Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

F1ght3r

Well-Known Member
Μέτρησης μάλιστα. Εγώ πήγα και ούτε μέτρησης δεν γίνανε ούτε τίποτα ούτε από τον Φιούρη ούτε από κανέναν αυτό είναι και το παράπονο μου. Δεν ξέρω τι απόμεινε από την δότρια μου. Απλός έφτασα με τον οδηγό ταξί και την άλλη μέρα Μάρας που με είδε το κεφάλι και xirorgio άμεσος, τίποτα για ποσα grafts έχω στην κεφάλι μου αλλα ιμπεστεφτικα τον Μάρας που μου είπε ότι έχω καλή δότρια χωρίς μέτρησης. Μακάρι να είχανε χρόνο που σίγουρα τον έχουν να κανού μέτρησης. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και έτσι δεν τα χώνω όπως πρέπει. Αλλιώς στα ξένα τα forums θα γινόταν ο χαμός και αυτό το λέω γιατί δήθεν πήγα σε κλινική καλή αλλα cons ίσον μηδέν. Κανένας δεν με είπε έχεις τόσα grafts διαθέσιμα, και ξέραν ότι πήγα μέσου john john και θα ανέβαζα post εδώ, για να με προσέξουν και λίγο περισσότερο. Ο Μάρας είναι αστέρι αν αυτός δεν μου έδινε εμπιστοσύνη θα σηκωνόμουν και θα έφευγα, ο Μάρας είναι αστέρι. Θα ήθελα να ανοίξω εδώ στην σουηδία μεταμοσχεβσι μαλλιών και να τον είχα γιατρό θα είχαμε κάνει παπάδες και θα οικονομούσαμε πολλά λεφτά. Το λέω γιατί εδώ στην σουηδία είναι όλοι για τα πανηγύρια. Αυτά τα λίγα και το τελειώνω εδώ. Αν δεν έπαιρνα αποτέλεσμα θα γινόταν ο χαμός σας λέω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Aldo

Well-Known Member
Γιώργο, δεν έκρινα σε κάποιο post ούτε την επάρκεια, ούτε την ικανότητα του Τύρκαλα, αντίθετα θα έλεγα σε διάφορα νήματα εξήρα το αποτέλεσμα. Εγώ μίλησα με σαφήνεια για άλλα πράγματα. Δεν ξέρω για ποιους είναι το φόρουμ και τι σύγχυση δημιουργεί στα μέλη. Σε εμένα είναι ξεκάθαρο, οτι με βοήθησε άπειρα στο να λάβω την απόφαση οτι το deadline της μετ μου, θα είναι τώρα. Έχω τοποθετηθεί δημόσια για αυτό και σε προσωπικές συζητήσεις με μέλη που τα λέμε.

Όσον αφορά τους αριθμούς θα δώσω ένα παράδειγμα (και εγώ τους σιχαίνομαι μα να που είναι τελικά αναγκαίο κακό). Χρειάζομαι χοντρικά 1000 graft, αν ο λόγος hair/graft δεν είναι ο επιθυμητός, δεν θα έχω την κάλυψη που θέλω. Απλά τα πράγματα. Δεν θα υποδείξω λοιπόν στον γιατρό την δουλειά του, όμως θα συζητήσω μαζί του τον σχεδιασμό και θα του πω αυτό θέλω, μπορεί να γίνει ? ναι, τότε καλώς, όχι, τότε εξηγησέ μου σε παρακαλώ πως πρέπει να κινηθούμε. Απλά , λιτά και απέριττα γιατί αν δεν έχουμε εμείς λόγο για το τι θα γίνει πάνω μας, ε τότε ποιός ?

Αυτό για την δημόσια τοποθέτηση, μιας και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, αν αφορά εμένα, δηλώνω ένοχος εξ αρχής για νυχτοπερπατήματα. Είναι έκδηλη η αδυναμία μου στο γυναικείο φύλο.
Να συμπληρώσω:
Το φόρουμ είναι μια χαρά, παρολαυτα υπάρχει και δες τι γίνεται έξω … τώρα αν δεν υπήρχε θα πλήρωνες κάτι 10αρικα το g για να σου πει ο γιατρός ότι όλα θα γίνουν σωστά και όπως πρέπει, θα καμάρωνε τα πτυχία του και θα λέγαμε κ μεις ε δε μπορεί, ήρθα σε γνωστη κάτι θα κάνει! Καποιες τρίχες Στο 12 μηνο θα σου λέγε μια χαρά είσαι και ας ήταν μια μετριότητα(στην καλύτερη)!
Θα λέγες κ εσυ ε τώρα έτσι είναι οι μεταμοσχεύσεις …
Μα έλα που κάποιοι πήραν απότελσδματα ! Έλα που κάποιοι λογικεύτηκαν και τα πηγαίνουν καλά (Κύπρος) .

