Η ζωη με Covid-19

Mizerix

Active Member
Καλά προφανώς αυτό είναι αστείο που λες.
Ποιοί πληρώνουν φόρους?
Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι είναι πάντοτε τα εξιλαστήρια θύματα και πάντα αυτοί σήκωναν το κάρο.
Τους ελεύθερους κάπως τους μαζέψανε τώρα που τους φορολογούν από το πρώτο ευρώ,αλλά είμαστε με την Ιταλία σε παραοικονομία οι πρωταθλητές της Ευρώπης.
Οπότε υπολόγισε ότι δίνεις το 5% του ΑΕΠ σου σε αμυντικές δαπάνες,το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη,και έχεις περίπου ένα 10% παραοικονομία,δηλαδή στο σύνολο έχεις χαμένα λεφτά του κράτους 20δις+10δις για αμυντικές δαπάνες.
Σε ποιό κόσμο ζεις για να δεις ότι τόσα χρόνια αυτά μας τα τρώνε.
Που θα βρεις λεφτά για υγεία και παιδεία?
Και για ποιο διαλυμένο ΕΣΥ μιλάς όταν τα καλύπτει ολα σχεδόν τα κόστη όσα και να είναι.

Που θεωρείς ότι πηγαίνουν τα λεφτά σου τσάμπα όταν στην Αμερική π.χ πεθαίνεις στο δρόμο γιατί είναι ιδιωτική η ασφάλιση.
Φυσικά πάσχει σε πολλά αλλά το σύστημα λειτουργεί.
Όταν λοιπόν οι Ελληνάρες πληρώνουν φόρους όπως ο Ολλανδός και ο Γερμανός,τότε θα έχουν απαιτήσεις από το κράτος.
40 χρόνια δεν πλήρωνε κάνεις,άσε μην ανοίξω πληγές πάλι,που θα τα βρει το κράτος,στο Ελντοράντο ζεις?

Πάντως επειδή αναφέρεις για Γερμανία, γνωρίζεις ότι σε πολλά εστιατόρια δέχονται ακόμα ΜΟΝΟ μετρητά? Έχω φίλους Γερμανούς και πάω συχνά, δεν είδα πολλούς να χρησιμοποιούν κάρτες γενικότερα. Πήγαινα εγώ χαλαρός με την καρτούλα μου, με κοιτούσαν όλοι περίεργα, μέχρι που μου είπαν πήγαινε βγάλε μετρητά. Άρα τα λατρεύουν κι αυτοί τα μετρητά και απεχθάνονται τις κάρτες. Λες οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι είναι πάντοτε τα εξιλαστήρια θύματα. Εγώ θα σου πω ότι η αλήθεια κρύβεται πάντοτε στη μέση.

Λεφτά για το ΕΣΥ ξοδεύτηκαν άπειρα σε 2 χρόνια. Το θέμα είναι πώς τα ξοδεύεις. Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας με ηλεκτρονικό «φακέλωμα» του κάθε ασθενή που φωνάζω το ξέρεις ότι έχουν ακόμα και χώρες πολύ πιο φτωχές από την Ελλάδα? Οι γείτονές μας στα βόρεια έχουν για παράδειγμα. Παντελώς διαλυμένο είναι και από άποψη υποδομών, τεράστια έλλειψη προσωπικού κλπ κλπ. Διατηρείται από την υπερπροσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι που έχουν λίγο φιλότιμο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως επειδή αναφέρεις για Γερμανία, γνωρίζεις ότι σε πολλά εστιατόρια δέχονται ακόμα ΜΟΝΟ μετρητά? Έχω φίλους Γερμανούς και πάω συχνά, δεν είδα πολλούς να χρησιμοποιούν κάρτες γενικότερα. Πήγαινα εγώ χαλαρός με την καρτούλα μου, με κοιτούσαν όλοι περίεργα, μέχρι που μου είπαν πήγαινε βγάλε μετρητά. Άρα τα λατρεύουν κι αυτοί τα μετρητά και απεχθάνονται τις κάρτες. Λες οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι είναι πάντοτε τα εξιλαστήρια θύματα. Εγώ θα σου πω ότι η αλήθεια κρύβεται πάντοτε στη μέση.

