Anastasakis Hair Clinic,#monotovideometraei, video 12, στάδιο 4 προς 5, FUE, 3000 τριχοθυλάκια | 9 μήνες μετά

aeratos28

Just aeratos
Δεν πάτε στο διάολο λέει ο μπούμπης...ε τι να σου πω ρε τώρα?? Τι να απαντήσω σε κάποιον,που σαν τυφλοπόντικας ,υπερασπίζεται έναν γιατρό για να πάρει ότι προνομιο προανέφερα..το τι κάνει ο φίλος μου,είναι στην φαντασία σου και στις τακτικές λάσπης που ξέρετε μόνο να πετάτε..
Τι να απαντήσω σε έναν κουφιοκεφαλακη,που στο νήμα του jacksmith,που είχε πάει στον Αναστασάκη ο άνθρωπος ,έδειξε πως άνοιξε το στριπ του και πως έγινε η δοτρια του,και εσύ έγραφες ότι επέλεξες τον Αναστασάκη για την άριστη διαχείριση δοτριας που κανει...χαχαχα,μιλάμε για μεγάλο βλήμα αδερφέ μου..σε σπίτι κρεμασμένου,πούλαγε σχοινια.!!!εσύ τα έγραψες αυτά ,που δεν έχεις ιδέα από μεταμοσχεύσεις,εσύ τα έλεγες αυτά...που το τριχοθυλάκιο,μέχρι χθες ,το έλεγες τριχοφυλάκιο ..και σε έχουμε και σε ανεχόμαστε εδώ πέρα..τραβα γραμμήσου,να ισιωσεις λέω εγώ γτ πολύ μας τα ζαλισες...και εσύ και το είδωλο σου και τα όμοια σας..παπαρολό
Το χεις ξανα πει αυτο με τις εκπτωσεις μαζι κ ο κολλητος σου π εξαφανιστηκε κ τοτε τον ειχα βαλει στοιχημα, (ειναι ολα γραμμενα εδω) οτι θα στειλω στον cvial τις τραπεζικες συναλλαγες μου προς την κλινικη κ αν δεν ειχε ιδιο ποσο με αυτο π θα πληρωνε οποισδηποτε πελατης να αποχωρουσα απο το φορουμ. Το ιδιο επρεπε να κανει κ ο φιλος σου.
θυμησου ομως....κοτεψε!!! Γιατι την εκανε τζαμπα αυτος για να προμοταρει...ενω εγω ποτε δεν προμοταρα κανεναν κ ουτε θα το κανω, ομως δεν μπορω να ανεχομαι καθικια σαν εσενα κ τους ομοιους σου εδω π εμειναν λιγοι ευτυχως μα επιτιθονται σε Ανθρωπους!

Καντε εικονα, να χεις σπουδασει, να χεις τελειωσει ΙΑΤΡΙΚΗ κ οτι αλλο με χρονια σπουδων, να εχεις γ@μηθει να στησεις μια κλινικη και ενα τιμ , να δουλευει καλα, να εχεις κοινωνικη αναγνωριση και να ερχεται ο ΤΙΠΟΤΑΣ,.ανωνυμα, χωρις ποινη να σε βριζει , να σε συκοφαντει κ αν μπορουσε να σ φιμωσει.
Αερατε κ ομοιοι?? Δε πατε στο διαολο ?? Αιντε φελλοι

γε ,ντενεκέ ξεγανωτε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Παιδιά δεν ξέρω γιατί αλλά μπαίνω σε σκέψεις και φοβάμαι ότι αυτό το μαναφούκι δεν είναι τυχαίο!
Εδω υπαρχει εργο συγκεκριμενο φιλε Lover και ο μονος τροπος να ξεδιπλωθει ειναι να συνεχιζεις την κουβεντα.

