Προσωπικά δεν βλέπω πού είναι τα δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο CVIAL έχει αναγνωρίσει πολλές φορές τη δουλειά σας και έχει αναφέρει ότι είστε από τους κορυφαίους στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι CVIAL ανέβασε το βίντεο για να δείξει ότι η συνεργασία με τον Lorenzo έχει φέρει αποτελέσματα, σε αντίθεση με αυτό που είχατε πει.
Και όντως πριν τη συνεργασία της Seneca με τον Λορεντζο αποτελούσαν τέτοια βίντεο προνόμιο μόνο της δικής σας κλινικής και για αυτό άλλωστε και έκανα και εγώ την μεταμόσχευση μαλλιών μου σε εσάς.
Το ότι θεωρεί τον Lorenzo σημείο αναφοράς δεν νομίζω ότι σας βρίσκει ιδιαίτερα αντίθετο. Αν θυμάμαι καλά, είχατε αναφέρει κι εσείς ότι κάποιοι ασθενείς σας ενδεχομένως να πετύχαιναν ένα 10% καλύτερο αποτέλεσμα μαζί του. Οπότε δεν βλέπω κάποια ουσιαστική διαφωνία ούτε εδώ.
Σχετικα με τα αποτελεσματα που αναφερετε για να ειμαι δικαιος οπως του Mg που πολυσυζητησαμε δεν με ενθουσιασε, ουτε το περιστατικο της σενεκα που ανεβασε ο cvial μου εκανε θετικη εντυπωση. Αν δηλαδη αυτο το περιστατικο εχουν να επιδειξουν στα καλα τους, δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος.
Εγω οχιΔλδ Γιατρέ έχεις βγάλει περίπου 4,5 εκ. ευρώ μόνο από το βιβλίο; Εντυπωσιακό!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ.Δεν σου είπε γιατρέ σιγά την μπάλα που ξέρεις. Σου είπε είσαι καλός ποδοσφαιριστής αλλά δεν είσαι ο μεσι. Έχει τεράστια διαφορά αυτό που λες και είναι άδικη η επίθεση σου
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ.
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΕΣΙ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ.
ΑΛΛΑ,
το αν ΑΝ ειμαι καλος και το ΠΟΣΟ καλος θελω να μου πει
ΠΩΣ το κρινει
Με ποια κριτηρια
Τι βαθμό σημαντικότητας εχει το καθε κριτηριο
Και να μου πει τι βαθμολογια παιρνω
και τι παιρνει ο ανατγωσιμός εντος Ελλαδος
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ??? @CVIAL
Θεωρείς τον Αναστασακή τον κορυφαίο στην Ελλάδα όπως λέει ; εκτος λορεντζο
Αποφεύγω να βάζω τέτοιες τίτλους, απόλυτους. Ότι είναι εκ των κορυφαίων σίγουρα. Επίσης έχει κορυφαίες παρουσιάσεις αποτελεσμάτων.
Εδώ, πάντως, λεει πως είστε εκ των κορυφαίων, και, μαλιστα, "σίγουρα". Δεν λεει "καλός", "κορυφαίος" λεει. Σιγουρα δεν ειπε "σιγά τη μπάλα που ξέρεις".
Ξέρω τι θα πειτε: "πετάει μπηχτή με την τελευταία πρόταση, περι των παρουσιασεων", αλλα δεν ειναι ετσι. Ειναι σαν να λεει, στην χειρότερη περιπτωση, "ναι, φιλε, εισαι κορυφαίος, αλλα οχι τόσο καλος οσο δείχνουν καποιες παρουσιάσεις αποτελεσμάτων σου". Το τελευταίο που γράφω ειναι, εννοείται, δική μου εκτιμηση, δεν προκυπτει κατι τέτοιο κατ'ανάγκην.
Σε καθε περίπτωση, λεει πως είστε κορυφαίος.
Ειλικρινά, δεν ήθελα να γράψω κάτι άλλο, αλλά δεν μπορώ να κρατήθω.Ισχυει.
