vlafo
Well-Known Member
Σατανά...Αυτά είναι @
Χου ρε μπαμια
Σατανά...Αυτά είναι @
Χου ρε μπαμια
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επιστημονικη απαντηση για τους αιφνιδιους θανατους νεαρων ατομων !!!
Δαιμονα, διαβολε, Εωσφορε, Βεελζεβουλ, Μαμωνά, Λεβιαθαν, αντιχριστε, αθεεΣατανά...![]()
Ο Γιώργος είναι cool άτομο και ξέρει να ξεχωρίζει και να διακρίνει φίλε tol.Δαιμονα, διαβολε, Εωσφορε, Βεελζεβουλ, Μαμωνά, Λεβιαθαν, αντιχριστε, αθεε
Αντε τωρα να ξυπνησει ο Γιωργος, φιλε vlafo, μετα απο ολους αυτους τους αφορισμους που του ριξαμε!!!
Στο πυρ το εξωτερον...στα καζανια της κολασεως και του Δαντη!!!
Μα...να τολμησει να αντιμιλησει στον Χριστοφορο!!!
Ήρθε ο Αντίχριστος, ήρθε το 666, μας χαράζουν, μας τσιπάρουν……
Ρε δε αλλάζετε πλανήτη να σωθούμε;;; Νούμερα ε νούμερα!
Δεν ειναι αγαπολογια η Ορθοδοξια!!Φιλε μου Χριστοφορε, ενω μου εισαι συμπαθης, αντιλαμβανομαι οτι εδω και εναν μηνα που εμφανιστηκες ξανα στο forum, εχεις αρχισει να γινεσαι "επικινδυνος" με ολα αυτα τα "σκουπιδια" παραπληροφορησης που καθημερινα διαβαζεις (εσυ και ο ρατσιστης tamaliamoupiso) και, δυστυχως, τα αναπαραγετε, τα αναδημοσιοποιειτε στο forum.
Γι' αυτο παρεμβαινω, για να σου δωσω να καταλαβεις οτι ο δρομος που εχεις χαραξει στη ζωη σου, ειναι τοσο ολισθηρος, κατηφορικος και επικινδυνος που η καταληξη του θα ειναι επωδυνη.
Δυστυχως, φιλε Χριστοφορε, οι γονεις σου, οι δασκαλοι/οι εκπαιδευτικοι σου δεν σου εμαθαν ποτέ να χρησιμοποιεις το μυαλο σου. Δεν σου εμαθαν οτι ο Ανθρωπος, πανω απ' ολα, ειναι ενα νοημον ον με κριτικη σκεψη.
Δυστυχως, εσυ, ο tamaliamoupiso και χιλιαδες αλλοι αρνητες της λογικης δεν εχετε μαθει ουτε να διαβαζετε, ουτε να φιλτραρετε κριτικα αυτα που διαβαζετε.
Μενετε στους τιτλους, αδυνατειτε να αντιληφθειτε την παραπληροφορηση και την πλυση εγκεφαλου που υφιστασθε καθημερινα.
Σημερα, λοιπον, παρεθεσες αλλο ενα αρθρο του κωλου απο αλλο ενα site του κωλου, για να γραψεις παλι τις παπαρολογιες, τις μπουρδολογιες για τσιπακια και για DNA και για διαβολοσκευασματα.
Ουτε καν μπηκες στον κοπο να διαβασεις ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ το δηθεν αρθρο και να καταλαβεις οτι προοριζεται για τον καλαθο των αχρηστων, για τον καδο ανακυκλωσης απορριματων.
Συγκεκριμενα στην πηγη του κωλου που παρεθεσες, αναφερονται ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ τα εξης:
"Οι περιγραφές που παρουσιάζονται παρακάτω, είναι απλώς προσωπικές παρατηρήσεις του αρθρογράφου και δεν προορίζονται να υποδείξουν τη βεβαιότητα των ουσιών που προσδιορίζονται. Για παράδειγμα, όταν μιλάει για «βιοκυκλώματα» ή «νανοσύρματα», δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για δομές που έχουν κατασκευαστεί πραγματικά για σκοπούς βιοκυκλωμάτων.
Αυτή η σειρά δείχνει κάτι που φαίνεται να μοιάζει με δομες μικροτσιπ.
Για την ιστορία, δεν γνωρίζουμε ποιες είναι αυτές οι δομές.
Δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιες είναι όλες αυτές οι δομές.
Απαιτείται περισσότερη έρευνα για να επιβεβαιωθεί η λειτουργία και η σύνθεση αυτών των δομών, ωστόσο λόγω της ακραίας λογοκρισίας και του «επιστημονικού αυταρχισμού» που υπάρχει τώρα στον κόσμο, κανένα εργαστήριο ή πανεπιστήμιο δε θα τολμησει να εξετασει αυτούς τους θρόμβους και να αναφέρει ειλικρινώς τα αποτελέσματα."
Λοιπον, φιλε Χριστοφορε, γνωριζεις τη νεοελληνικη γλωσσα;
Τοσο δυσκολο σου ειναι να αντιληφθεις οτι ολα οσα γραφονται στο συγκεκριμενο παπαροsite ειναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ, ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ενος αγραμματου, αμορφωτου, ανεγκεφαλου που ειπε να γραψει "το κοντο και το μακρυ του"... μια ωραια πρωία, ενω καθοταν στη χεστρα της τουαλετας του και το μυαλο του φτερουγιζε σε αλλους κοσμους;
Αλλα να μου πεις...δεν εχεις χρονο, φιλε Χριστοφορε, να βαλεις το μυαλο σου να λειτουργει, να βασανιζεις το μυαλουδακι σου με κριτικες σκεψεις!!!
Εσυ εχεις το μυαλο σου στο Συνταγμα, στο αυριανο ετεροφοβικο pride, στο συλλαλητηριο που θα ειναι ο μοναχος Φωτιος και ο ρατσιστης tamaliamoupiso!!!
Τι να σου πω!!! Κριμα...και παλι κριμα!!!
Ενω εισαι ενα ευγενικο και καλοκαγαθο παιδι, εχεις μετατρεψει τη ζωη σου, τον εαυτο σου σε "δουλο", σε "ρομποτακι" χωρις μυαλο που το κατευθυνουν με τηλεχειριστηριο.
Η ψυχη σου εχει διαποτιστει με ρατσιστικες αντιληψεις, με μισος για τον συνανθρωπο.
Η θρησκεια που πιστευεις, το παπαδαριο του κωλου που σε κυβερνα, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι διακηρυσσει ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ.
Την αγαπη για ολους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τους ανθρωπους. Ο Χριστος αγαπησε την πορνη, αγαπησε τους εχθρους του που τον σταυρωσαν. Ο χριστιανισμος υποτιθεται οτι ειναι η θρησκεια της αγαπης. Και εσεις οι υποτιθεμενοι πιστοι, ολα τα δηθεν ιερα προσωπα που υπηρετουν το θελημα του θεου, τι κανετε;
Ζειτε, για να μισειτε...μισειτε τον διπλανο σας, τον ομοφιλοφυλο, τον Αλβανο, τον Εβραιο, τον Τουρκο, τον μεταναστη, τον αλλοθρησκο...
Μισος, απεχθεια, ελλειψη ανεκτικοτητας στο διαφορετικο πλημμυριζουν τις ψυχες σας.
Μια ζωη ασχολειστε με τους αλλους. Μοναδικο μας μελημα ειναι η ζωη των αλλων. Αντι να προσπαθειτε να τα εχετε καλα με τον εαυτο σας, στρεφεστε εναντιον των αδελφων σας.
Μαθετε, επιτελους, να αγαπατε, να αποδεχεστε τη διαφορετικοτητα, να συγχωρειτε, να ειστε Ανθρωποι με Α κεφαλαιο.
Πατρικες συμβουλες προς ενα καλοκαγαθο, αλλά "μακραν νυχτωμενο" φιλαρακι που εχει χασει το νοημα της ζωης και αναλωνεται, ξοδευεται σε καταστασεις που του φθειρουν το μυαλο και την ψυχη.
Καλη σου μερα, φιλε Χριστοφορε.
Η μεταμοσχευση δεν ειναι κατι το εωσφορικο! Τα εμβολια κατα του κοβιντ ειναι ομως! Αυτη ειναι η ουσια που πρεπει να εννοησουμε ολοι!Ο Γιώργος είναι cool άτομο και ξέρει να ξεχωρίζει και να διακρίνει φίλε tol.
Tώρα που θα κάνει και τη 2η επέμβαση όπως μας είχε πει,ποιός τον φτάνει.