Ολα τα μηνυματα περιεχουν, περιαυτολογια και τοποθετηση προιοντος!!!
Λογικο???
1708554931704.png

Συνημμένα

• 1708554909538.png
    1708554909538.png
    3.5 KB · Προβολές: 51

Harris_G

Well-Known Member
Ο Joe ειναι φιλος μου, τον εχω φιλοξενησει κιολας, οπιτε μπορω να σου απαντησω

Ο Joe ΖΕΙ απο αυτο, δεν ειναι ψευτοχομπι για αυτον τα μαλλια
Ειναι στον κλαδο βιορποριστικα, δεν κανει τον σταυροφορο.
Γραφει επωνυμα ωστε να δεχεται και την οποια κριτική ή επαινο.
Ειναι ευγενεστατος απεναντι σε ολους τους ιατρούς, ακομα και αν δεν τους συμπαθεί, γιατι ποτε δεν ξερει ποιος θα ειναι ο επομενος "εντολεας" του.
Εχει διαβασει ΟΛΑ τα βιβλια που υπαρχουν για την ΜΕΤ και εχει παραγγειλει και τους 3 τομους του δικου μου (του κανονισα και μεγαλη εκπτωση μαλιστα).
Εχει δουλεψει κυριολεκτικα σε ιατρεια διαφορων ιατρων, εχει εξτασει ο ιδιος χιλιαδες ασθενείς (δεν εχει δηλαδη χαιδεψει μονο την δικη του καραφλα/δοτρια, αλλα χιλιαδες!)
Εγω και ολοι οι ειδικοί μπορούμε να τον εχουμε σε μια κουβεντα σαν να μιλαμε με ιατρό γιατι εχει συμμετασχει σε απειρα χειρουργεια στους H&W που δουλευε, γνωριζει απο μεσα την δουλεια, ειναι διαβασμενος και επαγγελματιας σε αυτο που κανει.

Θες να μου πεις ενα κοινο στοιχειο με εναν, πολλω δε μαλλον με αρκετους????
5 λέξεις: Ο Joe δεν ειναι γιατρός

LoverBoy

Well-Known Member
Εδω υπαρχει εργο συγκεκριμενο φιλε Lover και ο μονος τροπος να ξεδιπλωθει ειναι να συνεχιζεις την κουβεντα.

Λογικο???
Προβολή συνημμένου 62458
Ναι έχεις δίκιο φίλε μου Κώστα!Άργησα να το καταλάβω είναι η αλήθεια........Αλλά το χω! ;)

gregkont13

Verified MM member

Λογικο???
Προβολή συνημμένου 62458
όλα τα άλλα νήματα που ανεβάζει έχουν 50.

aeratos28

Just aeratos
Γι'αυτό τα κάνει αυτά ρε Κώστα..εννοείται...τρώει ψωμάκι από εδώ μέσα ,και βρίζει κιόλας το μέρος από το οποίο τρώει και έμαθε κιόλας..το παλιόπαιδο...
Εντωμεταξυ στο quote που έκανες το μνμ του,παρατήρησα κάτι...έχει εξετάσει λέει ο joe ,χιλιάδες κεφάλια όχι μόνο τη δική του καράφλα...ΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗ Ο ΤΖΟΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ??? Και το λες εσύ αυτό όταν εμάς μας λες πως δεν πρέπει να έχουμε άποψη επειδή δεν είμαστε γιατροί ,αλλά λέμε τα στραβά σου όμως που αυτό σε τσούζει,ενώ ο Τζοε ,επειδή είναι λαμόγιο και ζει με παπατζες τέτοιες που το παίζει ειδικός ,τον σέβεσαι..
Και τον Τζοε,και τον Μέλβιν ,που είναι άλλο λαμόγιο αυτό,τους ξέρουμε πολύ πριν καν εμφανιστείς εσύ ,και ξέρουμε τι λαμόγια του κερατά είναι,και δεν περιμέναμε εσένα να του κάνεις πλυντήριο να μας πεις τι και πώς.. δέχεσαι λοιπόν τον Τζοε βλέπω...μην σε ξανακουσω να μιλάς για μη γιατρούς κτλ Αναστασάκη ...το έκανα screenshot αυτό το μνμ σου ..

