Pan77, FUE, 3871g, 1-2/9/2021

Pan77

Active Member
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη της κοινότητας.

Πριν ξεκινήσω να ευχαριστήσω τον CVIAL, Vlafo και Giorgos-3 που με βοήθησαν και έλυσαν όλες τις απορίες μου, παρότι νέο μέλος και με 0 posts. Παρακολουθώ χρόνια το forum (ναι ξέρω το λένε όλοι) αλλά ο λόγος που δεν έγραφα ήταν γιατί η περίπτωση μου δεν είχε καμία διαφορά με τις άλλες εκατοντάδες που έχουν αναφερθεί εδώ στο παρελθόν, οπότε δεν έβλεπα τον λόγο να γράψω μόνο ότι έπαιρνα minox ας πούμε. Ο λόγος που κάνω την παρουσίαση είναι για καταγραφή η εμπειρία μου με την μεταμόσχευση και να βοηθήσω άλλους που βρίσκονται στην ίδια θέση με εμένα και θέλουν να κάνουν μμ στον Τυρκαλά (ή σε άλλο γιατρό). Η αλήθεια είναι ότι άργησα να κάνω την παρουσίαση, αλλά λίγο η έλλειψη χρόνου, λίγο ότι το νήμα θα βγει τεράστιο (και ζητάω συγνώμη για αυτό) με έκαναν να το τραβήξω αρκετά πίσω, ωστόσο όλο αυτό το διάστημα τράβαγα όσες φωτογραφίες μπορούσα.

Είμαι 27 ετών και η τριχόπτωση για εμένα ξεκίνησε αρκετά νωρίς, γύρω στα 20-21 χρόνια. Αρχικά παρατήρησα τα κλασσικά, λέπτυνση της τρίχας, αραίωμα στο crown, μετά λίγο στους κροτάφους κλπ. Ξεκίνησα αμέσως minox αφού επισκέφτηκα πριν έναν δερματολόγο και σε λίγους μήνες τα μαλλιά επανήλθαν στην αρχική κατάσταση. Μετά από ένα 8μηνο διέκοψα την minox , είδα υποχώρηση την ξανάρχισα και αυτό το σταμάτα ξεκίνα (on και off) κάθε 8 μήνες το έκανα μέχρι και φέτος την άνοιξη. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και τα 24-25 μου με κράτησε σε πολύ καλό επίπεδο αλλά μετά η απόδοση έπεσε κατακόρυφα. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο ήταν σαν μην έβαζα. Έχοντας φτάσει πλέον σε αδιέξοδο όσον αφορά την minox , αποφάσισα ότι για να κρατήσω τα λίγα μαλλιά που έχω αλλά και για να κάνω μμ στο μέλλον με καλά αποτελέσματα έπρεπε να ξεκινήσω φίνα. Από την άνοιξη μέχρι και σήμερα παίρνω 3mg την εβδομάδα και μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποια παρενέργεια οπότε την συνεχίζω.

Τον Απρίλιο, καθώς κοιτούσα το forum είδα την συνάντηση με τον Lorenzo που θα γινόταν στην Αθήνα. Έστειλα μήνυμα στον CVIAL για να με δει, ώστε να δώσει μια εκτίμηση ένας αξιόλογος γιατρός, αφού στο παρελθόν δεν είχα κάνει κάποιο consultation. O Lorenzo με κατέταξε σε NW5, επιθετική τριχόπτωση, αλλά πολύ καλή δότρια (κρατήστε το αυτό για μετά) και σε συνδυασμό με φίνα και 2 μμ (3000g + 3000g) θα μπορούσα να πάρω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Χαρούμενος εγώ από το consultation με τον γιατρό αποφάσισα να κλείσω αμέσως ραντεβού με το σκεπτικό να μην χάνω πια άλλο χρόνο με τα άγχος των μαλλιών, την minox κλπ. Έκλεισα ραντεβού για μέσα Ιουλίου και περίμενα με ανυπομονησία την επέμβαση. Δυστυχώς όμως, για κακή μου τύχη έτυχε κάτι απρόοπτο, κυριολεκτικά 3 μέρες πριν την επέμβαση, που με ανάγκασε και να χάσω σχεδόν όλα τα λεφτά της μμ αλλά και να μην μπορώ να ταξιδέψω εκτός Ελλάδας εκείνο το διάστημα. Τώρα που τα γράφω αυτά γελάω καθώς θυμάμαι τον CVIAL να βγαίνω από το consultation και να μου λέει χαρακτηριστικά ''αν δεν βιάζεσαι περίμενε, ετοιμάζω κάτι καλό...'' εννοώντας φυσικά τις επεμβάσεις του Λορένζο στην Ελλάδα, αλλά που υπομονή εγώ τότε... μάλλον δεν ήταν γραφτό.

