2η μμ fue 1.811 grafts στην LP clinic (Παπανικολάου Λευτέρης)

Bigk

Well-Known Member
Φίλε μου καλησπέρα. Αν και έχω κάνει εγγραφή στο forum το 2020 το παρακολουθουσα σαν επισκέπτης από το 2012... Ειναι η πρώτη φορά που γράφω . Πραγματικά σου εύχομαι και αυτή η μμ να πάει το ίδιο καλά όσο πήγε και η πρώτη . Δεν ξέρω γιατί υπάρχει τόσο ένταση σε κάποια αποτελέσματα και σε κάποια άλλα όχι. Είχα δει και την 1η σου επέμβαση που στα μάτια μου ήταν εκπληκτική. (Δεδομένου των grafts ..) και πάλι εκεί έγινε ένας χαμός. Με ένα budget που μπορεί κάποιος να διαθέσει, εύκολα θα πω, είχες μια επιτυχημένη μμ. Είμαι 45 και έχω κάνει και εγώ στον ίδιο γιατρό το 2013 . Βέβαια λιγότερα grafts αλλά πάλι ένα όμορφο αποτέλεσμα ( χωρίς σημάδια γιατί ξυριζω την δοτρια ) Νομίζω στην Ελλάδα έχουμε μάθει να έχουμε οπαδικες συμπεριφορές σε όλα, και να είμαστε όλοι γνώστες... Εγώ στρατιωτικός είμαι και έχω 27 χρόνια υπηρεσίας. Μάλλον δεν ξέρω όσα ξέρει ένας γιατρός (ή κάποια άλλα μέλη εδω) όπως και άλλοι δεν ξέρουν για την δουλειά μου οσα ξέρω εγώ (εκτός από τον gerassis που είμαστε συμμαθητές) Γιαυτό λοιπόν υπομονή και το αποτέλεσμα (μετά από 3500 grafts )θα είναι super.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ibarumah

Active Member
Ευχαριστώ φιλε μου για το μήνυμα σου. Ειναι σπάνια τα ενθαρρυντικά μηνύματα εδω.

Σημερινες φωτο που δειχνουν το πισω "προβλημα" το οποιο τείνει να εξαφανιστει. Υπενθυμίζω οτι πισω δεν ειχα ουτε μια τρίχα. Δερμα μονο που γυαλιζε.

Ειμαστε στους 5 μήνες κ 1 βδομαδα. Ψιλαφοντας με το χερι πιανω απειρες τριχες πισω σαν γενια 3 ημερων. Νομίζω οτι στη τελευταια φωτο me zoom φαινεται αυτο.

IMG_20211207_053415_edit_199612077422666.jpg
IMG_20211207_053528_edit_199601647261209.jpg
IMG_20211207_052257_edit_199856434909087.jpg

Συνημμένα

• IMG_20211207_052505_edit_199972879021048.jpg
    IMG_20211207_052505_edit_199972879021048.jpg
    2.6 MB · Προβολές: 141
Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Διαφωνώ με το σπάνια ενθαρρυντικά μηνύματα, εδώ πράγματι είμαστε λίγο σκληροί όχι γιατί έχουμε κάτι με κάποιον,αλλά γιατί γνωρίζουμε τι και πως μπορεί να πάρει ο καθένας το μέγιστο για την περίπτωση του και αναλύουμε την κάθε λεπτομέρεια για αυτό σου φαίνεται έτσι.
Έξω είναι αλλιώς τα πράγματα.

Στην περίπτωση σου τώρα.
Σε πάει πολύ καλά,είναι ακόμα νωρίς φαντάσου για το crown και σου έχει ήδη κλείσει,οπότε εκτιμώ πως όταν έχεις πλήρη φύτρωση και τα πολύτριχα μετασχηματιστούν τότε θα το έχεις κλείσει ολοκληρωτικά όπως και είχα προβλέψει.
Άκρως επιτυχημένα θα έλεγα.
2000 βέβαια έβαλες δεν είναι λίγα αλλά τόσα χρειαζόσουνα.

Μπροστά ακόμα δεν έχω καταλάβει και έχω καποιες αμφιβολίες.

tol

Well-Known Member
Screenshot_20211207-152129.png

Παιδια, πριν γραψω το σχολιο μου, θα παρακαλεσω να καταλαβετε το εξης, ωστε να μη δημιουργηθουν εντασεις...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Θα αποδωσω μονο και μονο αυτο που Ο ΙΔΙΟΣ παρατηρω και σαφεστατα μπορει να κανω λαθος.