Λογικο???
Προβολή συνημμένου 62458

Xristos87

Verified MM member
Ναι όμως μικρέ Χρηστό και εσύ όλα αυτά τα λες ανώνυμα από το pc σου κρυμμένος κάπου.... σε κανα υπογείο που λέει και ο Doctor. Δηλαδή μου λες πως αν άρχιζαν να βριζουν τους γιατρους που πήγα εγώ, θα καθόμουν να τους στηρίζω σαν και σένα επειδή θα λυπόμουν μην κλείσει το ιατρείο τους.....

Το αστείο είναι πως και εσύ αυτά που λες, και τα βρισίδια που ρίχνεις, αν ήσουν από κοντά δεν θα τολμούσες να τα πεις....
Ωπα, τσουβαλιαζεις κ δεν διακρινεις οτι εγω δεν κραζω ΚΑΝΕΝΑΝ γιατρο! Δεν προκαλω βλαβη σε καποιον επειδη εχω ψυχολογικα οπως εχει ο κλανομπανιερας. Αντιδρω σε κατι π θα επρεπε να κανουν οι περισσοτεροι εδω μεσα. Δλδ να αντιδρασουν σε αυτη τη χυδαια, υπουλη και ανανδρη επιθεση...αλλα βλεπεις αυτο συνεχιζεται απο την παθογενεια της κοινωνιας που διεπει τους περισσοτερους, απο την αδρανεια ή κ την παθητικοτητα της σε οτιδηποτε , νομοσχεδιο λεγεται? Μπαζα σε χωραφι αλλου? Σκουπιδια εξω απο τον καδο? Παρκαρισμα κ σταση σε διαβασεις αναπηρων??και ποσα αλλα....
Πιστεψε με κ μπροστα μ να ηταν τα ιδια θα ελεγα!

LoverBoy

Well-Known Member
Συγνώμη @Xristos87 ο @aeratos28 απο ότι έχω καταλάβει μιλάει με στοιχεία σχετικά για την λάσπη που λες!Δεν έχει κατηγορήσει κάποιον επειδή ξύπνησε ένα πρωί και του έφταιγε ο καφές!Μιλάει για κάτι συγκεκριμένο που δεν έχει απαντηθεί ποτέ!Σε αυτό λοιπόν εσύ γιατί δεν αντιδράς και ζητάς να αντιδράσουν οι άλλοι για κάποιου είδους επίθεση που γράφεις ότι γίνεται!Εσύ δεν βλέπεις κάποιου είδους ειρωνία σε όλα τα μέλη όταν θα ρωτήσουν κάτι που μπορεί να ¨ξεφεύγει" απο αυτό που επιθυμεί να ακούει ο ίδιος?Γιατί λοιπόν να τα βάζεις με τα παιδιά όταν έχουμε οι ίδιοι δεχθεί λάσπη όπως λες?Δεν στο λέω με διάθεση για αντιπαράθεση αλλά ειλικρινά το έχω απορία!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ναι όμως μικρέ Χρηστό και εσύ όλα αυτά τα λες ανώνυμα από το pc σου κρυμμένος κάπου.... σε κανα υπογείο που λέει και ο Doctor. Δηλαδή μου λες πως αν άρχιζαν να βριζουν τους γιατρους που πήγα εγώ, θα καθόμουν να τους στηρίζω σαν και σένα επειδή θα λυπόμουν μην κλείσει το ιατρείο τους.....

Το αστείο είναι πως και εσύ αυτά που λες, και τα βρισίδια που ρίχνεις, αν ήσουν από κοντά δεν θα τολμούσες να τα πεις....
Δεν συμφωνω με βρισιδια απο κανεναν.
Αλλα, επειδη δεν ξερεις, ο @Xristos87 θα τα ελεγε ανετα απο κοντα
Πρεπει να ειναι (θεωρω, στατιστικα απο τον γενικο πληθυσμό) ο πιο "τρομακτικός" physically + απο skills απο οποιονδηποτε εδω μεσα και ειναι ο πιο συγκαταβατικός σε σχεση με αυτα που ακούει.
Πραγματικα, νομιζω οτι καλο ειναι να μην πιεζετε καποιοι τα πραγματα με προσωπικες επιθεσεις.
Ειναι ανωριμο, θρασυδειλο και αν κανεις στραβωσει πραγματικα πρεπει κανεις να θυμαται οτι ΔΕΝ ειμαστε σε αλανα που παιζουμε, ΔΕΝ ειμαστε ανηλικοι, και τα πραγματα μπορουν πολυ ευκολα να βγουν και εξω απο εδω με αρνητικες συνεπειες για ολους.
ANETA μπορει καποιος να βρεθει σε ΕΔΩΛΙΟ δικαστηριου για αυτα που γραφει εδω μεσα και προσβαλει ή προκαλει βλαβη ηθικη, επαγγελματική ή άλλη!