Λεφτά για το ΕΣΥ ξοδεύτηκαν άπειρα σε 2 χρόνια. Το θέμα είναι πώς τα ξοδεύεις. Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας με ηλεκτρονικό «φακέλωμα» του κάθε ασθενή που φωνάζω το ξέρεις ότι έχουν ακόμα και χώρες πολύ πιο φτωχές από την Ελλάδα? Οι γείτονές μας στα βόρεια έχουν για παράδειγμα. Παντελώς διαλυμένο είναι και από άποψη υποδομών, τεράστια έλλειψη προσωπικού κλπ κλπ. Διατηρείται από την υπερπροσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι που έχουν λίγο φιλότιμο.

Μην σκέφτεσαι με Ελληνικούς όρους φοροδιαφυγής. Το θέμα δεν είναι αν χρησιμοποιείς μετρητά ή κάρτες, αν κόβεις ή όχι αποδείξεις. Στην τελική είτε κόβεις είτε δεν κόβεις αποδείξεις σημασία έχει αν φοροδιαφεύγεις δηλαδή τι φόρο πληρώνεις σύμφωνα με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ εισόδημα σου ή το τεκμαρτό αν εμπίπτεις σε τέτοια κατηγορία. Πολλές χώρες δεν σε ελέγχουν σχεδόν καθόλου, δέχονται ότι τους δηλώσεις, αν σε πιάσουν όμως "καληνύχτα ζωή".

Mizerix

Active Member
Διαστρεβλωση της πραγματικοτητας οσο δν παει. Εχουν πεθανει 18000 ατομα απο covid υπαρχουν χιλιαδες με Long covid παρενεργειες και βαζουμε στην ζυγαρια τις πιθανοτητες για 1 στα 7 εκ. ατομα που θα εμβολιαστουν να πεθανει ενας. Κριμα και αυτος ο ενας αλλα δν υπαρχει χαπι .εμβολιο , αντιβιωση που να μην εχει παρενεργεις και την πιθανοτητα ακομα και του θανατου. Βρισκεται 1 τρελογιατρο στους 10 χιλιαδες που λεει κατι διαφορετικο ναι αλλα ο ταδε λεει αυτο, πεθαινει 1 εμβολιασμενος ναι αλλα πεθανε και αυτος που εκανε το εμβολιο, λιποθυμαει ενας αθλητης επαθε ξαφνικιτιδα απο το εμβολιο, Δλδ εχει χαθει η τελειως η λογικη. Εμπιστευομαι τους ειδικους και οσο και να διαβασω οσο και να γκουγκλαρω λοιμοξιολογος δεν θα γινω, εμπιστευομαι τους διεθνεις οργανισμους φαρμακων υγειας κτλ. Οπως εμπιστευομαι τον μηχανικο μου τον υδραυλικο μου τον ηλεκτρολογο μου τον πλακα μου σε πιο απλα πραγματα ετσι εμπιστευομαι και τους ειδικους και φιλτραρω τις μπαρουφες που υπαρχουν διασπαρτες στο διαδικτυο.

Για να μιλάς για νούμερα σχετικά με τους θανάτους και τις παρενέργειες ενός σκευάσματος, στην προκειμένη περίπτωση τα εμβόλια, θα πρέπει οι αρμόδιοι να προβαίνουν στην καταγραφή των δεδομένων. Πόσοι γιατροί εδώ στην Ελλάδα σου λένε για τυχόν παρενέργειες πρέπει να συμπληρώσεις την ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα είτε ηλεκτρονικά μόνος σου, είτε σε έντυπη μορφή για να την αποστείλουν οι ίδιοι στην Φαρμακοεπαγρύπνηση? Θα σου πω εγώ, ΟΥΤΕ το 5%! Πόσοι καταγράφουν ειδικά στην Ελλάδα την κάθε παρενέργεια ενός εμβολίου? Ελάχιστοι. Αντίθετα στο εξωτερικό σε ορισμένες χώρες καταγράφουν όσο καλύτερα μπορούν τις παρενέργειες. Παρουσιάζουν μια υστέρηση μεν, αλλά δεν γίνεται αυτό το χάλι που γίνεται στην Ελλάδα.