Λοιπον...

Κατι δεν μου "κολλαει" σε αυτη τη φωτογραφια. Κατι αφυσικο βλεπω. Ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσες αμετρητες μικρες τριχουλες στο κρανιο; Εκτος και αν "κανουν πουλακια" τα ματια μου. Την βλεπω απο κινητο. Μπορει να σφαλλω.

Αυτο που κοιταζω ειναι (επαναλαμβανω προσωπικη εκτιμηση) εκτος λογικης.

Επειδη διαθετω μεγαλη πειρα μικροϊνων, η εικονα αυτη κατι τετοιο μου δειχνει. Η εικονα αυτων των αμετρητων τριχουλων προσομοιαζει παρα πολυ με μικροϊνες.

Δε θα εκανα ποτέ αυτη τη σκεψη, αν δε μου εδινε τροφη και ο φιλος ibarumah που εχει παραδεχθει αρκετες φορες οτι παλαιοτερα εκανε χρηση τοπικ.

Καταληγω...εξεφρασα μια καθαρα υποκειμενικη αποψη. Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. Αν δε συμφωνειτε, μην τη λαμβανετε καθολου υποψη.

Flag17

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 42947

Παιδια, πριν γραψω το σχολιο μου, θα παρακαλεσω να καταλαβετε το εξης, ωστε να μη δημιουργηθουν εντασεις...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Θα αποδωσω μονο και μονο αυτο που Ο ΙΔΙΟΣ παρατηρω και σαφεστατα μπορει να κανω λαθος.

Λοιπον...

Κατι δεν μου "κολλαει" σε αυτη τη φωτογραφια. Κατι αφυσικο βλεπω. Ειναι δυνατον να υπαρχουν τοσες αμετρητες μικρες τριχουλες στο κρανιο; Εκτος και αν "κανουν πουλακια" τα ματια μου. Την βλεπω απο κινητο. Μπορει να σφαλλω.

Αυτο που κοιταζω ειναι (επαναλαμβανω προσωπικη εκτιμηση) εκτος λογικης.

Επειδη διαθετω μεγαλη πειρα μικροϊνων, η εικονα αυτη κατι τετοιο μου δειχνει. Η εικονα αυτων των αμετρητων τριχουλων προσομοιαζει παρα πολυ με μικροϊνες.

Δε θα εκανα ποτέ αυτη τη σκεψη, αν δε μου εδινε τροφη και ο φιλος ibarumah που εχει παραδεχθει αρκετες φορες οτι παλαιοτερα εκανε χρηση τοπικ.

Καταληγω...εξεφρασα μια καθαρα υποκειμενικη αποψη. Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του. Αν δε συμφωνειτε, μην τη λαμβανετε καθολου υποψη.
Επίσης φαίνονται μαζεμένες μαυριλιτσες σαν σβολακια άμα το παρατηρήσεις

• Like
Reactions: tol

tol

Well-Known Member
Επίσης φαίνονται μαζεμένες μαυριλιτσες σαν σβολακια άμα το παρατηρήσεις

Ακριβως αυτο. Οσοι κανουν χρηση μικροϊνων, το γνωριζουν. Επισης, θεωρω οτι ειναι φυσει αδυνατον να υπαρχουν αμετρητες τριχουλες σε αυτη την επιφανεια. Δηλαδη, αν αυτες μεγαλωσουν, τοτε θα μιλαμε για μια πυκνοτητα 100 grafts ανα cm2.

Τι να πω;

Μπορει να κανω σοβαρο λαθος. Οφειλα, ομως, να εκφρασω την αποψη μου.

Ibarumah

Active Member
Παιδια ναι τοχω πει απειρες φορςς οτι βαζω hair fibres. Στη συγκεκριμένη φωτο μολις ειχα λουστει στα γρήγορα με νερο μονο για να παω να κουρέφτω.
Αν τυχον δε φυγανε με το νερο που ετριψα πρόχειρα το κεφαλι και ειναι αυτες αυτο που φαίνεται ζηταω συγνωμη αλλα κ εγω νομιζα οτι ειναι τρίχουλες. Γιατι και με το χέρι μου αυτό νοιωθω. Απειρες μικρες τριχουλες σα γενια.