Ξενερωμένος από το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα, το καλοκαίρι πέρναγε αλλά εμένα μέσα κάτι με έτρωγε. Δεν μπορούσα να χωνέψω πως έχασα αυτή την μμ και σκεφτόμουνα πως να ''ρεφάρω'', δηλαδή να κάνω άμεσα μια καλή μμ και με όσα λιγότερα χρήματα μπορούσα να βρω άμεσα. Δύσκολος συνδυασμός που μπορεί να είναι και καταστροφικός για πολλές περιπτώσεις. Ψάχνοντας στο forum, το μάτι μου έπεσε στον Τυρκαλά. Τα περιστατικά ήταν αρκετά εκείνο το διάστημα και με αρκετά καλά αποτελέσματα μπορώ να πω, άρχισα να μπαίνω σε σκέψεις. Αφού μίλησα με τον vlafo και τον Giorgo-3, αποφάσισα να επικοινωνήσω με την κλινική. Εκείνο το διάστημα ήταν κλειστά λόγω διακοπών αλλά η βοηθός του μίλησε μαζί μου, μου έλυσε ότι απορίες είχε και μου έδωσε το νούμερο του γιατρού για να μιλήσω μαζί του.

Με τον γιατρό μίλησα μέσω Viber. Όχι με βίντεο αλλά με μηνύματα, όπου μου ζήτησε να δει κάποιες φωτογραφίες από τα μαλλιά μου. Είπε ότι θα χρειαστώ γύρω στα 5.000 με 6.000g αλλά σε πρώτη φάση θα βάζαμε 4000g. Όπως ξέρετε ο Τυρκαλάς κάνει δύο συνεδρίες, μία με 2000g και μια με 4000 διήμερη (1g=1 euro). Εγώ συμφώνησα για τα 4000g, αλλά του ζήτησα τα 3000 να μπούνε όλα μπροστά για να κλείσει αυτό το κομμάτι (όπως μου είχε πει ο Λορένζο) και τα υπόλοιπα 1000g διάσπαρτα. Ο λόγος που το ζήτησα αυτό είναι, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ότι το κεφάλι μου ήταν τελείως άδειο και άμα τα έβαζα όλα μπροστά το κενό πίσω θα ήταν τεράστιο για μεγάλο διάστημα, πράγμα που δεν θα το ήθελα. Εδώ είναι η φωτογραφίες που έστειλα και στον γιατρό λίγες μέρες πριν την μμ. Δεν έβγαλα κάποιες φωτογραφίες της δότριας, αλλά ξαναλέω ήταν πολύ καλή, πράγμα που το είδε και ο Λορένζο και ίσως να το θυμάται ο CVIAL αφού ήταν παρών.

2.jpeg



Και τώρα πάμε στην ημέρα της επέμβασης. Έφτασα στις 9 όπως μου είχε ζητηθεί. Με υποδέχτηκαν οι βοηθοί του, ευγενέστατες, όπου με κατατόπισαν στο δωμάτιο που θα γινόταν η επέμβαση. Στο ενδιάμεσο, βγάλαμε τις καθιερωμένες φωτογραφίες για το αρχείο και περίμενα υπομονετικά τον γιατρό. Τα λεπτά περνούσαν, όταν κατά τις 11 η βοηθός του μπήκε μέσα ζητώντας συγγνώμη εκ μέρος του γιατρού για την καθυστέρηση και μου είπε να πάμε να ξυρίσουμε την δότρια για να είμαστε έτοιμοι. Εκεί απόρησα, καθώς ο γιατρός δεν με είχε δει ποτέ από κοντά για να δει την δότρια, να κάνει μετρήσεις, πάχος τρίχας κλπ. και να μιλήσουμε για το πλάνο, αλλά μου είπε ότι ο γιατρός είναι αρκετά έμπειρος και μπορεί να τα κάνει με κουρεμένη δότρια αλλά και κατά την διάρκεια της επέμβασης. Η βοηθός του, κούρεψε την δότρια όπου και αυτή επισήμανε πως ήταν πολύ καλή και επέστρεψα στο δωμάτιο. Μετά από κανένα μισάωρο, ήρθε ο γιατρός και αφού κάναμε μια τυπική χειραψία μου ζήτησε να ξαπλώσω για να ξεκινήσει την εξαγωγή. Για ένα τρίλεπτο ένιωθα να ''εξετάζει'' την δότρια με τα γάντια (ίσως και με μικροσκόπιο αλλά δεν μπορούσα να δω γιατί ήμουν ξαπλωμένος) και όταν τον ρώτησα αν όλα είναι καλά με την δότρια μου απάντησε ''ναι, ας ξεκινήσουμε''. Η εξαγωγή έγινε αρκετά γρήγορα, δεδομένο ότι άρχισε 12 παρά και τελείωσε λίγο μετά τις 2 όπου βγήκανε γύρω στα 1500g (δεν θυμάμαι ακριβές νούμερο) και μου ζητήθηκε να βγάλω φωτογραφίες τα μοσχεύματα, σαν πολιτική της κλινικής (θα υπάρχουν φωτογραφίες στο επόμενο post). Κάναμε διάλλειμα για φαγητό και μετά ξεκίνησαν τα δύσκολα, δηλαδή η εισαγωγή. Όταν ξάπλωσα για την εισαγωγή, ο γιατρός πήγε αμέσως να ξεκινήσει. Τότε τον σταμάτησε η βοηθός του και ακολούθησε ο εξής διάλογος.

