ΙΟΥΛΙΟΣ,dr. jose Lorenzo, fue 2401 grafts + 700 beard grafts 22-23/06/2022(2nd operation)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Φίνα σε χάπι,μινοξ σε χάπι,δεν καταπίνουμε και ένα βαρελοτο μαζί λέω εγώ..ρεεεεε..φτάνει βρε.ειπαμε,θα πάθουμε τπτ στο τέλος..και η φίνα υπερβολη είναι θαρρώ .

Kostas97

Well-Known Member
Ας κανει ο καθενας τις επιλογες του στην τελικη. Υποθετω οτι στην παρεα μας εχουμε αρκετους νυν / πρωην καπνιστες.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Verified MM member
Φίνα σε χάπι,μινοξ σε χάπι,δεν καταπίνουμε και ένα βαρελοτο μαζί λέω εγώ..ρεεεεε..φτάνει βρε.ειπαμε,θα πάθουμε τπτ στο τέλος..και η φίνα υπερβολη είναι θαρρώ .
Να υποθέσω πως ούτε και εσύ παίρνεις depon για τον πονοκέφαλο έτσι;

oreo

Well-Known Member
"Ποιος ο λόγος που δεν πήρατε άλλα 700-800 g απο την δότρια". Έχει χυθεί άπειρο μελάνι επ' αυτού. "Περίμενα υψηλότερο λόγο, είχες δότρια διαμάντι". Αυτό νομίζω το κατάλαβες εκ των υστέρων.
Ναι κοίταξα τα της δότριας μετά το σχόλιο για αυτό και το ανέφερα οτι ανέτρεξα στο νήμα της πρώτης μετ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, γιατί η occipital δεν είναι μια σταλιά, ποιος ο λόγος να μην εξαχθούν περι των 8000g + 1200-1400 γένια (αν και μικάμε για ξεχέρσωμα στο πρόσωπο) και να μείνουν καβάτζα 1100 g ? Δηλαδή ποιες εκθετικές απώλειες θα αντιμετώπιζε ? Δηλαδή τα 600+ g υην φορά θα οδηγούσαν σε τι? σε ανείπωτο partial? Δώσε τα φώτα γιατί καίω πυρηνέλαιο τις τελευταίες μέρες.

tasos33

Well-Known Member
Στις εγγραφές οδηγίες της κλινικής αναφέρει πως επιτρέπεται η χρήση αφρού από την 15η μέρα με μισό ml και από τον ένα μήνα 1ml

Αν θυμάσαι έγινε ένα σκηνικό που ένα μέλος πήγε γ μμ στο Λορέντζο και μετά έκανε χρήση Μίνοξ χωρίς την γνώμη του Λορέντζο

Gianney

Well-Known Member
Στις εγγραφές οδηγίες της κλινικής αναφέρει πως επιτρέπεται η χρήση αφρού από την 15η μέρα με μισό ml και από τον ένα μήνα 1ml
Τι ν σου πω φίλε.Εγω θυμάμαι σε μια περίπτωση δεν του άρεσε του Λορέντζου το γεγονός ότι έβαλε το μέλος Μίνοξ ίσως γτ μπορεί να έπρεπε ν ρωτήσει πρώτα..δεν ξέρω

oreo

Well-Known Member
Τι ν σου πω φίλε.Εγω θυμάμαι σε μια περίπτωση δεν του άρεσε του Λορέντζου το γεγονός ότι έβαλε το μέλος Μίνοξ ίσως γτ μπορεί να έπρεπε ν ρωτήσει πρώτα..δεν ξέρω
Άνοιξε νήμα και βάλε φώτο, είσαι έτοιμος.