Προφανώς και δεν θα του πούμε πως να κάνει την δουλειά του ο καθ επαγγελματίας, αλλά δεν μπορείς ν πας κ έτσι κ να σου λένε οι ρίζες που σου βάλαμε ειναι περισσότερες απ τις τρίχες που βλέπεις και εσυ να το πιστεύεις (γεγονός) !

Εδώ να πω κάτι που δεν το σχολίασε κανένας , δείτε σε ποσό μαμά μαλλι μπήκε ανάμεσα στην hairline, ο γιατρός αυτός ειανι Ελλάδα και μπαίνει ανάμεσα σε μάμα όπως οι Ισπανοί! Όχι πάσσαλιματα, ξεκίνησε από μπροστά και έφτασε μέχρι πίσω μένει να δούμε πως θα παειι, πραγματικά περιμενω να δω την εξέλιξη του παιδιού εδώ. Το ίδιο έγινε και στον Vlafo και πήγε μπομπα.

Συμφέρον όλων μας είναι ο γιατρός να είναι καλός και να γίνεται καλύτερος κάθε μέρα (προσωπικα δεν μ ενδιαφέρει γιατί το κεφάλαιο αυτό, έχει κλείσει για εμένα) , θέλω να δω κι αλλά πράγματα γιατί είναι μια σοβαρή λύση για Ελλάδα θέλω όμως και τα παιδιά να πηγαινυον όπου κ αν πηγαίνουν, ψαγμένα !

aeratos28

Just aeratos
Με αντίστοιχο πρόβλημα σαν του vlafo εγώ άλλον έναν έχω δει ..μην σου πω είχε και αρκετά μικρότερο πρόβλημα και έβαλε 3k+,grafts..πριν κάνα μήνα νομίζω..αλλά του την πέσαμε λιγάκι(μαλακία) και σταμάτησε το παιδί την ενημερωση αμέσως..ελπίζω να ανεβάσει καμία φωτό στο μέλλον..όλοι οι άλλοι αεροδρόμια ήταν που πήγαν..4κ grafts η πρώτη επέμβαση και όλοι έχουν σχεδιασμό για δεύτερη..για αυτό δεν έχουμε και άλλα αντίστοιχα με τον vlafo..είναι και άλλος ένας με 2000 μόνο α ζώνη που είναι στα τελειώματα και αυτός και έχει πάει μια χαρά.
Πέραν του vlafo που πήρε φοβερό αποτελεσμα, ποιό αλλο μέλος είναι τόσο εντυπωσιακό από τον Τυρκαλα;
Αν μπορουσε καποιος να με κατευθύνει θα ταν τελεια. Γιατι προσωπικα στο τυρκαλας μου έρχεται στο μυαλό ο vlafo.

Mizerix

Active Member
Πέραν του vlafo που πήρε φοβερό αποτελεσμα, ποιό αλλο μέλος είναι τόσο εντυπωσιακό από τον Τυρκαλα;
Αν μπορουσε καποιος να με κατευθύνει θα ταν τελεια. Γιατι προσωπικα στο τυρκαλας μου έρχεται στο μυαλό ο vlafo.
Το θέμα είναι να κοιτάζουμε και την κακοποίηση που έχει υποστεί μια δότρια διότι εγώ που είμαι 5αρης μπορεί στο μέλλον να χρειαστεί να αδειάσω όλη τη δότρια. Άμα πχ η πρώτη επέμβαση μου πήγε καλά στην λήπτρια και η δότρια κακοποιήθηκε, πιθανόν στο μέλλον να μην μπορέσω να κάνω ένα αξιοπρεπές «κλείσιμο» όλης της λήπτριας. Πολύ θα ήθελα να δω δότριες ξυρισμένες μετά από 12 μήνες πώς μοιάζουν από όλες τις κλινικές.

aeratos28

Just aeratos
Που αναφέρεσαι για κακοποίηση δοτριας?μιλάς για κάποιον συγκεκριμένο?
Το θέμα είναι να κοιτάζουμε και την κακοποίηση που έχει υποστεί μια δότρια διότι εγώ που είμαι 5αρης μπορεί στο μέλλον να χρειαστεί να αδειάσω όλη τη δότρια. Άμα πχ η πρώτη επέμβαση μου πήγε καλά στην λήπτρια και η δότρια κακοποιήθηκε, πιθανόν στο μέλλον να μην μπορέσω να κάνω ένα αξιοπρεπές «κλείσιμο» όλης της λήπτριας. Πολύ θα ήθελα να δω δότριες ξυρισμένες μετά από 12 μήνες πώς μοιάζουν από όλες τις κλινικές.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μικροσκοπικό μπορεί να βάζει, το θέμα είναι καταλαβαιενι ; Πχ περίπτωση Salonikios, εκεί τι παίχτηκε ;
Και οι γραμματείες της la-line βάζαν μικροσκόπια αλλά έχουν κάψει κόσμο, και γιατροί έβαζαν μικροσκόπιο αλλά σαν να τους είχε ξεφύγει η dupa!