Σκεφτειτε λιγο ωριμα, οι προσωπικες επιθεσεις ειναι ποινικα κολασιμες και βαρυτατα μαλιστα
Η κριτική ειναι "ιερο" πραγμα, αλλα οι βριδιες και οι επιθεσεις οχι.
Ουτε η συκοφαντια, ουτε ή λασπη, ουτε η καταστροφη φημης, ουτε η επαγγελματική βλαβη που μπορειτε να προκαλειτε σε καποιον με ολα αυτα.
Ας παραμεινουμε κοσμιοι μεσα στην επιθυμια για ...κριτική και ...δικαιοσυνη.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Ωπα, τσουβαλιαζεις κ δεν διακρινεις οτι εγω δεν κραζω ΚΑΝΕΝΑΝ γιατρο! Δεν προκαλω βλαβη σε καποιον επειδη εχω ψυχολογικα οπως εχει ο κλανομπανιερας. Αντιδρω σε κατι π θα επρεπε να κανουν οι περισσοτεροι εδω μεσα. Δλδ να αντιδρασουν σε αυτη τη χυδαια, υπουλη και ανανδρη επιθεση...αλλα βλεπεις αυτο συνεχιζεται απο την παθογενεια της κοινωνιας που διεπει τους περισσοτερους, απο την αδρανεια ή κ την παθητικοτητα της σε οτιδηποτε , νομοσχεδιο λεγεται? Μπαζα σε χωραφι αλλου? Σκουπιδια εξω απο τον καδο? Παρκαρισμα κ σταση σε διαβασεις αναπηρων??και ποσα αλλα....
Πιστεψε με κ μπροστα μ να ηταν τα ιδια θα ελεγα!
Δηλαδή αν επιτίθεσαι σε γιατρούς είναι χυδαία, ύπουλη και άνανδρη επίθεση και εσύ είσαι ο Ρομπεν των Ιατρών. Εσυ κράζες μονάχα ασθενείς το οποίο είναι οκ. Μιλάς στον Aldo και του λες πως ξέρεις έναν άλλο Aldo που το παιζέ Ιταλός στις τουρίστριες. Μιλάς στο Jacksmith και του λες πως ο γιατρός του κάνει εξαιρετική διαχειρίση δότριας και ο ίδιος λέει ότι έχει ανοιγμένη τομή στη δότρια, αλλά είσαι η θεραπεία στη παθογένεια της κοινωνίας επειδή δεν κράζεις γιατρούς (αν και σε άλλους λες πως είναι τα μαλλιά τους σαν ελβετικά τυριά, άρα έμεσσα κράζεις τους γιατρούς τους). Οπότε αυτοί που προστατευούν την κοινωνία είναι εκείνοι που δεν προκαλούν βλάβη σε γιατρούς και τους υποστηρίζουν στα πάντα και σε όλα όπως κάνεις εσύ εδώ.... Σου ευχόμαι να μη σακατευτείς ποτέ από κανέναν γιατρό ή κανάς συγγενείς σου, αλλά πρόσεχε με όσα λες γιατί karma is a bitch.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Δεν συμφωνω με βρισιδια απο κανεναν.
Αλλα, επειδη δεν ξερεις, ο @Xristos87 θα τα ελεγε ανετα απο κοντα
Πρεπει να ειναι (θεωρω, στατιστικα απο τον γενικο πληθυσμό) ο πιο "τρομακτικός" physically + απο skills απο οποιονδηποτε εδω μεσα και ειναι ο πιο συγκαταβατικός σε σχεση με αυτα που ακούει.
Πραγματικα, νομιζω οτι καλο ειναι να μην πιεζετε καποιοι τα πραγματα με προσωπικες επιθεσεις.
Ειναι ανωριμο, θρασυδειλο και αν κανεις στραβωσει πραγματικα πρεπει κανεις να θυμαται οτι ΔΕΝ ειμαστε σε αλανα που παιζουμε, ΔΕΝ ειμαστε ανηλικοι, και τα πραγματα μπορουν πολυ ευκολα να βγουν και εξω απο εδω με αρνητικες συνεπειες για ολους.

