F1ght3r
Well-Known Member
Μέτρησης μάλιστα. Εγώ πήγα και ούτε μέτρησης δεν γίνανε ούτε τίποτα ούτε από τον Φιούρη ούτε από κανέναν αυτό είναι και το παράπονο μου. Δεν ξέρω τι απόμεινε από την δότρια μου. Απλός έφτασα με τον οδηγό ταξί και την άλλη μέρα Μάρας που με είδε το κεφάλι και xirorgio άμεσος, τίποτα για ποσα grafts έχω στην κεφάλι μου αλλα ιμπεστεφτικα τον Μάρας που μου είπε ότι έχω καλή δότρια χωρίς μέτρησης. Μακάρι να είχανε χρόνο που σίγουρα τον έχουν να κανού μέτρησης. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και έτσι δεν τα χώνω όπως πρέπει. Αλλιώς στα ξένα τα forums θα γινόταν ο χαμός και αυτό το λέω γιατί δήθεν πήγα σε κλινική καλή αλλα cons ίσον μηδέν. Κανένας δεν με είπε έχεις τόσα grafts διαθέσιμα, και ξέραν ότι πήγα μέσου john john και θα ανέβαζα post εδώ, για να με προσέξουν και λίγο περισσότερο. Ο Μάρας είναι αστέρι αν αυτός δεν μου έδινε εμπιστοσύνη θα σηκωνόμουν και θα έφευγα, ο Μάρας είναι αστέρι. Θα ήθελα να ανοίξω εδώ στην σουηδία μεταμοσχεβσι μαλλιών και να τον είχα γιατρό θα είχαμε κάνει παπάδες και θα οικονομούσαμε πολλά λεφτά. Το λέω γιατί εδώ στην σουηδία είναι όλοι για τα πανηγύρια. Αυτά τα λίγα και το τελειώνω εδώ. Αν δεν έπαιρνα αποτέλεσμα θα γινόταν ο χαμός σας λέω.