Έχει μιλήσει ο cvial χιλιάδες φόρες για την περίπτωση του. Επίσης φαινόταν εξαρχής ότι δεν είχε καλή τρίχα και με γυμνό μάτι και εγώ του το έλεγα. Αποτέλεσμα πήρε αυτό του είπε και λορεντζο άπλα είχε δυο κενακια στα οποία πήγε για δεύτερη επέμβαση από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε.

John_John1

Σε εμένα δεν έβαλε μικροσκόπιο. Μόνο με το αετισιο μάτι

Ναι δεν σε έβαλε ήμουν και εγώ τότε άλλα ξέρω να μιλάω και γω φίλε Κουρσαρε άλλα δεν θα το κάνω φυσικά θα σε σεβαστώ.
Γιατί γενικά βλέπω από μέρος σου μια αντιπάθεια προς εμάς και μια ειρωνια συνεχώς στα νήματα χωρίς να σου κάνουμε κάτι κακο.
Αντε γιατί πολύ τουμπεκί κάνω.
Φατε άλλου την ώρα σας και πιείτε καφέ και όχι στα δικά μας consultasion.

John_John1

Με τις μετρήσεις συμφωνώ θα έπρεπε να εξελιχθούν όλοι και εμείς άλλα...
Συμφωνώ με Γιώργο και Vlafo ο Cvial από μόνο τους είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση και πιστεύω στην ζωή του είναι σε όλα τα πράγματα έτσι.
Διαβάζοντας λοιπόν κάποιοι νέοι τις ορολογίες του έρχονται σε εμάς για consultasion μας λένε με το καλήμερα γεια σας ήρθα άπλα να με δείτε δεν θα κάνω μεταμόσχευση άλλα πείτε μου τι πάχος τρίχα έχω?
Λες και ο Μάρας δεν έχει εμπειρία πάνω στην δουλειά του να αξιολογήσει μια τρίχα.
Και στο κάτω κάτω είπαμε αν δεν σας αρέσει να πάτε εκεί που κάνουν μετρήσεις νa δώσετε 200 ευρώ παραπάνω και αν θέλετε να πάτε σε μια low cost κλινική πηγαίνετε με τις αναλύσεις για να βοηθήσετε και τον γιατροί για την περίπτωση σας.

John_John1

Πολύ σωστα και συνεχίζω, άρα δεν είναι reliable οπότε δεν αξίζει consultation μαζί του και καλά θα κάνουν είτε να τον εκπαιδεύσουν καλύτερα είτε να τον αλλάξουν. Η ημιμάθεια και μάλιστα πωλητού είναι χειρότερη από την αμάθεια.

Μα δεν τα ζητάνε οι γιατροί φίλε Cvial ο Theo δεν φταίει σε κάτι. Και εγώ τον έχω δει σε consultasion άλλα μου μιλάει και ο ίδιος γνωρίζει αρκετά πράματα για τις μεταμοσχευσεις προσωπικά έτσι όπως τον ακούω.

Κουρσαρος

Presicion turbo
Ναι δεν σε έβαλε ήμουν και εγώ τότε άλλα ξέρω να μιλάω και γω φίλε Κουρσαρε άλλα δεν θα το κάνω φυσικά θα σε σεβαστώ.
Γιατί γενικά βλέπω από μέρος σου μια αντιπάθεια προς εμάς και μια ειρωνια συνεχώς στα νήματα χωρίς να σου κάνουμε κάτι κακο.
Αντε γιατί πολύ τουμπεκί κάνω.
Φατε άλλου την ώρα σας και πιείτε καφέ και όχι στα δικά μας consultasion.
Τζον ποια ειρωνια και αντιπάθεια σπάνια γράφω σε όλα τα νήματα. Στον @F1ght3r βάλατε μικροσκόπιο, όχι που έκανε και μμ στην κλινική σας έχω κάνει cons σε πολλές κλινικές Ελλάδα εξωτερικό σε καμία κλινική με το καλημέρα δεν είπαν πόσα χρήματα έχω η κλινική σας με της Ελλάδας είναι το ίδιο στο cons .Στο εξωτερικό το cons κρατάει 1 ώρα και είναι ευγενέστατη και η ανάλυση τοπ και από γιατρό Όχι πωλητή το κόστος ελάχιστο. Να ενημερώνεται τους υπ. Πελάτες όποιος έχει το χρήμα να έρχεται στο cons δλδ γνώμη δε μπορούμε να πάρουμε? (Κερνάω καφέ )

ManCyprus87

Well-Known Member
Ποιό είναι εκείνο το ποσόστό σε density που μπορώ να πάρω από την δότρια για να τhς αφήσω CV=5.4 και να μην φαίνεται δέρμα?

