Η τοξικότητα του hairlossgr που μας ντροπιάζει. Λασπη, και συκοφαντία ενάντια στον Dr. Jose Lorenzo! Βιντεο

bobby

Well-Known Member
Φίλε Μπόμπυ. Σηκωνει 130 κιλα πάγκο . 1.70 και 85 κιλά είναι.. Σε έχει…
Μπορεί να με έχει όταν είμαι σε νορμαλ φάση. Όχι όταν γυαλίζει το μάτι μου….κάποτε σήκωνα και εγώ 130….χαχαχαχαχχα θα πρέπει να με φτάσει όμως……

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Rev1608

Member
Ε όχι και άκυροι ρε φίλε…. Άκυροι θα είμαστε αν λέγαμε παπατζες ή βρίζαμε. Εμείς άκρως πολιτισμένα, με επιχειρήματα, χωρίς ύβρεις αντικρούουμε τον οχετό που ρίχνει πάνω σε όποιον τολμήσει να εκφέρει αντίθετη άποψη.
νταξει ρε αδερφε μην το παιρνεις τις μετρητοις. τροπος του λεγειν ειναι.

Hercules80

Active Member
Δεν θελω να παρεξηγηθω, δεν ηρθα εδω για να ανοιξω ιντριγκα μαζι σου, εσυ ξερεις τι ειναι αυτο που σε κινει καθημερινα να δουλεψεις. Δεν ειναι αυτες οι προθεσεις μου, Ωστοσο το ραντεβου εγινε απογευμα, σε μια αρκετα χαλαρη μερα. Περιμενα στον χωρο αναμονης 55 λεπτα (μου ειπαν οτι σας αναζητουσαν στο κυλικειο συγκεκριμενα) για να σας δω γυρω στα 7 λεπτα στο ραντεβου και να αποχωρησω. Θαυμαζω την δουλειας σας (εχω διαβασει και την βιβλιογραφια σας, σας το ειπα απο κοντα) και αρκετες απο τις δουλειες σας. Φαινεται οτι εχετε δουλεψει σκληρα για ολο αυτο. Ωστοσο απ την δικη μου πλευρα δεν δημιουργει θετικη εικονα προς τους υπολοιπους ασθενεις να ασχολειστε με 2 ακυρους online. Και δυστυχως αν βαλουμε τον παραγοντα της διαρκειας σε ολο αυτο, το οποιο κραταει μηνες γινεται ακομη χειροτερο. Αν ειχατε ανοιξει ενα beef που κρατουσε 2 3 ημερες θα ελεγα παει στο διαολο, they got under his skin. Αλλα δυστυχως αυτο φαινεται να ειναι οριακα εμμονικο πλεον. Και απο τις 2 πλευρες, ή 3. Παντα φιλικα.
Αφού ασχολείται όλη μέρα με το φόρουμ το βλέπεις και μόνος σου. Δεν καταλαβαίνω πως περίμενες κάτι διαφορετικό και ότι δεν θα σε ξεπεταξει. Άλλοι γιατροί δεν προλαβαίνουν ούτε να κλασουν που λέει ο λόγος. Τροφή για σκέψη.

Με τη λογική να το δείτε μάγκες δεν είναι λογικό ένας γιατρός να ασχολείται όλη μέρα με το φόρουμ, γιατί τότε πάει να πει ότι δεν θα ασχολείται αρκετά με τους ασθενείς του.

Κάνε καλύτερη έρευνα να βρεις κάτι αξιόλογο.

Τελευταία επεξεργασία:

Chris34

Well-Known Member
Κατάφερε ο Anastas@kis με τη συμπεριφορά του και τις αστοχίες του ακόμη και τους "ουδέτερους" του φόρουμ να τους βγάλει έξω από τα ρούχα τους!!
Η δημοσίευση του Πάνου θα τον στοιχειώνει για καιρό.
Τελικά δεν μετράει μόνο το βίντεο!! Ειδικά όταν το τραβάει ο ίδιος..

