Φίλε μου καλησπέρα. Αν και έχω κάνει εγγραφή στο forum το 2020 το παρακολουθουσα σαν επισκέπτης από το 2012... Ειναι η πρώτη φορά που γράφω . Πραγματικά σου εύχομαι και αυτή η μμ να πάει το ίδιο καλά όσο πήγε και η πρώτη . Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόσο ένταση σε κάποια αποτελέσματα και σε κάποια άλλα όχι. Είχα δει και την 1η σου επέμβαση που στα μάτια μου ήταν εκπληκτική. (Δεδομένου των grafts ..) και πάλι εκεί έγινε ένας χαμός. Με ένα budget που μπορεί κάποιος να διαθέσει, εύκολα θα πω, είχες μια επιτυχημένη μμ. Είμαι 45 και έχω κάνει και εγώ στον ίδιο γιατρό το 2013 . Βέβαια λιγότερα grafts αλλά πάλι ένα όμορφο αποτέλεσμα ( χωρίς σημάδια γιατί ξυριζω την δοτρια ) Νομίζω στην Ελλάδα έχουμε μάθει να έχουμε οπαδικες συμπεριφορές σε όλα, και να είμαστε όλοι γνώστες... Εγώ στρατιωτικός είμαι και έχω 27 χρόνια υπηρεσίας. Μάλλον δεν ξέρω όσα ξέρει ένας γιατρός (ή κάποια άλλα μέλη εδω) όπως και άλλοι δεν ξέρουν για την δουλειά μου οσα ξέρω εγώ (εκτός από τον gerassis που είμαστε συμμαθητές) Γιαυτό λοιπόν υπομονή και το αποτέλεσμα (μετά από 3500 grafts )θα είναι super.