Σκεφτειτε λιγο ωριμα, οι προσωπικες επιθεσεις ειναι ποινικα κολασιμες και βαρυτατα μαλιστα
Η κριτική ειναι "ιερο" πραγμα, αλλα οι βριδιες και οι επιθεσεις οχι.
Ουτε η συκοφαντια, ουτε ή λασπη, ουτε η καταστροφη φημης, ουτε η επαγγελματική βλαβη που μπορειτε να προκαλειτε σε καποιον με ολα αυτα.
Ας παραμεινουμε κοσμιοι μεσα στην επιθυμια για ...κριτική και ...δικαιοσυνη.
Έλα..... Είναι ο πιο τρομακτικός physically και σε skills? αλήθεια? Δουλεύει και undercover? αν του δώσω τη διευθύνση μου δεν θα καταφέρει να πλησιάσει ούτε την είσοδο στα 5 μέτρα. Επίσης Δόκτωρα δεν είσαι μέντιουμ να ξέρεις τι είναι ο καθένας που μιλάς.... Εγώ π.χ. μπορεί να κάνω (λέμε τώρα) μποξ και Brazilian jiu-jitsu 15 χρόνια και να με 1.90 και 90 κιλά. Οπότε το ποιος θα έλεγε τι άνετα από κοντά, δεν είσαι η Πυθία να το ξέρεις.

Είναι συγκαταβατικός..... Μάλιστα......

Ανωρίμο και θρασύδειλο ήταν αυτό που έκανε εκείνος που κρυμμένος πίσω από το μόνιτορ έβριζε τον Aldo ρατσιστικά και έλεγε αυτά που έλεγε στον Jackmisth. Αν θέλει ο Χρήστος ας στραβώσει και ας έρθει να με βρει. No Prob.

Δεν υπάρχει τίποτα ποινικά κολάσιμο σε αυτά που λέω στο Χρηστό. Είναι ανώνυμος και δεν του καταστρέφω τη φήμη (μιλάμε για το Χρήστο πάντα). Οπότε κόψε τα δήθεν νομικά για τα οποία κακώς μιλάς μιας που δεν έχεις πτυχίο νομικής – μοιάζει να προσπαθείς να τρομάξεις όλον τον κόσμο για να μην μιλάει, αλλά δεν πιάνει. Δεν έχεις μόνο εσύ λεφτά και δικηγόρους (έχε το υποψήν).

Επισής δεν σε είδα να πετάγεσαι να γράψεις όλα αυτά όταν ο Χρήστος μιλούσε στον Aldo για Αλβανούς που το παίζουν Ιταλοί στις τουρίστριες. Αλλά μόλις μιλήσει κανένας υποστήρικτης σου.... Αμέσως να γράψεις. Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο θα έλεγε κανείς.......

Τελευταία επεξεργασία:

Nik.Mos

Well-Known Member
Δηλαδή τώρα θα λύνουμε και τις όποιες διαφορές μας με μπουνιές ;Το δίκαιο της γροθιάς θα δικαιώσει τα επιχειρήματα μας ή την αίσθηση απονομής της οποίας δικαιοσύνης ;
Έχουμε παρεκτραπεί πραγματικά ,γιατρέ πρέπει να το ανακαλέσεις αυτό γιατί είναι ηθικά και πολιτισμικά κολάσιμο ,σε φόρουμ με μαλλιά είμαστε όχι σε φόρουμ παλαιστών του δρόμου ούτε μπράβοι είμαστε,ας χαλαρώσουμε λιγάκι .