CV= D (density) x H/g x C (caliber) ----> 5.4 = D x 2.5 x 0.055 -----> D = 5.4/(2.5 x 0.055) = 39,27g στρογγυλά 39.

Τώρα έχει 85, μπορώ να αφήσω 39 άρα μπορώ να πάρω (σε μμ) 85-39=46g/cm2 x 260cm2 = 11.960g διαθέσιμα lifetime.
Ενδιαφέρουσα αυτή η φόρμουλα που δείχνει πόσα grafts μπορούν να παρθούν από τη δότρια ώστε η κάλυψη της να παραμένει ικανοποιητική και να μην φαίνεται δέρμα.
Αυτό το 5.4 CV, είναι κάπου ορισμένο; Ότι δηλαδή με αυτό το threshold και πάνω δε φαίνεται δέρμα; Ποιός το όρισε γενικά;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Βεβαίως και μπορείς να πάρεις αλλιώς δεν θα σε δεχόταν άλλα υπάρχουν άτομα ανίδεα που έρχονται και ρωτάνε τι σαμπουάν να πάρουν.
Ο Theo έρχεται μια στο τόσο δεν έχει χρόνο να κάθεται να εξηγεί τέτοιες μαλακίες να ακούει την σαχλαμάρα του καθένα.
Επίσης όλοι ξέρουν ότι δεν σας βλέπει ο γιατρός μας στο consultasion γιατί να ρθειτε τότε για να μπαίνετε εδώ και να κοροϊδεύεται όπως το αετίσιο μάτι? Μπορούσες άπλα να πεις ότι και εγώ πήγα και δεν μου έκανε κάποια μέτρηση.
Δηλαδή να μην υπερασπιζομαι την κλινική με τέτοιους είδους εκφράσεις προσβλητικές?
Ε δεν κάνουμε άλλα Λορετζο και Εντογαν μετρήσεις τι να κάνουμε τα έχουμε πει χίλιες φόρες και εγώ θα το ήθελα άλλα...

vlafo

Well-Known Member
Ενδιαφέρουσα αυτή η φόρμουλα που δείχνει πόσα grafts μπορούν να παρθούν από τη δότρια ώστε η κάλυψη της να παραμένει ικανοποιητική και να μην φαίνεται δέρμα.
Αυτό το 5.4 CV, είναι κάπου ορισμένο; Ότι δηλαδή με αυτό το threshold και πάνω δε φαίνεται δέρμα; Ποιός το όρισε γενικά;
Αν διαβάσεις προσεχτικά το excelofilo θα δεις ότι αναφέρονται αναλυτικά όχι μόνο το cv της λήπτριας αλλά και της δότριας που δείχνει την ομοιόμορφη κάλυψη της.

