Η ζωη με Covid-19

Nik.Mos

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 49760

Αυτά είναι στοιχεία που παραθέτει ο Διδάκτωρ Καρδιολογίας, Konstantinos Arvanitis στο facebook
Ας ελπίσουμε ότι ειναι ψέκας, διότι αν αληθεύουν τότε με τίποτα δε μπορεί να χαρακτηριστεί ως συνωμοσιολόγος
Το γράφημα με τους ανεμβολιαστους μονο το έχουμε; Υπάρχει; Η ο καθηγητής επιλέγει τα στοιχεία παρουσίασης που εξυπηρετούν την.. ατζέντα του;
Παρακάτω ένα γράφημα από Ελβετία

Συνημμένα

• FOTqWcpXsAUxv0t.jpeg
    FOTqWcpXsAUxv0t.jpeg
    58.4 KB · Προβολές: 94

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Vdupa

Well-Known Member
Ελάτε, βοηθήστε τον Σωτήρα σας
Σου υπενθυμιζω οτι οι περισσοτεροι εδω (και εγω) απο εσενα μαθαμε την υπαρξη ενος...μπουρλα. Ενα όνομα που δεν το ειχα ξανακουσει ποτε στη ζωη μου αφου ουτε ειδησεις βλεπω, ουτε απο ψεκοσαιτ ενημερωνομαι.

Δικος σου σωτηρας ειναι.

Παντως εχει δικιο. Δυστυχως πρεπει να δουμε το θεμα της μορφωσης.
Κανε την αρχη με το ''εμεις και ο κοσμος''. Ειναι βατό και οικονομικο.

Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
Σου υπενθυμιζω οτι οι περισσοτερους εδω (και εγω) απο εσενα μαθαμε την υπαρξη ενος...μπουρλα. Ενα όνομα που δεν το ειχα ξανακουσει ποτε στη ζωη μου αφου ουτε ειδησεις βλεπω, ουτε απο ψεκοσαιτ ενημερωνομαι.

Δικος σου σωτηρας ειναι.

Παντως εχει δικιο. Δυστυχως πρεπει να δουμε το θεμα της μορφωσης.
Κανε την αρχη με το ''εμεις και ο κοσμος''. Ειναι βατό.

Φιλε vag, νομιζω οτι εισαι υπερβολικος.

Εχεις υψηλες απαιτησεις. :p :D

Προτεινεις βιβλιο Γ Δημοτικου για τους αρνητες της λογικης;

Καλυτερα να ξεκινησουν την εγκυκλιο μορφωση τους απο αυτο... :cool:;)

images (3).jpeg
6f257-ce91cebbcf86ceb1ceb2ceb7cf84ceb1cc81cf81ceb912.jpg

Xristoforaz

Well-Known Member
Το γράφημα με τους ανεμβολιαστους μονο το έχουμε; Υπάρχει; Η ο καθηγητής επιλέγει τα στοιχεία παρουσίασης που εξυπηρετούν την.. ατζέντα του;
Παρακάτω ένα γράφημα από Ελβετία
7000 ιατροι που βρισκονται σε αναστολη εξυπηρετουν καποια ατζεντα;
Στο δρομο πεταμενοι επειδη δε δεχονται το εμβολιο κοβιντ!
Δε θα σου μιλησω για το γιατρο αλλα για την ιδια του μητερα που ονομαζεται Μαρια.
Ηταν διπλα εμβολιασμενη (pfizer) απο το καλοκαιρι του 2021 (χωρις να γνωριζω οτι ειναι εμβολιασμενη)...και αρρωστησε το Δεκεμβριο του 2021...για δεκα μερες περιπου ηταν μεσα στο Νοσοκομειο Νικαιας Αγιος Παντελεημων.
Που προστατεψε τη μητερα μου το εμβολιο;
Πουθενα και για αυτο κολλησε και αρρωστησε ασχημα (εσυ θα ισχυριστεις απο τον κοβιντ, ο ιδιος πιστευω οτι ασθενησε λογω του εμβολιου!)
Δε φτανει αυτο...μυαλο δεν εβαλε και πηγε και βαρεσε κι αλλη δοση!
Ενω ο γραφων (Χριστοφορος) παροτι κολλησα και κολλησε και η κοπελα μου απο τον ηδη αρρωστο πατερα μου (επισης εμβολιασμενο)...απλα βγαλαμε τα συμπτωματα του κρυολογηματος, της γριπης και δεν παθαμε κατι απο τη δηθεν θανατηφορα επιδημια..
Εγω και η κοπελα μου ειμαστε ανεμβολιαστοι...μας κολλησε ο εμβολιασμενος πατερας μου και δεν παθαμε τιποτα...
Οι διπλα (ως τοτε) εμβολιασμενοι γονεις μου αρρωστησαν βαρια και μαλιστα η μητερα μου κινδυνεψε να πεθανει!
Αρα εχω εμπειρια μεσα απο το ιδιο μου το σπιτι...
Ο γιατρος (καρδιολογος) βρισκεται στο φεισμπουκ..καντον add και συζητα μαζι του...!
Μη ρωτας εμενα..δεν ειμαι ο καρδιολογος...απλως τοποθετησα το γραφημα του στο φορουμ!
Το γιατρο να ρωτησεις!