Rev1608

Member
Κατάφερε ο Anastas@kis με τη συμπεριφορά του και τις αστοχίες του ακόμη και τους "ουδέτερους" του φόρουμ να τους βγάλει έξω από τα ρούχα τους!!
Η δημοσίευση του Πάνου θα τον στοιχειώνει για καιρό.
Τελικά δεν μετράει μόνο το βίντεο!! Ειδικά όταν το τραβάει ο ίδιος..
δεν ημουν ουδετερος. ημουν ετοιμος να κλεισω μαζι του ανεξαρτητως του οτι ηταν ο πιο ακριβος

Chris34

Well-Known Member
δεν ημουν ουδετερος. ημουν ετοιμος να κλεισω μαζι του ανεξαρτητως του οτι ηταν ο πιο ακριβος
Φαντάζομαι με αυτά που διαβάζεις κατάλαβες ότι γλύτωσες..
Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξεις να εμπιστευτείς άτομο με τέτοιους τρόπους.

bobby

Well-Known Member
Εγώ τον έχω υποστηρίξει και παλιά αρκετές φορές επειδή πίστευα ότι δεν έπρεπε με το παραμικρό να του την λένε. Την πρώτη φορά που έγραψα κάτι που δεν του άρεσε κατευθείαν με ονομάτισε εχθρό και ξεκίνησε τις ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Αυτή η συμπεριφορά και η παπατζα δεν είναι ανεκτή, ως εξ τούτου όπου βλέπω φάουλ το λέω χωρίς εκπτώσεις….

aeratos28

Just aeratos
Αν δεν ήταν επιθετικός,κάνεις δεν θα ήταν ούτε επιθετικός ούτε τίποτα στο φόρουμ.αυτο είναι το μόνο σίγουρο...αλλά όταν θέλει να τα αποκρύψει όλα αυτά που προανέφερα ,και δεν δίνει κάποια απάντηση σε τίποτα ,από τα νεύρα του κάνει επιθέσεις με βρισιές ..ε τι περιμένεις ? Να του μιλάμε με το σεις και το σας?? Επίτηδες το προκαλεί για να μην στέκετε κανένας σε όλα αυτά και να απαντάμε και εμείς με τον ίδιο τρόπο που μας βρίζει,ώστε να λέει είστε haters και μόνο με βρίζετε κτλ κτλ
Σαφως και μπορουν να υπαρξουν αστοχιες. Η προσεγγιση θα επρεπε να ειναι αλλιως, πολυ αλλιως. Ακομα και οι φορουμιτες να ειναι επιθετικοι οφειλεις σαν γιατρος να σταθεις βραχος και να κρατησεις ενα σοβαρο προφιλ και να κανεις το καλυτερο δυνατο.

Καποιοι θα μεινουν παραπονεμενοι ειναι δεδομενο. Κι εγω ελ. επαγγελματιας ειμαι. Πολλες φορες εχει γινει μαλακια ωστοσο την επομενη μερα παω στον πελατη μου, απολογουμαι και οτι μπορω να σωσω το σωζω. Παρ ολα αυτα το 90% αυτων των πελατων γυρνανε πισω και το εκτιμανε.

Αν εγω τους αρχισω στο καντηλι πως ειμαι ο καλυτερος σε αυτο που κανω και τους βριζω κι απο πανω ολο αυτο θα μαθευτει. Οφειλω να ειμαι εγω αυτος που θα κρατησω το επιπεδο. Ολο αυτο εχει αρχισει να μου θυμιζει την φαση με τον Κονιλο που προσπαθει να τους πεισει ολους πως ειναι ο καλυτερος ραπερ πλεον.

JimKan1

Well-Known Member
Εγώ τον έχω υποστηρίξει και παλιά αρκετές φορές επειδή πίστευα ότι δεν έπρεπε με το παραμικρό να του την λένε. Την πρώτη φορά που έγραψα κάτι που δεν του άρεσε κατευθείαν με ονομάτισε εχθρό και ξεκίνησε τις ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Αυτή η συμπεριφορά και η παπατζα δεν είναι ανεκτή, ως εξ τούτου όπου βλέπω φάουλ το λέω χωρίς εκπτώσεις….

κι εγω οταν πρωτοξεκινησα να γραφω δεν ειχα κανενα θεμα μαζι του, στο πρωτο σχολιο κριτικης ξεκινησε κατευθειαν τις ειρωνιες και το κλασικο κομπλεξικο υφος που εχει.

Να σου πω την αληθεια θυμαμαι και ποιο ηταν το νημα.

Εδω σε ΕΠΙΣΗΜΗ παρουσιαση για διαφημιση ουτε καν σε ανεξαρτητο περιστατικο δες αποτελεσμα.