oreo

Well-Known Member
Αυτά που λες είναι τα λογικά και τα "επιτρεπτά" που μπορείς να λες με ένα γιατρό ...τα θέλω σου και πόσο κοντά μπορεί να φτάσει σε αυτό . Εκεί όμως μπαίνει μια τέλεια ... Στο τι εργαλεία θα χρησιμοποιήσει ο γιατρός και πως θα στο κάνει εσύ δεν πρέπει να έχεις άποψη .... Έχει χαθεί λίγο το μέτρο και πάμε σαν ασθενεις και απλώνουμε την γλώσσα μας παραπάνω απ' όσο πρεπει... Μιλάς τον γιατρό ...μιλάς και με ασθενείς του... Βλέπεις και δουλειές του ...και τέλος ... Σου κάνει ; Καλώς ...δεν σου κάνει ; Άντε γεια .....γουστάρεις εξελ γραμμουλες πινάκακια εξισωσεις και αλγόριθμους; Πολύ ωραία ... Υπάρχουν επιλογές... Εγώ το μόνο που ζήτησα ήταν έναν γιατρό να πάρει το μάξιμουμ από το κεφάλι μου με βάση τα χαρακτηριστικά μου και την φιλοσοφία μου (όχι κούμπωμα).... Απ' ότι φαίνεται ο γιατρός χωρίς εξελ μετρήσεις και ιστορίες και με βάση την πείρα του με έκατσε και σε μονοήμερες και σε διήμερη και τριήμερη και με λαβίδα και χωρίς και έλιωσε άπειρες ώρες στο κεφάλι μου για να πετύχει αυτό..... Πέρα το οικονομικό που δεν το συζητώ σαν μέτρο σύγκρισης άλλος γιατρός δεν θα φερόταν έτσι στο κεφάλι μου πουθενά και σίγουρα δεν θα έπαιρνα καλύτερο αποτέλεσμα.....και Χάρης την προσέγγιση του και παίζοντας άμυνα σε μένα σε σχέση με το στυλ του που είναι επιθετικό γενικά ακόμα γεννάω μοσχεύματα (με εργαλείο 1.0 κ 1.1 μου έχει βγάλει 8.091 μοσχεύματα από δοτρια με στριπ...αληθεια πως γίνεται αυτό αφού καταστρέφονται γειτονικά μόσχευματα με τέτοιο εργαλείο;)... Το ότι είναι πάντως καιρού λοιπόν και άνετος με τον εαυτό του έπρεπε να σας χαλαρώνει και όχι να σας προβληματίζει.....όσο για το παράδειγμα που λες είναι ότι θα του πεις θέλω αυτό και σου πει αυτός πόσο ρεαλιστικό η όχι είναι αυτό που ζητάς.... Για εμένα εκεί σταματά η συζήτηση γιατί από κει και μετά κατά την άποψη μου δείχνεις ότι αμφισβητείς την ίδια σου την επιλογή....
Αυτά που λες είναι τα λογικά και τα "επιτρεπτά" που μπορείς να λες με ένα γιατρό ...τα θέλω σου και πόσο κοντά μπορεί να φτάσει σε αυτό . Εκεί όμως μπαίνει μια τέλεια ... Στο τι εργαλεία θα χρησιμοποιήσει ο γιατρός και πως θα στο κάνει εσύ δεν πρέπει να έχεις άποψη .... Έχει χαθεί λίγο το μέτρο και πάμε σαν ασθενεις και απλώνουμε την γλώσσα μας παραπάνω απ' όσο πρεπει... Μιλάς τον γιατρό ...μιλάς και με ασθενείς του... Βλέπεις και δουλειές του ...και τέλος ... Σου κάνει ; Καλώς ...δεν σου κάνει ; Άντε γεια .....γουστάρεις εξελ γραμμουλες πινάκακια εξισωσεις και αλγόριθμους; Πολύ ωραία ... Υπάρχουν επιλογές... Εγώ το μόνο που ζήτησα ήταν έναν γιατρό να πάρει το μάξιμουμ από το κεφάλι μου με βάση τα χαρακτηριστικά μου και την φιλοσοφία μου (όχι κούμπωμα).... Απ' ότι φαίνεται ο γιατρός χωρίς εξελ μετρήσεις και ιστορίες και με βάση την πείρα του με έκατσε και σε μονοήμερες και σε διήμερη και τριήμερη και με λαβίδα και χωρίς και έλιωσε άπειρες ώρες στο κεφάλι μου για να πετύχει αυτό..... Πέρα το οικονομικό που δεν το συζητώ σαν μέτρο σύγκρισης άλλος γιατρός δεν θα φερόταν έτσι στο κεφάλι μου πουθενά και σίγουρα δεν θα έπαιρνα καλύτερο αποτέλεσμα.....και Χάρης την προσέγγιση του και παίζοντας άμυνα σε μένα σε σχέση με το στυλ του που είναι επιθετικό γενικά ακόμα γεννάω μοσχεύματα (με εργαλείο 1.0 κ 1.1 μου έχει βγάλει 8.091 μοσχεύματα από δοτρια με στριπ...αληθεια πως γίνεται αυτό αφού καταστρέφονται γειτονικά μόσχευματα με τέτοιο εργαλείο;)... Το ότι είναι πάντως καιρού λοιπόν και άνετος με τον εαυτό του έπρεπε να σας χαλαρώνει και όχι να σας προβληματίζει.....όσο για το παράδειγμα που λες είναι ότι θα του πεις θέλω αυτό και σου πει αυτός πόσο ρεαλιστικό η όχι είναι αυτό που ζητάς.... Για εμένα εκεί σταματά η συζήτηση γιατί από κει και μετά κατά την άποψη μου δείχνεις ότι αμφισβητείς την ίδια σου την επιλογή....
Χαίρομαι που βλέπω οτι έρχεσαι στα λόγια μου. Για να υπάρχει η καλύτερη δυνατή "εμπειρία", πρέπει να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα βήματα στον σχεδιασμό, στην περίπτωση του pan(όπως καταγγέλει ο ίδιος και εφόσον είναι αληθές) δεν υπήρξε τέτοια προσέγγιση. Αυτό είναι λάθος και δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά. Η δύναμη του φόρουμ, μας έδειξε το δρόμο για να υπάρχουν πλέον δεδικασμένα. Δεν μπορούμε να χαιρετίζουμε θερμά, μέλη που πήγαν με πλάνο και πήραν το μέγιστο απο την μια και απο την άλλη να λέμε, λαουτζίκο εσύ έλα και μην έχεις απαιτήσεις. Αυτό απλά δεν μπορεί να υφίσταται.

