Mizerix
Active Member
Τα εμβολια αν εχεις καταλαβει ειναι για ολο τον κοσμο τα ιδια, δεν στελνουν στην Ελλαδα διαφορετικα, οποτε οχι μονο καταγραφονται οι παρενεργειες σε παγκοσμιο επιπεδο αλλα επειδη εχουν γινει 8 ΔΙΣ εμβολιασμοι τα πραγματικα δεδομενα ειναι τεραστια για τα covid εμβολια και κρινονται απο τα πιο αποτελεσματικα και τα πιο ασφλαη που εχουν βγει.
Τωρα που εγκρινονται τα εμβολια για τις ηλικιες 5-11 περιμενω πως και πως να ανοιξει η πλατφορμα να εμβολιασω την κορη μου που ειναι 5,5 ετων οπως εκανε και η αλλη μου κορη που ειναι 15. Χαρη στα σκευασματα του παρελθοντος το προσδοιμο ζωης εχει φτασει εκει που εχει φτασει χαρη στα εμβολια εχουν εξαλειφθει ασθενειες χιλιαδων ετων χαρη στην επιστημη η μμ εχει ανεβει επιπεδα κτλ κτλ. Πολακις την εχουμε πατησει απο αυτες τις σκοταδιστικες αποψεις για την επιστημη και την τεχνολογια
Αναφέρω συγκεκριμένα πολλάκις την έχουμε πατήσει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ στο παρελθόν με διάφορα σκευάσματα. Τώρα αν εσύ δεν είσαι ενημερωμένος δεν σου φταίω εγώ. Ανέφερα πουθενά ότι τα σκευάσματα του παρελθόντος δεν έχουν συντελέσει ευεργετικά να ανέβει το προσδόκιμο ζωής κλπ? Μεταφράζεις όπως θέλεις τα λεγόμενά μου. Μίλησα για ισοζύγιο σε πολύ μικρά παιδιά. Εγώ παίζω λίγο άμυνα προς το παρόν σε τόσο μικρές ηλικίες. Εσύ παίξε φουλ επίθεση με τα παιδιά σου, είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου.