Η ζωη με Covid-19

Mizerix

Active Member
Τα εμβολια αν εχεις καταλαβει ειναι για ολο τον κοσμο τα ιδια, δεν στελνουν στην Ελλαδα διαφορετικα, οποτε οχι μονο καταγραφονται οι παρενεργειες σε παγκοσμιο επιπεδο αλλα επειδη εχουν γινει 8 ΔΙΣ εμβολιασμοι τα πραγματικα δεδομενα ειναι τεραστια για τα covid εμβολια και κρινονται απο τα πιο αποτελεσματικα και τα πιο ασφλαη που εχουν βγει.
Τωρα που εγκρινονται τα εμβολια για τις ηλικιες 5-11 περιμενω πως και πως να ανοιξει η πλατφορμα να εμβολιασω την κορη μου που ειναι 5,5 ετων οπως εκανε και η αλλη μου κορη που ειναι 15. Χαρη στα σκευασματα του παρελθοντος το προσδοιμο ζωης εχει φτασει εκει που εχει φτασει χαρη στα εμβολια εχουν εξαλειφθει ασθενειες χιλιαδων ετων χαρη στην επιστημη η μμ εχει ανεβει επιπεδα κτλ κτλ. Πολακις την εχουμε πατησει απο αυτες τις σκοταδιστικες αποψεις για την επιστημη και την τεχνολογια

Αναφέρω συγκεκριμένα πολλάκις την έχουμε πατήσει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ στο παρελθόν με διάφορα σκευάσματα. Τώρα αν εσύ δεν είσαι ενημερωμένος δεν σου φταίω εγώ. Ανέφερα πουθενά ότι τα σκευάσματα του παρελθόντος δεν έχουν συντελέσει ευεργετικά να ανέβει το προσδόκιμο ζωής κλπ? Μεταφράζεις όπως θέλεις τα λεγόμενά μου. Μίλησα για ισοζύγιο σε πολύ μικρά παιδιά. Εγώ παίζω λίγο άμυνα προς το παρόν σε τόσο μικρές ηλικίες. Εσύ παίξε φουλ επίθεση με τα παιδιά σου, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Παιδιά αποχωρώ από το παρόν νήμα… δεν το ξαναδιαβάζω δεν το ξανασχολιάζω…. Έχει γίνει η χαρά του ψεκασμένου……Όπως έλεγε και ο Einstein «Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το Σύμπαν και η Ανθρώπινη βλακεία»
I give up!!!!!!

Mizerix

Active Member
Φιλε Mizerix, τι γραφεις; Ποσο χρονων εισαι; Εχεις παιδια;

Γιατι γραφεις ασυναρτησιες; Ασε καλυτερα να γραφουμε εμεις οι γονεις παιδιων.
Διάβασε καλύτερα ό,τι λέω παραπάνω και μην παραφράζεις λεγόμενά μου. Επειδή έβλεπα τόσο καιρό να γράφετε εδώ μέσα πόσο καλά τα βλέπετε όλα γύρω σας αποφάσισα να γράψω, μην νομίζεις ότι είχα καμία όρεξη να κάθομαι να σας εξηγώ ότι για παράδειγμα ένα 7μηνο λοκντάουν είναι εντελώς παρανοϊκό.

tol

Well-Known Member
Παιδιά αποχωρώ από το παρόν νήμα… δεν το ξαναδιαβάζω δεν το ξανασχολιάζω…. Έχει γίνει η χαρά του ψεκασμένου……Όπως έλεγε και ο Einstein «Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το Σύμπαν και η Ανθρώπινη βλακεία»
I give up!!!!!!

Θα εκανα το ιδιο και εγω, φιλε bobby, αλλά δεν ξερω...θεωρω κατι σαν υποχρεωση μου, να λειτουργω ως "ιεραποστολος", μηπως και καταφερω να διδαξω στους ιθαγενεις οτι η επιστημη και η γνωση ειναι ανωτερη της βλακειας και της προκαταληψης.