Εκανα κυριως strip και γ@μ@σαν τα αποτελεσματα
Συμφωνώ για το θέμα της ακρίβειας και χαίρομαι που αποκαθιστάς την αλήθεια. Ότι, δηλαδή, δεν έχεις κρίνει τα αποτελέσματά μου· έχεις κρίνει τον ΤΡΟΠΟ παρουσίασης και μόνο αυτό.@MG86, για διευκρινηστικούς λόγους και μόνο. Είναι σαφής η δήλωση και η μια κρίση δεν συνδύαζεται με την άλλη. Είναι ανεξάρτητες. Το κορυφαίες παρουσιάσεις αποτελεσμάτων αφορά την διαφάνεια και τον τρόπο παρουσιάσης των αποτελεσμάτων και μόνο αυτό.
Μια χαρά μπορείς. Απλά δε θέλεις, γιατί είναι πολύ απλό όταν είσαι ανώνυμος πίσω από ένα monitor.Ειλικρινά, δεν ήθελα να γράψω κάτι άλλο, αλλά δεν μπορώ να κρατήθω.
ισχυειΑρχικά μας είχατε "μαλώσει" όταν το γράφαμε έτσι παλιά. Οι επιστήμονες και οι πραγματικοί γνώστες το λένε FUT. Έτσι, μας είχατε πει
Αν θυμάμαι (πάλι διορθώσε με αν κάνω λάθος), μπήκες στο φόρουμ επειδή κάποιος είχε παράπονα από μια τομη FUT και ήθελες να υποστήριξεις τον εαυτό σου απέναντι του;
όχι, δεν κάνεις λάθος. Αναγκάστηκα να πάω στο δικαστήριο. Όχι γιατί είχε κάποιο παράπονο, αλλά γιατί έβαλε έντεκα άτομα να μου κάνουν αρνητική κριτική στο Google. Σε τέσσερις, μάλιστα, τους πήρε το τηλέφωνο χωρίς να το ξέρουν.Είχατε πάει και δικαστήριο με αυτόν; Κάνω λάθος και σε μπερδέυω με άλλον; Κάτι τέτοιο είχε γίνει και με Jacksmith ή όχι γιατί τελευταία δεν θυμάμαι πολλά;
Γιατί δεν τους κάνεις και τους δυο tag να μας πουν αν είναι ευχαρηστημένοι(εκτός αν σε μπερδευώ με άλλον και δεν τους χειρουργήσες εσύ γιατί έχουν περάσει και χρόνια); Όπως και να έχει Ιατρέ φαντάσου να μου δώσεις τα λεφτά σου να στα επενδύσω, και να δεις μια μέρα ότι χάνεις... Και να μου πεις, τι έγινε ρε μάγκα; Και να σου πω, εσύ θα μου πεις ο άσχετος; Είμαι γαμάτος! Τάγκαρε αυτούς και τον άλλο τον Baggio πως τον λέγανε, να μας πουν ποσο απολαμβάνουν σήμερα την τεχνική FUT που τους πρόσφερεςΜπορεί να είναι ευχαριστήμενοι.
