oreo
Well-Known Member
Ελα ρε τώρα είσαι άδικος, μα δεν άκουσες οτι οι νέες δόσεις θα είναι βελτιωμένες. Εδώ γίνεται σοβαρή δουλειά, έχουν πέσει με τα μούτρα οι επιστήμονες, δεν έχει μείνει κονδύλι για κονδύλι, αναξιοποίητο.Ντράπηκε και η ντροπή.
Ελα ρε τώρα είσαι άδικος, μα δεν άκουσες οτι οι νέες δόσεις θα είναι βελτιωμένες. Εδώ γίνεται σοβαρή δουλειά, έχουν πέσει με τα μούτρα οι επιστήμονες, δεν έχει μείνει κονδύλι για κονδύλι, αναξιοποίητο.Ντράπηκε και η ντροπή.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μην ξανά αναφέρεις για "κονδύλια " γιατί όταν μίλησα και εγώ για το οικονομικό κομμάτι της επιχείρησης έπεσαν να με φάνε καθώς δεν γνωρίζω από παγκόσμια οικονομία. Αλλά ξέχασα εσύ θα την βγάλεις καθαρή, γιατί ο professor ειναι φίλος σου...Ελα ρε τώρα είσαι άδικος, μα δεν άκουσες οτι οι νέες δόσεις θα είναι βελτιωμένες. Εδώ γίνεται σοβαρή δουλειά, έχουν πέσει με τα μούτρα οι επιστήμονες, δεν έχει μείνει κονδύλι για κονδύλι, αναξιοποίητο.
Σου ξαναλέω μηπως και το καταλάβεις. Ο ανεμβολιαστος σε ολόκληρη την πανδημία ελεγχονταν 3 φορές την εβδομάδα. Δεν μπορούσε να μπει σε καφετέριες ταβέρνες club. Εγώ δεν ημουν υποχρεωμένος να ελεγχθω. ΕΛΕΓΧΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΕΑΝ.Τα κρουσματα έφτασαν στον Θεό . Μάντεψε ποίοι έφεραν την διασπορά και φέρθηκαν υπεύθυνα... και στο τέλος αφού εσύ είσαι εμβολιασμενος γιατί ανεβάζεις πιέσεις;;; αφού είσαι ασφαλής.Τα πιστεύετε αυτά που λέτε;;;
προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτούς σας ότι όλοι οι επιστήμονες παγκοσμίως είναι στημένοι και εφευρίσκουν δήθεν ανάγκη για εμβολιασμό;
Γιατί; Επειδή δεν έχετε τα @@ (ή την ικανότητα) να αναγνωρίσετε ότι κάνατε λάθος και κοιτάξατε την πάρτη σας εν μέσω πανδημίας, προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο μαύρο;
Σοβαρά τώρα;
Βγάλατε την ουρά σας απέξω, κατά τη διάρκεια της πανδημίας τραβήξαμε εξαιτίας σας περισσότερα από όσα αξίζαμε για να προστατεύσουμε εμάς, εσάς και τους συγγενείς σας και συνεχίζουμε να ακούμε προκλητικές nonsense ψεκιές, αντί να σας έχει γίνει μάθημα όλο αυτό.
Αυτο που λες δεν εχει σχεση με την παραπανω ψεκιά που εγραψες για τα κονδυλια. Και το μήνυμα μου δεν πηγαινε μονο σε σενα αλλα σε ολες τις ψεκιες που διαβάζω εδω μεσα.Σου ξαναλέω μηπως και το καταλάβεις. Ο ανεμβολιαστος σε ολόκληρη την πανδημία ελεγχονταν 3 φορές την εβδομάδα. Δεν μπορούσε να μπει σε καφετέριες ταβέρνες club. Εγώ δεν ημουν υποχρεωμένος να ελεγχθω. ΕΛΕΓΧΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΕΑΝ.Τα κρουσματα έφτασαν στον Θεό . Μάντεψε ποίοι έφεραν την διασπορά και φέρθηκαν υπεύθυνα...
Γιατι δεν με ενδιαφερει μονο η παρτη μου και επισης ως εμβολιασμενος δεν προστατευομαι πληρως ουτε ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου εχεις παρει την θεση στη ΜΕΘ επειδη εσυ δεν προστατευτηκες.και στο τέλος αφού εσύ είσαι εμβολιασμενος γιατί ανεβάζεις πιέσεις;;; αφού είσαι ασφαλής.
Ε μα εδώ δεν είναι για να τσακωνόμαστε, υγιής διαφωνίες είναι αυτές. Εννοείται οτι τα φράγκα έχουν παντού (σχεδόν) τον πρώτο λόγο. Άλλωστε το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία, αλλά την μιμείται τέλειαΜην ξανά αναφέρεις για "κονδύλια " γιατί όταν μίλησα και εγώ για το οικονομικό κομμάτι της επιχείρησης έπεσαν να με φάνε καθώς δεν γνωρίζω από παγκόσμια οικονομία. Αλλά ξέχασα εσύ θα την βγάλεις καθαρή, γιατί ο professor ειναι φίλος σου...![]()
΄Μήνες πριν κατα την έξαρση της Ο, ήρθε επίσκεψη στα πάτρια εδάφη, αδελφικός φίλος με την οικογενειά του. Εμβολιασμένοι (αυτός αναγκαστικά). Τον ρωτάω rapid έκανες ? γιατί εμένα τα ρουθούνια έχουν αλλάξει σχήμα απο την κολομπατονέτα. Μου λέει τι ραπιντ ρε φίλε , προσέχω και εγώ και η γυναίκα και είμαστε εμβολιασμένοι και άρα καλυμμένοι (η παραμύθα που πέρασε ως δόγμα). Του λέω κάνε ρε ένα test , έχεις και τους γονείς σε επίφοωη ηλικία. Ανένδοτος. Long story short σε 2 μέρες έφυγε άρων άρων γιατί βγήκε θετική η γυναίκα σε τεστ που έκανε , μιας και ανέβασε πυρετό.Σου ξαναλέω μηπως και το καταλάβεις. Ο ανεμβολιαστος σε ολόκληρη την πανδημία ελεγχονταν 3 φορές την εβδομάδα. Δεν μπορούσε να μπει σε καφετέριες ταβέρνες club. Εγώ δεν ημουν υποχρεωμένος να ελεγχθω. ΕΛΕΓΧΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΕΑΝ.Τα κρουσματα έφτασαν στον Θεό . Μάντεψε ποίοι έφεραν την διασπορά και φέρθηκαν υπεύθυνα... και στο τέλος αφού εσύ είσαι εμβολιασμενος γιατί ανεβάζεις πιέσεις;;; αφού είσαι ασφαλής.