Το κάθε κεφάλι είναι διαφορετικό, αντιδρά αλλιώς στην διαδικασία και προφανώς το συμπέρασμα είναι, οτι άλλη προσέγγιση ακολουθείται στον καθένα. Όπως λοιπόν μέσα απο το φόρουμ, μάθαμε γιατρούς, τιμές, αποτελέσματα, αξία μετρήσεων και χίλια δυο άλλα, έτσι μάθαμε και για τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται. Προφανώς και θα ρώτησουμε τον γιατρό, αν τα εργαλεία θα μας αφήσουν προβληματική ή ερεθισμένη την εκάστοτε περιοχή. Αυτός απο την άλλη οφείλει να μας εξηγήσει, τις παραμέτρους, εμείς τα ζυγίζουμε και προχωράμε.

Σεβόμενος τις αγωνίες σου και την προσπαθειά σου στην μάχη της καράφλας, αλλά και τις εξαιρετικές σου παρουσιάσεις, στο μέτρο του εφικτού, αντιλαμβάνομαι οτι είσαι φιλικά προσκείμενος στον ιατρό σου. Αυτό όμως δεν μπορεί για εμένα να αποτελεί κριτήριο υπεράσπισης σε όποιο τυχόν ατόπημα. Το φόρουμ προάγει το συμφέρον των μελών και όχι των ιατρών και αν δεν είναι έτσι, αυτό πρέπει να αλλάξει.
Επίσης η δικιά σου περίπτωση, δεν μπορεί να έχει τις ίδιες απαιτήσεις σε κάλυψη, πυκνότητα και δέσιμο με τις μαμά ζώνες με ένα νόργουντ 2-3, πόσο μάλλον με εμένα, οπότε εκεί δεν υφίσταται σύγκριση.

Στην θέση σου θα έκανα το εξής, αφου τα λές με τον γιατρό, θα έπρεπε να τον ρωτήσεις τι έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση του Pan, έχει βάση η δυασαρέσκεια του μέλους ? Εκεί θα έβγαζα το καπέλο.
Συνοψίζοντας, έχω προσέξει ιδιαίτερα τον τρόπου τοποθετησής μου, απο το πρώτο post μου, όμως αν συνεχίσετε αυτό το παραλήρημα, θα πρέπει να παρουσιάσετε αποδείξεις των λεγομένων σας.

nick90

Well-Known Member
Μέτρησης μάλιστα. Εγώ πήγα και ούτε μέτρησης δεν γίνανε ούτε τίποτα ούτε από τον Φιούρη ούτε από κανέναν αυτό είναι και το παράπονο μου. Δεν ξέρω τι απόμεινε από την δότρια μου. Απλός έφτασα με τον οδηγό ταξί και την άλλη μέρα Μάρας που με είδε το κεφάλι και xirorgio άμεσος, τίποτα για ποσα grafts έχω στην κεφάλι μου αλλα ιμπεστεφτικα τον Μάρας που μου είπε ότι έχω καλή δότρια χωρίς μέτρησης. Μακάρι να είχανε χρόνο που σίγουρα τον έχουν να κανού μέτρησης. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και έτσι δεν τα χώνω όπως πρέπει. Αλλιώς στα ξένα τα forums θα γινόταν ο χαμός και αυτό το λέω γιατί δήθεν πήγα σε κλινική καλή αλλα cons ίσον μηδέν. Κανένας δεν με είπε έχεις τόσα grafts διαθέσιμα, και ξέραν ότι πήγα μέσου john john και θα ανέβαζα post εδώ, για να με προσέξουν και λίγο περισσότερο. Ο Μάρας είναι αστέρι αν αυτός δεν μου έδινε εμπιστοσύνη θα σηκωνόμουν και θα έφευγα, ο Μάρας είναι αστέρι. Θα ήθελα να ανοίξω εδώ στην σουηδία μεταμοσχεβσι μαλλιών και να τον είχα γιατρό θα είχαμε κάνει παπάδες και θα οικονομούσαμε πολλά λεφτά. Το λέω γιατί εδώ στην σουηδία είναι όλοι για τα πανηγύρια. Αυτά τα λίγα και το τελειώνω εδώ. Αν δεν έπαιρνα αποτέλεσμα θα γινόταν ο χαμός σας λέω.
Λάθος του Μάρα που σε έβαλε έτσι για επέμβαση και δεν σου έκανε καμία μέτρηση πριν ξεκινήσετε, δηλαδή ούτε καν μικροσκόπιο. Το είχες αναφέρει καθόλου στον γιατρό αυτό; Το γιατί δεν κάνατε consultation πριν την επέμβαση ώστε να γίνουν κάποιες τυπικές μετρήσεις πριν ξεκινήσετε;

oreo

Well-Known Member
Διαφωνώ κάθετα ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχεις εσύ. Έχεις ένα μικρό μερίδιο ευθύνης γιατί έχεις εξεταστεί ξανά από γιατρό (Λορέντζο) και ξέρεις τι θα έπρεπε να γίνει πρίν την ΜΜ (πολύ πριν ή τουλάχιστον την ημέρα της ΜΜ).