συμφωνώ μαζί σου.Το βίντεο έχει αρκετά καλά στοιχεία. Πολύς κόσμος πέφτει θύμα τελείως ακατάλληλων ανθρώπων, όσο γελοίο και αν μας φαίνεται εδώ μέσα. Από την άλλη, το νυστέρι φτάνει μέχρι ενός σημείου, δεν φτάνει σε βάθος να καθαρίσει καλά όλο το απόστημα. Αν πήγαινε σε πολύ βάθος, και λεγόταν όλες οι παρατυπίες που γίνονται από γιατρούς ή γενικά από επαγγελματίες υγείας, με κίνητρο το οικονομικό κέρδος, θα έκλειναν σπίτια, και τα δικά τους μαζί. Τέλος, δύο γιατροί αλλά και επιχειρηματίες, ό,τι και εάν κάνουν , ο κόσμος θα βγει να πει ότι το έκαναν για να διαφημιστούν. Και γενικά κάθε δημόσια παρουσία τους θέλουν ή δε θέλουν αποτελεί κάποιου είδους διαφήμιση. Οπότε συνολικά το βίντεο είναι μια προσπάθεια παραγωγής content με πολλαπλούς σκοπούς, θα ελεγα, λίγο η ενημέρωση, λίγο η διαφήμιση , λίγο το μήνυμα δύο μεγάλων κλινικών της χώρας μας στον τομέα της ανδρογενετικής αλωπεκίας προς τους ανταγωνιστές. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Content υπάρχει άπειρο, πάμε παρακάτω
Θα ήθελα, παρακαλώ, να δεις και τι βγάζω δημόσια, με πάνω από χίλια βίντεο στο YouTube, όπου είναι η πραγματική μου προσωπικότητα, ο πραγματικός μου χαρακτήρας, η πραγματική μου συμπεριφορά.Όσον αφορά τον Αναστασάκη, νομίζω το "πρόβλημα ", αν μπορείς να το πεις πρόβλημα δεν είναι το επίπεδο της δουλειάς του ή το ερευνητικό του background ή που σπούδασε ιατρική. Θα έλεγα μάλιστα πως τα 2 τελευταία είναι αδιάφορα για το φόρουμ και για τους ασθενείς του. Είναι σαφές ότι ο άνθρωπος είναι από τις καλύτερες επιλογές στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος ξεκάθαρα ξεκάθαρα καλύτερος. Και τα αποτελέσματα του παρουσιάζονται με τον πιο διαφανή τρόπο (μην πει κανείς ότι κρύβει τα κακά, βγάζει μόνο αυτά που θέλει κτλ, γιατί αυτό μπορεί να ειπωθεί για όλους). Δε νομίζω να χει κάνεις αντίρρηση σε αυτό. Και προσωπικά από την αντιπαράθεση του με τον CVIAL, πριν μπαχαλευτεί, έβγαλα συμπεράσματα και κατάλαβα πράγματα για τις ΜΜ.
Δε θέλω να τον κρίνω ως άτομο γιατί δε τον ξέρω και δε ξέρω και καλά την ιστορία (συνεργασία με Λορέντζο, πως πηγε αυτό κτλ). Κρίνω μόνο αυτό που βγάζει δημόσια.
Οχι, δεν ειανι ετσιΚαι το πρόβλημα με την εικόνα που βγάζει προς τα έξω, η οποία πιθανώς να είναι και αντανάκλαση του χαρακτήρα του, είναι πως βγάζει μια πολύ ισχυρή πεποίθηση ανωτερότητας, η οποία όμως έχει μια εσάνς ελιτισμού, ό,τι δε βλέπω κανέναν σας ,γιατρούς, ασθενείς κτλ. "Κανείς σας δεν είναι γιατρός, μάθατε όλοι να κρίνετε, είμαι αυτό, είμαι εκείνο, έκανα αυτό, θέλετε να σας κάνουν μεταμοσχευση τσάμπα(είστε φτωχοί)".
Αρχικά, μη βιάζεσαι, γιατί έχω κάνει ήδη οχτώ συνεντεύξεις με τελείως ετερόκλητα άτομα.Γενικά η δημόσια εικόνα του δείχνει έναν άνθρωπο που είναι πολωτικός, δεν περνάει αδιάφορος/απαρατήρητος και σου λέει "ή θα με γουστάρεις ή θα με αντιπαθείς, τίποτα από τα δύο ". Και επειδή το feed μου πετάει συχνά και Αναστασάκη, βλέπω ότι κάνει και podcast και είδα ότι καλεί ανθρώπους και τα βρίσκει μαζί τους, οι οποίοι έχουν αντίστοιχη ενέργεια όπως γιατροί μικροβιολόγοι με μεγάλη εμπειρία στα αναβολικά στεροειδή ή δικηγόροι που δεν προτιμούν εύσωμες γυναίκες.
