατουσε 2 3 ημερες θα ελεγα παει στο διαολο, they got under his skin. Αλλα δυστυχως αυτο φαινεται να ειναι οριακα εμμονικο πλεον. Και απο τις 2 πλευρες, ή 3. Παντα φιλικα.
δεν ημουν ουδετερος. ημουν ετοιμος να κλεισω μαζι του ανεξαρτητως του οτι ηταν ο πιο ακριβοςΚατάφερε ο Anastas@kis με τη συμπεριφορά του και τις αστοχίες του ακόμη και τους "ουδέτερους" του φόρουμ να τους βγάλει έξω από τα ρούχα τους!!
Η δημοσίευση του Πάνου θα τον στοιχειώνει για καιρό.
Τελικά δεν μετράει μόνο το βίντεο!! Ειδικά όταν το τραβάει ο ίδιος..
Φαντάζομαι με αυτά που διαβάζεις κατάλαβες ότι γλύτωσες..δεν ημουν ουδετερος. ημουν ετοιμος να κλεισω μαζι του ανεξαρτητως του οτι ηταν ο πιο ακριβος
Σαφως και μπορουν να υπαρξουν αστοχιες. Η προσεγγιση θα επρεπε να ειναι αλλιως, πολυ αλλιως. Ακομα και οι φορουμιτες να ειναι επιθετικοι οφειλεις σαν γιατρος να σταθεις βραχος και να κρατησεις ενα σοβαρο προφιλ και να κανεις το καλυτερο δυνατο.
Καποιοι θα μεινουν παραπονεμενοι ειναι δεδομενο. Κι εγω ελ. επαγγελματιας ειμαι. Πολλες φορες εχει γινει μαλακια ωστοσο την επομενη μερα παω στον πελατη μου, απολογουμαι και οτι μπορω να σωσω το σωζω. Παρ ολα αυτα το 90% αυτων των πελατων γυρνανε πισω και το εκτιμανε.
Αν εγω τους αρχισω στο καντηλι πως ειμαι ο καλυτερος σε αυτο που κανω και τους βριζω κι απο πανω ολο αυτο θα μαθευτει. Οφειλω να ειμαι εγω αυτος που θα κρατησω το επιπεδο. Ολο αυτο εχει αρχισει να μου θυμιζει την φαση με τον Κονιλο που προσπαθει να τους πεισει ολους πως ειναι ο καλυτερος ραπερ πλεον.
Εγώ τον έχω υποστηρίξει και παλιά αρκετές φορές επειδή πίστευα ότι δεν έπρεπε με το παραμικρό να του την λένε. Την πρώτη φορά που έγραψα κάτι που δεν του άρεσε κατευθείαν με ονομάτισε εχθρό και ξεκίνησε τις ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Αυτή η συμπεριφορά και η παπατζα δεν είναι ανεκτή, ως εξ τούτου όπου βλέπω φάουλ το λέω χωρίς εκπτώσεις….
Αδερφέ μου μπομπυ ούτε εγώ ποτέ τον κατηγόρησα ήμουν πάντα ουδέτερος γιατί αφήνω χώρο πάντα στον άλλον αλλά όταν απαντούσε στις ερωτήσεις ή στις απορίες ειρωνικά και με ύφος επιθετικό είναι λογικό να μας ξενερώσειΕγώ τον έχω υποστηρίξει και παλιά αρκετές φορές επειδή πίστευα ότι δεν έπρεπε με το παραμικρό να του την λένε. Την πρώτη φορά που έγραψα κάτι που δεν του άρεσε κατευθείαν με ονομάτισε εχθρό και ξεκίνησε τις ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Αυτή η συμπεριφορά και η παπατζα δεν είναι ανεκτή, ως εξ τούτου όπου βλέπω φάουλ το λέω χωρίς εκπτώσεις….
