Georgie
Well-Known Member
Όχι, τον δικό σου ρε Kleo, τον Βλάχο το καλό!Κέρνα τίποτις. Και όχι κατουρημένο, ξες εσύ.
Τελευταία επεξεργασία:
Όχι, τον δικό σου ρε Kleo, τον Βλάχο το καλό!Κέρνα τίποτις. Και όχι κατουρημένο, ξες εσύ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι ρε vag και σε συμπαθώ τόσο , μορφωμένο παιδί , να πιστεύεις αυτά τα πράγματα εν έτη 2022 !!!Αυτός που γνωρίζει (όντως) να διαβάζει έρευνα, αυτός που (όντως) έχει εκπαιδευτεί πάνω στην κριτική σκέψη, αυτός που έχει πραγματικά κατανοήσει τι είναι το επιστημονικό consensus, ναι θα μπορούσε να έχει ένα κανάλι με δημόσιο βήμα εκπροσωπώντας την πραγματικότητα.
Δεν θα είχε τα ανάλογα εχέγγυα αυτός που θα κάνει σημαία αντίθετες από το επιστημονικό consensus απόψεις. Αν το κάνει τότε σίγουρα δε γνωρίζει από επιστήμη και το YT κανάλι του θα έπρεπε να θεωρηθεί επικίνδυνο.
Η απάντηση είναι ΝΑΙ θα θεωρείται ψεκ. Χειρότερος απο ψεκ, γιατί η ημιμάθεια μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερο κακό. Κράζει πολλούς τέτοιους στο κανάλι του ο Mad. Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά.
Όταν κάποιος ασχολείται μόνο με τα δεδομένα, όταν ξέρει να τα διαβάζει, όταν ξέρει να τα ερμηνεύει, όταν σκέφτεται ορθολογικά και καταλαβαίνει σε βάθος πως δουλεύει η επιστήμη, έχει εκπαιδευτεί να ''σκοτώνει'' την προκατάληψη της επιβεβαίωσης.
Όλη η επιστήμη και η δομή της έρευνας δηλαδή, έχουν ακριβώς σμιλευτεί ως το μοναδικό εργαλείο εκεί έξω που αντιμετωπίζει το confirmation bias. Και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης της.
Η προκατάληψη της επιβεβαιώσης υπάρχει παντού γύρω μας (έτσι είμαστε στη φύση μας) για αυτό και δημιουργήσαμε την επιστήμη για να προσπερνάει τα ''errors'' (τις προκαταλήψεις μας) και να μας οδηγεί σε σωστά συμπεράσματα.
Αυτός ο τύπος λοιπόν στο βίντεο (ο mad) επειδή ακριβώς καταλαβαίνει σε βάθος πως δουλεύει η επιστήμη δεν έχει καμία σχέση με το confirmation bias.
Ουτε εγω έχω σχέση με αυτό, γιατί το μόνο που θέλω να επαληθευτεί είναι η αλήθεια, όχι κάτι άλλο πέρα από αυτήν.
Δεν θα ήθελα ποτε να επαληθευτεί η πανδημία, ούτε ήθελα να βιώσουμε αυτά τα μέτρα (από μια κυβέρνηση που αντιπαθώ), ούτε ήθελα να κάνω εμβόλιο. Τι ακριβώς κερδίζω από τη στάση μου να ακολουθώ μια αλήθεια που με πονάει; Που έρχεται σε κόντρα με ότι επιθυμώ. Ποιο είναι το κίνητρο μου δλδ να ψάξω να επιβεβαιώσω το bias μου;
Ενας τρόπος για να διαπιστώσεις ποίος οδηγείται απο την προκατάληψη της επιβεβαίωσης σε αυτό το νήμα είναι να τσεκάρεις τα κίνητρα του. Σε τι τον εξυπηρετεί η κάθε ψεκιά για να χτίσει μια προκατάληψη και να έχει την ανάγκη να την ταίσει; Αν κάτι δεν του αρέσει, κάτι τον ξεβολεύει ή δεν πάει την κυβέρνηση ή θέλει να νιώσει της αίσθηση του μεγαλείου (εγώ ξέρω τι μας κρύβουν, εσείς όχι) κ.α είναι πιθανόν να είναι επιρρεπής στη συνωμοσιολογία. 'Έχει κίνητρο να είναι.
Εσύ πχ μπορεί το κάνεις γιατί είσαι επιρρεπής σε μη ρεαλιστικούς φόβους, που σε κρατάνε μακριά από αποφάσεις και δράση.
Ο ταμυαλαμουπισω μπορεί να θελει να ταΐσει το εγώ του.
Και πάει λέγοντας.
