Η ζωη με Covid-19

oreo

Well-Known Member
Ντράπηκε και η ντροπή.

Ελα ρε τώρα είσαι άδικος, μα δεν άκουσες οτι οι νέες δόσεις θα είναι βελτιωμένες. Εδώ γίνεται σοβαρή δουλειά, έχουν πέσει με τα μούτρα οι επιστήμονες, δεν έχει μείνει κονδύλι για κονδύλι, αναξιοποίητο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bigk

Well-Known Member
Ελα ρε τώρα είσαι άδικος, μα δεν άκουσες οτι οι νέες δόσεις θα είναι βελτιωμένες. Εδώ γίνεται σοβαρή δουλειά, έχουν πέσει με τα μούτρα οι επιστήμονες, δεν έχει μείνει κονδύλι για κονδύλι, αναξιοποίητο.
Μην ξανά αναφέρεις για "κονδύλια " γιατί όταν μίλησα και εγώ για το οικονομικό κομμάτι της επιχείρησης έπεσαν να με φάνε καθώς δεν γνωρίζω από παγκόσμια οικονομία. Αλλά ξέχασα εσύ θα την βγάλεις καθαρή, γιατί ο professor ειναι φίλος σου...;)

Vdupa

Well-Known Member
Τα πιστεύετε αυτά που λέτε;;;

προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτούς σας ότι όλοι οι επιστήμονες παγκοσμίως είναι στημένοι και εφευρίσκουν δήθεν ανάγκη για εμβολιασμό;

Γιατί; Επειδή δεν έχετε τα @@ (ή την ικανότητα) να αναγνωρίσετε ότι κοιτάξατε την πάρτη σας εν μέσω πανδημίας, προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο μαύρο;

Σοβαρά τώρα;

Βγάλατε την ουρά σας απέξω κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας και τραβήξαμε εξαιτίας σας περισσότερα από όσα αξίζαμε για να προστατεύσουμε εμάς, εσάς και τους συγγενείς σας και συνεχίζουμε να ακούμε προκλητικές nonsense ψεκιές.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: tol

Bigk

Well-Known Member
Τα πιστεύετε αυτά που λέτε;;;

προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτούς σας ότι όλοι οι επιστήμονες παγκοσμίως είναι στημένοι και εφευρίσκουν δήθεν ανάγκη για εμβολιασμό;

Γιατί; Επειδή δεν έχετε τα @@ (ή την ικανότητα) να αναγνωρίσετε ότι κάνατε λάθος και κοιτάξατε την πάρτη σας εν μέσω πανδημίας, προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο μαύρο;

Σοβαρά τώρα;

Βγάλατε την ουρά σας απέξω, κατά τη διάρκεια της πανδημίας τραβήξαμε εξαιτίας σας περισσότερα από όσα αξίζαμε για να προστατεύσουμε εμάς, εσάς και τους συγγενείς σας και συνεχίζουμε να ακούμε προκλητικές nonsense ψεκιές, αντί να σας έχει γίνει μάθημα όλο αυτό.
Σου ξαναλέω μηπως και το καταλάβεις. Ο ανεμβολιαστος σε ολόκληρη την πανδημία ελεγχονταν 3 φορές την εβδομάδα. Δεν μπορούσε να μπει σε καφετέριες ταβέρνες club. Εγώ δεν ημουν υποχρεωμένος να ελεγχθω. ΕΛΕΓΧΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΕΑΝ.Τα κρουσματα έφτασαν στον Θεό . Μάντεψε ποίοι έφεραν την διασπορά και φέρθηκαν υπεύθυνα... και στο τέλος αφού εσύ είσαι εμβολιασμενος γιατί ανεβάζεις πιέσεις;;; αφού είσαι ασφαλής.

Vdupa

Well-Known Member
Σου ξαναλέω μηπως και το καταλάβεις. Ο ανεμβολιαστος σε ολόκληρη την πανδημία ελεγχονταν 3 φορές την εβδομάδα. Δεν μπορούσε να μπει σε καφετέριες ταβέρνες club. Εγώ δεν ημουν υποχρεωμένος να ελεγχθω. ΕΛΕΓΧΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΕΑΝ.Τα κρουσματα έφτασαν στον Θεό . Μάντεψε ποίοι έφεραν την διασπορά και φέρθηκαν υπεύθυνα...
Αυτο που λες δεν εχει σχεση με την παραπανω ψεκιά που εγραψες για τα κονδυλια. Και το μήνυμα μου δεν πηγαινε μονο σε σενα αλλα σε ολες τις ψεκιες που διαβάζω εδω μεσα.