Το ότι ο γιατρός σε έστειλε για κούρεμα και ξέκινησε την διαδικασία της ΜΜ χωρίς να σε εξετάσει από κοντά και να επιβεβαιώσει το πλάνο που έχετε συζητήσει (εκ του μακρόθεν) είναι φάουλ, πως να το κάνουμε.... Δεν είναι εγχείρηση αφαίρεσης χολής που ακολουθείς το checklist. Είναι αισθητική επέμβαση, απαιτείται να γίνει.

Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης βαραίνει τον γιατρό για αυτό. Αυτό επαναλαμβάνω δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός γιατρός (προσωπικά πιστεύω ότι είναι και σίγουρα είναι ο πλέον VFM στην Ελλάδα), αλλά υπάρχει έλλειμα οργάνωσης και ίσως λόγω μεγάλης αύξησης της πελατείας τείνει να γίνει "σουπερμάρκετ".
αφαιρώ το super μαρκετ, αν μου επιτρέπεις :cool: και συμφωνώ.

nick90

Well-Known Member
αφαιρώ το super μαρκετ, αν μου επιτρέπεις :cool: και συμφωνώ.

φίλε oreo για τον φίλο f1ght3r που έγραψε από πάνω ότι ο Μαρας δεν του έκανε καμία μέτρηση πριν ξεκινήσουν και απλά τον έβαλε στα γρήγορα στο χειρουργείο μόλις τον είδε τι έχεις να πεις; Ίδια περίπτωση με τον φίλο pan....αυτό ειναι το πρέπον και δεν αξίζει σχολιασμό;;

Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos-3

Well-Known Member
Χαίρομαι που βλέπω οτι έρχεσαι στα λόγια μου. Για να υπάρχει η καλύτερη δυνατή "εμπειρία", πρέπει να ακολουθήσουμε συγκεκριμένα βήματα στον σχεδιασμό, στην περίπτωση του pan(όπως καταγγέλει ο ίδιος και εφόσον είναι αληθές) δεν υπήρξε τέτοια προσέγγιση. Αυτό είναι λάθος και δεν υπάρχουν ναι μεν αλλά. Η δύναμη του φόρουμ, μας έδειξε το δρόμο για να υπάρχουν πλέον δεδικασμένα. Δεν μπορούμε να χαιρετίζουμε θερμά, μέλη που πήγαν με πλάνο και πήραν το μέγιστο απο την μια και απο την άλλη να λέμε, λαουτζίκο εσύ έλα και μην έχεις απαιτήσεις. Αυτό απλά δεν μπορεί να υφίσταται.

Το κάθε κεφάλι είναι διαφορετικό, αντιδρά αλλιώς στην διαδικασία και προφανώς το συμπέρασμα είναι, οτι άλλη προσέγγιση ακολουθείται στον καθένα. Όπως λοιπόν μέσα απο το φόρουμ, μάθαμε γιατρούς, τιμές, αποτελέσματα, αξία μετρήσεων και χίλια δυο άλλα, έτσι μάθαμε και για τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται. Προφανώς και θα ρώτησουμε τον γιατρό, αν τα εργαλεία θα μας αφήσουν προβληματική ή ερεθισμένη την εκάστοτε περιοχή. Αυτός απο την άλλη οφείλει να μας εξηγήσει, τις παραμέτρους, εμείς τα ζυγίζουμε και προχωράμε.

Σεβόμενος τις αγωνίες σου και την προσπαθειά σου στην μάχη της καράφλας, αλλά και τις εξαιρετικές σου παρουσιάσεις, στο μέτρο του εφικτού, αντιλαμβάνομαι οτι είσαι φιλικά προσκείμενος στον ιατρό σου. Αυτό όμως δεν μπορεί για εμένα να αποτελεί κριτήριο υπεράσπισης σε όποιο τυχόν ατόπημα. Το φόρουμ προάγει το συμφέρον των μελών και όχι των ιατρών και αν δεν είναι έτσι, αυτό πρέπει να αλλάξει.
Επίσης η δικιά σου περίπτωση, δεν μπορεί να έχει τις ίδιες απαιτήσεις σε κάλυψη, πυκνότητα και δέσιμο με τις μαμά ζώνες με ένα νόργουντ 2-3, πόσο μάλλον με εμένα, οπότε εκεί δεν υφίσταται σύγκριση.