Τι ακριβώς θέλεις να πεις όμως?΄Μήνες πριν κατα την έξαρση της Ο, ήρθε επίσκεψη στα πάτρια εδάφη, αδελφικός φίλος με την οικογενειά του. Εμβολιασμένοι (αυτός αναγκαστικά). Τον ρωτάω rapid έκανες ? γιατί εμένα τα ρουθούνια έχουν αλλάξει σχήμα απο την κολομπατονέτα. Μου λέει τι ραπιντ ρε φίλε , προσέχω και εγώ και η γυναίκα και είμαστε εμβολιασμένοι και άρα καλυμμένοι (η παραμύθα που πέρασε ως δόγμα). Του λέω κάνε ρε ένα test , έχεις και τους γονείς σε επίφοωη ηλικία. Ανένδοτος. Long story short σε 2 μέρες έφυγε άρων άρων γιατί βγήκε θετική η γυναίκα σε τεστ που έκανε , μιας και ανέβασε πυρετό.
Το αστειότερον της υπόθεσης είναι οτι με έπαιρναν για 1 βδομάδα τηλ για να δουν αν είμαι θετικός και αν τους κόλλησα εγώ.
Ζήσε Μάη, να φας τριφύλλι...
Υ.Γ Αγνοώντας βέβαια οτι εγώ δεν έμπαινα σε εσωτερικό χώρο, ενώ αυτοί παρταραν μέσα στα μαγαζιά.
Για να το κάνω πιο λιανά λέω. οτι αυτό που παρακολουθούμε σήμερα, έχεις τις ρίζες του, στην ουσιαστική αξίωση των μεταγενέστερων φύλλων και αξιών, με μια μετάλλαξη όμως της ιντριγκαρίζουσας και ιδιάζουσας άποψης των ουδέτερων αλλαγών και ιδεών.Τι ακριβώς θέλεις να πεις όμως?
Κάτσε να ξεσουρωσω από τα panadol και θα το ξαναδιαβάσωΓια να το κάνω πιο λιανά λέω. οτι αυτό που παρακολουθούμε σήμερα, έχεις τις ρίζες του, στην ουσιαστική αξίωση των μεταγενέστερων φύλλων και αξιών, με μια μετάλλαξη όμως της ιντριγκαρίζουσας και ιδιάζουσας άποψης των ουδέτερων αλλαγών και ιδεών.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι εννοώ.![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φτιάξε και ένα δυνατό καφέ με λικέρ μέσα,θα θέλουμε και λεξικό Μπαμπινιώτη σε λίγο από την παράθεση μιας ιδιάζουσας και επαμφοτερίζουσας γλώσσας.Κάτσε να ξεσουρωσω από τα panadol και θα το ξαναδιαβάσω
Και που ένας Έλληνας!!!! (σε συνεργασία με δύο Τούρκους!!!!!!!!) κατάφερε να το κάνει (με ένα ελαφρύ σπρώξιμο από το εβραϊκό λόμπυ) το ελιξήριο της ζωής.
Ελα ρε τώρα είσαι άδικος, μα δεν άκουσες οτι οι νέες δόσεις θα είναι βελτιωμένες. Εδώ γίνεται σοβαρή δουλειά, έχουν πέσει με τα μούτρα οι επιστήμονες, δεν έχει μείνει κονδύλι για κονδύλι, αναξιοποίητο.
Ιφ γιου γουοντ το λερν χου μπενεφιτς, φολοου δε μονειιιιιιιιιιιιιιι!!!! Επηρεασμένος απο τα Αγγλικά σε ένα πρόσφατο video που παρακολούθησαΝαι, κάπου διάβασα ότι έχει τσεπώσει μέχρι τώρα από ένα μύριο η τριανδρία (τσιορδας, μαγιορκίνης, βασιλακόπουλος), για έρευνες πάντα.
Την απάντηση την έμαθες ?Ιφ γιου γουοντ το λερν χου μπενεφιτς, φολοου δε μονειιιιιιιιιιιιιιι!!!! Επηρεασμένος απο τα Αγγλικά σε ένα πρόσφατο video που παρακολούθησα![]()
Ιφ γιου γουοντ το λερν χου μπενεφιτς, φολοου δε μονειιιιιιιιιιιιιιι!!!! Επηρεασμένος απο τα Αγγλικά σε ένα πρόσφατο video που παρακολούθησα![]()
Έχει όμως ένα δροσερό αεράκι το βίντεο, δεν του καλάρεσε όταν του είπε πως τα κορίτσια θα παρατηρούν τα νύχια τους. Ξαφνιάστηκε, εκείνος με τον μίστακο.Μια και το έφερε η κουβέντα,
έχω πεθάνει στα γέλια.