Αυτός που τον ενδιέφερε να συμβάλει σε ολο αυτο πρόσεχε συνολικά (ακολουθούσε τους κανόνες), είχε αυτό το μενταλιτι γιατι καταλάβαινε τι συμβαίνει, δεν το εκανε με το ζορι. Εσυ μιλάς για αυτούς που το έκαναν με το ζόρι επειδή ήταν υποχρεωτικό. Ε αυτός μόνο εκεί θα μείνει, στο υποχρεωτικό εμβόλιο, δε θα κάνει τπτ άλλο. Δηλαδή πάλι για τους ψεκασμένους μιλάς που πιεστηκαν να το κανουν, αυτους που χρειάζετε να τους παρει απο το αυτί η κάθε κυβέρνηση. Ψεκ vs Ψεκ.

και στο τέλος αφού εσύ είσαι εμβολιασμενος γιατί ανεβάζεις πιέσεις;;; αφού είσαι ασφαλής.
Γιατι δεν με ενδιαφερει μονο η παρτη μου και επισης ως εμβολιασμενος δεν προστατευομαι πληρως ουτε ειμαι σιγουρος οτι δεν θα μου εχεις παρει την θεση στη ΜΕΘ επειδη εσυ δεν προστατευτηκες.

Τελος, με ενοχλει γιατι η πανδημια ειναι ενα τεστ για το τι θα ακολουθησει. Αυριο μεθαύριο θα βιώσουμε κλιματική αλλαγή στα χειρότερα της, με αυτη την νοοτροπία ότι μας ψεκάζουν δεν πας πουθενά. Λυπάμαι για την ανθρωπότητα να στο πω απλα. Αντι να παμε μπροστα ολοι μαζί, να εμπιστευτούμε τα επιστημονικά δεδομένα, @@υλώνουμε με τις θεωρίες συνωμοσίας επιπεδου λιακόπουλου που διαβάζουμε στο google, για να νιωσουμε ξεχωριστοι.

2.500 χρονια μετα ο Σωκρατης θα εκλαιγε.

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
Μην ξανά αναφέρεις για "κονδύλια " γιατί όταν μίλησα και εγώ για το οικονομικό κομμάτι της επιχείρησης έπεσαν να με φάνε καθώς δεν γνωρίζω από παγκόσμια οικονομία. Αλλά ξέχασα εσύ θα την βγάλεις καθαρή, γιατί ο professor ειναι φίλος σου...;)
Ε μα εδώ δεν είναι για να τσακωνόμαστε, υγιής διαφωνίες είναι αυτές. Εννοείται οτι τα φράγκα έχουν παντού (σχεδόν) τον πρώτο λόγο. Άλλωστε το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία, αλλά την μιμείται τέλεια :p. Τον δάσκαλο τον συμπαθώ και είναι απολαυστικός, οι αγορεύσεις του μου φτιάχνουν την μέρα ;)

oreo

Well-Known Member
Σου ξαναλέω μηπως και το καταλάβεις. Ο ανεμβολιαστος σε ολόκληρη την πανδημία ελεγχονταν 3 φορές την εβδομάδα. Δεν μπορούσε να μπει σε καφετέριες ταβέρνες club. Εγώ δεν ημουν υποχρεωμένος να ελεγχθω. ΕΛΕΓΧΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΕΑΝ.Τα κρουσματα έφτασαν στον Θεό . Μάντεψε ποίοι έφεραν την διασπορά και φέρθηκαν υπεύθυνα... και στο τέλος αφού εσύ είσαι εμβολιασμενος γιατί ανεβάζεις πιέσεις;;; αφού είσαι ασφαλής.
΄Μήνες πριν κατα την έξαρση της Ο, ήρθε επίσκεψη στα πάτρια εδάφη, αδελφικός φίλος με την οικογενειά του. Εμβολιασμένοι (αυτός αναγκαστικά). Τον ρωτάω rapid έκανες ? γιατί εμένα τα ρουθούνια έχουν αλλάξει σχήμα απο την κολομπατονέτα. Μου λέει τι ραπιντ ρε φίλε , προσέχω και εγώ και η γυναίκα και είμαστε εμβολιασμένοι και άρα καλυμμένοι (η παραμύθα που πέρασε ως δόγμα). Του λέω κάνε ρε ένα test , έχεις και τους γονείς σε επίφοωη ηλικία. Ανένδοτος. Long story short σε 2 μέρες έφυγε άρων άρων γιατί βγήκε θετική η γυναίκα σε τεστ που έκανε , μιας και ανέβασε πυρετό.
Το αστειότερον της υπόθεσης είναι οτι με έπαιρναν για 1 βδομάδα τηλ για να δουν αν είμαι θετικός και αν τους κόλλησα εγώ.
Ζήσε Μάη, να φας τριφύλλι...
Υ.Γ Αγνοώντας βέβαια οτι εγώ δεν έμπαινα σε εσωτερικό χώρο, ενώ αυτοί παρταραν μέσα στα μαγαζιά.