pagouras

Well-Known Member
Ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν παρέχουν μια νορμαλ προστασία 9-10 μήνες κι ότι μπαίνουμε σε έναν ατέρμονο κύκλο επαναλαμβανόμενων δόσεων ανά 4μηνο. Δηλαδή θα φοβάται κάποιος να μην έχουν μειωθεί πολύ τα αντισώματά του και κολλήσει στις 110 ημέρες μέχρι να έρθει η σειρά του να εμβολιαστεί ξανά στις 120 ημέρες? Είναι τρομερά κουραστικό όλο αυτό, και πάντα θα υπάρχουν άτομα που δεν έκαναν εγκαίρως την 3η-4η δόση και θα συνεχίσουν να γεμίζουν οι ΜΕΘ κ.ο.κ.
Επειδη λογικα εισαι θιασωτης της φυσικης ανοσιας, με την ομικρον οι επαναμολυνσεις σε οσους περασαν covid ειναι 30% πανω με τα πρωτα στοιχεια. Επισης φανταζομαι δεν θα κανεις στα παιδια σου αντιτετανικο πχ θα παρεις ενα σκουριασμενο καρφι να τα τρυπησεις να εχουν φυσικη ανοσια

• Like
Reactions: tol

Mizerix

Active Member
Τι τρομερα κουραστικο; Να πεταχτεις 5 λεπτα να κάνεις ενα εμβολιο, προστατευοντας την υγεια σου;

Δε θα σε βαλουμε να σκαβεις 12 ωρες, δε θα σε βαλουμε σε γαλερα ως δουλο να τραβας κουπι.

Κάνεις κατι αυτονοητο για την υγεια σου.

Τελικα, σωστα εχω γραψει απο χθες, φιλε Mizerix, οτι το εμβολιο που εκανες δεν ηταν μια οικειοθελης, ενσυνειδητη, αυθορμητη πραξη.

Αφου το βλεπεις ως κατι κουραστικο, ως επικινδυνο, ως δυσβασταχτο, μαλλον ισχυουν ολα οσα εχω γραψει. Εδω και μερες μας εχεις τρελανει με τις αντιρρησιες, τις αμφιβολιες, τους ενδοιασμους, τις συνωμοσιολογιες.

Λάθος συμπεράσματα βγάζεις, αλλά χαίρομαι που υπάρχουν ρομποτάκια που λειτουργούν σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς. Πουν οι ειδικοί μάσκα σε καθαρό αέρα? Εμείς την βάζουμε. Πουν οι ειδικοί δεν θα αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας? Εμείς πιστά το ακολουθούμε.

Mizerix

Active Member
I give up!!!!!!

Καλά ρε Bobby αμα θες αποχωρώ εγώ, και μείνετε στα συννεφάκια σας, μακριά από το πώς αφουγκράζεται η κοινωνία την όλη κατάσταση.

Υ.Γ: Για τους χαρακτηρισμούς δεν θα πω τίποτα γιατί βλέπω υπάρχουν επιλεκτικές ευαισθησίες.

vag25

Well-Known Member
Μίλησα για ισοζύγιο σε πολύ μικρά παιδιά. Εγώ παίζω λίγο άμυνα προς το παρόν σε τόσο μικρές ηλικίες.
O παγκοσμιος οργανισμος υγειας ειναι σαφής για τους εμβολιασμους στα παιδια. Αν εσυ εχεις αλλη αποψη πανω σε αυτο, εχει να κανει με δικες σου προσωπικες φοβιες που δεν εχουν λογικη.
αλλά χαίρομαι που υπάρχουν ρομποτάκια που λειτουργούν σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς. Πουν οι ειδικοί μάσκα σε καθαρό αέρα? Εμείς την βάζουμε. Πουν οι ειδικοί δεν θα αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας? Εμείς πιστά το ακολουθούμε.
Φυσικα να χαιρεσαι, γιατι τελικα προστατευουν και τους αρνητες αυτοι.

• Like

Mizerix

Active Member
Επειδη λογικα εισαι θιασωτης της φυσικης ανοσιας, με την ομικρον οι επαναμολυνσεις σε οσους περασαν covid ειναι 30% πανω με τα πρωτα στοιχεια. Επισης φανταζομαι δεν θα κανεις στα παιδια σου αντιτετανικο πχ θα παρεις ενα σκουριασμενο καρφι να τα τρυπησεις να εχουν φυσικη ανοσια

Τώρα πώς κατάλαβες εσύ ότι είμαι θιασώτης της φυσικής ανοσίας? Ξαναδιάβασε τί έχω γράψει προσεκτικά κι άσε τα άστοχα παραδείγματα.