Δε χρειάζεται να κολλήσουμε στη φωτο αν υπαρχουν αμφιβολιες. Τη ξεπερναμε και αναμενουμε τα αποτέλεσματα

• Like
Reactions: tol

Ibarumah

Active Member
Βεβαια οσα ειπα για τις ινες ειναι μονο για τη συγκεκριμενη φωτο.
Ολες οι αλλες ειναιμετα απο κανονικο λουσιμο σε πεντακαθαρο κεφάλι

tol

Well-Known Member
Παιδια ναι τοχω πει απειρες φορςς οτι βαζω hair fibres. Στη συγκεκριμένη φωτο μολις ειχα λουστει στα γρήγορα με νερο μονο για να παω να κουρέφτω.
Αν τυχον δε φυγανε με το νερο που ετριψα πρόχειρα το κεφαλι και ειναι αυτες αυτο που φαίνεται ζηταω συγνωμη αλλα κ εγω νομιζα οτι ειναι τρίχουλες. Γιατι και με το χέρι μου αυτό νοιωθω. Απειρες μικρες τριχουλες σα γενια.

Δε χρειάζεται να κολλήσουμε στη φωτο αν υπαρχουν αμφιβολιες. Τη ξεπερναμε και αναμενουμε τα αποτέλεσματα

Ευτυχως, που τελικα επιβεβαιωθηκα.

Δεν μπορω να φανταστω τι θα γινοταν αν ειχα κανει λανθασμενη εκτιμηση.

Τετοιες εκτιμησεις, με βαση παντα την εμπειρια μου, εχω κανει και αλλες. Αλλά ποτέ δεν μπορουσαν να επιβεβαιωθουν, γιατι απλουστατα δεν υπαρχουν αποδεικτικα στοιχεια παρα μονο εικασιες.

Ο μονος λογος που "τολμω" να εκφραζω τετοιες δυσκολα αποδεικτεες αποψεις, ειναι, για να προστατεψω απο πιθανη παρερμηνεια τα υποψηφια μελη για μεταμοσχευση.

Αν ενα απειρο μελος εβλεπε αυτη τη φωτογραφια, θα ετρεχε "σφαιρατος" να κλεισει ραντεβου με τον κ. Παπανικολαου. Θα ετρεφε αυταπατες και υπερβολικες προσδοκιες οτι θα αποκτησει ενα "δασος" τριχων στο κεφαλι του. Στο τελος, ομως, η πραγματικοτητα θα τον διεψευδε πανηγυρικα.

Ibarumah

Active Member
Θα ετρεφε αυταπατες και υπερβολικες προσδοκιες οτι θα αποκτησει ενα "δασος" τριχων στο κεφαλι του. Στο τελος, ομως, η πραγματικοτητα θα τον διεψευδε πανηγυρικα.

Είσαι σιγουρος δηλαδη οτι στο τελος εγω δε θαχω γεμισει το crown μου;

Ibarumah

Active Member
Επισης το οτι ειπαμε οτι ιιιιισως να μην καθαρισε καλα το κεφαλι δε σημαινει οτι ντε κ καλα ειναι αυτο που νομιζεις.
Πιανω με το χερακι μου απειρες τριχες σα να πιανω τα γενια μου. Που είναι ολες αυτες; αόρατες ειναι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Επισης το οτι ειπαμε οτι ιιιιισως να μην καθαρισε καλα το κεφαλι δε σημαινει οτι ντε κ καλα ειναι αυτο που νομιζεις.
Πιανω με το χερακι μου απειρες τριχες σα να πιανω τα γενια μου. Που είναι ολες αυτες; αόρατες ειναι;

Βλεπεις οτι δεν το συνεχιζω το θεμα, φιλε ibarumah.

Αν ησουν παλιο μελος θα ηξερες τι ειχε συμβει στο μακρινο παρελθον με αναλογες περιπτωσεις στο forum. Κανε μια μικρη αναζητηση και θα καταλαβεις.

Αστο καλυτερα και παμε παρακατω.

Ο νοων, νοειτω.

Ο εχων κριτικη αποψη καταλαβαινει.

Τελος...μη ριχνεις λαδι στη φωτια.

Ibarumah

Active Member
Αν ενα απειρο μελος εβλεπε αυτη τη φωτογραφια, θα ετρεχε "σφαιρατος" να κλεισει ραντεβου με τον κ. Παπανικολαου. Θα ετρεφε αυταπατες και υπερβολικες προσδοκιες οτι θα αποκτησει ενα "δασος" τριχων στο κεφαλι του. Στο τελος, ομως, η πραγματικοτητα θα τον διεψευδε πανηγυρικα.