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
από ότι φαίνεται μετά το λουτρό αλήθειας του Πάνου θα λαλήσουν πολλοί....Όλα εξαρτώνται απο τη μέρα που θα βρεθούν τα κορίτσια. Η συνεισφορά του στην όλη επέμβαση είναι μηδαμινή. Τις υποδοχές κάνει, αν δεν το έχει κόψει και αυτό, σχεδιάζει το hairline μάλιστα αμα εκφέρεις και άποψη, νευριάζει και σου τη λέει, "απο που τα είδες και τα διάβασες αυτά από το φόρουμ;" Μόλις ολοκληρωθεί η επέμβαση σε ζαλίζουν να γράψεις την εμπειρία σου, (να κάνεις κρητική google), ακόμα δεν ξέρεις αν θα φυτρώσει τίποτα, αλλα θέλουν να γράψεις την εμπειρία σου για τα σουβλάκια που έφαγες στο διάλειμμα χαχαχαχα. Τέλος και το χειρότερο απο όλα, άμα τα κορίτσια έκαναν πατάτα και το αποτέλεσμα δεν είναι για βίντεο, (ούτε και στο απόλυτο σκοτάδι δεν δείχνει πυκνό), δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε στέλνει και σε γνωστό του φίλο δερματολόγο, ο οποίος δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα από τριχόπτωση και ανδρογενετικη αλωπεκία, σου λέει έχεις αυτοανοσο γι'αυτό δεν φύτρωσε κάτι, (φυσικά δεν έχεις τίποτα), απλά ποτέ δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, πάντα θα φταίει η ιδιοσυγκρασια του δέρματος ή ο αναδρομος Ερμής. Μακάρι να ήταν μόνο αυτά τα ανεξάρτητα του φόρουμ που δεν πήγαν καλά, αλλα δυστυχώς έχει και άλλους πολλούς που πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμενοι.
Φίλε έχει πάρα πολύ καλές επιλογές να πας. Κάνε το καλύτερο για τον εαυτό σου και διάλεξε ένα γιατρό που πάνω από όλα να είναι άνθρωπος.δεν ημουν ουδετερος. ημουν ετοιμος να κλεισω μαζι του ανεξαρτητως του οτι ηταν ο πιο ακριβος
Οπότε να φανταστώ ότι δεν έμεινες ικανοποιημένος φίλε μου απο την ΜΜ σου?Απο τα λεγόμενα σου κάτι τέτοιο κατάλαβα!Όλα εξαρτώνται απο τη μέρα που θα βρεθούν τα κορίτσια. Η συνεισφορά του στην όλη επέμβαση είναι μηδαμινή. Τις υποδοχές κάνει, αν δεν το έχει κόψει και αυτό, σχεδιάζει το hairline μάλιστα αμα εκφέρεις και άποψη, νευριάζει και σου τη λέει, "απο που τα είδες και τα διάβασες αυτά από το φόρουμ;" Μόλις ολοκληρωθεί η επέμβαση σε ζαλίζουν να γράψεις την εμπειρία σου, (να κάνεις κρητική google), ακόμα δεν ξέρεις αν θα φυτρώσει τίποτα, αλλα θέλουν να γράψεις την εμπειρία σου για τα σουβλάκια που έφαγες στο διάλειμμα χαχαχαχα. Τέλος και το χειρότερο απο όλα, άμα τα κορίτσια έκαναν πατάτα και το αποτέλεσμα δεν είναι για βίντεο, (ούτε και στο απόλυτο σκοτάδι δεν δείχνει πυκνό), δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε στέλνει και σε γνωστό του φίλο δερματολόγο, ο οποίος δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα από τριχόπτωση και ανδρογενετικη αλωπεκία, σου λέει έχεις αυτοανοσο γι'αυτό δεν φύτρωσε κάτι, (φυσικά δεν έχεις τίποτα), απλά ποτέ δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, πάντα θα φταίει η ιδιοσυγκρασια του δέρματος ή ο αναδρομος Ερμής. Μακάρι να ήταν μόνο αυτά τα ανεξάρτητα του φόρουμ που δεν πήγαν καλά, αλλα δυστυχώς έχει και άλλους πολλούς που πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμενοι.
πόσο πιο καθαρά να το πειΟπότε να φανταστώ ότι δεν έμεινες ικανοποιημένος φίλε μου απο την ΜΜ σου?Απο τα λεγόμενα σου κάτι τέτοιο κατάλαβα!
κι εγω οταν πρωτοξεκινησα να γραφω δεν ειχα κανενα θεμα μαζι του, στο πρωτο σχολιο κριτικης ξεκινησε κατευθειαν τις ειρωνιες και το κλασικο κομπλεξικο υφος που εχει.
