Έχει ακόμα 2500 μου είπε μόλις ο Lorenzo.Άντεξε στα μεγάλα εργαλεία του Τιρκαλα και θα φτιάξω το crown που έχω θέμαη δότρια σου πως ειναι φίλε μετά από 4600 μοσχεύματα με μια μεταμόσχευση;
Έχει ακόμα 2500 μου είπε μόλις ο Lorenzo.Άντεξε στα μεγάλα εργαλεία του Τιρκαλα και θα φτιάξω το crown που έχω θέμαη δότρια σου πως ειναι φίλε μετά από 4600 μοσχεύματα με μια μεταμόσχευση;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μα γιατί να μην αντέξει κιόλας; Βάσει αυτών που ακούγονται εδώ από μερικούς θα έπρεπε να είχες ξοφλήσει από μοσχεύματα, αφού θεωρούν ότι το 1μμ punch καταστρέφει τα γειτονικά....και το αναμασάνε σε κάθε παρουσίαση με απόλυτη σιγουριά επειδή είδαν κάτι σχετικό κάπου τυχαία εδώ στο φόρουμ... Τελικά βλέπεις ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η πράξη διαφέρει αρκετά από την θεωρία.Έχει ακόμα 2500 μου είπε μόλις ο Lorenzo.Άντεξε στα μεγάλα εργαλεία του Τιρκαλα και θα φτιάξω το crown που έχω θέμα
Εγώ το λέω για αυτούς που λένε ότι αν κανείς στον Τιρκαλα μια 4000 δεν θα μπορείς να πας για δεύτερη γιατί θα σου θερίσει τη δότρια.Εγώ λοιπόν πάω για δεύτερηΓιατί να μην αντέξει Αλεξ?
Έχουμε πει σε έμπειρα χέρια γιατρού δεν προκαλεί ζημιά σε γειτονικά τροχοθυλάκια.
Απλά η επούλωση και η καταπόνηση της δότριας είναι μεγάλη.
Αντε καλορίζικο σε βλέπω με τη 2μμ.
Οσονουπω .Χειμώνα μάλλον που είναι μειωμένη και η ηλιοφάνειαΚαι πότε με το καλό?
Αυτά που λες είναι τα λογικά και τα "επιτρεπτά" που μπορείς να λες με ένα γιατρό ...τα θέλω σου και πόσο κοντά μπορεί να φτάσει σε αυτό . Εκεί όμως μπαίνει μια τέλεια ... Στο τι εργαλεία θα χρησιμοποιήσει ο γιατρός και πως θα στο κάνει εσύ δεν πρέπει να έχεις άποψη .... Έχει χαθεί λίγο το μέτρο και πάμε σαν ασθενεις και απλώνουμε την γλώσσα μας παραπάνω απ' όσο πρεπει... Μιλάς τον γιατρό ...μιλάς και με ασθενείς του... Βλέπεις και δουλειές του ...και τέλος ... Σου κάνει ; Καλώς ...δεν σου κάνει ; Άντε γεια .....γουστάρεις εξελ γραμμουλες πινάκακια εξισωσεις και αλγόριθμους; Πολύ ωραία ... Υπάρχουν επιλογές... Εγώ το μόνο που ζήτησα ήταν έναν γιατρό να πάρει το μάξιμουμ από το κεφάλι μου με βάση τα χαρακτηριστικά μου και την φιλοσοφία μου (όχι κούμπωμα).... Απ' ότι φαίνεται ο γιατρός χωρίς εξελ μετρήσεις και ιστορίες και με βάση την πείρα του με έκατσε και σε μονοήμερες και σε διήμερη και τριήμερη και με λαβίδα και χωρίς και έλιωσε άπειρες ώρες στο κεφάλι μου για να πετύχει αυτό..... Πέρα το οικονομικό που δεν το συζητώ σαν μέτρο σύγκρισης άλλος γιατρός δεν θα φερόταν έτσι στο κεφάλι μου πουθενά και σίγουρα δεν θα έπαιρνα καλύτερο αποτέλεσμα.....και Χάρης την προσέγγιση του και παίζοντας άμυνα σε μένα σε σχέση με το στυλ του που είναι επιθετικό γενικά ακόμα γεννάω μοσχεύματα (με εργαλείο 1.0 κ 1.1 μου έχει βγάλει 8.091 μοσχεύματα από δοτρια με στριπ...αληθεια πως γίνεται αυτό αφού καταστρέφονται γειτονικά μόσχευματα με τέτοιο εργαλείο... Το ότι είναι πάντως καιρού λοιπόν και άνετος με τον εαυτό του έπρεπε να σας χαλαρώνει και όχι να σας προβληματίζει.....όσο για το παράδειγμα που λες είναι ότι θα του πεις θέλω αυτό και σου πει αυτός πόσο ρεαλιστικό η όχι είναι αυτό που ζητάς.... Για εμένα εκεί σταματά η συζήτηση γιατί από κει και μετά κατά την άποψη μου δείχνεις ότι αμφισβητείς την ίδια σου την επιλογή....