Φίλε μου για να μη λεμε οτι θελουμε.

Ο κ. Παπανικολαου με 2000 ευρω με εκανε στα 40 μου ετσι
IMG_20211203_224353_edit_56669364914269.jpg

Ενω στα 26 μου ημουν ετσι:
Screenshot_20211203_225845_com.google.android.apps.photos_edit_57201237277729.jpg

Τον βρισκεις ανεπαρκη λοιπον; με 2000 ευρώ με εκανε οχι 10 αλλα 20 χρόνια νεοτερο.
Αυτο απο μονο του δεν είναι επιτυχία λοιπον που θα επρεπε να λαβουν υποψην τα νεα απειρα μελη που αναφέρεις;

Ibarumah

Active Member
Τελοσπαντων, δε ξερω αν παλια οπως λες αλλοι βαζανε ινες και περναν φωτογραφίες ναντο παίξουν μαλλιάδες εγω οπως προειπα ειμαι 40 χρονων με 2 παιδια κ 2 δουλειές, δεν ειμαι 20 χρόνων για να παιζω στα φόρουμς.

Επισης ακομα κ να ηθελα επιτηδες να βαλω ινεςκ να τραβήξω ψεύτικες φωτο λες να το εκανα με τοσο κοντικη φωτο απο 2 εκατοστα απόσταση με macro φακο; θα αξιζα οσκαρ βλακειας.

Bigk

Well-Known Member
Νομίζω πως κανείς από εμάς δεν είναι τόσο ανίδεος ώστε να μπερδέψει τις τρίχες με toppic. Εννοείται πως είναι λάθος αυτή η φωτογραφία. Πάντως νομίζω πως υπάρχει μια δόση ειρωνείας απο τον tol καθώς δεν νομίζω και ο ίδιος ο γιατρός να μιλούσε ποτέ για "δάσος τριχων". Τουλάχιστον σε εμένα πριν από 8 χρόνια δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο.. Δεν ξέρω αν εσύ tol είχες τέτοια προσωπική εμπειρία από τον συγκεκριμένο γιατρό. Και προς θεού δεν το παίζω συνήγορος κανενός. Είπαμε στρατιωτικός είμαι όχι Δικηγόρος. Απλά μου αρέσει να λέμε τα πράγματα όπως έχουν και στην τελική να τους δίνουμε και την βαρύτητα που τους αξίζει...

tol

Well-Known Member
Φίλε μου για να μη λεμε οτι θελουμε.

Ο κ. Παπανικολαου με 2000 ευρω με εκανε στα 40 μου ετσι
Προβολή συνημμένου 42954

Ενω στα 26 μου ημουν ετσι:
Προβολή συνημμένου 42955

Τον βρισκεις ανεπαρκη λοιπον; με 2000 ευρώ με εκανε οχι 10 αλλα 20 χρόνια νεοτερο.
Αυτο απο μονο του δεν είναι επιτυχία λοιπον που θα επρεπε να λαβουν υποψην τα νεα απειρα μελη που αναφέρεις;

Επιμενεις...

Καταρχας εσυ δε θυμασαι ουτε ποσα πληρωσες στον κ. Παπανικολαου.

2000 ευρω πληρωσες στον κ. Παπανικολαου;

Γιατι γραφεις ψεματα;

Τα 2500 που εδωσες στην πρωτη μεταμοσχευση που πηγαν; Τα ξεχασες ηδη;

Επομενως, 4500 ευρω και οχι 2000 που γραφεις.

Ibarumah

Active Member
Νομίζω πως κανείς από εμάς δεν είναι τόσο ανίδεος ώστε να μπερδέψει τις τρίχες με toppic. Εννοείται πως είναι λάθος αυτή η φωτογραφία. Πάντως νομίζω πως υπάρχει μια δόση ειρωνείας απο τον tol καθώς δεν νομίζω και ο ίδιος ο γιατρός να μιλούσε ποτέ για "δάσος τριχων". Τουλάχιστον σε εμένα πριν από 8 χρόνια δεν μου είχε πει κάτι τέτοιο.. Δεν ξέρω αν εσύ tol είχες τέτοια προσωπική εμπειρία από τον συγκεκριμένο γιατρό. Και προς θεού δεν το παίζω συνήγορος κανενός. Είπαμε στρατιωτικός είμαι όχι Δικηγόρος. Απλά μου αρέσει να λέμε τα πράγματα όπως έχουν και στην τελική να τους δίνουμε και την βαρύτητα που τους αξίζει...
Επιμενεις...