Να σου πω την αληθεια θυμαμαι και ποιο ηταν το νημα.
NW stage V, #monotovideometraei video 13, 2 στάδια, 3000 τριχοθυλάκια, FUE, 16 μήνες μετά
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ζητάτε ΠΑΝΤΑ να βλέπετε VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, καθώς μέσω αυτών μπορείτε πραγματικά να αξιολογήσετε την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευθείτε!www.hairlossgr.com
Εδω σε ΕΠΙΣΗΜΗ παρουσιαση για διαφημιση ουτε καν σε ανεξαρτητο περιστατικο δες αποτελεσμα.
Σκεψου να ανεβαζε ο Πανος και ολες τις πατατες που εχει κανει σε επισημες παρουσιασεις, θα ανεβαζε 2-3 βιντεακια τη μερα μονο για το φορουμ![]()
Το τραγούδι «Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μάλ…….να δεις που κάποτε θα μας πούμε και χαζ….» Το ξέρεις φαντάζομαι…..Αδερφέ μου μπομπυ ούτε εγώ ποτέ τον κατηγόρησα ήμουν πάντα ουδέτερος γιατί αφήνω χώρο πάντα στον άλλον αλλά όταν απαντούσε στις ερωτήσεις ή στις απορίες ειρωνικά και με ύφος επιθετικό είναι λογικό να μας ξενερώσει
Πεταμένα λεφτά, φρου φρου και αρώματα είναι μόνο, για πύκνωση είχα πάει, θα έμπαινε σε μαμά μαλλιά, sock loss φυσικά παρόλο που διαφημίζε σε βίντεο οτι χρησιμοποιεί όλα τα πρωτόκολλα για να μην συμβεί. Παπατζες ως συνήθως απο τον influencer. Το χειρότερο όμως απο όλα είναι ότι τα κορίτσια του απο τη βιασύνη να τελειώσουν καθώς βάζει 2 χειρουργεία την ίδια ημέρα και για να προλάβουν μαζεύονται όλες πάνω απο το κεφάλι σου και στα καρφώνουν όπου να ναι, μου δημιουργήθηκε μια ουλή, όπου ο φίλος του δερματολογος ισχυρίστηκε ότι ήταν ουλωτικη αλωπεκία και δεν θα ξαναεβγαιναν μαλλιά εκει. Φυσικά πήγα σε άλλους δερματολογους οι οποίοι γέλαγαν με τη διάγνωση και φυσικά δεν με ξανακαλεσε ο influencer να δει πως πάει η φύτρωση μου. Ευτυχώς η τρύπα έκλεισε με τη βοήθεια άλλων γιατρών.Οπότε να φανταστώ ότι δεν έμεινες ικανοποιημένος φίλε μου απο την ΜΜ σου?Απο τα λεγόμενα σου κάτι τέτοιο κατάλαβα!
Φιλέ ευχόμαι να είσαι καλά ψυχολογικά μετά από ότι πέρασες. Αν θες μπορείς να πας στον @CVIAL για verified και να παραθέσεις και ότι μετρήσεις πήρες κλπ.Πεταμένα λεφτά, φρου φρου και αρώματα είναι μόνο, για πύκνωση είχα πάει, θα έμπαινε σε μαμά μαλλιά, sock loss φυσικά παρόλο που διαφημίζε σε βίντεο οτι χρησιμοποιεί όλα τα πρωτόκολλα για να μην συμβεί. Παπατζες ως συνήθως απο τον influencer. Το χειρότερο όμως απο όλα είναι ότι τα κορίτσια του απο τη βιασύνη να τελειώσουν καθώς βάζει 2 χειρουργεία την ίδια ημέρα και για να προλάβουν μαζεύονται όλες πάνω απο το κεφάλι σου και στα καρφώνουν όπου να ναι, μου δημιουργήθηκε μια ουλή, όπου ο φίλος του δερματολογος ισχυρίστηκε ότι ήταν ουλωτικη αλωπεκία και δεν θα ξαναεβγαιναν μαλλιά εκει. Φυσικά πήγα σε άλλους δερματολογους οι οποίοι γέλαγαν με τη διάγνωση και φυσικά δεν με ξανακαλεσε ο influencer να δει πως πάει η φύτρωση μου. Ευτυχώς η τρύπα έκλεισε με τη βοήθεια άλλων γιατρών.