vagosx

Well-Known Member
Ναι κοίταξα τα της δότριας μετά το σχόλιο για αυτό και το ανέφερα οτι ανέτρεξα στο νήμα της πρώτης μετ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, γιατί η occipital δεν είναι μια σταλιά, ποιος ο λόγος να μην εξαχθούν περι των 8000g + 1200-1400 γένια (αν και μικάμε για ξεχέρσωμα στο πρόσωπο) και να μείνουν καβάτζα 1100 g ? Δηλαδή ποιες εκθετικές απώλειες θα αντιμετώπιζε ? Δηλαδή τα 600+ g υην φορά θα οδηγούσαν σε τι? σε ανείπωτο partial? Δώσε τα φώτα γιατί καίω πυρηνέλαιο τις τελευταίες μέρες.
Το συνολικό ποσό grafts που μπορούν να εξαχθούν από μια δότρια είναι συγκεκριμένος, όμως για να πραγματοποιηθεί η εξαγωγή με ασφάλεια καλο είναι να εξάγεις ένα μέγιστο ποσοστό των υφιστάμενων grafts κάθε φορά, έστω 40%. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε επόμενη επέμβαση ο αριθμός grafts που μπορούν να εξαχθούν με ασφάλεια είναι μικρότερος σε σχέση με την προηγούμενη φορά αφού τα διαθέσιμη grafts είναι πλέον λιγότερα. Συνεπώς μπορούν να εξαχθούν τα grafts που έχει υπολογίσει ο γιατρός, αλλά για να γίνει αυτό με ασφάλεια θέλει παρα πολλές επεμβάσεις.
Ουσιαστικά παρα πολλά grafts μπορούν να εξαχθούν μόνο στην πρώτη επέμβαση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Το συνολικό ποσό grafts που μπορούν να εξαχθούν από μια δότρια είναι συγκεκριμένος, όμως για να πραγματοποιηθεί η εξαγωγή με ασφάλεια καλο είναι να εξάγεις ένα μέγιστο ποσοστό των υφιστάμενων grafts κάθε φορά, έστω 40%. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε επόμενη επέμβαση ο αριθμός grafts που μπορούν να εξαχθούν με ασφάλεια είναι μικρότερος σε σχέση με την προηγούμενη φορά αφού τα διαθέσιμη grafts είναι πλέον λιγότερα. Συνεπώς μπορούν να εξαχθούν τα grafts που έχει υπολογίσει ο γιατρός, αλλά για να γίνει αυτό με ασφάλεια θέλει παρα πολλές επεμβάσεις.
Ουσιαστικά παρα πολλά grafts μπορούν να εξαχθούν μόνο στην πρώτη επέμβαση.
Σωστό αυτό που λες vago αλλά δεν είναι έτσι πράγματα ακριβώς, για αυτό ρωτάω συγκεκριμένα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Σου εχει επηρεάσει και τον τρόπο γραφής, σε χάνω κάποιες στιγμές. Οι υπερεξαγωγές οδηγούν σε χειρότερο healing της δότριας κανοντας προβληματικές τις επόμενες εξαγωγές. Στις βασικές αρχές μμ (δότρια) έχω αναλύσει το πάτερν εξαγωγής. Διαβασέ το.