Τελευταία επεξεργασία:

Xristoforaz

Well-Known Member
Φιλε vag, νομιζω οτι εισαι υπερβολικος.

Εχεις υψηλες απαιτησεις. :p :D

Προτεινεις βιβλιο Γ Δημοτικου για τους αρνητες της λογικης;

Καλυτερα να ξεκινησουν την εγκυκλιο μορφωση τους απο αυτο... :cool:;)

Προβολή συνημμένου 49762Προβολή συνημμένου 49763
Αρνητες της λογικης δε νομιζω!
Αυτα εδω ειναι φανταστικα περιστατικα;
Screenshot_2022-05-31-22-51-38-782_com.facebook.katana.jpg

Οταν καταλαβετε τι γινεται με τα εμβολια κοβιντ (νανοτεχνολογιας και καμια σχεση με τα κλασικα εμβολια) τοτε θα ειναι πολυ αργα!

Kostas97

Well-Known Member
Το "καμια σχεση με τα κλασσικα εμβολια" και το οτι "αυτο ειναι διαφορετικο", σας εξυπηρετει ως αφηγημα, διοτι εχετε κανει η μεγαλη πλειοψηφια τα προηγουμενα και καπως πρεπει να το δικαιολογησετε στους εαυτους σας :D

Τα πραγματα ειναι απλα, αν καποιος ηθελε να περασει κατι μαζικα στον πληθισμο, θα μπορουσε 1.απο το νερο και 2. απο γενετικα τροποποιημενο ιο. Δεν θα χρειαζοταν καν το εμβολιο, μπολι, θεμα, ιστορια, γιοκας και δεν ξερω τι αλλο...

tol

Well-Known Member
Αυτά είναι στοιχεία που παραθέτει ο Διδάκτωρ Καρδιολογίας, Konstantinos Arvanitis στο facebook

FB_IMG_1654001701788.jpg

Μαλιστα...ο καρδιολογος της καρδιας μας, ο κυριος Αρβανιτης!!!

Αυτος που "τον εχει παρει με τις ντοματες" ολοκληρη η επιστημονικη κοινοτητα εξαιτιας των παραλογισμων του.

Φυσικα στο facebook και σε κατι άλλα μεσα ενημερωσης των αρνητων της λογικης δημοσιευει τις μπουρδολογιες του. Οχι σε επιστημονικα συνεδρια, γιατι εκει, εκτος απο τις ντοματες, "θα πεσει και η φαπα συννεφο"

Αν ο κυριος αυτος ειναι επιστημονας, εγω ειμαι ο αστροναυτης Γιουρι Γκαγκαριν!!!

Επιστημη, φιλοι μου, σημαινει πανω απ' ολα ορθη λογικη, μελετη αντικειμενικων δεδομενων και εξαγωγη εγκυρων πορισματων.

Ο κυριος Αρβανιτης καθε αλλο παρα ορθη λογικη διαθετει. Και, φυσικα, εχει βρει και το αναλογο ακροατηριο που εχει ωτα ευηκοα σε καθε αερολογια του.

