Εμφύτευση DHI

dlazaros

Well-Known Member
Marketing μπήκε να κάνει αλλά είδε ότι δεν σηκώνει τι κλίμα στο φόρουμ .Πως επιλέγει να κάνει σε άγνωστο γιατρό τυφλά εμπιστευόμενος την κλινική ;Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια;
Έτσι είναι, μάρκετινγκ (το επάγγελμα μου, απο την καλή, αυτό είναι η ανάποδη). Υπάρχει ενα κύμα εταιριών που επιλέγουν την συγκεκριμένη τακτική για την προβολή τους. Δεν είναι απαραίτητο να είναι θετική προβολή, δεν είναι απαραίτητο να είναι συμπαθής. Δυστυχώς νομίζουν οτι είναι αποτελεσματική επειδή λειτουργεί σε άλλους τομείς. Δημιουργούν εντυπώσεις, κάνουν θόρυβο, φαίνεται το όνομα πάνω πάνω στα νήματα να το βλέπουν οι επισκέπτες που δεν ξέρουν και οτι αρπάξουμε...
Την ίδια τακτική έχω δεί βέβαια και απο γνωστό κόουτς, κάτι το οποίο μιλά τόνους για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται κάποιοι επαγγελματίες τα πράγματα το 2021...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Aldo

Well-Known Member
Έχει πολλους γιατρους η συγκεκριμένη εταιρία και Απ ότι φενεται σχεδόν όλοι από DHI περάσανε , από το μακρινό 2004 εαν κατλαβα καλά δυο πολλοι γνωστοι, σημερα, Ελληνες γιατροι ηταν στελεχη της(εαν ισχυουν βεβαια αυτα που γραφει ο/η υπαλληλος της DHI).

Τελευταία επεξεργασία:

Aldo

Well-Known Member

vlafo

Well-Known Member
Αυτή την dhi όλοι τη μέμφονται αλλά όλοι από κει πήραν τη βάση για να προχωρήσουν εμπρός.
Είναι βέβαια και κάποιοι που ούτε καν την αναφέρουν λες και θέλουν να ξορκίσουν την κατάρα.

Aldo

Well-Known Member
Δεν νομίζω οτι δεν έχουν αναφέρει ο Κύριος Ζοντος κ ο Κύριος Αναστασάκης , πως ανήκαν στην ομάδα της DHI .

oreo

Well-Known Member
Ούτε εγώ το γνώριζα, όπως και δεν γνώριζα ότι χρέωναν ένα τάληρο την τρίχα ..
Φαντάζομαι ήδη το μακρινό 2004, Ολυμπιακοί αγώνες, Eurovision Σάκης - Shake It και το με "Πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες" στην διαπασών όταν έμπαινες για μετ :p

Aldo

Well-Known Member
Φαντάζομαι ήδη το μακρινό 2004, Ολυμπιακοί αγώνες, Eurovision Σάκης - Shake It και το με "Πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες" στην διαπασών όταν έμπαινες για μετ :p
ειχε παραιτηθει και ο σημιτης απο προεδρος τοτε, τυχη βουνο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jacksmith

Active Member
''Να σας κανω μια ερωτηση;
Εχετε διαβασει το βιογραφικό του γιατρου;; Αν ναι μπορειτε να μ πειτε αρχικα που μαθαινουν την τεχνική της μ.μ. και που την εκανε ο Αναστασακης; μιας κ στο βιογραφικο του γράφει οτι "εμαθε διπλα στους καλυτερους". Ποιοι ειναι αυτοι οι καλύτεροι;;; Ποσο χρονο χρειαστηκε καθοτι μεσα στον ιδιο χρονο άνοιξε μαγαζι;
Η δευτερη απορια μου ειναι οτι γραφει για διδακτορικό αλλα δεν γραφει τι διδακτορικο ειναι αυτο;; σε τι πάνω;; εναν τιτλο.
Ενω ειναι αναλυτικος σε αλλα κ "το χει" με το μπλα μπλα σε σημείο π με πειθει κ με κανει να ειμαι πολυ κοντα στην επιλογη, βλεπω αυτες τις γενικες αναφορες ή καλυτερα τη δημιουργικη ασάφεια στα γραπτά του κ με αποτραβα.''

Αυτό είχε αναρωτηθεί το μέλος @Xristos87 παλαιότερα ( χωρίς να πάρει ποτέ κάποια απάντηση ) και απορώ πώς και δεν σχολίασε αυτό που ανέφερε ο Αλντο από το μακρινό 2004. ( Αν αυτά που έγραφε ο DHI Employee τότε στο ξένο φόρουμ με το πολύ ενδιαφέρον nickname AKONSTA το οποίο μπορεί να γίνει και Α ΚΟΝSTA ή KONSTA A, είναι βεβαίως αληθή ) .
Πιθανόν βέβαια, υποθέτω να έχει ρωτήσει τον γιατρό δια ζώσης και να έχει πάρει απαντήσεις, μιας που έκανε επέμβαση εκεί. Αν συμβαίνει αυτό, είναι εύκολο, αν θέλει φυσικά, να μας πει σχετικά και με το διδακτορικό του γιατρού? Πάνω σε τί ακριβώς είναι? Και πού έκανε τις 3 μεταμοσχεύσεις του? Έτσι, από περιέργεια.