Τώρα που εγκρίνεται το εμβόλιο για ηλικίες 5-11 χρόνων είμαστε υπερ? Εγώ πάντως τρομάζω στην ιδέα ότι έχουμε εμβολιάσει τόσα πολλά υγιή παιδάκια για να τα σώσουμε από τον Κόβιντ. Συνολικά εδώ στην Ελλάδα έχουν πεθάνει 3 παιδιά (προφανώς και με σοβαρά υποκείμενα) ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα. Έχει σκεφτεί κανείς τί έγκλημα έχουμε διαπράξει σε περίπτωση που εμφανιστούν κάποιες παρενέργειες μετά από χρόνια? Την πατήσαμε στο παρελθόν πολλάκις παγκοσμίως με διάφορα σκευάσματα, μυαλό δεν βάλαμε από ότι φαίνεται.

F1ght3r

Well-Known Member
εγώ που δούλευα πολίτης σε μαγαζί βενζινάδικο, ήξερα τους πελάτες μου, ήξερα ποιος θέλει απόδειξη και ποιος όχι. Οποτε όταν κάποιος αγόραζε μια κούτα τσιγάρα η λάδια η οτιδήποτε χτυπούσα 1 euro αντί για 50 euro. Έλληνας το είχε το μαγαζί και τι να περιμένεις. Στο τέλος τις ημέρας γινόταν ταμείο και εγώ έπαιρνα παραπάνω μισθό για αυτόν τον λόγο. Στο τέλος τις χρονιας κάναμε καταμέτρηση στο μαγαζί εκεί να δεις ελλείμματα xaxaxa όλα τα είδη στο μείον ο λόγος πουλήθηκαν μαύρα. Εδώ στην σουηδία όλες η πizzarιες και τα restaurant δουλεύουν πολύ με το μαύρο το χρήμα.
Αλλα αν σε πιάσουν όπως λέει ο CVIAL τον ήπιες.

Mizerix

Active Member
Μην σκέφτεσαι με Ελληνικούς όρους φοροδιαφυγής. Το θέμα δεν είναι αν χρησιμοποιείς μετρητά ή κάρτες, αν κόβεις ή όχι αποδείξεις. Στην τελική είτε κόβεις είτε δεν κόβεις αποδείξεις σημασία έχει αν φοροδιαφεύγεις δηλαδή τι φόρο πληρώνεις σύμφωνα με το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ εισόδημα σου ή το τεκμαρτό αν εμπίπτεις σε τέτοια κατηγορία. Πολλές χώρες δεν σε ελέγχουν σχεδόν καθόλου, δέχονται ότι τους δηλώσεις, αν σε πιάσουν όμως "καληνύχτα ζωή".

Όχι έχει σημασία αν κόβεις απόδειξη, κι αν η μηχανή σου συνδέεται με την αντίστοιχη ΑΑΔΕ. Για κάνε μια αναζήτηση έστω και στα ελληνικά «Γερμανία φοροδιαφυγή» να δεις τί θα σου βγάλει. Μην τρελαινόμαστε λοιπόν ότι μόνο στην Ελλάδα υπάρχουν «παλιοχαρακτήρες».

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομίζεις ότι δεν έχω κάνει ή δεν ξέρω? Είσαι πολύ του google search και πολλές φορές χάνεις την ουσία. Η φοροδιαφυγή υπάρχει παντού, αυτό είναι γνωστό στους πάντες, εκείνο που μετράει είναι πως την τιμωρείς, όχι αν την πιάνεις μόνο. Εδώ μπορεί και να συμφέρει να φοροδιαφεύγεις ακόμα και αν σε πιάσουν κάτι που σε άλλες χώρες δεν παίζει. Εκεί είναι η ουσία.

vlafo

Well-Known Member
Εδώ στη Ρωσία βάλανε μέσα τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου τον Χορντοκόφσκι και στην Αμερική τον Madoff στο μεγαλύτερο επενδυτικό σκάνδαλο του αιώνα,αυτό μετράει εκεί μόλις σε πιάσουν τέλος.
Για Γερμανία καλύτερα να μην μιλήσουμε για τη διαφθορά που υπάρχει.
Δεν είναι η Ελλάδα,απλά εδώ μετά μένουν ατιμώρητοι.
Αν και για όσους ασχολούνται ουκ ολίγοι έχουνε μπει φυλακή για σκάνδαλα επενδυτικά.
Απλά είναι λίγοι σε σχέση με τους πολλούς που θα έπρεπε να μπούνε.

