Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τol, ο λεκτικός αυνανισμός σε τύφλωσε αγόρι μου.
όταν δημιουργείς καχυποψία και έλλειψη εμπιστοσύνης την ώρα που προσπαθείς να πείσεις κάποιον να κάνει κάτι,μπορεί να πετύχεις το αντίθετο σε μερίδα κόσμου,και εμένα μου φαίνεται λογικό να συμβει.την ίδια στιγμη θεωρώ χρήσιμο το εμβόλιο.αντιφασκω;
Αφού προσπαθείς να πείσεις με τερτίπια ότι λέω άλλα πράγματα τι θες να σου πω; Αυτό δεν είναι κακοήθεια; Γνωρίζω πολύ καλά τι λέω ανα πάσα στιγμή και αν υποπέσω σε λάθος θα το παραδεχτώ. Δεν έχω κάτι μαζί σου προφανώς. Αν θες να επιχειρηματολογούμε στο ζουμί των πραγμάτων και όχι να κάνουμε κόντρα ποιός την έχει μεγαλύτερη, είμαστε φίνα που είσαι και χρήστης της. Ειδάλλως φαύλα θα μιλάμε.Τι να σου απαντησω τωρα; Αφου εισαι αγενεστατος, αφου εισαι κακοηθης και προσβλητικος; Αφου δε γνωριζεις τι σημαινει ο ορος "αυνανισμος" που χρησιμοποιεις;
Εγω διαλεγομαι με λογικα επιχειρηματα, προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις τι σημαινει η νεοελληνικη γλωσσα και εσυ, αντι να διαλεχθεις, ειρωνευεσαι και γραφεις ηλιθιοτητες.
Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Οι μελέτες αναφέρονται στον αριθμό συγκεκριμένων αντισωμάτων. Όχι συνολικά στην ανοσία και όλους τους μηχανισμούς της.
Ειδάλλως φαύλα θα μιλάμε.
Ο καθένας ότι δηλώνει είναι. Καμία έπαρση. Το ύφος αυτό το έχω δει πολλάκιςΤι λες ρε άνθρωπε; Κάνω διδακτορικό στις θετικές επιστήμες και καταλαβαίνεις τι πιστεύω; Τι έπαρση είναι αυτή; Δεν δαιμονοποιώ την επιστήμη, την βλακεία των άδειων ασκών μάλλον.
Όχι, ΦΑΥΛΑ εννοώ, όπως φαύλη είναι η απάντηση σου.Προφανως, επειδη εισαι γνωστης της νεοελληνικης και με κατηγορησες οτι, ενω ειμαι φιλολογος, δεν την αντιλαμβανομαι, μαλλον εννοεις ματαια.
Εχεις απολυτο δικιο. Ματαιος κοπος να διαλεγομαστε, οταν καποιος χρησιμοποιει επιχειρηματα και οι αλλοι οχι, τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος να γινεται διαλογος.
Καλη σου μερα!
Υπάρχουν και έρευνες με αντίθετα αποτελέσματα,απλά για τον διάλογο την αφήνω εδωΠροφανώς και μπορείς να διαφωνήσεις. Υπάρχουν όμως πολλές μελέτες που δεν αναφέρουν μόνο τον αριθμό συγκεκριμένων αντισωμάτων (binding and/or neutralising
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Συ είπας αγορίνα.Ο καθένας ότι δηλώνει είναι. Καμία έπαρση. Το ύφος αυτό το έχω δει πολλάκις
Υπάρχουν και έρευνες με αντίθετα αποτελέσματα,απλά για τον διάλογο την αφήνω εδω
Results SARS-CoV-2-naïve vaccinees had a 13.06-fold (95% CI, 8.08 to 21.11) increased risk for breakthrough infection with the Delta variant compared to those previously infected, when the first event (infection or vaccination) occurred during January and February of 2021. The increased risk was significant (P<0.001) for symptomatic disease as well. When allowing the infection to occur at any time before vaccination (from March 2020 to February 2021), evidence of waning natural immunity was demonstrated, though SARS-CoV-2 naïve vaccinees had a 5.96-fold (95% CI, 4.85 to 7.33) increased risk for breakthrough infection and a 7.13-fold (95% CI, 5.51 to 9.21) increased risk for symptomatic disease. SARS-CoV-2-naïve vaccinees were also at a greater risk for COVID-19-related-hospitalizations compared to those that were previously infected.
Conclusions This study demonstrated that natural immunity confers longer lasting and stronger protection against infection, symptomatic disease and hospitalization caused by the Delta variant of SARS-CoV-2, compared to the BNT162b2 two-dose vaccine-induced immunity. Individuals who were both previously infected with SARS-CoV-2 and given a single dose of the vaccine gained additional protection against the Delta variant.