Καταρχας εσυ δε θυμασαι ουτε ποσα πληρωσες στον κ. Παπανικολαου.

2000 ευρω πληρωσες στον κ. Παπανικολαου;

Γιατι γραφεις ψεματα;

Τα 2500 που εδωσες στην πρωτη μεταμοσχευση που πηγαν; Τα ξεχασες ηδη;

Αναφερομαι στη μια μεταμόσχευση εφοσον απτη δεύτερη δεν έχω δει ακομα κάποια διαφορά μπροστα.
Θα μιλαω για 4.500 ευρω Συνολο σε 6-7 μηνες απο τωρα που θα χει ολοκληρωθεί η δεύτερη.

Το να με κατηγορείς για ψεματα το θεωρω εντελώς ηλιθιο κ παιδικο σε ενα φορουμ.
Δεν με ενδιαφέρει η αποψη σου, γραφω για την εμπειρία μου σα να γραφω ενα Ημερολόγιο και ως εκει.
Τωρα το να μου κάνεις εσυ χαρακτηρισμους θα σε παρακαλεσω να τους βαλεις εκει που ξέρεις κ να μην ξανά ασχοληθείς μεντο προσωπο μου με χαρακτηρισμους

Ibarumah

Active Member
Σε περίπτωση που όντως ειχαν ξεμείνει ίνες στην επίμαχη φωτο, την έσβησα για να μην το πολυκουραζουμε το θεμα.
Και αν ξανακουσω προσωπικό χαρακτηρισμό αποχωρω κ απο το φορουμ, δεν θα κατσω να κανω διαδικτυακους τσακωμους λεσ ειμαι κανα παιδακι που δεν έχει τι να κανει.

Επαναλαμβάνω οτι ειναι λιγο βλακωδης η σκεψη οτι μπορεί καποιος να βαζει επιτηδες ινες για φωτο κ να το κανει περνοντας φωτογραφια κοντινηαπο 2 εκατοστα με macro φακο.

Bigk

Well-Known Member
Δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με οποιονδήποτε και να "χαλιέσαι " . Κοίταξε στον καθρέφτη σου και είμαι σίγουρος πως θα χαμογελασεις ευτυχισμένος... και έχει ακόμα..

tol

Well-Known Member
Αναφερομαι στη μια μεταμόσχευση εφοσον απτη δεύτερη δεν έχω δει ακομα κάποια διαφορά μπροστα.

Φιλε μου, η φωτογραφια που ανεβασες, για να γινουν οι συγκρισεις ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΙΝΗ; Ειναι ή δεν ειναι και απο τις δυο επεμβασεις;

Τωρα το να μου κάνεις εσυ χαρακτηρισμους θα σε παρακαλεσω να τους βαλεις εκει που ξέρεις κ να μην ξανά ασχοληθείς μεντο προσωπο μου με χαρακτηρισμους

Τι να σου απαντησω τωρα;

Το θρασος σου δεν εχει ορια.

Ενω ξεκαθαρα ανεβασες φωτογραφια με τοπικ κατι που απαγορευεται δια ροπαλου συμφωνα με τους κανονες λειτουργιας του forum, βγαινεις και απο πανω και βριζεις!!!

Απυθμενο το θρασος σου!!!

Παρολο που επιβεβαιωθηκα στις υποψιες μου, ημουν τοσο διακριτικος στο σχολιο μου (ολοι μπορουν να το διαβασουν και να βγαλουν συμπερασματα). Απεφυγα, οπως ο διαλος το λιβανι, να σε χαρακτηρισω για την πραξη σου.

Εσυ, ομως, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ με προκαλεσες.

Και στη συνεχεια εγραψες ψεματα οτι πληρωσες μονο 2000 ευρω, ενω ειχες πληρωσει 4500 ευρω στον κ. Παπανικολαου.

Τι λαθος εγραψα; Που σε κατηγορησα εσφαλμενα;

Και βγαινεις τωρα και γραφεις κατι για κ@λους. Δεν κατεβαινω στο επιπεδο σου. Η θρασυτητα σου δεν εχει ορια.

Μπλουζα