(μην τα πάρεις κυριολεκτικά)
Έχω μερικές ενστάσεις. Δύο είναι οι μέθοδοι που αντλεί συμπεράσματα η επιστήμη, επαγωγή και απαγωγή, από το γενικό στο ειδικό και από το ειδικό στο γενικό. Και στις δύο μεθόδους άνετα μπορεί να συμβαίνει το confirmation bias.
Κοιτα αυτό θα έγραφα πάνω κάτω και εγώ (όντως) για σένα αλλά είπα να προσπαθήσωΌχι ρε vag και σε συμπαθώ τόσο , μορφωμένο παιδί , να πιστεύεις αυτά τα πράγματα εν έτη 2022 !!!
Δεν καταλαβα γιατι εβαλες απο αλλη πηγη τα ιδια στοιχεια της ΕΛΣΑΤ που παρεθεσα και εγω
Προς τι η επαναληψη;Μηπως δεν διαβαζεις τι σου γραφουν οι αλλοι;
Παμε παρακατω
Τα νουμερα τα ειδες
Δεν προκυπτει τιποτα περιεργο απο τα νουμερα
Το οτι επιλεγεις να ποσταρεις καποιον που νομιζει οτι υπαρχει κατι περιεργο δεν λεει τιποτα
Αλλα δημοκρατια εχουμε εσυ η καποιος Μπατακης η οποιοσδηποτε αλλος μπορει να υποστηριζει οτι υπαρχει κατι περιεργο γιατι ειδε μια μικρη αυξηση σε μια υποομαδα
Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα
Πρεπει να περασεις στο 2ο βημα
Για να αποδειξει καποιος οτι ενδεχεται να φταινε γι αυτο τα εμβολια πρεπει να παρουσιασεις στοιχεια συμφωνα με τα οποια αυτη η υπερβαλουσα θνησιμοτητα(να την κανει ο θεος) αφορα εμβολιασμενα παιδια
Εχεις τετοια στοιχεια;
Υπαρχει και τριτο και τεταρτο και πεμπτο βημα αλλα δεν θελω να σε κουραζω
Πχ το τριτο βημα ειναι να δουμε τι εμβολιο εχουν κανει αυτοι οι επιπλεον που πεθαναν
Και να σκοτωνουν τα εμβολια δεν μπορει να σκοτωνουν ολα το ιδιο!!!!
Μπορει να προκυψει οτι πχ για ενα απο ολα τα εμβολια δεν υπαρχει κανενας σε αυτη την ηλικιακη ομαδα που εμφανιζεται στην λιστα "υπερβαλουσας" θνησιμοτητας
Ετσι εσυ και ο Μπατακης θα εχετε συνεισφερει πολλα και θα μας ωθησετε να εμβολιασουμε τα παιδια μας με συγκεκριμενο εμβολιο!!!!
Έχασα το στοίχημα φίλε vag,είπα οτι αν σου απαντήσω κοφτά , οτι θα εκνευριστείς και θα γράψεις πάπυρο, αλλά εσυ κρατήθηκες στο ύψος των περιστάσεων. ΈυγεΚοιτα αυτό θα έγραφα πάνω κάτω και εγώ (όντως) για σένα αλλά είπα να προσπαθήσω
Κάθησα και έγραψα ένα μακρινάρι, μπας και.......
Προσπαθησα να επιχειρηματολογήσω με facts , δεν ξέρω τι σου φαίνεται παράλογο, αλλά ότι έγραψα συνοψίζει την πραγματικότητα (όχι την άποψη μου, δεν έχω άποψη και αν είχα θα ήταν άχρηστη). Αν και έχω ασχοληθεί με την επιστημονική μέθοδο, ίσως γνωρίζεις κάτι περισσότερο. Τι να πω.
Παραιτούμαι. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να μπλοκάρω όλο το νήμα γιατί βλέπω να καίω εγκέφαλο.
Τα υπόλοιπα τα έχει πει ο Σωκράτης.
Μια χαρά η κοπέλα, αλλά δεν με κεντρίζει προς ενασχόληση είναι η αλήθειαΓιατί κουράζεσαι και αγχώνεσαι;
15-19 ηλικίες 33 θανάτους μέχρι τώρα 30% επάνω. Δεν φταίνε τα εμβόλια, φταίει ο κακός ο καιρός. Επαναπροσδιορισμός στο τέλος τού έτους. Μην το κάνεις σαν τον διδάσκαλο που έλεγε για ξανθό γένος κοκ, και οι πύραυλοι πέφτουν στην πόρτα μας. Έχε υπομονή.
