Σου ξαναλέω μηπως και το καταλάβεις. Ο ανεμβολιαστος σε ολόκληρη την πανδημία ελεγχονταν 3 φορές την εβδομάδα. Δεν μπορούσε να μπει σε καφετέριες ταβέρνες club. Εγώ δεν ημουν υποχρεωμένος να ελεγχθω. ΕΛΕΓΧΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΕΑΝ.Τα κρουσματα έφτασαν στον Θεό . Μάντεψε ποίοι έφεραν την διασπορά και φέρθηκαν υπεύθυνα...
Αυτο που λες δεν εχει σχεση με την παραπανω ψεκιά που εγραψες για τα κονδυλια. Και το μήνυμα μου δεν πηγαινε μονο σε σενα αλλα σε ολες τις ψεκιες που διαβάζω εδω μεσα.
Αυτός που τον ενδιέφερε να συμβάλει σε ολο αυτο πρόσεχε συνολικά (ακολουθούσε τους κανόνες), είχε αυτό το μενταλιτι γιατι καταλάβαινε τι συμβαίνει, δεν το εκανε με το ζορι. Εσυ μιλάς για αυτούς που το έκαναν με το ζόρι επειδή ήταν υποχρεωτικό. Ε αυτός μόνο εκεί θα μείνει, στο υποχρεωτικό εμβόλιο, δε θα κάνει τπτ άλλο. Δηλαδή πάλι για τους ψεκασμένους μιλάς που πιεστηκαν να το κανουν, αυτους που χρειάζετε να τους παρει απο το αυτί η κάθε κυβέρνηση. Ψεκ vs Ψεκ.
και στο τέλος αφού εσύ είσαι εμβολιασμενος γιατί ανεβάζεις πιέσεις;;; αφού είσαι ασφαλής.
Γιατι δεν με ενδιαφερει μονο η παρτη μου και επισης ως εμβολιασμενος δεν προστατευομαι πληρως ουτε ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου εχεις παρει την θεση στη ΜΕΘ επειδη εσυ δεν προστατευτηκες.
Τελος, με ενοχλει γιατι η πανδημια ειναι ενα τεστ για το τι θα ακολουθησει. Αυριο μεθαύριο θα βιώσουμε κλιματική αλλαγή στα χειρότερα της, με αυτη την νοοτροπία ότι μας ψεκάζουν δεν πας πουθενά. Λυπάμαι για την ανθρωπότητα να στο πω απλα. Αντι να παμε μπροστα ολοι μαζί, να εμπιστευτούμε τα επιστημονικά δεδομένα, @@υλώνουμε με τις θεωρίες συνωμοσίας επιπεδου λιακόπουλου που διαβάζουμε στο google, για να νιωσουμε ξεχωριστοι.
2.500 χρονια μετα ο Σωκρατης θα εκλαιγε.