Δεν πάτε στο διάολο λέει ο μπούμπης...ε τι να σου πω ρε τώρα?? Τι να απαντήσω σε κάποιον,που σαν τυφλοπόντικας ,υπερασπίζεται έναν γιατρό για να πάρει ότι προνομιο προανέφερα..το τι κάνει ο φίλος μου,είναι στην φαντασία σου και στις τακτικές λάσπης που ξέρετε μόνο να πετάτε..
Τι να απαντήσω σε έναν κουφιοκεφαλακη,που στο νήμα του jacksmith,που είχε πάει στον Αναστασάκη ο άνθρωπος ,έδειξε πως άνοιξε το στριπ του και πως έγινε η δοτρια του,και εσύ έγραφες ότι επέλεξες τον Αναστασάκη για την άριστη διαχείριση δοτριας που κανει...χαχαχα,μιλάμε για μεγάλο βλήμα αδερφέ μου..σε σπίτι κρεμασμένου,πούλαγε σχοινια.!!!εσύ τα έγραψες αυτά ,που δεν έχεις ιδέα από μεταμοσχεύσεις,εσύ τα έλεγες αυτά...που το τριχοθυλάκιο,μέχρι χθες ,το έλεγες τριχοφυλάκιο ..και σε έχουμε και σε ανεχόμαστε εδώ πέρα..τραβα γραμμήσου,να ισιωσεις λέω εγώ γτ πολύ μας τα ζαλισες...και εσύ και το είδωλο σου και τα όμοια σας..παπαρολό
γε ,ντενεκέ ξεγανωτε
Τι να απαντήσω σε έναν κουφιοκεφαλακη,που στο νήμα του jacksmith,που είχε πάει στον Αναστασάκη ο άνθρωπος ,έδειξε πως άνοιξε το στριπ του και πως έγινε η δοτρια του,και εσύ έγραφες ότι επέλεξες τον Αναστασάκη για την άριστη διαχείριση δοτριας που κανει...χαχαχα,μιλάμε για μεγάλο βλήμα αδερφέ μου..σε σπίτι κρεμασμένου,πούλαγε σχοινια.!!!εσύ τα έγραψες αυτά ,που δεν έχεις ιδέα από μεταμοσχεύσεις,εσύ τα έλεγες αυτά...που το τριχοθυλάκιο,μέχρι χθες ,το έλεγες τριχοφυλάκιο ..και σε έχουμε και σε ανεχόμαστε εδώ πέρα..τραβα γραμμήσου,να ισιωσεις λέω εγώ γτ πολύ μας τα ζαλισες...και εσύ και το είδωλο σου και τα όμοια σας..παπαρολό
Το χεις ξανα πει αυτο με τις εκπτωσεις μαζι κ ο κολλητος σου π εξαφανιστηκε κ τοτε τον ειχα βαλει στοιχημα, (ειναι ολα γραμμενα εδω) οτι θα στειλω στον cvial τις τραπεζικες συναλλαγες μου προς την κλινικη κ αν δεν ειχε ιδιο ποσο με αυτο π θα πληρωνε οποισδηποτε πελατης να αποχωρουσα απο το φορουμ. Το ιδιο επρεπε να κανει κ ο φιλος σου.
θυμησου ομως....κοτεψε!!! Γιατι την εκανε τζαμπα αυτος για να προμοταρει...ενω εγω ποτε δεν προμοταρα κανεναν κ ουτε θα το κανω, ομως δεν μπορω να ανεχομαι καθικια σαν εσενα κ τους ομοιους σου εδω π εμειναν λιγοι ευτυχως μα επιτιθονται σε Ανθρωπους!
Καντε εικονα, να χεις σπουδασει, να χεις τελειωσει ΙΑΤΡΙΚΗ κ οτι αλλο με χρονια σπουδων, να εχεις γ@μηθει να στησεις μια κλινικη και ενα τιμ , να δουλευει καλα, να εχεις κοινωνικη αναγνωριση και να ερχεται ο ΤΙΠΟΤΑΣ,.ανωνυμα, χωρις ποινη να σε βριζει , να σε συκοφαντει κ αν μπορουσε να σ φιμωσει.
Αερατε κ ομοιοι?? Δε πατε στο διαολο ?? Αιντε φελλοι
γε ,ντενεκέ ξεγανωτε