Τελευταία επεξεργασία:

paris8989

Member
Καντε υπομονη πονεμενες ψυχες, μολις μεγαλωσουν τα μαλλια μου θα ανεβασω φωτο και αφιερωμενει σε καραφλοκορακες. Λοιπον οσο αφορα τον κ.Αναστασακη εξ αρχης εκει συγκλινα αλλα δεν απαντησε σε κανενα μηνυμα,δεν κατάφερα να ερθω σε επαφη και αυτο με απομακρυνε.Ειναι και Αθήνα

tol

Well-Known Member
Καντε υπομονη πονεμενες ψυχες, μολις μεγαλωσουν τα μαλλια μου θα ανεβασω φωτο και αφιερωμενει σε καραφλοκορακες

Ρε, ουστ απο δω, θρασυδειλο ανθρωπακι.

Συνεχιζεις να αποκαλεις καραφλοκορακες ατομα που εχουν το δεκαπλασιο μαλλι απο το δικο σου.

Για να μεγαλωσουν τα μαλλια, θα πρεπει πρωτα να φυτρωσουν. Οταν, λοιπον, "φας" το φυστικι απο την DHI, ελα υστερα να ανεβασεις φωτογραφιες. Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!!

Legwg James

Well-Known Member
Καντε υπομονη πονεμενες ψυχες, μολις μεγαλωσουν τα μαλλια μου θα ανεβασω φωτο και αφιερωμενει σε καραφλοκορακες. Λοιπον οσο αφορα τον κ.Αναστασακη εξ αρχης εκει συγκλινα αλλα δεν απαντησε σε κανενα μηνυμα,δεν κατάφερα να ερθω σε επαφη και αυτο με απομακρυνε.Ειναι και Αθήνα
Ρε κάνε μας τη χάρη που έχεις φορέσει το κεφάλι σου ανάποδα και κάνεις και μαγκιές ξάδερφε του Κολίνα. Τράβα βάλε όσες τρίχες θες μπας και γυρίσεις στο NW5 και μπορούν οι τρίχες που θα ναι πάνω να ματσάρουν τον αριθμό του IQ σου.

tol

Well-Known Member
Τράβα βάλε όσες τρίχες θες μπας και γυρίσεις στο NW5 και μπορούν οι τρίχες που θα ναι πάνω να ματσάρουν τον αριθμό του IQ σου.

Μην εισαι υπεβολικος, φιλε James.

Ειπαμε...απολυτη μετριοτητα η DHI, αλλά 30 τριχες (τοσο ειναι το IQ του θρασυτατου) τις βαζει σε μια συνεδρια!!! :D :p

Η DHI θα καταφερει να μετατρεψει την κεφαλα του αγενεστατου απο ερημο Σαχαρα σε παρελαση ολιγομελους σχολειου σε εποχες covid (αποστασεις τουλαχιστον 2 μετρων)!!! :cool::)

Gianney

Well-Known Member
Περίεργο να μην σ απαντήσει ο γιατρός.

paris8989

Member
βρε καραφλομπεκατσε ζηλευεις που παιρνεις kamagra καθε βραδυ
Ρε, ουστ απο δω, θρασυδειλο ανθρωπακι.

Συνεχιζεις να αποκαλεις καραφλοκορακες ατομα που εχουν το δεκαπλασιο μαλλι απο το δικο σου.

Για να μεγαλωσουν τα μαλλια, θα πρεπει πρωτα να φυτρωσουν. Οταν, λοιπον, "φας" το φυστικι απο την DHI, ελα υστερα να ανεβασεις φωτογραφιες. Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι!!!

paris90

New Member
Πάντως φίλε να ξες υπάρχει και ο @paris90 που μπήκε χθες στο φόρουμ.Τι φάση;;;;
Χαχα, στην αρχή διάβαζα τις απαντήσεις του φόρουμ από την πιο πρόσφατη ημερομηνία μου φίλε και έλεγα μα καλά πότε έγραψα όλα αυτά και δεν τα θυμάμαι και γιατί βρίζουν όλοι. όχι δεν είμαι ο τυπάς αυτός..γράφτηκα στο φόρουμ καθαρά για να διαβάσω τα άρθρα και να πάρω μια γενική άποψη πριν από ένα μήνα που άρχισα την έρευνά μου για να κάνω εμφύτευση (είμαι NW2), παίρνω φιναστερίδη από το 2010 καμία τρίχα δεν έπεσε, φυσικά και δεν είχα καμία παρενέργεια με τη στύση μου και τους μαστούς μου και έκανα την επέμβαση εχθές (φυσικά όχι στην DHI, αν διαβάσει κανείς τα βιογραφικά των γιατρών της στο Linkedin θα φρικάρει).

Μπλουζα