Mizerix

Active Member
Νομίζεις ότι δεν έχω κάνει ή δεν ξέρω? Είσαι πολύ του google search και πολλές φορές χάνεις την ουσία. Η φοροδιαφυγή υπάρχει παντού, αυτό είναι γνωστό στους πάντες, εκείνο που μετράει είναι πως την τιμωρείς, όχι αν την πιάνεις μόνο. Εδώ μπορεί και να συμφέρει να φοροδιαφεύγεις ακόμα και αν σε πιάσουν κάτι που σε άλλες χώρες δεν παίζει. Εκεί είναι η ουσία.

Μιλάμε για φοροδιαφυγή στον κάθε μικρομεσαίο έλληνα, τη στιγμή που κατά καιρούς εδώ στην Ελλάδα έχουν βγει τεράστια σκάνδαλα με γερμανικούς κολοσσούς.

Mizerix

Active Member
Εδώ στη Ρωσία βάλανε μέσα τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου τον Χορντοκόφσκι και στην Αμερική τον Madoff στο μεγαλύτερο επενδυτικό σκάνδαλο του αιώνα,αυτό μετράει εκεί μόλις σε πιάσουν τέλος.
Για Γερμανία καλύτερα να μην μιλήσουμε για τη διαφθορά που υπάρχει.
Δεν είναι η Ελλάδα,απλά εδώ μετά μένουν ατιμώρητοι.
Αν και για όσους ασχολούνται ουκ ολίγοι έχουνε μπει φυλακή για σκάνδαλα επενδυτικά.
Απλά είναι λίγοι σε σχέση με τους πολλούς που θα έπρεπε να μπούνε.

Αμερική επίσης έχει δημοκρατία. Τα δικαστήρια λειτουργούν κανονικά, δεν πετάνε χαρταετό όπως στην Ευρώπη. Στην Ελλάδα για παράδειγμα το Σύνταγμα το έχουμε κάνει πατσαβουρόπανο και το τροποποιούμε όπως θέλουμε κάθε φορά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μιλάμε για φοροδιαφυγή στον κάθε μικρομεσαίο έλληνα, τη στιγμή που κατά καιρούς εδώ στην Ελλάδα έχουν βγει τεράστια σκάνδαλα με γερμανικούς κολοσσούς.

Σε επίπεδο πολυεθνικών και πολύ μεγάλων εταιριών (VW, Siemens, κλπ) σε σχέση με σπρώξιμο εξαγωγών μπορεί να είναι και οι χειρότεροι. Εδώ όμως μιλάμε για την φοροδιαφυγή στο εσωτερικό. Επαναλαμβάνω: σημασία έχει να ξέρεις ότι θα έχεις επιπτώσεις και ότι δεν "θα βρεις την άκρη" όπως γίνεται εδώ. Εκεί είναι το ζουμί και φυσικά η ευθύνη είναι 1000% σε αυτούς που κρατάνε τα κλειδιά των ελέγχων. Και μην μου πεις αφελώς ότι αυτές είναι η εκάστοτε κυβερνήσεις. Τώρα μόνο κάτι πάει να γίνει με την ευρύτερα χρήση της τεχνολογίας.

vag25

Well-Known Member
αν δεις στο νήμα μου έκανα μμ πριν 20 χρόνια τότε που ήταν στην αρχή οι μμ οπότε το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνω, δεν είχα μυαλό, δεν το έψαξα, πίστεψα αυτούς που έταζαν μαλλιά με το κιλό. Σήμερα κάποιοι υπεύθυνοι δεν ενημέρωσαν σωστά, έκρυψαν τα έστω και ελάχιστα περιστατικά παρενεργειών, δεν απέσυραν το άστρα ζένεκα όταν έπρεπε και έχασαν την εμπιστοσύνη αρκετών σκεπτόμενων μη ψεκασμένων. Εχθές ένας συντοπίτης απο τα Χανιά βγήκε θετικός στην όμικρον και το έμαθε απο την τηλεόραση και τα site και δεν τον ενημέρωσε κανένας υπεύθυνος. Αυτό σε κάνει ακόμα να θεωρείς ψεκασμένους και αμόρφωτους και χαμηλού επιπέδου αυτούς που δεν κάνουν εμβόλιο? Μήπως φταίνε και κάποιοι άλλοι ?
Οταν λεω grafts κουκλας εννοω οντως grafts κουκλας οχι δικα σου μαλλια. Υπαρχει και αυτο.