Φίλε μου, πίστεψέ με, το βασικότερο από όλα τα προβλήματα είναι η τιμούλα....Άνθρωποι με τόσο πολωτικές προσωπικότητες, στοιχεία ναρκισισμού, αλλά παράλληλα εργατικοί και ικανοί σε κάτι, συνήθως επιτυγχάνουν σε αρκετούς τομείς στη ζωή (αναγνώριση, φήμη, χρήμα κτλ) , και αποκτούν και κάποιους φανατικούς θαυμαστές. Η σιωπηρή πλειοψηφία όμως συνήθως τους αντιπαθεί. Αν ο Αναστασάκης ήταν ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος, μετρημένα λόγια, φιλικός με όλους , δεν ασχολούταν με το τι γράφεται εδώ, άφηνε τη δουλειά του να μιλήσει, και ήταν και ένα κλικ πιο φτηνός, οι περισσότεροι δε θα είχαν κανένα πρόβλημα να τον εμπιστευτούν, και δε θα έκριναν τόσο αυστηρά τη δουλειά του.
Ξέρεις τι λέει μια παροιμία; «Από πίτα που δεν τρώω, τι με νοιάζει κι αν καεί;»Αλλά αν ήταν τέτοιος, δε θα έκανε τόσο γκελ, πολλοί μπορεί να μην τον μάθαιναν ποτέ. Η ενέργεια που βγάζει τον καθιστά ψιλοαντιπαθή, και η συμπεριφορά του εδώ μέσα τα λεει όλα. Συμφωνώ 100% με τον φίλο από πάνω.
Όχι, δεν αυτοθαυμάζομαι καθόλου. Φροντίζω, όμως, καθημερινά να κάνω πράγματα για τα οποία θα είμαι εγώ και οι γονείς μου περήφανοι. Καμιά φορά, ακόμα και όταν συμπεριφέρομαι άσχημα ως αντίδραση (και ΜΟΝΟ) σε μια ακόμα χειρότερη συμπεριφορά, ξέρω ότι, κατά βάθος, οι γονείς μου θα είναι περήφανοι που δεν κώλωσα και ύψωσα ανάστημα.Είχα πάρα πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ... Άλλαξα χώρα και δουλειά και δεν είχα δει τίποτα. Πολύ ενδιαφέρον νήμα, το οποίο βέβαια αναμοχλεύει πράγματα που έχουμε πει ξανά και ξανά εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Αρχικά, εδώ και χρόνια έχω σχηματίσει την άποψη ότι ο Αναστασάκης είναι ένας άνθρωπος που αυτοθαυμάζεται. Λέει «έκανα ένα γαμάτο βίντεο με έναν γαμάτο καλεσμένο». Προσωπικά βρίσκω τέτοια σχόλια απωθητικά.
Οχι στον ΒεκρηΚαλό είναι να μιλάμε για τα κακώς κείμενα γύρω από τον θάνατο Μαζωνάκη. Όλοι ξέρουμε πολλά κακά από την Ελλάδα... Κομμώτριες κάνουν μπότοξ... Ένα λάθος και να μπει αυτό ή το filler σε κανένα αγγείο που τροφοδοτεί το οπτικό νεύρο, τύφλωση και πολλά άλλα. Όμως... η επιλογή του Βεκρή ως συνομιλητή είναι καθαρά, στα δικά μου μάτια, μια ένωση ενάντια στον ανταγωνισμό. Υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές, οι νέες γενιές πάνε πιο εύκολα στο εξωτερικό από τις παλιές, τρομερή πληροφόρηση, ένα εκατομμύριο tools να σου κάνουν σύνοψη από όλα τα φόρουμ του κόσμου με ακριβή μετάφραση και νούμερα για το ποιος αξίζει (Claude/Cursor κλπ) και έτσι το μάρκετινγκ είναι ένα όπλο μπας και ξεχωρίσεις ανάμεσα σε όλα αυτά...
