Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με δεδομένο ότι ο συγκεκριμένος είναι repair case εμένα μου φαίνεται πολύ τίμιο το αποτέλεσμα και σίγουρα καθόλου αφύσικο. Μια χαρά φυσικό είναι, ειδικά αν το συγκρίνεις με το πριν. Μου θυμίζει πολύ τη δική μου περίπτωση. Θα μπορούσαμε γιατρέ να έχουμε μια φώτο από το στρίπ του και γενικά (αν γίνεται) με τη δότρια του, αλλά και με την τοποθέτηση αμέσως μετά;
Καλησπέρα. Αν υποθέσουμε ότι είναι κάτι από τα δυο…φίνα ή ντουτα θα βοηθούσαν την κατάσταση;Μια απορία ήθελα να εκφράσω για όποιον γνωρίζει!Η δότρια στο πλάι του ασθενή είναι ρέτρο?ή υπάρχει ντούπα?Μου φαίνεται κάπως αδύναμη.Είναι φυσιολογικό?
Μιας και δεν συμφωνεις, ποια θα ηταν η δικη ΣΟΥ στρατηγικη σε αυτη την περιπτωση δλδ?Για την πρώτη μεταμόσχευση δεν αξίζει να πούμε τίποτα.Προσωπικα δεν μου άρεσαν τα temporal peaks,ειδικά το αριστερό.Του έχει αναδειχθεί το πρόσωπο,αλλά έχει ακόμα πολλά για ένα πραγματικά πολύ καλό αποτέλεσμα.Επισης δεν συμφωνώ με την λογική "θα το διορθώσουμε στην επόμενη", ούτε με το δεν βάζουμε τρίχα πίσω γιατί είναι κακή εικόνα να έχεις μακρύ μαλλί μπροστά,μαλλί στη δοτρια και άδειο το crown
Συνήθως η θεραπεία βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις (Ντούπα)Καλησπέρα. Αν υποθέσουμε ότι είναι κάτι από τα δυο…φίνα ή ντουτα θα βοηθούσαν την κατάσταση;
Αν ξέρεις εσύ η κάποιος άλλος
Ευχαριστώ