Παμε, λοιπον, αλλη μια φορα...

Να προσπαθησουμε να ερμηνευσουμε τα παραπανω γραφηματα του κυριου ψευδοεπιστημονα...

Συνολικος πληθυσμος της χωρας 10. 800.000

Αφαιρουμε το 1.500.000 παιδιων κατω των 14 που ελαχιστα εχουν εμβολιαστει.

Απομενουν 9.300.000

Απο αυτα περιπου 7.700.000 εχουν εμβολιαστει πληρως, ενω 1.500.000 ειναι οι ανεμβολιαστοι ή μερικως εμβολιασμενοι.

Απο αυτους, λοιπον, οι 72 διασωληνομενοι ειναι μερικως εμβολιασμενοι ή ανεμβολιαστοι και
78 διασωληνωμενοι πληρως εμβολιασμενοι

Ο κυριος ψευδοεπιστημονας προσπαθει να πεισει την αγελη που τον ακολουθει οτι τα ποσοστα αυτα ειναι παρομοια και αποδεικνυουν την αναποτελεσματικοτητα των εμβολιων.

Δεν καταλαβαινει οτι με ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ και τις καταλληλες αναγωγες, το ποσοστο των ανεμβολιαστων διασωληνομενων ειναι ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ των εμβολιασμενων!!!

ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ...ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

Επισης, ο καρδιολογος της καρδιας μας δεν καταλαβαινει οτι η ανοσια των εμβολιασμενων φθινει με την παροδο του χρονου. Δεν καταλαβαινει οτι μετα την παροδο τριων - τεσσαρων μηνων ο εμβολιασμενος χανει μεγαλο μερος των αντισωματων που αναπτυσσει. Γι' αυτο αλλωστε ειναι απαραιτητη τριτη και, οσονουπω, τεταρτη και πεμπτη δοση, ωστε να αυξανεται η ανοσια.

Επισης, επειδη μας εχουν πρηξει οι αρνητες της λογικης με τις μπουρδολογιες τους περι παρενεργειων των εμβολιων.

Ο ενας λεει οτι ξερει για τις παρενεργειες του θειου του, ο αλλος της γιαγιας του, ο παραλλος του φιλου του του ψευτοθοδωρου κ.ο.κ.

Παραθετω, λοιπον ... ετσι για αποκατασταση της πραγματικοτητας τα επισημα στοιχεια στην Ευρωπαϊκη Ενωση.

Screenshot_20220531-180754~2.png

Το ποσοστο των ΠΙΘΑΝΩΝ παρενεργειων απο τα εμβολια που εχουν γινει (περιπου 900.000.000)
ειναι 0,2 % !!!

Καταρχας, μιλαμε για 900.000.000 εμβολια που εχουν πραγματοποιηθει.

Επομενως, φανταστειτε ποσο μεγαλη ανοησια ειναι αυτο που ισχυριζονται οι αρνητες της λογικης για δηθεν πειραματικα εμβολια που δεν εχουν δοκιμαστει!!

Επειτα, σκεφτειτε το ποσοστο του 0,2 %.

Και μαλιστα 0,2% με ΠΙΘΑΝΕΣ παρενεργειες. Τι σημαινει αυτο; Οτι οι παρενεργειες που εμφανιστηκαν, δεν εχει επιβεβαιωθει πως προκειται για παρενεργειες του εμβολιου. Μπορει να ειναι απο ασχετες αιτιες.

Επομενως, απλη λογικη...

Περιπου 1 στους 1000 θα εμφανισει παρενεργειες απο το εμβολιο.

Φαινεται οτι οι αρνητες της λογικης ειναι πολυ "κωλοφαρδοι" και εχουν δει πολλους στο συγγενικο τους περιβαλλον που ανηκουν στους ατυχους (του ενος στους χιλιους). Ή μας εχουν φλομωσει με τις ψευτιες τους.

Αυτα τα ... ολιγα, μηπως, επιτελους, σταματησει ολη αυτη η τρομολαγνεια και η συνωμοσιολογια.