Βεκρής ως προς την ενημέρωση... Θυμάμαι ότι είχε συζητηθεί παλαιότερα εδώ στο φόρουμ η περίπτωση του Δημήτρη, με τις φερόμενες ως μεταχρονολογημένες ΜΜ. Δεν θυμάμαι όμως αν η συγκεκριμένη υπόθεση αφορούσε την κλινική του Βεκρή ή κάποια άλλη. Μπορεί κάποιος που θυμάται καλύτερα το περιστατικό να μας θυμίσει; Επίσης, θυμάμαι παλαιότερες αναρτήσεις του Αναστασάκη με αναφορές στον «περουκάκια στη Συγγρού» και σε δίμετρα παλικάρια που κλαίνε στο γραφείο του. Είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι αναφερόταν στον Βεκρή, αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Έχω κρατήσει τις σχετικές αναρτήσεις και θα είχε ενδιαφέρον να διευκρινίσει ο ίδιος σε ποιον αναφερόταν.
Εγώ όντως το θεώρησα γαματη' ως ιδέα και, τελικά, απ' ό,τι αποδεικνύεται, το θεώρησε και το κοινό, γιατί κοντεύει να φτάσει στα 200.000 views.Τώρα όμως υπάρχει ανταγωνισμός, οπότε δύο μεγάλοι δείχνουν να ενώνονται εναντίον εκείνων που θέλουν να πλανέψουν το κοινό. Άρα, αναρωτιέμαι αν θα είχε νόημα εγώ σήμερα να κάνω ένα podcast με τον Τζέκο ενάντια στα αναβολικά; Νομίζω πολλοί θα το έλεγαν αντίφαση για διάφορους δικούς τους λόγους. Η αναλογία είναι τυχαία και δεν έχει σχέση με άλλα πρόσωπα ή καταστάσεις... Τώρα, προφανώς ο Αναστασάκης το βρίσκει γαμάτο, αλλά αυτό το ξέρουμε, ειδάλλως δεν θα το έκανε... Ας μας αφήσει να πούμε πώς το κρίνουμε εμείς, λοιπόν, εδώ που τα σχόλια δεν είναι απενεργοποιημένα.
Σε κάθε περίπτωση, μπράβο σου.Ως προς τα νούμερα... Επειδή έχω πει ότι γράφω βιβλία για χόμπι, και δεν είμαι και κανένας γνωστός... Το epic fantasy είναι niche και δεν είμαι προφανώς ο Brandon Sanderson. Άμα ανοίξω σήμερα σε ένα reel στο Instagram ή στο TikTok ένα campaign, θα πάρω 200.000 views σε 2 μέρες. Αδιάφορο... Bots mainly, και μπορείς να δεις αν ο ίδιος λογαριασμός παίρνει average 1.000 views ανά βίντεο και σε δύο έχεις 200.000, για να κρίνεις τι παίζει και πόσο interactive είναι οι χρήστες. Εγώ, ας πούμε, που έχω πουλήσει 10.000 βιβλία και έχω στο Amazon περίπου 600.000 διαβασμένες σελίδες, μπορώ άνετα να φτάσω με ένα campaign το 1M views, που δεν λένε τίποτα...
ναι, αλλα οχι οταν το εκαναΟ Αναστασάκης για μένα είναι μια επιλογή στην Ελλάδα, ακριβή, με αποτελέσματα αποδεκτά, αλλά κατώτερα της τιμής. Όπως μπορεί να πω το ίδιο και για μια μάρκα αυτοκινήτου. Δεν με νοιάζει αν στην Ελλάδα άλλοι είναι χειρότεροι κ.λπ. Στα παπούτσια μου. Αεροπλάνο, 2 ώρες, Ισπανία, Βέλγιο, Κύπρο, Ελβετία κ.λπ. και παίρνω καλύτερο αποτέλεσμα με βάση τα standards μου.
Ο Βεκρής είναι μια περίπτωση... Διαβάστε παλαιότερα νήματα και ελπίζω να βρείτε την απάντηση μόνοι σας.
