case #235 στάδιο 5, repair, microstrip, 3000 τριχοθυλάκια

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
ΠΡΙΝ

DSC07823.JPG

DSC07825.JPG

DSC07827.JPG

DSC07832.JPG

DSC07829.JPG

DSC07833.JPG

ΜΕΤΑ

IMG_4855.JPG

IMG_4856.JPG

IMG_4858.JPG

IMG_4859.JPG

IMG_4860.JPG

IMG_4861.JPG

Συνημμένα

• IMG_4857.JPG
    IMG_4857.JPG
    1.6 MB · Προβολές: 91
  • DSC07845.JPG
    DSC07845.JPG
    2.7 MB · Προβολές: 102
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Μια απορία ήθελα να εκφράσω για όποιον γνωρίζει!Η δότρια στο πλάι του ασθενή είναι ρέτρο?ή υπάρχει ντούπα?Μου φαίνεται κάπως αδύναμη.Είναι φυσιολογικό?

piros75

Well-Known Member
Με δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος είναι repair case εμένα μου φαίνεται πολύ τίμιο το αποτέλεσμα και σίγουρα καθόλου αφύσικο. Μια χαρά φυσικό είναι, ειδικά αν το συγκρίνεις με το πριν. Μου θυμίζει πολύ τη δική μου περίπτωση. Θα μπορούσαμε γιατρέ να έχουμε μια φώτο από το στρίπ του και γενικά (αν γίνεται) με τη δότρια του, αλλά και με την τοποθέτηση αμέσως μετά;

Anastasakis Hair Clinic

Με δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος είναι repair case εμένα μου φαίνεται πολύ τίμιο το αποτέλεσμα και σίγουρα καθόλου αφύσικο. Μια χαρά φυσικό είναι, ειδικά αν το συγκρίνεις με το πριν. Μου θυμίζει πολύ τη δική μου περίπτωση. Θα μπορούσαμε γιατρέ να έχουμε μια φώτο από το στρίπ του και γενικά (αν γίνεται) με τη δότρια του, αλλά και με την τοποθέτηση αμέσως μετά;
DSC07849.jpg
DSC07854.jpg
DSC07853.jpg
DSC07845.jpg
DSC08091.jpg
DSC08094.jpg

Leonidas88

New Member
Για την πρώτη μεταμόσχευση δεν αξίζει να πούμε τίποτα.Προσωπικα δεν μου άρεσαν τα temporal peaks,ειδικά το αριστερό.Του έχει αναδειχθεί το πρόσωπο,αλλά έχει ακόμα πολλά για ένα πραγματικά πολύ καλό αποτέλεσμα.Επισης δεν συμφωνώ με την λογική "θα το διορθώσουμε στην επόμενη", ούτε με το δεν βάζουμε τρίχα πίσω γιατί είναι κακή εικόνα να έχεις μακρύ μαλλί μπροστά,μαλλί στη δοτρια και άδειο το crown

Μια απορία ήθελα να εκφράσω για όποιον γνωρίζει!Η δότρια στο πλάι του ασθενή είναι ρέτρο?ή υπάρχει ντούπα?Μου φαίνεται κάπως αδύναμη.Είναι φυσιολογικό?
Καλησπέρα. Αν υποθέσουμε ότι είναι κάτι από τα δυο…φίνα ή ντουτα θα βοηθούσαν την κατάσταση;
Αν ξέρεις εσύ η κάποιος άλλος
Ευχαριστώ

Anastasakis Hair Clinic

Για την πρώτη μεταμόσχευση δεν αξίζει να πούμε τίποτα.Προσωπικα δεν μου άρεσαν τα temporal peaks,ειδικά το αριστερό.Του έχει αναδειχθεί το πρόσωπο,αλλά έχει ακόμα πολλά για ένα πραγματικά πολύ καλό αποτέλεσμα.Επισης δεν συμφωνώ με την λογική "θα το διορθώσουμε στην επόμενη", ούτε με το δεν βάζουμε τρίχα πίσω γιατί είναι κακή εικόνα να έχεις μακρύ μαλλί μπροστά,μαλλί στη δοτρια και άδειο το crown
Μιας και δεν συμφωνεις, ποια θα ηταν η δικη ΣΟΥ στρατηγικη σε αυτη την περιπτωση δλδ?
Για να σε βοηθησω, ενα σταδιο 5 χρειαζεται 5000-6500 τριχοθυλακια για πληρη καλυψη (αναλογα με το παχος της τριχας κυριως), που, για να σε ξαναβοηθησω, εδω ειμαστε στα 6000-6500 για ενα πληρες αποτελεσμα, μιας και ειανι λεπτη ως πολυ λεπτη τριχα, με ηδη 3 strip, 1 μεγαλο ινιακό και 2 στα πλαγια.

Μπλουζα