- ''Γιατρέ, δεν θα μιλήσετε για το πλάνο, πως θέλει να τα βάλετε ο ασθενής?''
- ''Πως θα τα βάλω δηλαδή'' λέει ο γιατρός. Εκείνη την ώρα κατάλαβα ότι δεν θυμόταν τι είχαμε πει (άρα δεν θυμόνταν καν ποιο περιστατικό έχει μπροστά του) και ότι δεν με αντιμετώπιζε σοβαρά καθώς θα έπρεπε να είχε κάνει την ανάλογη προεργασία ανάλυση δότριας, πάχος τρίχας, δημιουργία πλάνου από κοντά κλπ.
- ''Γιατρέ είχαμε πει όταν μιλήσαμε το καλοκαίρι τα 3000 να μπούνε όλα μπροστά για να κλείσει το κομμάτι και να μην επανέλθω και τα υπόλοιπα 1000 διάσπαρτα πίσω. Πως σας φαίνεται το πλάνο?'' ρωτάω εγώ...
- ''Τέλειο, ξεκινάμε'' λέει αυτός και ξεκινάει την εισαγωγή.

Ο γιατρός δυσκολεύτηκε πολύ στην εισαγωγή των μοσχευμάτων. Ο λόγος ήταν το σκληρό σαν πέτρα κεφάλι μου και η έντονη ξηροδερμία, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χρειαζόταν να πιέζει το εργαλείο πολύ μέσα διαφορετικά τα μοσχεύματα πετάγονταν έξω. Ο γιατρός με ρωτούσε συχνά αν πονούσα γιατί το καταλάβαινε και ο ίδιος, μου έκανε ενέσεις για τον πόνο και έκανε διαλείμματα για να ανακουφιστώ αλλά και για να ξεκουραστεί και αυτός. Στο τέλος της πρώτης μέρας, γύρω στις 8 παρά, ο γιατρός εμφανώς κουρασμένος και εγώ αρκετά ταλαιπωρημένος, επέστρεψα στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστώ. Εδώ η φωτογραφία από το τέλος της πρώτης μέρας.

5.5.jpeg



Η δεύτερη μέρα κύλησε στο ίδιο μοτίβο, με την μόνη διαφορά ότι βγήκαν περισσότερα grafts και φυσικά η εισαγωγή ήταν το ίδιο δύσκολη και αρκετά πιο επίπονη για εμένα λόγω των δυσκολιών που ανέφερα πριν. Γενικώς, η όλη εμπειρία εκτός του ότι μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα, ήταν και πολύ επίπονη καθώς δεν περίμενα να ταλαιπωρηθώ τόσο κατά την διάρκεια της εισαγωγής. Γενικά ο πόνος ήταν πολύ έντονος.