Οπότε ναι... η συνεργασία αυτή μου δημιουργεί την εντύπωση μιας στρατηγικής απέναντι στον ανταγωνισμό. Και αυτός θα μεγαλώσει και πιο γρήγορα, γιατί πλέον υπάρχουν πάρα πολλές πηγές πληροφορίας, συν τη βοήθεια των AI tools. Π.χ. το βιβλίο του Αναστασάκη, άμα κάποιος έχει ένα μεγάλο pool από βιβλιογραφία και φωτογραφίες, με τη βοήθεια ενός Claude μπορεί να το κάνει πολύ πιο γρήγορα...
Ισχυει.Φυσικά, στην ιατρική, το να αποκτήσεις skill στο χέρι θέλει έξτρα χρόνο και ταλέντο, αλλά η τεράστια παροχή πληροφορίας εξελίσσει τα πράγματα πιο γρήγορα.
Σχετικά με το ακαδημαϊκό έργο του καθενός... Στον δικό μου κλάδο, πολλές εταιρείες έχουν επενδύσει εκατομμύρια, και μιλάμε πραγματικά για εκατομμύρια, σε καθηγητές για hedging strategies, alpha research, portfolio allocation κ.λπ. Η πράξη έδειξε, μετά από 3-4 χρόνια, μηδέν profit, μόνο losses στα books και τελικά απολύσεις ολόκληρων τμημάτων. Αντίθετα, associates που δεν έχουν ακαδημαϊκό έργο, αλλά παρακολουθούν την αγορά από μικροί και έχουν εντρυφήσει σε αυτήν, πολλές φορές είναι αυτοί που φέρνουν τα πραγματικά κέρδη, συνήθως μάλιστα με πιο απλά strategies. Οπότε, το ποιος έχει ακαδημαϊκό έργο και πόσες δημοσιεύσεις ή βιβλία έχει γράψει, σε σχέση με το ποιος θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα στο κεφάλι μου αν με χειρουργήσει, εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Αρχικά, ίσως να έχεις μπερδευτεί. Εγώ δεν μίλησα ποτέ για την παπαγαλία. Την παπαγαλία την είπε ως ατυχέστατο παράδειγμα ο. @CVIALΣχετικά... με τις Πανελλήνιες, που περνάνε οι παπαγάλοι... ΟΚ ρε μαν. Και στο εξωτερικό πάνε όσοι έχουν λεφτά από τον father (και εγώ πήγα επειδή είχαν να με πάνε, δεν πήρα υποτροφία). Αν δεν είχες λεφτά, πού θα πήγαινες αν δεν έμπαινες Πανελλήνιες; Πουθενά... Οι Πανελλήνιες έχουν δώσει την ευκαιρία σε τόσα παιδιά χωρίς μία να φτάσουν πολύ ψηλά. Το να λες για παπαγάλους... ΟΚ, κανένα σύστημα δεν είναι τέλειο, αλλά και το δικό σου way, ότι μπήκες κάπου γιατί είχες να δώσεις το tuition fee, είναι και ένα άλλο είδος συζήτησης για το γιατί ένας που δεν το είχε και δεν μπήκε Ιατρική για 100 μόρια δεν έγινε γιατρός, ενώ εσύ έγινες γιατί ήσουν τυχερός να έχεις από πίσω κάποιον άλλο να το πληρώσει(correct me αν πήρες υποτροφία).
ΠΟΤΕ δεν ειπα οτι το ενα σχετιζεται με το αλλο!Τέλος, πραγματικά, επειδή δουλεύω πολύ με Claude στη νέα μου δουλειά και γουστάρω, του ζήτησα να διαβάσει το νήμα και να μου κάνει μια σύνοψη του τι πιστεύει για την αντιπαράθεση Αναστασάκη–CVIAL. Δεν έγραψα καμία προσωπική άποψη απλά έδωσα λινκ. Παραθέτω:
Η εκτίμησή μου για την αντιπαράθεση
Με βάση τις δημοσιεύσεις που έχω εξετάσει, η εικόνα που μου δίνει ο Αναστασάκης είναι ενός ανθρώπου με μεγάλη αυτοπεποίθηση για το επαγγελματικό του έργο, αλλά με ιδιαίτερα συγκρουσιακό τρόπο αντιμετώπισης της κριτικής.