Kostas97

Well-Known Member
Mizerix οταν υπηρχε εξαρση πανδημιας με επιασε η αστυνομια παρισσοτερο απο 2χλμ μακρια απο το σπιτι μου και με τη μασκα στα χερια. Ημουν τελειως μονος στο πουθενα.
Οταν ηρθαν διπλα για συζητηση τους εξηγησα και ολα εληξαν εκει με ευχες για "καλο βραδυ".
Αυτο θα συνεβαινε με τον καθε λογικο πολιτη ο οποιος αντιλαμβανεται τι γινεται.

Παρολα αυτα υπαρχουν πολλοι που δεν καταλαβαινουν το που πρεπει να φορανε μασκα.Χαριν αυτων φοραγαμε παντου μασκες ολοι. Γιατι τοτε τη μασκα ειτε την εβλεπαν ως υποχρεωση απο τον Μητσοτακη ειτε δεν αντιλαμβανοντα ποτε υπαρχει συνωστισμος.

Stratos

Well-Known Member
Φιλε Mizerix, τι γραφεις; Ποσο χρονων εισαι; Εχεις παιδια;

Γιατι γραφεις ασυναρτησιες; Ασε καλυτερα να γραφουμε εμεις οι γονεις παιδιων.

Προσωπικα στα δυο μου παιδια εχω κανει πανω απο 30 εμβολια. Σε πληροφιρω οτι σε τουλαχιστον τα 15 απο αυτα ειχαν παρενεργειες. Ανεβασαν πυρετο, πονοκεφαλο, κακη διαθεση. Αντιθετα στις 4 δοσεις των εμβολιων δεν αισθανθηκαν τιπουτα.

Με τη δικη σου μπακαλιστικη λογικη δεν επρεπε να γινεται κανενα εμβολιο στα παιδια, γιατι "τρομαζεις" μονο με την ιδεα.

Να γυρισουμε, λοιπον, αιωνες πισω, τοτε που η επιστημη δεν ειχε ανακαλυψει εμβολια και να πεθαινουν τα παιδια μας απο ανιατες αρρωστιες.

Ελεος πια!!!

Μια με τα δημοψηφισματα, μια με το κρατος, μια με την απαγορευση εμβολιων σε μικρα παιδια!!! Πότε θα σταματησετε να γραφετε αερολογιες;
και εγώ έκανα όλα τα εμβόλια στο παιδί μου. Υπάρχει μια διαφορά βέβαια ότι τα εμβόλια που του έκανα δεν είχαν βγει πριν μήνες και χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις και δοκιμές, κανένα παιδάκι δεν πέθανε από αυτά τα εμβόλια και το πιο σημαντικό αφορούν ασθένεια σοβαρή και επικίνδυνη για παιδάκι. Αν θεωρείτε ότι είμαι ψεκασμένος και αμόρφωτος χαμηλού επιπέδου ίσως έχετε δίκιο τελικά. Να αποχωρήσω και εγώ από το νήμα γιατί χαμηλώνω το επίπεδο. Καλές γιορτές με υγεία σε όλους. Ελπίζω οι δύο επόμενες εβδομάδες να είναι οι κρίσιμες και να τελειώσει όλο αυτό...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pagouras

Well-Known Member
Τώρα πώς κατάλαβες εσύ ότι είμαι θιασώτης της φυσικής ανοσίας? Ξαναδιάβασε τί έχω γράψει προσεκτικά κι άσε τα άστοχα παραδείγματα.
Αστο ματαιη η προσπαθεια, μεινε στον μικροκοσμο σου και στις αποψεις σου. Οποιος θελει προσταυει τον εαυτο του, την οικογενεια τους και τους γυρω του. Οποιος δεν θελει ας κανει την επανασταση του.

Mizerix

Active Member
O παγκοσμιος οργανισμος υγειας ειναι σαφής για τους εμβολιασμους στα παιδια. Αν εσυ εχεις αλλη αποψη πανω σε αυτο, εχει να κανει με δικες σου προσωπικες φοβιες που δεν εχουν λογικη.