Με την επιστροφή μου σπίτι προσπάθησα να ξεκουραστώ και να αδειάσει το μυαλό μου από άγχος, αρνητικές σκέψεις κλπ. Ακολούθησα πιστά τις οδηγίες, αλλά όσο περνούσαν οι μέρες, βγάζοντας τις γάζες αλλά και καθώς έπεφταν τα scrubs, έβλεπα πράγματα που δεν μου άρεσαν. Καταρχάς ταλαιπωρημένη. Ναι ξέρω, χρησιμοποιεί μεγάλα εργαλεία αλλά είναι απορίας άξιο πως η δότρια μου που ήταν πολύ καλή είναι στην κατάσταση που θα δείτε και ακόμα λίγο ερεθισμένη 40 μέρες σχεδόν μετά. Μπορεί να υπάρχει shock loss αλλά από αυτά που έχω δει από άλλες περιπτώσεις εμένα δεν μου φαίνεται shockloss, μακάρι να βγω ψεύτης και στους επόμενους μήνες να φάω τα λόγια μου, αλλά το κόβω δύσκολο. Και είναι πραγματικά κρίμα γιατί και ίσως να μην μπορώ να κάνω 2η μμ στο μέλλον, όπου ούτως ή άλλως είναι απαραίτητη για πλήρη κάλυψη αλλά και η δότρια από πολύ καλή θα είναι πλέον κακή. Φωτογραφίες πρόσφατες της δότριας στο αμέσως επόμενο ποστάρισμα.

Δεύτερη παρατήρηση είναι ότι τουλάχιστον, στα δικά μου μάτια, δεν ακολούθησε το πλάνο που ζήτησα. Ναι μεν τα περισσότερα μπήκανε μπροστά (κυρίως α ζώνη) αλλά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι καμία ζώνη δεν έκλεισε φουλ, αλλά ακολούθησε ένα πλάνο ''ας βάλω αρκετά μπροστά και όσο πάω πιο πίσω όλο και πιο διάσπαρτα''. Εδώ είναι οι φωτογραφίες 2 μέρες μετά την επέμβαση.

12.jpeg
13 (2).jpeg

14 (2).jpeg
15 (2).jpeg

16 (2).jpeg
17 (2).jpeg

19 (2).jpeg
18 (2).jpeg


Καθώς φτάνω στο τέλος, δεν ξέρω τι πιστεύει ο καθένας για τον γιατρό ή τι εντύπωση έχουν δημιουργήσει από την περίπτωσή μου. Θα σας πω όμως τι εντύπωση μου άφησε εμένα και την προσωπική μου εμπειρία.

Στο ένα τέταρτο consultation με τον Λορένζο έμαθα για την περίπτωση μου όσα δεν έμαθα από τον Τυρκαλά σε 2 ημέρες. Το ξαναλέω, δεν έγινε καμία μέτρηση, κανένα πλάνο και κανένα είδος consultation πριν την επέμβαση. Δεν είδα γενικά κανένα ενδιαφέρον από τον γιατρό να ασχοληθεί ιδιαίτερα με την περίπτωση μου, Δεν αναφέρω τον Ισπανό σαν μέτρο σύγκρισης, ο Τυρκαλάς μπορεί να είναι καλύτερος, αλλά μόνο ένα consultation έκανα στην ζωή μου, αυτό με τον Λορένζο και αυτόν έχω σαν σύγκριση, όσο αναφορά το θέμα εξέτασης του ασθενή. Ίσως ο Τυρκαλάς λειτουργεί διαφορετικά, αλλά απ' ότι είδα σε άλλες παρουσιάσεις αναφέρεται ότι έκανε λεπτομερές consultation (πχ Vlafo). Ίσως θα έπρεπε να επιμείνω για το αυτονόητο, αλλά... μου φάνηκε αυτονόητο ότι θα γίνονταν πριν την μμ και όταν κατάλαβα ότι δεν θα γίνονταν ήταν ήδη αργά. Από την εισαγωγή, είμαι ικανοποιημένος μπορώ να πω (παρότι το πλάνο που του είπα δεν το ακολούθησα ακριβώς) καθώς τα grafts είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους και δεν νομίζω να παίχτηκε κανένα μπέρδεμα με χαμένα grafts όπως φαίνεται στην περίπτωση του vlafo. Κατά τα άλλα και φιλικός μου φάνηκε και ότι ρωτούσα μου απαντούσε και με ρώταγε συχνά πως αισθάνομαι, αν πονάω κλπ.

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς είχαν την υπομονή να διαβάσουν όλο αυτό το κατεβατό. Όσοι δεν είχαν, σας καταλαβαίνω απόλυτα! Τέλος πάντων, θα ανεβάζω φωτογραφίες κάθε μήνα και θα απαντήσω σε όσες απορίες έχετε. Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά ρεαλιστικός όσον αφορά το αποτέλεσμα, δηλαδή δεν περιμένω τρελά πράγματα, ενώ είμαι απαισιόδοξος όσον αφορά την δότρια αλλά και το πόσο γεμάτο θα είναι το κεφάλι μου στο τέλος. Ακολουθεί δεύτερο ποστάρισμα με τα ταψάκια με τα grafts και πιο πρόσφατες φωτογραφίες όπου φαίνεται η κατάσταση της δότριας.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Pan77