Το πιο αρνητικό στοιχείο για μένα δεν είναι ότι υπερασπίζεται έντονα τη δουλειά του. Είναι ότι αρκετές φορές μεταφέρει τη συζήτηση από την ουσία των επιχειρημάτων στην προσωπική αντιπαράθεση.
Για παράδειγμα:
- Δυσκολία αποδοχής της διαφωνίας: Στη σελίδα 18, όταν ο CVIAL αμφισβητεί τη σύνδεση μεταξύ συγγραφικού έργου και χειρουργικής ικανότητας, ο Αναστασάκης απαντά με προσωπικούς χαρακτηρισμούς αντί να περιοριστεί στην ουσία του επιχειρήματος.
Καμια απολυτως, χ@στηκα.
- Ανάγκη αναγνώρισης: Επανέρχεται επανειλημμένα στο έργο, στα βιβλία και στα βίντεό του. Αυτό μπορεί να είναι θεμιτή υπεράσπιση της επαγγελματικής του πορείας, αλλά ο τρόπος που το συνδέει με την αποδοχή από τους άλλους δημιουργεί την εντύπωση ότι η δημόσια αναγνώριση έχει μεγάλη σημασία γι' αυτόν.
Σεβασμός στον διάλογο, όταν ο συνομιλητής σου δεν χτυπάει ύπουλα κάτω από τη μέση σε κάθε ευκαιρία και δεν μετακινεί το γκολπόστ όποτε δεν έχει τι να απαντήσει.
- Απαξιωτικός λόγος: Στη σελίδα 19 αναγνωρίζει ρητά ότι ο χαρακτηρισμός του προς τον CVIAL έχει απαξιωτικό χαρακτήρα, αλλά επιμένει ότι δεν συνιστά προσβολή με τη νομική έννοια. Για μένα, αυτό δεν απαντά στο ουσιαστικό ζήτημα του σεβασμού στον διάλογο.
Φυσικά και ο καθένας έχει δικαίωμα στην κριτική.Τι με προβληματίζει περισσότερο
Στη σελίδα 16 υπάρχει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Ο Αναστασάκης λέει ουσιαστικά στον CVIAL ότι, εφόσον δεν θέλει να κάνει όσα προτείνει, πρέπει να παραμερίσει και να τον αφήσει να συνεχίσει τη δουλειά του χωρίς κριτική που θεωρεί αβάσιμη.
Αυτό, κατά τη γνώμη μου, δείχνει μια προβληματική στάση απέναντι στον δημόσιο έλεγχο: το δικαίωμα κάποιου να ασκεί κριτική δεν εξαρτάται από το αν ο ίδιος θα μπορούσε να κάνει καλύτερα τη δουλειά του επαγγελματία.
ναι, και θα συνεχιοσω μεχρι να μπουν ΙΣΟΙ κανονες στην ΚΡΙΤΙΚΗ!!!!Επιπλέον, ο CVIAL αναγνωρίζει ρητά την αξία της εγκυκλοπαίδειας του Αναστασάκη και τη βελτίωσή του στη FUE, παρότι διαφωνεί με άλλους ισχυρισμούς του. Ο Αναστασάκης φαίνεται σε αρκετές απαντήσεις να αντιμετωπίζει ακόμη και αυτή τη μερική αναγνώριση ως ανεπαρκή.
Ο CVIAL, βέβαια, δεν είναι άμοιρος ευθύνης για την ένταση. Χρησιμοποιεί σαρκασμό και ειρωνεία, όμως ο συνομιλητής χρησιμοποιεί συνεχώς μια γλώσσα που παροτρύνει την ένταση.