Ούτε αφορισμοί τον πιάνουν ούτε εξορκισμοί ούτε τίποτα.
Αλώβητος.
Το 2010 που υπηρετουσα τη στρατιωτικη μου θητεια κινδυνεψα να πεθανω απο πνευμονια!!Pε μάγκες, Όλα τα στατιστικά δείχνουν το ίδιο σε όλες τις χώρες. Από 60 χρόνον και κάτω είναι ελαχιστη η θάνατοι.
Λοιπόν γιατί λένε να εμβολιαστούν όλοι, πολύ απλούστατα για να μην εξαπλωθεί η γρίπη και πεθάνουν η παππούδες. Εγώ ευτυχώς κόλλησα και την πέρασα χαλαρά την πρώτη φορα οποτε και φυσικά δεν έκανα το εμβόλιο αλλα ψάχτηκα και όλα δείχνουν ότι η μεγάλες ηλικίες πεθαίνουν γιατί έχουν και αλλα προβλήματα με την υγεία τους.
Εννοείτε ότι θα υπάρχουν και εξαίρεσης. Λοιπόν η γρίπη είναι ένα παιχνιδάκι τώρα, δεν χτυπάει πνευμονια οποτε όπως η μεγάλη κάνουν εμβόλιο για την γρίπη του χειμώνα μια φορα του χρόνου έτσι θα γίνει και με τον κορονοϊό, εμβόλιο στους ηλικιωμένους.
Δεν εχουν σημασια οι ομαδες...μπορει και να μην υποστηριζα τον Ολυμπιακο..Χριστόφορε μου καπέλο, πολλά νερά και όσο το δυνατόν γίνεται να βρίσκεσαι σε σκιά αγαπημένε μου γαυρε! Καλό καλοκαίρι!
Το ότι κανεις το εμβόλιο δεν σημαίνει ότι δεν θα νόσησις, σημαίνει ότι προστατεύεσαι από βαριά νοσήσει. Αν η γονείς σου δεν είχαν κάνει το εμβόλιο ίσος να μην ζούσαν τώρα, το εμβόλιο προστατεύει την βαριά νοσήσει και όχι ότι δεν θα κολλήσεις.Το 2010 που υπηρετουσα τη στρατιωτικη μου θητεια κινδυνεψα να πεθανω απο πνευμονια!!
Αν το ειχα παθει το 2021 θα ελεγαν σιγουρα κοβιντ το αιτιο της ασθενειας μου!
οι εμβολιασμενοι γονεις μου δεν προστατευθηκαν απο τα μπολια...η μητερα μου αρρωστησε το δεκεμβριο του 2021 με κοβιντ και ηταν 10 μερες στο νοσοκομειο!
Αρρωστησαμε ταυτοχρονα 4 ατομα!
Οι 2 εμβολιασμενοι γονεις μου δεν προστατευθηκαν απο κανενα μπολι!
Οι 2 ανεμβολιαστοι Χριστοφορος και Χρυσταλλια αρρωστησαν μεν, δε σκοτωθηκαν απο τη "θανατηφορα" επιδημια δε!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οι γονεις σου αν κανουν μια εξεταση d dimer θα διαπιστωσουν και θα διαπιστωσεις οτι εχουν μικροθρομβωσεις στο αιμα τουςΤο ότι κανεις το εμβόλιο δεν σημαίνει ότι δεν θα νόσησις, σημαίνει ότι προστατεύεσαι από βαριά νοσήσει. Αν η γονείς σου δεν είχαν κάνει το εμβόλιο ίσος να μην ζούσαν τώρα, το εμβόλιο προστατεύει την βαριά νοσήσει και όχι ότι δεν θα κολλήσεις.
Και η δικη μου μάνα και πατέρας τα έκαναν τα εμβόλια. Αλλα στο τριπάκι να εμβολιαστώ εγώ που πέρασα την δύσκολη την αρχική νοσήσει και την πέρασα χαλαρά πριν παο για μεταμόσχευση δεν μπαίνω. Τα ίδια και τα αδέρφια μου που επίσης κόλλησαν τότες και την περάσαμε χαλαρά. Αφού υποτίθεται και λένε ότι το εμβόλιο προστατεύει την βαριά νοσήσει γιατί λένε ότι όλοι πρέπει να το κάνουμε το εμβόλιο και όχι μονο η μεγάλη?
Απλούστατα για να μην εξαπλωθεί και έχουμε μεταλλάξεις, no thanks δεν μπαίνω στο τριπάκι αυτό εγώ. Επιλογή του κάθε ανθρώπου είναι αν θέλει η αν δεν θέλει να εμβολιαστεί.
Όπως έγραψα, δεν έχω κάνει το εμβόλιο ούτε εγώ ούτε τα αδέρφια μου, Ο λόγος είναι ότι κολλήσαμε πριν έρθει η σειρά μας να τα κάνουμε και επίδης το περάσαμε χαλαρά δεν το κάναμε ύστερα και εννοείτε ότι σήμερα στην παρούσα φάση δεν θα το κάνουμε που ο ιός έχει γίνει μια απλή γρίπη. Και τα στατιστικά το ίδιο λένε κάτω από 50 χρόνον ελαχιστη η θάνατοι, οποτε με την παράλλαξη που έχει γίνει το βλέπω δύσκολο να πεθάνει κάποιος κάτω από 50 χρόνον αφού δεν χτυπάει πλέον στο αναπνευστικό σύστημα, εξαιρέσεις θα υπάρχουν όπως υπάρχουν σε όλα τα πράγματα.Οι γονεις σου αν κανουν μια εξεταση d dimer θα διαπιστωσουν και θα διαπιστωσεις οτι εχουν μικροθρομβωσεις στο αιμα τους
Η κοπελα μου ηταν κομμωτρια!
Ο γιος μιας πελατισσας της 15 χρονων με το που εκανε εμβολιο την επομενη ημερα πεθανε!
Δυο φιλοι του πατερα της κοπελας μου, με το που εκαναν τριτη δοση την επομενη ημερα πεθαναν!
Αληθινα περιστατικα!
Οι γονεις μου επειδη εκαναν εμβολιο, μας κολλησαν ολους!!!
Και επειδη εκαναν εμβολιο ειναι τυχεροι που δεν εχουν πεθανει ακομη!
Η αληθεια δεν ειναι αυτη που παρουσιαζουν τα καναλια!
Καθε μερα πεθαινουν απο τα συγκεκριμενα εμβολια ανθρωποι ΞΑΦΝΙΚΑ!
Οι ξαφνικοι θανατοι πανε συννεφο και οφειλονται στα εμβολια "κατα του κορονοιου"
Ο ιδιος σε εποχη μη "κορονοιου" κινδυνεψα να πεθανω απο πνευμονια και σε εποχη "θανατηφορου" κορονοιου οντας ανεμβολιαστος εμεινα αλωβητος απο τον εμβολιασμενο πατερα μου που μας κολλησε ολους!
Σε λιγο καιρο ολοι θα δικαιωσετε τον "τα μαλλια μου πισω" τον ανεμβολιαστο...η ξαφνικιτιδα θα θεριζει απο εδω και περα!
Και δεν τρομοκρατω! Λεω απλα την αληθεια!
Πλατανια μαραίνει η κοπέλα σουΟι γονεις σου αν κανουν μια εξεταση d dimer θα διαπιστωσουν και θα διαπιστωσεις οτι εχουν μικροθρομβωσεις στο αιμα τους
Η κοπελα μου ηταν κομμωτρια!
Ο γιος μιας πελατισσας της 15 χρονων με το που εκανε εμβολιο την επομενη ημερα πεθανε!
Δυο φιλοι του πατερα της κοπελας μου, με το που εκαναν τριτη δοση την επομενη ημερα πεθαναν!
Αληθινα περιστατικα!
Οι γονεις μου επειδη εκαναν εμβολιο, μας κολλησαν ολους!!!
Και επειδη εκαναν εμβολιο ειναι τυχεροι που δεν εχουν πεθανει ακομη!
Η αληθεια δεν ειναι αυτη που παρουσιαζουν τα καναλια!
Καθε μερα πεθαινουν απο τα συγκεκριμενα εμβολια ανθρωποι ΞΑΦΝΙΚΑ!
Οι ξαφνικοι θανατοι πανε συννεφο και οφειλονται στα εμβολια "κατα του κορονοιου"
Ο ιδιος σε εποχη μη "κορονοιου" κινδυνεψα να πεθανω απο πνευμονια και σε εποχη "θανατηφορου" κορονοιου οντας ανεμβολιαστος εμεινα αλωβητος απο τον εμβολιασμενο πατερα μου που μας κολλησε ολους!