oreo
Πλάκα κάνεις τώρα; Προσπαθείς να βγάλεις άκρη με μέρος της μπουρλοπαρέας; Στο τέλος αφού σε βγάλουν τρελό, γιατί δεν ακολουθείς τη λογική τους, θα σε βρίσουν κι' όλας! χαχαχαχα, ασχολήσου με κάτι άλλο καλύτερα (πχ με τη φίλη μας την απόφοιτο)
Στην ηλικιακη ομαδα απο 0-4 το 1ο τριμηνο του 2021 ειχαμε 94 νεκρα παιδια και τωρα εχουμε 82Γιατί κουράζεσαι και αγχώνεσαι;
15-19 ηλικίες 33 θανάτους μέχρι τώρα 30% επάνω. Δεν φταίνε τα εμβόλια, φταίει ο κακός ο καιρός. Επαναπροσδιορισμός στο τέλος τού έτους. Μην το κάνεις σαν τον διδάσκαλο που έλεγε για ξανθό γένος κοκ, και οι πύραυλοι πέφτουν στην πόρτα μας. Έχε υπομονή.
Α ρε oreo τι θα σε κανουμε εσενα, εισαι παιδι διαμάντι.Έχασα το στοίχημα φίλε vag,είπα οτι αν σου απαντήσω κοφτά , οτι θα εκνευριστείς και θα γράψεις πάπυρο, αλλά εσυ κρατήθηκες στο ύψος των περιστάσεων. Έυγε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην ηλικιακη ομαδα απο 0-4 το 1ο τριμηνο του 2021 ειχαμε 94 νεκρα παιδια και τωρα εχουμε 82
Εχεις εξηγηση και για την μειωση;
Εντυπωσιακο το 30% αλλα κατ ουσιαν οι 25 νεκροι του 1ο τριμηνου του 2021 ειναι 33 νεκροι το 2022
Δηλαδη 8 νεκροι
1.Το δειγμα ειναι μικρο
2.Η περιοδος συγκρισης (τριμηνο) ειναι μικρη
Στην ηλικιακη ομαδα 1-17 εχουμε 7 νεκρους απο covid
Στην ηλικιακη ομαδα 18-39 εχουμε 206 νεκρους απο covid
Δεν γνωριζω ποσοι απο αυτους τους 213 νεκρους ειναι ειναι μεταξυ 15-19 και ποσοι απο αυτους πεθαναν στο 1ο τριμηνο του 2022
Εσυ ξερεις;Οφειλεις να ξερεις αφου εχεις καταληξει σε συμπερασματα.Αλλιως φορτωνεις νεκρους απο covid στα εμβολια
Στην ηλικιακη ομαδα 1-17 εχουμε 704.204 ατομα που νοσησαν με covid
Στην ηλικιακη ομαδα 18-39 εχουμε 1.004.020 ατομα που νοσησαν με covid
Δεν γνωριζω ποσοι απο αυτους τους 1.708.224 που νοσησαν ειναι ειναι μεταξυ 15-19 και ποσοι απο αυτους πεθαναν στο 1ο τριμηνο του 2022
Εσυ ξερεις;Οφειλεις να ξερεις αφου εχεις καταληξει σε συμπερασματα.Αλλιως φορτωνεις νεκρους απο πιθανες παρενεργεις covid στα εμβολια
Τελικα απο τους 33 νεκρους μεταξυ 15-19 στο 1ο τριμηνο του 2022 ποσοι ηταν εμβολιασμενοι ξερεις;
Οφειλεις να ξερεις αφου εχεις καταληξει σε συμπερασματα.
Η Ραχηλ Μακρη ευχαριστησε δημοσια τον Μοντανιε που εσωσε την ιδια και τα παιδια της.Οφείλουν να ξέρουν αυτοί που δεν ξέρουν γιατί έχουμε 30% αύξηση στους θανάτους 15-19 (covid υπήρχε και πριν τα εμβόλια). Για εμένα είναι άλλη μία παράμετρος τού να γίνεσαι πειραματόζωο. Μένει να επιβεβαιωθεί στατιστικά, γιατί επί της ουσίας δεν θα μάθεις ποτέ, ότι είναι λόγω του εμβολιασμού. Κάνε υπομονή, 6 μήνες έμειναν (εκτός και αν το παραδεχθούν νωρίτερα).
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και εγω είχα ένα φίλο που είχε ένα φίλο που είχε ένα φίλο που ο φίλος του φίλου του άκουσε από φίλο φίλου του συγγενή του ότι το εμβόλιο του έβγαλε Τρίτη ρωγα.Τυχαίο; Δεν νομίζω Τάκη..
Ενα μονο θα σου πω...γιος πελατισσας της κοπελας μου (μενει Κυπρο), εμβολιαστηκε(πρωτη δοση) και την επομενη ημερα πεθανε!!!
Δυο φιλοι του πατερα της κοπελας μου, εμβολιαστηκαν με τριτη δοση και την επομενη ημερα πεθαναν! Τυχαια ολα αυτα τα ξαφνικα περιστατικα θανατων που συμβαινουν παγκοσμιως?