Γιατι να αποσυρουν το αστρα ζενεκα? πιο πιθανο ειναι να πεθανει καποιος με το αμαξι, μηχανη του, να πεσει το αεροπλανο που πηρε, να παθεις αλλεργικο σοκ απο μια τυχαια τροφη.
Και το βασικο, ειναι πιο πιθανο να παθει θρομβωση και να πεθανει απο τον ιδιο τον covid.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Τώρα που εγκρίνεται το εμβόλιο για ηλικίες 5-11 χρόνων είμαστε υπερ? Εγώ πάντως τρομάζω στην ιδέα ότι έχουμε εμβολιάσει τόσα πολλά υγιή παιδάκια για να τα σώσουμε από τον Κόβιντ. Συνολικά εδώ στην Ελλάδα έχουν πεθάνει 3 παιδιά (προφανώς και με σοβαρά υποκείμενα) ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα. Έχει σκεφτεί κανείς τί έγκλημα έχουμε διαπράξει σε περίπτωση που εμφανιστούν κάποιες παρενέργειες μετά από χρόνια? Την πατήσαμε στο παρελθόν πολλάκις παγκοσμίως με διάφορα σκευάσματα, μυαλό δεν βάλαμε από ότι φαίνεται.

Οταν εκανες τα εμβολια μικρος ολα, οι γονεις σου τρομαξαν? Γιατι να τρομαξεις τωρα?
Δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα στα 80s καναμε οτι εμβολιο ηταν απαραιτητο. ''Προιοντα'' της επιστημης 40 χρονια πριν!! Και παρα τις οποιες ανησυχιες αποδειχθηκε οτι η επιστημονικη μεθοδος λειτουργησε 100% σωστα. 40 χρονια μετα εχουμε εικονα. Εν ετη 2021 δεν ξερω γιατι ακριβως φοβασαι. Εγω θα φοβομουν αν κολλαγα covid οχι αν εκανα εμβολιο.

• Like
Reactions: tol

Mizerix

Active Member
Οταν εκανες τα εμβολια μικρος ολα, οι γονεις σου τρομαξαν? Γιατι να τρομαξεις τωρα. Δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα στα 80s καναμε οτι εμβολιο ηταν απαραιτητο. ''Προιοντα'' της επιστημης 40 χρονια πριν!! Και παρα τις οποιες ανησυχιες αποδειχθηκε οτι η επιστημονικη μεθοδος λειτουργησε 100% σωστα. 40 χρονια μετα εχουμε εικονα. Εν ετη 2021 δεν ξερω γιατι ακριβως φοβασαι. Εγω θα φοβομουν να κολλαγα covid οχι αν εκανα εμβολιο.

Σου ξαναλέω λοιπόν, παγκοσμίως κατά περιόδους, έχουν γίνει ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. Έχουμε κάνει αλόγιστη χρήση σκευασμάτων που μετά από 1-2 δεκαετίες είδαμε τις συνέπειές τους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσει η επιστήμη? Όχι, αλλά από την πλευρά μου δεν βλέπω το ισοζύγιο να εμβολιάσουμε τα παιδάκια θετικό.

Υ.Γ: Τώρα συζητείται η χορήγηση 3ης δόσης ανά 4μηνο. Το καταλαβαίνετε κι εσείς ότι ζούμε τραγελαφικά πράγματα, έτσι?

Mizerix

Active Member
Ποια είναι τα τραγελαφικά πράγματα?

Ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν παρέχουν μια νορμαλ προστασία 9-10 μήνες κι ότι μπαίνουμε σε έναν ατέρμονο κύκλο επαναλαμβανόμενων δόσεων ανά 4μηνο. Δηλαδή θα φοβάται κάποιος να μην έχουν μειωθεί πολύ τα αντισώματά του και κολλήσει στις 110 ημέρες μέχρι να έρθει η σειρά του να εμβολιαστεί ξανά στις 120 ημέρες? Είναι τρομερά κουραστικό όλο αυτό, και πάντα θα υπάρχουν άτομα που δεν έκαναν εγκαίρως την 3η-4η δόση και θα συνεχίσουν να γεμίζουν οι ΜΕΘ κ.ο.κ.