Σε λιγο καιρο ολοι θα δικαιωσετε τον "τα μαλλια μου πισω" τον ανεμβολιαστο...η ξαφνικιτιδα θα θεριζει απο εδω και περα!
Και δεν τρομοκρατω! Λεω απλα την αληθεια!
Και τώρα που η γρίπη έγινε παιχνιδάκι, εμβολιασμός μονο σε αδυνατους οργανισμούς, όπως το εμβόλιο τις γρίπης.
Γιατί ξεχνάς όμως τη βασική σημασία του εμβολιασμού .Δάσκαλε γιατί θα ήτανε καταστροφικα θανατηφοροs ο ιοs?
Πόσο πιο καταστροφικός θα ήτανε από ότι ήταν στις αρχές?
Πιο ενημερωμένος από τα στατιστικά που έχουμε σε θανάτους σε χώρες που όλες έχουν ελαχιστους θανάτους κάτω από 50 χρόνον γιατί να κάνω εγώ η οποιος άλλος το εμβόλιο σε μικρότερες ηλικίες?
Δεν ξεχνάω τι έχει γίνει σε ιταλία και άλλες χώρες εννοείτε, αλλα δεν έχω γράψει πουθενά ότι είμαι κατά το εμβόλιο σε ηλικίες πάνω από 50 χρόνον αλλα το αντίθετο.
Για το χρέος και τα καστανα που γραφής που γραφεις είναι όπως το βλέπει ο κάθε ένας, εγώ ξέρω ότι λένε αν κανεις το εμβόλιο προστατεύεσαι από βαριά νοσήσει οποτε τι φοβάσαι αν κολλήσεις εφόσον είσαι ας πούμε πάνω από 50 και έχεις κάνει το εμβόλιο?
Εννοείτε ότι είναι παιχνιδάκι στην παρούσα φάση ο κορονοϊός την στιγμή που δεν σε χτυπάει στο αναπνευστικό σύστημα, έχει γίνει μια απλή γρίπη, εμβόλιο στους ηλικιωμένους όπως κάνουν για την απλή γρίπη του χειμώνα.
Και για να δούμε τους θανάτους ανά χωρα, από την αρχή.
![]()
Coronavirus (COVID-19) deaths in Switzerland by age group 2023| Statista
As of January 2023, members of the Swiss population aged 80 years and older have been most vulnerable to the coronavirus (COVID-19) outbreak, with the highest number of deaths recorded in this age group.www.statista.com
![]()
Netherlands: coronavirus deaths by age 2022| Statista
As of August 9, 2022, the COVID-19 pandemic in the Netherlands had resulted in 22,532 deaths.www.statista.com
![]()
Italy: COVID deaths by age group 2023| Statista
The distribution of COVID deaths varies by age. People aged 80-89 are the most affected in Italy. Figures are updated weekly.www.statista.com
![]()
Coronavirus (COVID-19) deaths by gender and age Germany 2024| Statista
The coronavirus (COVID-19) has led to over 183,000 deaths in Germany, as of 2024.www.statista.com
![]()
Sweden: coronavirus deaths by age groups 2023| Statista
As of January 11, 2023, the highest number of deaths due to the coronavirus in Sweden was among individuals aged 80 to 90 years old.www.statista.com
Θα συμφωνήσω αλλα και πάλι εδώ μιλάμε για ηλικιωμένους και όχι για νέους. Είπαμε ότι εξαιρέσεις υπάρχουν και εννοείτε ότι και 20 να είσαι αν είσαι άτυχος θα αρρωστήσεις βαριά.Γιατί ξεχνάς όμως τη βασική σημασία του εμβολιασμού .
Ηπιότερη νόσηση= λιγότερες νοσηλείες
Αυτό αφορά τον γενικό πληθυσμό .
Δε πιέζονται τα συστήματα υγείας και δε χρειάζεται να καταφεύγουν στην ύστατη λύση των lockdown.
Το θέμα είναι ότι όταν η διασπορά του Ιού είναι ανεξέλεγκτη τότε ανεβαίνουν στατιστικά όλοι οι δείκτες.Θα συμφωνήσω αλλα και πάλι εδώ μιλάμε για ηλικιωμένους και όχι για νέους. Είπαμε ότι εξαιρέσεις υπάρχουν και εννοείτε ότι και 20 να είσαι αν είσαι άτυχος θα αρρωστήσεις βαριά.