Xristoforaz

Well-Known Member
Το "καμια σχεση με τα κλασσικα εμβολια" και το οτι "αυτο ειναι διαφορετικο", σας εξυπηρετει ως αφηγημα, διοτι εχετε κανει η μεγαλη πλειοψηφια τα προηγουμενα και καπως πρεπει να το δικαιολογησετε στους εαυτους σας :D

Τα πραγματα ειναι απλα, αν καποιος ηθελε να περασει κατι μαζικα στον πληθισμο, θα μπορουσε 1.απο το νερο και 2. απο γενετικα τροποποιημενο ιο. Δεν θα χρειαζοταν καν το εμβολιο, μπολι, θεμα, ιστορια, γιοκας και δεν ξερω τι αλλο...
Τι πραγμα να δικαιολογησουμε ακριβως;
Ανεμβολιαστοι και δεν παθαινουμε τιποτα!
Οι εμβολιασμενοι εχουν τα μεγαλα θεματα αν ψαχτεις τριγυρω στην κοινωνια!
Το μονο αφηγημα ειναι αυτο των καναλιων, αποδεδειγμενα πλεον και η συνεχεια επεται τραγικοτερη και συναμα πιο αποκαλυπτικη!
Σιγουρα ολοι θα πεθανουμε και θα παμε προς Κριση, παντως οι "ψεκες" δε θα πεθανουμε απο φολι ουτε απο "κορονοιο".

Kostas97

Well-Known Member
Τι πραγμα να δικαιολογησουμε ακριβως;
Ανεμβολιαστοι και δεν παθαινουμε τιποτα!
Οι εμβολιασμενοι εχουν τα μεγαλα θεματα αν ψαχτεις τριγυρω στην κοινωνια!
Το μονο αφηγημα ειναι αυτο των καναλιων, αποδεδειγμενα πλεον και η συνεχεια επεται τραγικοτερη και συναμα πιο αποκαλυπτικη!
Σιγουρα ολοι θα πεθανουμε και θα παμε προς Κριση, παντως οι "ψεκες" δε θα πεθανουμε απο φολι ουτε απο "κορονοιο".
Εγω απο κοινωνικο περιγυρο μονο παππουδες με σοβαρα θεματα και κυριο τον σακχαρωδη διαβητη γνωριζω που πεθαναν και ηταν εμβολιασμενοι.
Απο νεοτερα ατομα οσα πεθαναν ηταν ολα ανεμβολιαστα.

oreo

Well-Known Member
Παιδιά χαλαρώστε, καλοκαιράκι τώρα, απο αύριο φεύγει και το φίμωτρο, αρχοντιές. Παραλία, αντηλιακό, warm vibes, όμορφα κορμάκια, απόλαυση.
Ωπ ωπ αυτό με τα κορμάκια άκυρο γιατί έρχεται σαμπό :p

tol

Well-Known Member
Παραλία, αντηλιακό, warm vibes, όμορφα κορμάκια, απόλαυση.

Δε γλιτωνεις την παντοφλα, φιλε oreo.

Ηδη επεσε συρμα...η συντροφος πληροφορηθηκε τις αγριες προθεσεις σου.

Γυρισες σπιτι; Αν οχι, μη γυρισεις καλυτερα!!! :cool::D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Παιδιά χαλαρώστε, καλοκαιράκι τώρα, απο αύριο φεύγει και το φίμωτρο, αρχοντιές. Παραλία, αντηλιακό, warm vibes, όμορφα κορμάκια, απόλαυση.
Γυμναστηριο παω με πετσετα θαλασσης :D Παμε λιγο να ανεβαινουμεεεε!!!!! :D