Σκεψου να ανεβαζε ο Πανος και ολες τις πατατες που εχει κανει σε επισημες παρουσιασεις, θα ανεβαζε 2-3 βιντεακια τη μερα μονο για το φορουμ ;)

LoverBoy

Well-Known Member
Αδερφέ μου μπομπυ ούτε εγώ ποτέ τον κατηγόρησα ήμουν πάντα ουδέτερος γιατί αφήνω χώρο πάντα στον άλλον αλλά όταν απαντούσε στις ερωτήσεις ή στις απορίες ειρωνικά και με ύφος επιθετικό είναι λογικό να μας ξενερώσει

DjF

Active Member
Όλα εξαρτώνται απο τη μέρα που θα βρεθούν τα κορίτσια. Η συνεισφορά του στην όλη επέμβαση είναι μηδαμινή. Τις υποδοχές κάνει, αν δεν το έχει κόψει και αυτό, σχεδιάζει το hairline μάλιστα αμα εκφέρεις και άποψη, νευριάζει και σου τη λέει, "απο που τα είδες και τα διάβασες αυτά από το φόρουμ;" Μόλις ολοκληρωθεί η επέμβαση σε ζαλίζουν να γράψεις την εμπειρία σου, (να κάνεις κρητική google), ακόμα δεν ξέρεις αν θα φυτρώσει τίποτα, αλλα θέλουν να γράψεις την εμπειρία σου για τα σουβλάκια που έφαγες στο διάλειμμα χαχαχαχα. Τέλος και το χειρότερο απο όλα, άμα τα κορίτσια έκαναν πατάτα και το αποτέλεσμα δεν είναι για βίντεο, (ούτε και στο απόλυτο σκοτάδι δεν δείχνει πυκνό), δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε στέλνει και σε γνωστό του φίλο δερματολόγο, ο οποίος δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα από τριχόπτωση και ανδρογενετικη αλωπεκία, σου λέει έχεις αυτοανοσο γι'αυτό δεν φύτρωσε κάτι, (φυσικά δεν έχεις τίποτα), απλά ποτέ δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, πάντα θα φταίει η ιδιοσυγκρασια του δέρματος ή ο αναδρομος Ερμής. Μακάρι να ήταν μόνο αυτά τα ανεξάρτητα του φόρουμ που δεν πήγαν καλά, αλλα δυστυχώς έχει και άλλους πολλούς που πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμενοι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Όλα εξαρτώνται απο τη μέρα που θα βρεθούν τα κορίτσια. Η συνεισφορά του στην όλη επέμβαση είναι μηδαμινή. Τις υποδοχές κάνει, αν δεν το έχει κόψει και αυτό, σχεδιάζει το hairline μάλιστα αμα εκφέρεις και άποψη, νευριάζει και σου τη λέει, "απο που τα είδες και τα διάβασες αυτά από το φόρουμ;" Μόλις ολοκληρωθεί η επέμβαση σε ζαλίζουν να γράψεις την εμπειρία σου, (να κάνεις κρητική google), ακόμα δεν ξέρεις αν θα φυτρώσει τίποτα, αλλα θέλουν να γράψεις την εμπειρία σου για τα σουβλάκια που έφαγες στο διάλειμμα χαχαχαχα. Τέλος και το χειρότερο απο όλα, άμα τα κορίτσια έκαναν πατάτα και το αποτέλεσμα δεν είναι για βίντεο, (ούτε και στο απόλυτο σκοτάδι δεν δείχνει πυκνό), δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη, σε στέλνει και σε γνωστό του φίλο δερματολόγο, ο οποίος δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα από τριχόπτωση και ανδρογενετικη αλωπεκία, σου λέει έχεις αυτοανοσο γι'αυτό δεν φύτρωσε κάτι, (φυσικά δεν έχεις τίποτα), απλά ποτέ δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του, πάντα θα φταίει η ιδιοσυγκρασια του δέρματος ή ο αναδρομος Ερμής. Μακάρι να ήταν μόνο αυτά τα ανεξάρτητα του φόρουμ που δεν πήγαν καλά, αλλα δυστυχώς έχει και άλλους πολλούς που πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμενοι.
από ότι φαίνεται μετά το λουτρό αλήθειας του Πάνου θα λαλήσουν πολλοί....

gregkont13

Verified MM member
Φίλε έχει πάρα πολύ καλές επιλογές να πας. Κάνε το καλύτερο για τον εαυτό σου και διάλεξε ένα γιατρό που πάνω από όλα να είναι άνθρωπος.

LoverBoy

Well-Known Member
Οπότε να φανταστώ ότι δεν έμεινες ικανοποιημένος φίλε μου απο την ΜΜ σου?Απο τα λεγόμενα σου κάτι τέτοιο κατάλαβα!

bobby

Well-Known Member
Και δες τι υποστηρικτικό σχόλιο κάνω εγώ……
Ε ρε μ@λ@κα@ς που ήμουνα…….
Του έδινα το benefit of the doubt…..ενώ θα έπρεπε αλλιώς….γιατί είχε δείξει τι είναι.
Τα έλεγαν κάποιοι βέβαια…..