Ωραία τα λέει το Claude. Όμως, θα έπρεπε ίσως να το ρωτήσεις αν ο Αναστασάκης ξεκίνησε πρώτος ή αν δικαιολογείται να αντιδρά με όποιον τρόπο θέλει όταν δέχεται πρώτος αναίτια άδικη επίθεση.Συμπέρασμα
Η δημόσια συμπεριφορά του Αναστασάκη στο νήμα δεν μου εμπνέει την εμπιστοσύνη που θα περίμενα από έναν επαγγελματία υγείας όταν αντιμετωπίζει αμφισβήτηση. Αυτό είναι αξιολόγηση του τρόπου επικοινωνίας του, όχι της ιατρικής του επάρκειας ή της συνολικής προσωπικότητάς του.
Υπάρχουν ενδείξεις έντονης επαγγελματικής υπερηφάνειας, αλλά και επαναλαμβανόμενη απαξίωση συνομιλητών, προσωποποίηση της κριτικής και περιορισμένη διάθεση αποκλιμάκωσης.
ο @CVIAL και ΚΑΝΕΝΑΣ cvial δεν θα τολμούσε να πει τίποτα από αυτά δημοσίως μπροστά σε οποιονδήποτε γιατρό, πόσο μάλλον μπροστά σε εμένα, που έχω τα χαρακτηριστικά και τα αποτελέσματα που είπες μόνος σου παραπάνω.
Και ξέρεις γιατί;
Γιατί θα καταλάβαινε ότι θα γινόταν ρόμπα και ότι θα γελούσαν όλοι μαζί του με την οποια απάντησή μου.
Mα ολο το νημα έβαλε στο Claude, φαίνεται στο ΑΙ οτι ξεκινάει ο CVIAL την κουβέντα.Ωραία τα λέει το Claude. Όμως, θα έπρεπε ίσως να το ρωτήσεις αν ο Αναστασάκης ξεκίνησε πρώτος ή αν δικαιολογείται να αντιδρά με όποιον τρόπο θέλει όταν δέχεται πρώτος αναίτια άδικη επίθεση.
Φίλε μου, πίστεψέ με, το βασικότερο από όλα τα προβλήματα είναι η τιμούλα....
Αλλά κανείς δεν είναι αρκετά άντρας να το παραδεχτεί.
Αυτο με την τιμή δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Το ανάποδο θα έλεγα, αν μιλάμε για το παρον φορουμ.Όταν η τιμούλα είναι καλή, όλοι εδώ μέσα το κάνουν γαργάρα.
Γιατί σε όλους τους κλάδους και χώρους αφήνεις κάποιον άλλον να σε κρίνει. Δεν λες μόνος σου κάνω FUT και είμαι γαμάτος...Μια χαρά μπορείς. Απλά δε θέλεις, γιατί είναι πολύ απλό όταν είσαι ανώνυμος πίσω από ένα monitor.
ισχυει
συγκεκριμένα, είχα επιμείνει να κάνω FUE.
Εκείνος επέμενε να κάνει FUT, γιατί δεν ήθελε να κουρέψει τη δότρια και τον καταλαβουν.
Του απαγόρευσα να κάνει βαριά γυμναστική για έναν μήνα, αλλά ξεκίνησε να κάνει βαριά γυμναστική πριν καν βγάλουμε τα ράμματα. Με αποτέλεσμα, η ουλή να γίνει υπερτροφική και μετά να θεωρεί εμένα υπεύθυνο.
όχι, δεν κάνεις λάθος. Αναγκάστηκα να πάω στο δικαστήριο. Όχι γιατί είχε κάποιο παράπονο, αλλά γιατί έβαλε έντεκα άτομα να μου κάνουν αρνητική κριτική στο Google. Σε τέσσερις, μάλιστα, τους πήρε το τηλέφωνο χωρίς να το ξέρουν.
Βρήκανε κι αυτοί τον . μπελά τους.
Πραγματικά, δεν έχω καταλάβει ούτε το παράδειγμα ούτε γιατί τα γράφεις όλα αυτά