Πιστεύεις οτι για το συγκεκριμένο περιστατικό, είμαι θετικός αποδέκτης της έκβασης, ενώ για τον pan διαφοροποιούμαι. Ο σχολιασμός που γίνεται περικλείει όλα τα τυχόν λάθη. Συγχωροχάρτι, για μένα στην μαλακία δεν παίρνει κανένας. Το μόνο που δέχομαι, είναι συγνώμη έγινε πατάτα και αυτό υπο πολλές προυποθέσεις. Γιατί πατάτα στην μετ μπορεί να ισοδυναμεί με πανωλεθρία.φίλε oreo για τον φίλο f1ght3r που έγραψε από πάνω ότι ο Μαρας δεν του έκανε καμία μέτρηση πριν ξεκινήσουν και απλά τον έβαλε στα γρήγορα στο χειρουργείο μόλις τον είδε τι έχεις να πεις; Ίδια περίπτωση με τον φίλο pan....αυτό ειναι το πρέπον και δεν αξίζει σχολιασμό;;
Πέμπτη βράδυ έχω cons.Εγώ Κύριοι θα πειστώ όταν δω ανεξάρτητα μέλη να πηγαίνουν Τυρκάλα να κάνουν cons με τον ίδιο (ή νοσηλεύτρια που να είναι γάτα) και αυτά που τους γράφουν να επιβεβαιώνονται και να μην είναι "απλά δίνουμε ένα χαρτί" για να χάντρες στους ιθαγενείς. Ειλικρινά το λέω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν τα cons τα κάνει η Σταυρούλα αρκεί η Σταυρούλα να πετυχαίνει τις DUPEs, να μετράει σωστά, να ξέρει και να μπορεί στις απαντήσεις των ασθενών για μια πλειάδα ζητημάτων και γενικά να κάνει ένα state of the art, ολοκληρωμένο πλάνο.
Spain?Οσονουπω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν λέω ότι εισαι αποδέκτης αυτό που έκανε ο Μάρας, αλλά λέω ότι ενώ ανέφερε ακριβώς το ίδιο ο f1ght3r δεν το σχολιάζει κανένας, σαν να θεωρείται φυσιολογικό δηλαδή. Δηλαδή ειναι σαν μερικοί απλά ψάχνουν την αφορμή για να κατηγορήσουν συγκεκριμένες κλινικές, ενώ σε άλλες κλινικές κάνουν πως δεν τα βλέπουν και δεν τα κατακρίνουν. Αυτό δεν είναι λίγο υποκριτικό;Πιστεύεις οτι για το συγκεκριμένο περιστατικό, είμαι θετικός αποδέκτης της έκβασης, ενώ για τον pan διαφοροποιούμαι. Ο σχολιασμός που γίνεται περικλείει όλα τα τυχόν λάθη. Συγχωροχάρτι, για μένα στην μαλακία δεν παίρνει κανένας. Το μόνο που δέχομαι, είναι συγνώμη έγινε πατάτα και αυτό υπο πολλές προυποθέσεις. Γιατί πατάτα στην μετ μπορεί να ισοδυναμεί με πανωλεθρία.
Συμφωνούμε μέχρι το σημείο , οτι πρέπει να υπάρχει πλάνο, μετά διαφοροποιούμαστε. Το φόρουμ το παρακολουθώ χρόνια, ασχέτως αν δεν είχα account και δεν έγραφα. Είμαι νέος, 40 ετών, τα διπλάσια χρόνια απο πολλούς εδώ. Μιας και μου το λες δεύτερη φορά να έχω ανοιχτά τα μάτια, θα τοποθετηθώ. Μιλάς ξεκάθαρα για το "ψάρεμα" και το "ιδίο όφελος". Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό κομμάτι απο αυτό που σχολιάζουμε.Καταρχάς δεν μπαίνω σε καμιά διαδικασία με κανένα γιατρό να μιλήσω ποτέ και ειδικά να του κάνω υποδείξεις... Όσες φορές έχω μιλήσει με το γιατρό είναι αποκλειστικά και μόνο επειδή μου το ζητούν τα μέλη για οποιαδήποτε λόγο να το κάνω επειδή απλά ειμαι παθών και κατανοώ την αγωνία τους ....είτε πριν από την μμ είτε μετά για οποιαδήποτε λόγο μέσολαβω μόνο αν μου ζητηθεί.... Επίσης δεν μπορώ να κτλ πως βγάζεις συμπεράσμα ότι συμφωνούμε όταν μου λες ότι προφανώς και θα τον Ρωτήσεις τι εργαλεία θα χρησιμοποιήσει για να μην σου καταστρέψει το κεφάλι σου ....διαφωνούμε εντελως.....και τέλος φιλικά προσκείμενος δεν είναι στον Θεό τον ίδιο όχι στον τυρκαλα... Έχετε μαύρα μεσάνυχτα όσοι νομίζετε ότι κάθομαι και μιλάω με τον τυρκαλα καθε τρεις και λίγο .... Υπάρχουν πολλά μέλη που έχουν πολύ συχνότερη επαφή από μένα απλά εγώ ήμουν αυτός που τον σύστησα στο φόρουμ και το έχετε στο μυαλό σας ότι είμαστε κωλος και βρακί.... Είσαι και νέος στο φόρουμ και ηλικίακα και καλό θα ήταν να έχεις ανοιχτά τα μάτια σου κυριολεκτικά.... Συμβαίνουν πράγματα που δεν μπορείς να τα αντιληφθείς τουλάχιστον ακόμα ....