akishellas3

Well-Known Member
Μην ενοχλείτε τους παρτσκηδες που τους πιάσανε ακόμα μια φορά κορόιδο . Τους αρέσει να σερνοντε κ να ...λένε ψεκες διάφορους αλλά η πραγματικότητα τη ξέρουν ποια είναι κ ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι ψεκες ... Κρίμα ...η κάθε συζήτηση με επειχηρηματα παρόλαυτα ειναι ψεκας ρατσιστής κτλ . Η κακομοιριά σε όλο το μεγαλείο της κ λίγα σας ετοιμαζουν επειδή σας αγαπάνε μη πάθετε κάτι κ δεν έχουν να πληρώσουν μισθούς συντάξεις κτλ είστε κ λίγοι πάνω στη γη που το πας αυτό σχεδόν δέκα δις φτάσαμε άσε που δεν έχουν κ μια οι πλούσιοι γίνονται λιγότεροι ,, ,σας αγαπάνε μη πάθετε κάτι κ δεν έχετε να πληρώσετε φάρμακα ,φόρους κτλ . Κρίμα ... κυριολεκτικά όμως.

akishellas3

Well-Known Member
Εδώ τους βάζουν να κάνουν μπόλια χωρίς πρώτα να δουν αν έχουν νοσήσει πρόσφατα σαν προβατα τους έχουν ,ότι είναι να κάτσει θα κάτσει κ δεν παραπονιούνται απίστευτο ...

tol

Well-Known Member
Ορθογραφία φίλε…….

Ειπαμε, φιλε bobby...

Δες πιο πανω...

Αναγνωστικο Α ταξης Δημοτικου (απο τα παλια...τα καλα...Λολα, να ενα μηλο!!!).

Αυτο χρειαζεται στους αρνητες της λογικης...μηπως και ξεστραβωθουν λιγακι ..μηπως και αρχισουν να σκεφτονται λογικα και με κριτικη ικανοτητα.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
https://www.iatronet.gr/article/109...enoi-poy-noshleyontai-diasolhnomenoi-me-covid να δω τι εξυπνάδα θα βρει να πει η μπουρλοπαρέα, του τύπου σίγουρα, "ναι αλλά αν δεν είχες κάνει το εμβόλιο θα ήσουν χειρότερα".
Εν τω μεταξύ, με το που διαμαρτυρήθηκε ο κτηνίατρος για το στοκάρισμα στα νεράκια, εμβόλια, βγήκε η γκάγκα και είπε ότι από Σεπτέμβριο θα χρειαστούμε και 4! δόση αναμνηστικοενισχυτική (δεν ξέρουν ακόμα πως θα την προσδιορίσουν). Αν μας αφήσει βέβαια η Καμάλα ο Μπαιντεν να βγάλουμε το καλοκαίρι και δεν εξαϋλωθούμε.

vlafo

Well-Known Member
Από τα περίπου 8 εκατομμύρια μερικώς ή πλήρως εμβολιασμένους Έλληνες, 84 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, όταν από τα 2 εκατομμύρια ανεμβολίαστους νοσηλεύονται 83.

Oπότε με το φτωχό μου το μυαλό 83,84 κρούσματα στα 2εκ ή στα 8εκ είναι το ίδιο.
Μάλιστα.
Great news congrats.

Αυτό είναι το point.

Καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε ή καλύτερα να πάμε για κανένα mohito?

Προτιμώ mohito.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Εμένα το φτωχό μου το μυαλό μου λέει ότι όταν παίρνω κάτι για να σωθώ, το ίδιο δεν πρέπει να με οδηγεί έμμεσα ή άμεσα στο θάνατο. Δεν είδα πουθενά να γράφουν τα εμβόλια ότι "από εσάς που θα τα πάρετε το 1/5 θα είναι σαν να μην τα πήρατε" εκτός και αν είμαστε, στην καμπούρα του άλλου πάντα, τόσο άνετοι που το προσπερνάμε (μέχρι να τύχει σε εμάς πάντα).

vlafo

Well-Known Member
Eμένα το φτωχό μου το μυαλό,μου λέει να ακολουθώ συγκεκριμένα μονοπάτια και όχι να φτιάχνω σενάρια δικά μου γιατί με ανεβάζουν και με κάνουν να αισθάνομαι δικαιωμένος σε περίπτωση πραγμάτωσης τους.
Το σύνολο αυτών που το πήρανε μετά από 6 μήνες είναι σαν να μην το πήρανε ποτέ,οπότε ως προς τι ο φόβος?

Μπλουζα