Φυσικα να χαιρεσαι, γιατι τελικα προστατευουν και τους αρνητες αυτοι.
Ξέρεις κάθε σκεύασμα είτε αυτό είναι εμβόλιο, είτε χάπι, είτε σιρόπι για να κυκλοφορήσει ευρέως λαμβάνει πρώτα έγκριση από τον ΠΟΥ. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΟΥ είναι αλάνθαστος? Όχι. Απλά πρέπει να τα ζυγίζεις κάθε φορά. Πόσες ζωές σώζουν π.χ. Τα συγκεκριμένα εμβόλια από τον Κόβιντ? Ένα Χ νούμερο. Πόσα παιδιά πεθαίνουν από Κόβιντ Ψ νουμερο. Προφανώς αν κάποιο παιδί έχει σοβαρό υποκείμενο νόσημα το να κάνει το εμβόλιο είναι πιο ευεργετικό από το να μην το κάνει. Εγώ έτσι το σκέφτομαι. Ξέρεις οι παρενέργειες δεν είναι πάντα βραχυπρόθεσμες, αν εμφανιστούν σε 10-12 χρόνια τότε τί θα λέμε? Γι’ αυτό ο καθένας κάνει την επιλογή για το δικό του παιδί και έχει την ευθύνη ως γονιός ο ίδιος.

Δεν χαίρομαι που είναι ρομποτάκια γιατί αναγκάζονται να προβαίνουν σε ψυχαναγκαστικά πράγματα που αργά ή γρηγόρα δεν θα τους βγει σε καλό. Πχ το να κάθεσαι σε μια παραλία με 5 μποφόρ και να φοράς μάσκα, είναι εντελώς βλακώδες. Σύμφωνα με τους «ειδικούς» δεν είναι. Ε τί να κάνω εγώ που διαφωνώ τώρα?

Kostas97

Well-Known Member
και εγώ έκανα όλα τα εμβόλια στο παιδί μου. Υπάρχει μια διαφορά βέβαια ότι τα εμβόλια που του έκανα δεν είχαν βγει πριν μήνες και χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις και δοκιμές, κανένα παιδάκι δεν πέθανε από αυτά τα εμβόλια και το πιο σημαντικό αφορούν ασθένεια σοβαρή και επικίνδυνη για παιδάκι. Αν θεωρείται ότι είμαι ψεκασμένος και αμόρφωτος χαμηλού επιπέδου ίσως έχετε δίκιο τελικά. Καλές γιορτές με υγεία σε όλους. Ελπίζω οι δύο επόμενες εβδομάδες να είναι οι κρίσιμες και να τελειώσει όλο αυτό...
Το να αγχωνεσαι για το παιδι σου ειναι απολυτα λογικο.
Το ερωτημα ρε συ Στρατο ξερεις ποιο ειναι; Αν ενα παιδι κολλησει κορωνοιο και το περασει βαρια επειδη ο γονιος δεν του εκανε το εμβολιο, σε αυτη την περιπτωση ο γονιος τι θα του πει;;
Στα παιδια ειτε κανεις εμβολιο ειτε οχι δεν υπαρχει κινδυνος. Αλλα το διαβαζω τα στατιστικα και επιλεγω να μη το κανω απο το εμβολιο θα του δημιουργησει κανα θεμα ενω η κορωνα οχι, απεχει πολυ.

Στην τελικη το καθε παιδι 18 χρονων σημερα για να παει πανεπιστημιο πρεπει να χει και χαρτι εμβολιασμου. Εαν το εμβολιο το εκανε 2 χρονια νωριτερα στα 16 π.χ. τι θα αλλαζε?