Στην θέση σου θα έκανα το εξής, αφου τα λές με τον γιατρό, θα έπρεπε να τον ρωτήσεις τι έγινε στην συγκεκριμένη περίπτωση του Pan, έχει βάση η δυασαρέσκεια του μέλους ? Εκεί θα έβγαζα το καπέλο.
Συνοψίζοντας, έχω προσέξει ιδιαίτερα τον τρόπου τοποθετησής μου, απο το πρώτο post μου, όμως αν συνεχίσετε αυτό το παραλήρημα, θα πρέπει να παρουσιάσετε αποδείξεις των λεγομένων σας.
Καταρχάς δεν μπαίνω σε καμιά διαδικασία με κανένα γιατρό να μιλήσω ποτέ και ειδικά να του κάνω υποδείξεις... Όσες φορές έχω μιλήσει με το γιατρό είναι αποκλειστικά και μόνο επειδή μου το ζητούν τα μέλη για οποιαδήποτε λόγο να το κάνω επειδή απλά ειμαι παθών και κατανοώ την αγωνία τους ....είτε πριν από την μμ είτε μετά για οποιαδήποτε λόγο μέσολαβω μόνο αν μου ζητηθεί.... Επίσης δεν μπορώ να κτλ πως βγάζεις συμπεράσμα ότι συμφωνούμε όταν μου λες ότι προφανώς και θα τον Ρωτήσεις τι εργαλεία θα χρησιμοποιήσει για να μην σου καταστρέψει το κεφάλι σου ....διαφωνούμε εντελως.....και τέλος φιλικά προσκείμενος δεν είναι στον Θεό τον ίδιο όχι στον τυρκαλα... Έχετε μαύρα μεσάνυχτα όσοι νομίζετε ότι κάθομαι και μιλάω με τον τυρκαλα καθε τρεις και λίγο .... Υπάρχουν πολλά μέλη που έχουν πολύ συχνότερη επαφή από μένα απλά εγώ ήμουν αυτός που τον σύστησα στο φόρουμ και το έχετε στο μυαλό σας ότι είμαστε κωλος και βρακί.... Είσαι και νέος στο φόρουμ και ηλικίακα και καλό θα ήταν να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου κυριολεκτικά.... Συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείς να τα αντιληφθείς τουλάχιστον ακόμα ....

vlafo

Well-Known Member
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω με αυτά που διαβάζω.
Δηλαδή τι ψάχνουμε τώρα να μας βγάζει ο καθένας excelofila σαν του Lorenzo?
Εδώ που εχουν αναρτηθεί τόσα από διάφορα περιστατικά ποιοί τα καταλαβαίνουν και ποιός μπορεί να τα αναλύσει σωστά?
Ελάχιστοι.
Όποιος μπει να διαβάσει τις βασικές αρχές της μμ που είναι αναγραμμένες στο φόρουμ,αυτά πρέπει να κατανοήσει και αυτά πρέπει να ξέρει ο ασθενής.Αν τα έχει διαβάσει κανείς εδώ μέσα.

Τα υπόλοιπα είναι δουλειά του γιατρού.

Φυσικά και θέλει μια σωστή ανάλυση του πλάνου και μια ενημέρωση στον ασθενή και συζήτηση μαζί του,αλλά μέχρι εκεί.Πόσα g θα μπούνε,αν η πυκνότητα θα είναι αρκετή,πόσα g χρειάζονται,σε γενικές γραμμές και όχι με αναλύσεις και νούμερα.
Αν εγώ το έκανα, ή ο Cvial γουστάρει και να χειρουργεί(χαριτολογώντας το λεω)αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ουσία ενός cons.

Θεωρεί κανείς ότι εγώ πήγα στον Τιρκαλά και του είπα κάνε αυτό και χειρούργησε με με συγκεκριμένα εργαλεία?
Σοβαρευτείτε.
Απλά συζητήσαμε εκτενώς,το φτάσαμε μέχρι εκεί που εγώ αισθάνθηκα ασφαλής και αναλύσαμε το case μου και εκεί συμφωνήσαμε στο τέλος.
Μάλιστα συγκεκριμένα με ρώτησε επειδή ήξερε και με ποιόν μιλάει,αν θέλει να με παίξει με punch 0.9 και αμέσως του το έκοψα,αυτά είναι δική σου δουλειά δεν θα σου πω τι και πως.

Πρέπει να μπορεί ο καθένας να ξέρει τα όρια του,να μπορεί να διαχειριστεί τις σημαντικές πληροφορίες του φόρουμ,και να τις αξιολογεί σωστά και όχι να πηγαίνει στο γιατρό να το παίζει μάγκας.
Πρέπει να ξέρεις τι λες στον καθένα,πως το λες και που στο σωστό timing αν χρειάζεται κάτι να του πεις.

Μπλουζα