Από την άλλη κάποιος κακοπροαιρετος θα μπορούσε να πει ότι εδώ κάναμε εμβολιασμούς χωρίς να έχουν πάρει πλήρη αδεια.
Σουηδία
0-49 χρόνον 226 θανάτους
50-100 χρόνον 15149 θανάτους
Στην σουηδία μένουν ηλικιακά γύρο στα 6.5 εκατομμύρια κάτω από 50 χρόνον και έχουν 226 θανάτους.
Το να πεθάνεις από κορονοϊό η πιθανότητες είναι λίγες ειδικά αν είσαι κάτω από 50 χρόνον.
Αναμένουμε το καινούργιο εμβόλιο τις Pfizer που θα έρθει τον μάρτιο, γιατί μάλλον δεν κάνουν δουλειά στην παρούσα φάση αυτά που έχουμε.
Τα εμβόλια σίγουρα βοηθούν αλλα ηλικιακά πρέπει να τα περνούν η μεγάλη σε ηλικία 50 και άνω και οποιος έχει αλλα προβλήματα με την υγεία.
Στην τελική η νεκρή μετράνε και όχι πόση νοσούν.
Τα εμβόλια σίγουρα βοηθούν αλλα ηλικιακά πρέπει να τα περνούν η μεγάλη σε ηλικία 50 και άνω και οποιος έχει αλλα προβλήματα με την υγεία.
Επίσης για το αμφιλεγόμενο των δημοσιεύσεων καλό είναι να εξετάζει κανείς την μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε. Η στατιστική μέθοδος, ο αριθμός του δείγματος και οι αναφορές για να υποστηρίξουν όλα τα παραπάνω. Ένα τεράστιο θέμα επίσης που θίγει και την φιλοσοφία των Επιστημών έχει να κάνει με το ποιός χρηματοδοτεί την έρευνα και τις συνθήκες όπου αυτή πραγματοποιήθηκε.Όντως υπάρχει αυτή αλλά καλό είναι να ποστάρεις και το κείμενο κάτω από τον τίτλο. Έχει σημασία. Μετά το google search χρειάζεται και κάποιο ψάξιμο από την πλευρά μας.
This article is a preprint and has not been peer-reviewed [what does this mean?]. It reports new medical research that has yet to be evaluated and so should not be used to guide clinical practice.
Εννοείτε ότι αν δεν υπήρχαν τα εμβόλια θα είχε περισσοτερους θανάτους αλλα και πάλι δεν νομίζω ότι θα ήτανε πολύ κάτω από 50 χρόνον.Φιλε μου, νομιζω μενεις στη Σουηδια. Ετσι δεν ειναι;
Πως εξηγεις, λοιπον, αυτο...
![]()
Σουηδία: Μέτρα για τουλάχιστον 1 μήνα μετά τα νέα ρεκόρ κρουσμάτων
«Φρένο» στην διασπορά του κορονοϊού επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση στη Σουηδία, καθώς το τελευταίο διάστημα στη χώρα καταγράφονται υψηλοί αριθμοίwww.newsit.gr
Να σε ρωτησω και κατι αλλο...
Στη Σουηδια οι κατω των 50 που ανεφερεις, δεν εχουν εμβολιαστει σε μεγαλο ποσοστο;
Μηπως, λοιπον, το γεγονος οτι δεν υπαρχουν πολλοι θανατοι οφειλεται σε αυτο;
Αν δηλαδη δεν ειχε εμβολιαστει κανενας κατω απο 50 στη Σουηδια, αντι για 250, μηπως ειχατε πολλαπλασιους νεκρους;
Και κατι τελευταιο...
Μηπως σφαλλεις; Μηπως ειναι εκτος λογικης αυτο που γραφεις;
Δηλαδη για σενα δεν εχει καμια σημασια αν στη Σουηδια καθημερινα υπαρχουν 30.000 κρουσματα; Αν καθημερινα ταλαιπωρουνται με εισαγωγες στα νοσοκομεια εκατονταδες συμπολιτες σου;
Εσενα σε ενδιαφερουν μονο οι θανατοι;
Πες μας εναν λογο να μην περιοριστουν οι μολυνσεις, να μην περιοριστουν οι εισαγωγες, η ταλαιπωρια τοσων ανθρωπων.
Και κατι τελευταιο...το οτι δεν πεθαινει καποιος απο τον κορωνοϊο δε σημαινει οτι δεν επιβαρυνθηκε στο ελαχιστο η υγεια του.
Εχεις διαβασει για τις λεγομενες "μακροπροθεσμες επιπτωσεις" της covid;
Δεν εχουν καμια σημασια για σενα;
Αφου μπορουν να μειωθουν οι πιθανοτητες νοσησης, γιατι να μη γινεται το εμβολιο και σε οσους ειναι κατω των 50;
Υπαρχει λογικη;