Mizerix

Active Member
και εγώ έκανα όλα τα εμβόλια στο παιδί μου. Υπάρχει μια διαφορά βέβαια ότι τα εμβόλια που του έκανα δεν είχαν βγει πριν μήνες και χωρίς τις απαραίτητες εγκρίσεις και δοκιμές, κανένα παιδάκι δεν πέθανε από αυτά τα εμβόλια και το πιο σημαντικό αφορούν ασθένεια σοβαρή και επικίνδυνη για παιδάκι. Αν θεωρείτε ότι είμαι ψεκασμένος και αμόρφωτος χαμηλού επιπέδου ίσως έχετε δίκιο τελικά. Να αποχωρήσω και εγώ από το νήμα γιατί χαμηλώνω το επίπεδο. Καλές γιορτές με υγεία σε όλους. Ελπίζω οι δύο επόμενες εβδομάδες να είναι οι κρίσιμες και να τελειώσει όλο αυτό...
Στράτο πότε θα βγούμε για καφέ να αλληλοψεκαστούμε? Ε σίγουρα τα 2 επόμενα χρόνια θα είναι κρίσιμα ρε Στράτο…:p

Kostas97

Well-Known Member
Στράτο πότε θα βγούμε για καφέ να αλληλοψεκαστούμε? Ε σίγουρα τα 2 επόμενα χρόνια θα είναι κρίσιμα ρε Στράτο…:p
Τα 700 ατομα σημερα στις ΜΕΘ πως ακριβως προκυπτουν; Αν ηταν μια γρυπουλα θα πρεπε να ημασταν στα νουμερα που ηταν και οταν υπηρχε μονο η γριπουλα... Αρα προφανως και τα πραγματα ειναι δυσκολα.
Ποια η γνωμη σου για το φαρμακο κατα του κοβιντ που ετοιμαζεται να βγει;
Επισης γιατι να παρω ρεμδεσιβιρη απο τη στιγμη που δεν εχει δοκιμαστει αρκετα αν οντως κανει κατι στον covid.

Mizerix

Active Member
Το να αγχωνεσαι για το παιδι σου ειναι απολυτα λογικο.
Το ερωτημα ρε συ Στρατο ξερεις ποιο ειναι; Αν ενα παιδι κολλησει κορωνοιο και το περασει βαρια επειδη ο γονιος δεν του εκανε το εμβολιο, σε αυτη την περιπτωση ο γονιος τι θα του πει;;
Στα παιδια ειτε κανεις εμβολιο ειτε οχι δεν υπαρχει κινδυνος. Αλλα το διαβαζω τα στατιστικα και επιλεγω να μη το κανω απο το εμβολιο θα του δημιουργησει κανα θεμα ενω η κορωνα οχι, απεχει πολυ.

Στην τελικη το καθε παιδι 18 χρονων σημερα για να παει πανεπιστημιο πρεπει να χει και χαρτι εμβολιασμου. Εαν το εμβολιο το εκανε 2 χρονια νωριτερα στα 16 π.χ. τι θα αλλαζε?

Κώστα εδώ μιλάμε για παιδιά 5-11 ετών που θα εμβολιαστούν σε λίγο, δηλαδή το περνάνε ακόμα ηπιότερα από έναν 16χρονο. Ο κάθε γονιός αναλαμβάνει την ευθύνη ο ίδιος για το παιδί του τί θα κάνει με το εμβόλιο του Κόβιντ. Εγώ προς το παρόν παίζω άμυνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα εμβόλια μπορεί και να μην είναι καλά.

vag25

Well-Known Member
Ξέρεις κάθε σκεύασμα είτε αυτό είναι εμβόλιο, είτε χάπι, είτε σιρόπι για να κυκλοφορήσει ευρέως λαμβάνει πρώτα έγκριση από τον ΠΟΥ. Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΟΥ είναι αλάνθαστος? Όχι. Απλά πρέπει να τα ζυγίζεις κάθε φορά. Πόσες ζωές σώζουν π.χ. Τα συγκεκριμένα εμβόλια από τον Κόβιντ? Ένα Χ νούμερο. Πόσα παιδιά πεθαίνουν από Κόβιντ Ψ νουμερο. Προφανώς αν κάποιο παιδί έχει σοβαρό υποκείμενο νόσημα το να κάνει το εμβόλιο είναι πιο ευεργετικό από το να μην το κάνει. Εγώ έτσι το σκέφτομαι. Ξέρεις οι παρενέργειες δεν είναι πάντα βραχυπρόθεσμες, αν εμφανιστούν σε 10-12 χρόνια τότε τί θα λέμε? Γι’ αυτό ο καθένας κάνει την επιλογή για το δικό του παιδί και έχει την ευθύνη ως γονιός ο ίδιος.
Μα για αυτο υπαρχει ο ΠΟΥ, για να το ζυγιζει αυτος για σενα. Τοτε ποιο το νοημα των εκατομμυρια ερευνων πανω στον covid;
Ας υπολογιζουμε εμεις απο μονοι μας τι χρειαζεται καθε φορα σε καθε πανδημια, καθε αρρωστια.
Ο ενας πρασινο τσαι, ο αλλος τυροκαφτερη και παει λεγοντας :p