Georgie

Well-Known Member
΄Μήνες πριν κατα την έξαρση της Ο, ήρθε επίσκεψη στα πάτρια εδάφη, αδελφικός φίλος με την οικογενειά του. Εμβολιασμένοι (αυτός αναγκαστικά). Τον ρωτάω rapid έκανες ? γιατί εμένα τα ρουθούνια έχουν αλλάξει σχήμα απο την κολομπατονέτα. Μου λέει τι ραπιντ ρε φίλε , προσέχω και εγώ και η γυναίκα και είμαστε εμβολιασμένοι και άρα καλυμμένοι (η παραμύθα που πέρασε ως δόγμα). Του λέω κάνε ρε ένα test , έχεις και τους γονείς σε επίφοωη ηλικία. Ανένδοτος. Long story short σε 2 μέρες έφυγε άρων άρων γιατί βγήκε θετική η γυναίκα σε τεστ που έκανε , μιας και ανέβασε πυρετό.
Το αστειότερον της υπόθεσης είναι οτι με έπαιρναν για 1 βδομάδα τηλ για να δουν αν είμαι θετικός και αν τους κόλλησα εγώ.
Ζήσε Μάη, να φας τριφύλλι...
Υ.Γ Αγνοώντας βέβαια οτι εγώ δεν έμπαινα σε εσωτερικό χώρο, ενώ αυτοί παρταραν μέσα στα μαγαζιά.
Τι ακριβώς θέλεις να πεις όμως?

oreo

Well-Known Member
Τι ακριβώς θέλεις να πεις όμως?
Για να το κάνω πιο λιανά λέω. οτι αυτό που παρακολουθούμε σήμερα, έχεις τις ρίζες του, στην ουσιαστική αξίωση των μεταγενέστερων φύλλων και αξιών, με μια μετάλλαξη όμως της ιντριγκαρίζουσας και ιδιάζουσας άποψης των ουδέτερων αλλαγών και ιδεών.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι εννοώ. :cool:

Georgie

Well-Known Member
Για να το κάνω πιο λιανά λέω. οτι αυτό που παρακολουθούμε σήμερα, έχεις τις ρίζες του, στην ουσιαστική αξίωση των μεταγενέστερων φύλλων και αξιών, με μια μετάλλαξη όμως της ιντριγκαρίζουσας και ιδιάζουσας άποψης των ουδέτερων αλλαγών και ιδεών.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι εννοώ. :cool:
Κάτσε να ξεσουρωσω από τα panadol και θα το ξαναδιαβάσω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Κάτσε να ξεσουρωσω από τα panadol και θα το ξαναδιαβάσω
Φτιάξε και ένα δυνατό καφέ με λικέρ μέσα,θα θέλουμε και λεξικό Μπαμπινιώτη σε λίγο από την παράθεση μιας ιδιάζουσας και επαμφοτερίζουσας γλώσσας.