oreo

Well-Known Member
Σου εχει επηρεάσει και τον τρόπο γραφής, σε χάνω κάποιες στιγμές. Οι υπερεξαγωγές οδηγούν σε χειρότερο healing της δότριας κανοντας προβληματικές τις επόμενες εξαγωγές. Στις βασικές αρχές μμ (δότρια) έχω αναλύσει το πάτερν εξαγωγής. Διαβασέ το.
Είμαι πολλές ώρες σε συνεχόμενη κίνηση και υπολογισμούς και έχω ψιλοκαεί, θα επανέλθω τέλος Σεπτέμβρη. Θέλουμε να πάρουμε απο τα 9100 διαθέσιμα του Ιουλίου τα 8000. Γιατί δεν παίρνουμε 3100, μετά 2600, μετά 2300 ή έστω 2000 ? Αυτό ρωτάω. Εδώ ο tassos33 θα σπάσει τα 6000g σε 2 των 3000. Με το σκεπτικό αυτό θα έπρεπε να πάει 3000-2000-1000. Αν η απάντηση είναι το άγχος να μην χαθεί ούτε ένα g απο υπερστρεσάρισμα δότριας γιατί είναι μεγάλη η περιοχή κάλυψης να πω εντάξει. Αλλά οτι τα 1000g θα κάνουν τόσο μεγάλη διαφορά στην καταπόνηση ( σπασμένα σε εξαγωγή τριων επεμβάσεων), δεν μπορώ να το αντιληφθώ. Ρωτάω συγκεκριμένα και απάντηση δεν παίρνω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μάλιστα. H απάντηση είναι στο εύρος της δότριας σε συνδυασμό με την κατανομή της πυκνότητας στις διάφορες περιοχές της (Τemp/Parietal/Occipital). Ο Ιούλιος και ο Τάσος είχαν παρόμοια έκτασή δότριας, περίπου 220cm2. H διαφορά ήταν ότι ενώ ο Τάσος είχε την ίδια περίπου πυκνότητα παντού, άρα μπορούσες να "τρυγήσεις" από όλη την έκταση , στου Ιούλιου οι πυκνότητες είχαν μεγάλη διαφορά με τον κύριο όγκο να έρχεται από στην occipital. Από τα 9100g τα 5390g (60%) έρχονται από την occipital με έκταση 95cm2. Για αυτό και η διαφορά στα 500g (2500g αντί για 3000γ στον Τάσο).

Τελευταία επεξεργασία:

ziggy

Active Member
Yπηρχε ενα πλανο για 3 επεμβασεις
Η 1η εγινε με 2.600 grafts και οι επομενες 2 πιο επιθετικα,κοντα στα 3000 grafts αναλογα με το healing.Αν καταλαβα καλα δεν υπηρχε πλανο για γενια.
Τελικα η 2η εγινε με 2.400 grafts και μπηκαν στο παιχνιδι και γενια.

Μηπως τελικα το πλανο αλλαζει και παει για 4 επεμβασεις;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Λάθος έχεις καταλάβει. Το πλάνο ήταν για 2500g x 3 επεμβάσεις. Τα γένια ήταν ιδέα του Ιουλίου για να μπουν περισσότερα στην 2η.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Verified MM member
Oreo ξέρεις πως αισθάνομαι ε!
Να έχεις σκάσει από τη δίψα, αφυδατωμένος,μες τον καύσωνα,το παγούρι γεμάτο...(ε σχεδόν), δροσερό νεράκι και ενώ θέλεις να το κατεβάσεις μονορούφι, είσαι αναγκασμένος να πίνεις γουλιά γουλιά! αχ βαχ!

giannis88test

Active Member
Oreo ξέρεις πως αισθάνομαι ε!
Να έχεις σκάσει από τη δίψα, αφυδατωμένος,μες τον καύσωνα,το παγούρι γεμάτο...(ε σχεδόν), δροσερό νεράκι και ενώ θέλεις να το κατεβάσεις μονορούφι, είσαι αναγκασμένος να πίνεις γουλιά γουλιά! αχ βαχ!
σε αυτή θα γράψει το μπροστά πολύ καλά αφού πέρα από την όποια πύκνωση θα έχει την στήριξη του από πίσω, που και αυτό θα σκοτεινιάσει, οπότε θα ξεδιψάσεις κάπως

Didier11

Active Member
Ιούλιε σχετικά με την φιναστερίδη ακολούθησε ό,τι ακριβώς σου πρότεινε ο γιατρός. Αν ήμουν στη θέση σου το πολύ-πολύ να έπαιρνα 0.3mg (φτιαχτές κάψουλες) 3 φορές την εβδομάδα. Κάτι παραπάνω το θεωρώ υπερβολή και ανούσιο για την περίπτωσή σου.

Μπλουζα