pagouras

Well-Known Member
Για να μιλάς για νούμερα σχετικά με τους θανάτους και τις παρενέργειες ενός σκευάσματος, στην προκειμένη περίπτωση τα εμβόλια, θα πρέπει οι αρμόδιοι να προβαίνουν στην καταγραφή των δεδομένων. Πόσοι γιατροί εδώ στην Ελλάδα σου λένε για τυχόν παρενέργειες πρέπει να συμπληρώσεις την ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα είτε ηλεκτρονικά μόνος σου, είτε σε έντυπη μορφή για να την αποστείλουν οι ίδιοι στην Φαρμακοεπαγρύπνηση? Θα σου πω εγώ, ΟΥΤΕ το 5%! Πόσοι καταγράφουν ειδικά στην Ελλάδα την κάθε παρενέργεια ενός εμβολίου? Ελάχιστοι. Αντίθετα στο εξωτερικό σε ορισμένες χώρες καταγράφουν όσο καλύτερα μπορούν τις παρενέργειες. Παρουσιάζουν μια υστέρηση μεν, αλλά δεν γίνεται αυτό το χάλι που γίνεται στην Ελλάδα.

Τα εμβολια αν εχεις καταλαβει ειναι για ολο τον κοσμο τα ιδια, δεν στελνουν στην Ελλαδα διαφορετικα, οποτε οχι μονο καταγραφονται οι παρενεργειες σε παγκοσμιο επιπεδο αλλα επειδη εχουν γινει 8 ΔΙΣ εμβολιασμοι τα πραγματικα δεδομενα ειναι τεραστια για τα covid εμβολια και κρινονται απο τα πιο αποτελεσματικα και τα πιο ασφλαη που εχουν βγει.
Τωρα που εγκρινονται τα εμβολια για τις ηλικιες 5-11 περιμενω πως και πως να ανοιξει η πλατφορμα να εμβολιασω την κορη μου που ειναι 5,5 ετων οπως εκανε και η αλλη μου κορη που ειναι 15. Χαρη στα σκευασματα του παρελθοντος το προσδοιμο ζωης εχει φτασει εκει που εχει φτασει χαρη στα εμβολια εχουν εξαλειφθει ασθενειες χιλιαδων ετων χαρη στην επιστημη η μμ εχει ανεβει επιπεδα κτλ κτλ. Πολακις την εχουμε πατησει απο αυτες τις σκοταδιστικες αποψεις για την επιστημη και την τεχνολογια

tol

Well-Known Member
Τώρα που εγκρίνεται το εμβόλιο για ηλικίες 5-11 χρόνων είμαστε υπερ? Εγώ πάντως τρομάζω στην ιδέα ότι έχουμε εμβολιάσει τόσα πολλά υγιή παιδάκια για να τα σώσουμε από τον Κόβιντ

Φιλε Mizerix, τι γραφεις; Ποσο χρονων εισαι; Εχεις παιδια;

Γιατι γραφεις ασυναρτησιες; Ασε καλυτερα να γραφουμε εμεις οι γονεις παιδιων.

Προσωπικα στα δυο μου παιδια εχω κανει πανω απο 30 εμβολια. Σε πληροφιρω οτι σε τουλαχιστον τα 15 απο αυτα ειχαν παρενεργειες. Ανεβασαν πυρετο, πονοκεφαλο, κακη διαθεση. Αντιθετα στις 4 δοσεις των εμβολιων δεν αισθανθηκαν τιπουτα.

Με τη δικη σου μπακαλιστικη λογικη δεν επρεπε να γινεται κανενα εμβολιο στα παιδια, γιατι "τρομαζεις" μονο με την ιδεα.

Να γυρισουμε, λοιπον, αιωνες πισω, τοτε που η επιστημη δεν ειχε ανακαλυψει εμβολια και να πεθαινουν τα παιδια μας απο ανιατες αρρωστιες.

Ελεος πια!!!