LoverBoy

Well-Known Member
Πρεπει να ειναι (θεωρω, στατιστικα απο τον γενικο πληθυσμό) ο πιο "τρομακτικός" physically + απο skills απο οποιονδηποτε εδω μεσα
Θεωρώ αατεία αυτή την δήλωση σας γιατρέ και θα το εκλάβω σαν χιούμορ!Δεν μπορεί εσείς ένα μορφωμένος άνθρωπος να μιλάτε όπως μιλούσαμε όταν είμαστε 15 χρόνων σε τσαμπουκά!

gregkont13

Verified MM member
Δηλαδή τώρα θα λύνουμε και τις όποιες διαφορές μας με μπουνιές ;Το δίκαιο της γροθιάς θα δικαιώσει τα επιχειρήματα μας ή την αίσθηση απονομής της οποίας δικαιοσύνης ;
Έχουμε παρεκτραπεί πραγματικά ,γιατρέ πρέπει να το ανακαλέσεις αυτό γιατί είναι ηθικά και πολιτισμικά κολάσιμο ,σε φόρουμ με μαλλιά είμαστε όχι σε φόρουμ παλαιστών του δρόμου ούτε μπράβοι είμαστε,ας χαλαρώσουμε λιγάκι .
η όλη φιλοσόφια είναι να φοβάσαι να μιλήσεις. Πετάμε λασπούλα από δω και από κει σε άλλους γιατρούς (Lorenzo etc). Πετάμε και δυο απειλές να μην μιλάνε τα μέλη του φόρουμ και μένουμε μόνοι μας με τους υποστηρικτές μας να κάνουμε διαφήμιση.

gregkont13

Verified MM member
Θεωρώ αατεία αυτή την δήλωση σας γιατρέ και θα το εκλάβω σαν χιούμορ!Δεν μπορεί εσείς ένα μορφωμένος άνθρωπος να μιλάτε όπως μιλούσαμε όταν είμαστε 15 χρόνων σε τσαμπουκά!
μπα.... παλιότερα είχε πει νομίζω και για έναν άλλο ασθενή του ότι αν τον δούμε να προσέχουμε τι λέμε γιατί είναι πυγμάχος και νευριάζει..... Ήταν ο McGregor των φτωχών ο ασθενής.