![]()
Τέλος ΑΦΜ και ΑΜΚΑ - Έρχεται νέος 12ψήφιος αριθμός στο κινητό
Τι ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το τέλος των ΑΦΜ και των ΑΜΚΑ.www.ieidiseis.gr
Μα πως αγαπητε συνΟλυμπιακε να υπαρξει σωτηρια?Δεν υπάρχει σωτηρία……..
"Ο τα μαλλια μου πισω ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΣ και σε λιγο καιρο θα τον δικαιωσεις και εσυ ο ιδιος."Μα πως αγαπητε συνΟλυμπιακε να υπαρξει σωτηρια?
Ο αλλος εχει κανει 3-4 δοσεις και παει για 5η, 6η, 7η κ.ο.κ.
Περιμενεις να παραδεχτει οτι το παιδι του εφυγε απο το νανοτεχνολογικο εμβολιο? Εχουμε οπως λεει και ο φιλτατος "η χαιτη μου πισω" ρεκορ θανατων στις ηλικιες απο 1 εως 18 για το πρωτο εξαμηνο του 2022.
Ξαφνικοι θανατοι νεαρων συνανθρωπων μας (ανηλικων) που ηταν πριν την ενεση, υγιεστατοι.
Το κακο εχει ξεκινησει και δεν υπαρχει επιστροφη ουτε και σωτηρια!
Ο τα μαλλια μου πισω ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΣ και σε λιγο καιρο θα τον δικαιωσεις και εσυ ο ιδιος.
Έλα μωρη τρέλα εσύΜα πως αγαπητε συνΟλυμπιακε να υπαρξει σωτηρια?
Ο αλλος εχει κανει 3-4 δοσεις και παει για 5η, 6η, 7η κ.ο.κ.
Περιμενεις να παραδεχτει οτι το παιδι του εφυγε απο το νανοτεχνολογικο εμβολιο? Εχουμε οπως λεει και ο φιλτατος "η χαιτη μου πισω" ρεκορ θανατων στις ηλικιες απο 1 εως 18 για το πρωτο εξαμηνο του 2022.
Ξαφνικοι θανατοι νεαρων συνανθρωπων μας (ανηλικων) που ηταν πριν την ενεση, υγιεστατοι.
Το κακο εχει ξεκινησει και δεν υπαρχει επιστροφη ουτε και σωτηρια!
Ο τα μαλλια μου πισω ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΣ και σε λιγο καιρο θα τον δικαιωσεις και εσυ ο ιδιος.
Η Ραχηλ Μακρη ευχαριστησε δημοσια τον Μοντανιε που εσωσε την ιδια και τα παιδια της.
Ενα μονο θα σου πω...γιος πελατισσας της κοπελας μου (μενει Κυπρο), εμβολιαστηκε(πρωτη δοση) και την επομενη ημερα πεθανε!!!
Δυο φιλοι του πατερα της κοπελας μου, εμβολιαστηκαν με τριτη δοση και την επομενη ημερα πεθαναν! Τυχαια ολα αυτα τα ξαφνικα περιστατικα θανατων που συμβαινουν παγκοσμιως?
Παμε σε ενα αλλο θεμα τωρα...!
Εστω οτι ειμαι Ψεκας και Συνομωσιολογος και Κολλημενος Θρησκοληπτος που το ριχνει στο ξεματιασμα κτλπ.
Εστω οτι ειμαι ολα αυτα μαζι....
Θυμασαι που εγραφα οτι καθε εμβολιασμενος αποκταει 12ψηφιο αριθμο (ανιχνευσιμο απο μπλουτουθ και δορυφορους) στο αιμα του, λογω νανοτεχνολογικου εμβολιου, και αδιαφορουσαν ή με εβγαζαν τρελο και γελουσανε?
Οριστε δες την ειδηση (οι ιδιοι τα λενε πλεον αυτα που ελεγε ο ψεκασμενος Χριστοφορος):
![]()
Τέλος ΑΦΜ και ΑΜΚΑ - Έρχεται νέος 12ψήφιος αριθμός στο κινητό
Τι ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το τέλος των ΑΦΜ και των ΑΜΚΑ.www.ieidiseis.gr
Δεν γίνονται θαύματα δυστυχώςΤσάμπα το κουράζετε τόσο. Απαντήστε απλώς στην κάτωθι ερώτηση και όλα καλά.
Αν ο Μπουρλάς και ο κάθε Μπουρλάς σε 2 χρόνια σας πει πως βρέθηκε εμβόλιο κατά της ΑΑ το οποίο με δύο δόσεις φέρνει πίσω στο ακέραιο το εφηβικό μαλλί σας θα το κάνατε ναι ή όχι ; Με δεδομένο ότι το safety profile του περνάει όλα τα trials και phases πάντα.