κι εγω οταν πρωτοξεκινησα να γραφω δεν ειχα κανενα θεμα μαζι του, στο πρωτο σχολιο κριτικης ξεκινησε κατευθειαν τις ειρωνιες και το κλασικο κομπλεξικο υφος που εχει.

Να σου πω την αληθεια θυμαμαι και ποιο ηταν το νημα.

Εδω σε ΕΠΙΣΗΜΗ παρουσιαση για διαφημιση ουτε καν σε ανεξαρτητο περιστατικο δες αποτελεσμα.

Σκεψου να ανεβαζε ο Πανος και ολες τις πατατες που εχει κανει σε επισημες παρουσιασεις, θα ανεβαζε 2-3 βιντεακια τη μερα μονο για το φορουμ ;)

bobby

Well-Known Member
Αδερφέ μου μπομπυ ούτε εγώ ποτέ τον κατηγόρησα ήμουν πάντα ουδέτερος γιατί αφήνω χώρο πάντα στον άλλον αλλά όταν απαντούσε στις ερωτήσεις ή στις απορίες ειρωνικά και με ύφος επιθετικό είναι λογικό να μας ξενερώσει
Το τραγούδι «Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μάλ…….να δεις που κάποτε θα μας πούμε και χαζ….» Το ξέρεις φαντάζομαι…..
Μάλλον αυτό πάθαμε……από την ευγένεια και την καλοσύνη μας.
Ποινολόγιο πλέον σε κάθε φάουλ.

DjF

Active Member
Οπότε να φανταστώ ότι δεν έμεινες ικανοποιημένος φίλε μου απο την ΜΜ σου?Απο τα λεγόμενα σου κάτι τέτοιο κατάλαβα!
Πεταμένα λεφτά, φρου φρου και αρώματα είναι μόνο, για πύκνωση είχα πάει, θα έμπαινε σε μαμά μαλλιά, sock loss φυσικά παρόλο που διαφημίζε σε βίντεο οτι χρησιμοποιεί όλα τα πρωτόκολλα για να μην συμβεί. Παπατζες ως συνήθως απο τον influencer. Το χειρότερο όμως απο όλα είναι ότι τα κορίτσια του απο τη βιασύνη να τελειώσουν καθώς βάζει 2 χειρουργεία την ίδια ημέρα και για να προλάβουν μαζεύονται όλες πάνω απο το κεφάλι σου και στα καρφώνουν όπου να ναι, μου δημιουργήθηκε μια ουλή, όπου ο φίλος του δερματολογος ισχυρίστηκε ότι ήταν ουλωτικη αλωπεκία και δεν θα ξαναεβγαιναν μαλλιά εκει. Φυσικά πήγα σε άλλους δερματολογους οι οποίοι γέλαγαν με τη διάγνωση και φυσικά δεν με ξανακαλεσε ο influencer να δει πως πάει η φύτρωση μου. Ευτυχώς η τρύπα έκλεισε με τη βοήθεια άλλων γιατρών.

gregkont13

Verified MM member
Πεταμένα λεφτά, φρου φρου και αρώματα είναι μόνο, για πύκνωση είχα πάει, θα έμπαινε σε μαμά μαλλιά, sock loss φυσικά παρόλο που διαφημίζε σε βίντεο οτι χρησιμοποιεί όλα τα πρωτόκολλα για να μην συμβεί. Παπατζες ως συνήθως απο τον influencer. Το χειρότερο όμως απο όλα είναι ότι τα κορίτσια του απο τη βιασύνη να τελειώσουν καθώς βάζει 2 χειρουργεία την ίδια ημέρα και για να προλάβουν μαζεύονται όλες πάνω απο το κεφάλι σου και στα καρφώνουν όπου να ναι, μου δημιουργήθηκε μια ουλή, όπου ο φίλος του δερματολογος ισχυρίστηκε ότι ήταν ουλωτικη αλωπεκία και δεν θα ξαναεβγαιναν μαλλιά εκει. Φυσικά πήγα σε άλλους δερματολογους οι οποίοι γέλαγαν με τη διάγνωση και φυσικά δεν με ξανακαλεσε ο influencer να δει πως πάει η φύτρωση μου. Ευτυχώς η τρύπα έκλεισε με τη βοήθεια άλλων γιατρών.
Φιλέ ευχόμαι να είσαι καλά ψυχολογικά μετά από ότι πέρασες. Αν θες μπορείς να πας στον @CVIAL για verified και να παραθέσεις και ότι μετρήσεις πήρες κλπ.

GeorgeXz

Active Member
Το περιστατικό που περιγράφεις φίλε μου θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν για κλάμματα. Σου εύχομαι πλήρη περαστικά κ εφεξής μακριά από αλμπάνηδες...

Μπλουζα