Greece η Lorenzo η ΤιρκαλαSpain?
Προφανώς και δεν το κάνουμε γαργάρα!Δεν λέω ότι εισαι αποδέκτης αυτό που έκανε ο Μάρας, αλλά λέω ότι ενώ ανέφερε ακριβώς το ίδιο ο f1ght3r δεν το σχολιάζει κανένας, σαν να θεωρείται φυσιολογικό δηλαδή. Δηλαδή ειναι σαν μερικοί απλά ψάχνουν την αφορμή για να κατηγορήσουν συγκεκριμένες κλινικές, ενώ σε άλλες κλινικές κάνουν πως δεν τα βλέπουν και δεν τα κατακρίνουν. Αυτό δεν είναι λίγο υποκριτικό;
Εδώ λέμε τα αυτονόητα και κάνουμε την πάπια, εδώ με λύπη βλέπω, οτι έγιναν συζητήσεις επι συζητήσεων, για το πόσο πίσω είμαστε, σε σχέση με cons και μετρήσεις που γίνονται στο εξωτερικό και την σημαντικότητα αυτών και μόλις φτάνουμε στο σημείο να απαιτούμε το αυτονόητο, kinder έκπληξη και κυβίσθηση, κακώς ρωτάμε, επιστροφή στην μπανανία.Δεν λέω ότι εισαι αποδέκτης αυτό που έκανε ο Μάρας, αλλά λέω ότι ενώ ανέφερε ακριβώς το ίδιο ο f1ght3r δεν το σχολιάζει κανένας, σαν να θεωρείται φυσιολογικό δηλαδή. Δηλαδή ειναι σαν μερικοί απλά ψάχνουν την αφορμή για να κατηγορήσουν συγκεκριμένες κλινικές, ενώ σε άλλες κλινικές κάνουν πως δεν τα βλέπουν και δεν τα κατακρίνουν. Αυτό δεν είναι λίγο υποκριτικό;
Εσύ θεωρείς ότι αυτό για όλους ανεξαιρέτως γίνεται?Τελικά ποιός ιατρός/κλινική πρέπει να κριθεί ? Όλοι οι επιλεκτικά ?
Απλά απόρησα που δεν ασχολήθηκε κανείς με όσα είπε ο F1ght3r, λες και δεν τους νοιάζει αν οι υπόλοιπες εγχώριες κλινικές τα εφαρμόζουν ...Οπότε λεω ότι θα πρέπει να κρίνονται αυτά σε όποια κλινική και αν ειναι, και να μη κρίνουμε επιλεκτικά σε συγκεκριμένες κλινικές επειδή συμπαθούμε κάποιον γιατρό ή οτιδήποτε και να μην τον κρίνουμε όπως κρίνουμε τους άλλους. Γιατί έτσι μένει ότι όλοι οι άλλοι τα κάνουν τέλεια και μόνο αυτος τα κάνει λάθος. Λες και δεν ξέρουμε ότι πολλές φορές συμβαίνει αυτό σε όλες τις ελληνικές ή κυπριακές κλινικές (κακώς) και κάνουμε λες και το είδαμε πρώτη φορά...ενώ τα βλέπουμε συνεχώς να συμβαίνουν.Εδώ λέμε τα αυτονόητα και κάνουμε την πάπια, εδώ με λύπη βλέπω, οτι έγιναν συζητήσεις επι συζητήσεων, για το πόσο πίσω είμαστε, σε σχέση με cons και μετρήσεις που γίνονται στο εξωτερικό και την σημαντικότητα αυτών και μόλις φτάνουμε στο σημείο να απαιτούμε το αυτονόητο, kinder έκπληξη και κυβίσθηση, κακώς ρωτάμε, επιστροφή στην μπανανία.
Εμένα ερμηνείες κατα το δοκούν, με αφήνουν παγερά αδιάφορο. Τελικά ποιός ιατρός/κλινική πρέπει να κριθεί ? Όλοι οι επιλεκτικά ?
Εγώ nick κράτησα ίσες αποστάσεις τόσο καιρό και απείχα απο σχόλια, που είχαν ως σκοπό την απαξίωση. Δεν είναι τυχαίο αυτό.