Xristos87

Verified MM member
Συγνώμη @Xristos87 ο @aeratos28 απο ότι έχω καταλάβει μιλάει με στοιχεία σχετικά για την λάσπη που λες!Δεν έχει κατηγορήσει κάποιον επειδή ξύπνησε ένα πρωί και του έφταιγε ο καφές!Μιλάει για κάτι συγκεκριμένο που δεν έχει απαντηθεί ποτέ!Σε αυτό λοιπόν εσύ γιατί δεν αντιδράς και ζητάς να αντιδράσουν οι άλλοι για κάποιου είδους επίθεση που γράφεις ότι γίνεται!Εσύ δεν βλέπεις κάποιου είδους ειρωνία σε όλα τα μέλη όταν θα ρωτήσουν κάτι που μπορεί να ¨ξεφεύγει" απο αυτό που επιθυμεί να ακούει ο ίδιος?Γιατί λοιπόν να τα βάζεις με τα παιδιά όταν έχουμε οι ίδιοι δεχθεί λάσπη όπως λες?Δεν στο λέω με διάθεση για αντιπαράθεση αλλά ειλικρινά το έχω απορία!
Λοβερ αυτα τα θεματα εχουν απαντηθει σε παλαιοτερα νηματα κανε τον κοπο ψαξτα κ διαβασε τα.
Καμια ειρωνια δεν βλεπω σε ολα τα μελη. Αυτο π βλεπω ειναι πονηρες κ καμουφλαρισμενες ερωτησεις με στοχο να πανε αλλου τη συζητηση δλδ εκτος του θεματος της μμ, να το πανε (κυριως) στο προσωπικο. Ειδες πουθενα ερωτηση "σοβαρη" κ με "νορμαλ" υφος να απαντατε με ειρωνια??
Δηλαδή αν επιτίθεσαι σε γιατρούς είναι χυδαία, ύπουλη και άνανδρη επίθεση και εσύ είσαι ο Ρομπεν των Ιατρών. Εσυ κράζες μονάχα ασθενείς το οποίο είναι οκ. Μιλάς στον Aldo και του λες πως ξέρεις έναν άλλο Aldo που το παιζέ Ιταλός στις τουρίστριες. Μιλάς στο Jacksmith και του λες πως ο γιατρός του κάνει εξαιρετική διαχειρίση δότριας και ο ίδιος έχει ανοιγμένη τομή στη δότρια, αλλά είσαι η θεραπεία στη παθογένεια της κοινωνίας επειδή δεν κράζεις γιατρούς (αν και σε άλλους λες πως είναι τα μαλλιά τους σαν ελβετικά τυριά, άρα έμεσσα κράζεις τους γιατρούς τους). Οπότε αυτοί που προστατευούν την κοινωνία είναι εκείνοι που δεν προκαλούν βλάβη σε γιατρούς και τους υποστηρίζουν στα πάντα και σε όλα όπως κάνεις εσύ εδώ.... Σου ευχόμαι να μη σακατευτείς ποτέ από κανέναν γιατρό ή κανάς συγγενείς σου, αλλά πρόσεχε με όσα λες γιατί karma is a bitch.
Ναι ισχυει αυτο με τον Αλντο κ μαλιστα ειχα βγαλει φωτο το διαβατηριο του να το ανεβασω στους ντεντεκτιβ του φορουμ για αποδειξη! Ηταν Αλβανος, τον ελεγαν Αλντο κ το καλοκαιρι το επαιζε Ιταλος στις τουριστριες. Π ειναι το περιεργο?? Εσυ δεν ξερεις κανεναν Αλβανο?

Οσο για τον Τζακ, γνωριζεις τι εκανε μετα τη μμ??? Ο Χ Ι... γνωριζω? Οχι...γνωριζει αλλος εκτος απο τον ιδιο??? ΟΧΙ!!! Επομενως τι συζηταμε?? Οτι ηταν να λυσει το ελυσε με τον γιατρο του κ αν δεν μ απαταει η μνημη μ κατι ειχε ειπωθει απο τον γιατρο του να το επιδιορθωσει(χωρις να ειπωθει ποιος "φταιει").
Δλδ το περιστατικο του Τζακ, π ξανα λεω ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ τι εγινε, θα ακυρωσει ολες τις δοτριες π βλεπεις στα περιστατικα του γιατρου??? Ελα σε παρακαλω.

Κ ναι ο κλασομπανιερας ειναι σαν ελβετικο τυρι κ εχει παρει κοσμο κ κοσμακη στο λαιμο.

LoverBoy

Well-Known Member
Λοβερ αυτα τα θεματα εχουν απαντηθει σε παλαιοτερα νηματα κανε τον κοπο ψαξτα κ διαβασε τα.
Καμια ειρωνια δεν βλεπω σε ολα τα μελη. Αυτο π βλεπω ειναι πονηρες κ καμουφλαρισμενες ερωτησεις με στοχο να πανε αλλου τη συζητηση δλδ εκτος του θεματος της μμ, να το πανε (κυριως) στο προσωπικο. Ειδες πουθενα ερωτηση "σοβαρη" κ με "νορμαλ" υφος να απαντατε με ειρωνια??
Ναι αγαπητέ μου το έχω δει αρκετές φορές δλδ όταν κάποιος ρωτήσει κάτι που μπορεί να μη του αρέσει στην παρουσίαση υπάρχει ενα ύφος στην απάντηση σχεδόν πάντα!Αυτό είναι νομίζω και το σημείο που το χάνει ο γιατρός!Μερικές φορές μπορεί όπως λες να υπάρχει και κάποιου είδους προκατάληψη αλλά νομίζω ότι για αυτό ευθύνεται ο ίδιος!

Μπλουζα