Μια με τα δημοψηφισματα, μια με το κρατος, μια με την απαγορευση εμβολιων σε μικρα παιδια!!! Πότε θα σταματησετε να γραφετε αερολογιες;

vag25

Well-Known Member
Σου ξαναλέω λοιπόν, παγκοσμίως κατά περιόδους, έχουν γίνει ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. Έχουμε κάνει αλόγιστη χρήση σκευασμάτων που μετά από 1-2 δεκαετίες είδαμε τις συνέπειές τους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσει η επιστήμη? Όχι, αλλά από την πλευρά μου δεν βλέπω το ισοζύγιο να εμβολιάσουμε τα παιδάκια θετικό.
Παλι με τις ασυλληπτα σπανιες εξαιρεσεις...
Θα πρεπει να καταλαβουμε οτι η ζωη ειναι πιθανοτητες απο την αρχη ως το τελος της. Το κορμι σου δεν ειναι πλασμενο τελεια με καποιο μαγικο τροπο, ωστε να το προστατευεις σαν μπιμπελο απο το κακο εμβολιο. Ειναι εκτεθειμένο στους κινδυνους καθημερινα με ταση μονο προς την φθορα και ο χρονος σε φερνει αντιμετωπο στατιστικα με ολο και περισσοτερους. Η επιστημη εχει αυξησει κατα πολυ και οσο μπορει τις πιθανοτητες να μην σε ακουμπησει ο κινδυνος.

Ειναι σαν να σου λεω οτι θα παρω το αμαξι να ερθω να σου φερω 1.000.000 ευρω (με οτι κινδυνο εχει η οδηγηση) και να μου λες ΄΄αστο καλυτερα θα παιξω τζοκερ, προσεχε με το αμαξι΄΄.

Υ.Γ: Τώρα συζητείται η χορήγηση 3ης δόσης ανά 4μηνο. Το καταλαβαίνετε κι εσείς ότι ζούμε τραγελαφικά πράγματα, έτσι?
Τραγελαφικα γιατι? με ποιον τα εχεις? με τoν covid?

tol

Well-Known Member
Δηλαδή θα φοβάται κάποιος να μην έχουν μειωθεί πολύ τα αντισώματά του και κολλήσει στις 110 ημέρες μέχρι να έρθει η σειρά του να εμβολιαστεί ξανά στις 120 ημέρες? Είναι τρομερά κουραστικό όλο αυτό,

Τι τρομερα κουραστικο; Να πεταχτεις 5 λεπτα να κάνεις ενα εμβολιο, προστατευοντας την υγεια σου;

Δε θα σε βαλουμε να σκαβεις 12 ωρες, δε θα σε βαλουμε σε γαλερα ως δουλο να τραβας κουπι.

Κάνεις κατι αυτονοητο για την υγεια σου.

Τελικα, σωστα εχω γραψει απο χθες, φιλε Mizerix, οτι το εμβολιο που εκανες δεν ηταν μια οικειοθελης, ενσυνειδητη, αυθορμητη πραξη.

Αφου το βλεπεις ως κατι κουραστικο, ως επικινδυνο, ως δυσβασταχτο, μαλλον ισχυουν ολα οσα εχω γραψει. Εδω και μερες μας εχεις τρελανει με τις αντιρρησιες, τις αμφιβολιες, τους ενδοιασμους, τις συνωμοσιολογιες.

Kostas97

Well-Known Member
Ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν παρέχουν μια νορμαλ προστασία 9-10 μήνες κι ότι μπαίνουμε σε έναν ατέρμονο κύκλο επαναλαμβανόμενων δόσεων ανά 4μηνο. Δηλαδή θα φοβάται κάποιος να μην έχουν μειωθεί πολύ τα αντισώματά του και κολλήσει στις 110 ημέρες μέχρι να έρθει η σειρά του να εμβολιαστεί ξανά στις 120 ημέρες? Είναι τρομερά κουραστικό όλο αυτό, και πάντα θα υπάρχουν άτομα που δεν έκαναν εγκαίρως την 3η-4η δόση και θα συνεχίσουν να γεμίζουν οι ΜΕΘ κ.ο.κ.
Δυστυχως ή ευτυχως ειναι ο μονος τροπος για να αντιμετωπιστει η μανδημια με τους λιγοτερο δυνατους θανατους. Οπως μπορεις να κολλησεις κωρονοιο πανω απο μια φορα το ιδιοα γινεται και με το εμβολιο.
Οποιος επιλεξει να μη το κανει θα αυξησει απλα τις πιθανοτητες του για πιο βαρια νοσηση απο τον covid.

Μπλουζα