Georgie

Well-Known Member
Λοιπόν .
2η φορά με COVID και τριπλά εμβολιασμενός .
Και τις 2 φορές ήταν με ήπια συμπτώματα.
Τη πρώτη φοβήθηκα λίγο επειδή ήταν η μετάλλαξη Δ και μια νύχτα είχα στο στήθος αυτό το έντονο κάψιμο που ευτυχώς εξαφανίστηκε αμέσως.
Αυτή τη φορά ούτε βήχα ούτε πυρετό εκτός από μια μέρα με δέκατα.
Ο πονοκέφαλος όμως και η κόπωση ήταν άστο!
Όσοι φίλοι περιπου στην ηλικία μου( 53) δεν ήταν εμβολιασμενοι και τσίμπησαν COVID τον πέρασαν άσχημα οι περισσότεροι, με έναν από αυτούς να έχει ήδη χαιρετήσει (61)
Αστε τους ψεκες να τραγουδάνε.

Επίσης εννοείται ότι πριν από προγραμματισμένη επαφή με Ανθρώπους ηλικιωμένους η με υποκείμενα νοσήματα θα κάνεις self test !

Τελευταία επεξεργασία:

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Kostas97 φίλε, γιατί περιθωριοποιείς τη σκέψη σου, ποιος μίλησε για τσιπάκια; Συζητάμε για ένα σκεύασμα το οποίο στην πιο σοβαρή του χρήση θα έπρεπε να είναι ορός για μύξες. Και που ένας Έλληνας!!!! (σε συνεργασία με δύο Τούρκους!!!!!!!!) κατάφερε να το κάνει (με ένα ελαφρύ σπρώξιμο από το εβραϊκό λόμπυ) το ελιξήριο της ζωής. Για δες πόσα δισεκατομμύρια πέθαναν από την τρομερή αυτή γρίπη πανδημία στις αναπτυσσόμενες χώρες, που έχουν τόση σχέση με τα εμβόλια όσο εμείς με τον αθλητισμό.

ΥΣ. Προτείνεται στην μπουρλοπαρέα να κάνει κτήμα της το https://www.politeianet.gr/books/9786180142907-bourla-albert-psuchogios-moonshot-334945 προκειμένου να ανακαλύψει πως ένας που κοιμίσατε ως CEO κτηνιάτρο (με διδακτορικό στην αναπαραγωγή των ζώων) τον ξυπνήσατε ως πλανητάρχη.

tol

Well-Known Member
Και που ένας Έλληνας!!!! (σε συνεργασία με δύο Τούρκους!!!!!!!!) κατάφερε να το κάνει (με ένα ελαφρύ σπρώξιμο από το εβραϊκό λόμπυ) το ελιξήριο της ζωής.

Ειχες σταματησει για ενα διαστημα να γραφεις τις ρατσιστικες και σοβινιστικες θεσεις που σου εχουν εμφυτευσει στο μυαλο.

Ωστοσο, επειδη το ηθος του ανθρωπου δεν αλλαζει, επανερχεσαι δριμυτερος.

Τι να πω!!!

Απλα σε οικτιρω. Ενα μυαλο που βριθει τετοιων ιδεων, ενας ανθρωπος που πιστευει οτι ειναι ανωτερος απο τους αλλους, επειδη ανηκει σε συγκεκριμενη φυλη, εχει συγκεκριμενο χρωμα και εθνικοτητα, ειναι πραγματικα αξιοθρηνητος.

tamaliamoupiso

Well-Known Member

Ναι, κάπου διάβασα ότι έχει τσεπώσει μέχρι τώρα από ένα μύριο η τριανδρία (τσιορδας, μαγιορκίνης, βασιλακόπουλος), για έρευνες πάντα ;) .

oreo

Well-Known Member
Ναι, κάπου διάβασα ότι έχει τσεπώσει μέχρι τώρα από ένα μύριο η τριανδρία (τσιορδας, μαγιορκίνης, βασιλακόπουλος), για έρευνες πάντα ;) .
Ιφ γιου γουοντ το λερν χου μπενεφιτς, φολοου δε μονειιιιιιιιιιιιιιι!!!! Επηρεασμένος απο τα Αγγλικά σε ένα πρόσφατο video που παρακολούθησα :cool:

Georgie

Well-Known Member
Ιφ γιου γουοντ το λερν χου μπενεφιτς, φολοου δε μονειιιιιιιιιιιιιιι!!!! Επηρεασμένος απο τα Αγγλικά σε ένα πρόσφατο video που παρακολούθησα :cool:
Την απάντηση την έμαθες ?
Πάντα ο παπάς κερδίζει φίλε .
Ο παπατζης είναι απλά ο messenger .

Επηρεασμένος από έρωτα !
Και μια κούρσα χαμένη.

Μπλουζα