Δεν χαίρομαι που είναι ρομποτάκια γιατί αναγκάζονται να προβαίνουν σε ψυχαναγκαστικά πράγματα που αργά ή γρηγόρα δεν θα τους βγει σε καλό. Πχ το να κάθεσαι σε μια παραλία με 5 μποφόρ και να φοράς μάσκα, είναι εντελώς βλακώδες. Σύμφωνα με τους «ειδικούς» δεν είναι. Ε τί να κάνω εγώ που διαφωνώ τώρα?
Δηλαδη πες οτι ο ταδε ερευνητης εχει προσβαση σε 1000δες ερευνες που λενε οτι ισχυει οτι πρεπει να εχεις μασκα και οταν κοιμασαι (ακραιο σεναριο αλλα εστω οτι αυτο προκυπτει).
Ποιος θα εχει δικιο, εσυ που απλα σκεφτηκες εκει που καθοσουν στο καναπε και επινες καφε ''χμμ...δεν μου ακουγεται και πολυ λογικο''. Η ο ερευνητης με τις 1000αδες ερευνες που εργαζεται πανω αυτο το αντικειμενο?

• Like

Mizerix

Active Member
Τα 700 ατομα σημερα στις ΜΕΘ πως ακριβως προκυπτουν; Αν ηταν μια γρυπουλα θα πρεπε να ημασταν στα νουμερα που ηταν και οταν υπηρχε μονο η γριπουλα... Αρα προφανως και τα πραγματα ειναι δυσκολα.
Ποια η γνωμη σου για το φαρμακο κατα του κοβιντ που ετοιμαζεται να βγει;
Επισης γιατι να παρω ρεμδεσιβιρη απο τη στιγμη που δεν εχει δοκιμαστει αρκετα αν οντως κανει κατι στον covid.
Ρε συ αναφέρω πουθενά ότι ο Κόβιντ είναι μια γριπούλα? Μάθετε να διαβάζετε και να μην μεταφράζετε όπως θέλετε τα λεγόμενα του συνομιλητή σας.

Σχετικά με το φάρμακο, καλώς να έρθει! Απλά το θέμα είναι να μην γίνει αλόγιστη χρήση του. Δηλαδή άλλο να τρέξω να το δώσω σε έναν καρκινοπαθή αμέσως μόλις κολλήσει Κόβιντ, κι άλλο να τρέξω να το δώσω σε υγιές 10χρονο.

Υ.Γ: Πολλά φάρμακα κατά καιρούς έχουν αποσυρθεί ύστερα από 20-30 χρόνια χρήσης. Για αυτό πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί σε ποιούς τα δίνουμε και για ποιό λόγο.

Kostas97

Well-Known Member
Κώστα εδώ μιλάμε για παιδιά 5-11 ετών που θα εμβολιαστούν σε λίγο, δλδ το περνάνε ακόμα ηπιότερα από έναν 16χρονο. Ο κάθε γονιός αναλαμβάνει την ευθύνη ο ίδιος για το παιδί του τί θα κάνει με το εμβόλιο του Κόβιντ. Εγώ προς το παρόν παίζω άμυνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα εμβόλια μπορεί και να μην είναι καλά.
Ο καθε γονιος οπως το λες παιρνει αποφασεις οι οποιες λογικο θα ηταν να βασιζονται σε γνωμη ενος ειδικου.
Γιατι ο γονιος μπορει να νομιζει οτι το παιδι του που εχει καρδιακα θεματα λογου χαριν, ειναι ατρωτο. Γιατι;; Γιατι δεν καταλαβαινει τι ειναι.
Ο ιδιος γονεας αν ρωτησει τον πνευματικο , εκεινος μπορει να του πει θα σε προστατεψει ο θεος.
Μια κοινωνια μπορει να παει μπροστα οταν οι παπαδες κανουν το ρολο του γιατρου;;

Μπλουζα