Active Member
Και εδώ δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση. Φυσικά είναι εμφάνες το αραιό μέρος στο κέντρο πάνω από την hairline που εαν είχαν μπει 3000g μπροστά όπως είχα ζητήσει θα είχε κλείσει.

image6 (2).jpeg
image7 (1).jpeg


image3 (3).jpeg
image4 (1).jpeg



Εδώ είναι σημερινές φώτο από την δότρια, 40 μέρες μετά (την είχα κόψει πριν 10 μέρες με κουρευτική μηχανή δεύτερη σκάλα). Παρότι είναι μικρό το μήκος, τα αραιά σημεία αλλά και οι κάποιοι ερεθισμοί είναι ακόμα εμφανείς, με αποτέλεσμα ούτε κοντό, αλλά ούτε και μακρύ κούρεμα να μπορώ να κάνω. Πάνω δεν έχει νόημα να δείξω γιατί σχεδόν έχουν πέσει όλα τα μοσχεύματα και σήμερα κουρεύτηκα και στα πάνω με 3η σκάλα όποτε φαίνεται σχεδόν άδειο.

image2 (8).jpeg
image0.jpeg

image1 (2).jpeg
 

alex7

Well-Known Member
Άλλο ο Lorenzo άλλο ο Τιρκαλας .Άλλη φιλοσοφία οργάνωσης έχει ο Ισπανός άλλη ο Τιρκαλας .Σημασία έχει να πάρεις αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει πλήρως .Υπομονή κάποιους μήνες λοιπόν και καλή φυτρωση
 

Kostas97

Well-Known Member
Καλη φυτρωση ευχομαι.
Δυστυχως φαινεται οτι σε ολες τις ελληνικες κλινικες η αντιμετωπιση ειναι αυτη. Προσωπικα παρομοια στοιχεια εχω diakrinei και σε αλλους κλαδους. Και ιατρικους αλλα και γενικοτερα.

Ο γιατρος γνωριζε οτι θα γραψεις στο forum??
 

bobby

Well-Known Member
Σου εύχομαι καλή επιτυχία φίλε!
Ο Τυρκαλάς, αν και καλός γιατρός (έχει χέρι), δυστυχώς, όπως η πλειονότητα των Ελλήνων γιατρών ουσιαστικά δεν κάνει consultation και μετρήσεις (δεν λέω όλοι γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιος που κάνει, μάλλον απίθανο αλλά δεν θέλω να είμαι απόλυτος). Πέραν αυτού χρησιμοποιεί και μεγάλο punch γεγονός που επιβαρύνει πολύ την δότρια σε μεγάλα session. Έχουμε δει και αλλά περιστατικά του που η δότρια έχει «ζοριστεί», μακάρι να είναι παροδικό και να επανέλθει.
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Παν καταρχάς καλή επιτυχία...κατά δεύτερον για τα κονς καλώς η κακώς έχει και διαφορετική προσέγγιση και για να στο κανει όπως θες ο Λορέντζο και ο κάθε Λορέντζο πρέπει να του το πεις ... Όπως είδες ο εξοπλισμός δεν του λείπει...είναι θέμα φιλοσοφίας του να λειτουργεί εμπειρικά καλως η κακώς ξανά λέω άλλη συζήτηση....κατά τρίτον η δοτρια σου μετά από 4000 μοσχεύματα είναι άριστη και άντε δες χθεσινό νήμα πως γίνονται οι δοτριες με λιγότερα μοσχεύματα... Κανένα άγχος με την δοτρια λοιπόν...και τέταρτον αυτό με το πλάνο που ήθελες πιο πολλά μπροστά κτλ κτλ κρατά την άποψη σου να μας την ξανά πεις σε 6-7 μήνες ;) ...... Όλα καλά δείχνουν και φρόντισε να μας ενημερώνεις....
 

alex7

Well-Known Member
Σου εύχομαι καλή επιτυχία φίλε!
Ο Τυρκαλάς, αν και καλός γιατρός (έχει χέρι), δυστυχώς, όπως η πλειονότητα των Ελλήνων γιατρών ουσιαστικά δεν κάνει consultation και μετρήσεις (δεν λέω όλοι γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιος που κάνει, μάλλον απίθανο αλλά δεν θέλω να είμαι απόλυτος). Πέραν αυτού χρησιμοποιεί και μεγάλο punch γεγονός που επιβαρύνει πολύ την δότρια σε μεγάλα session. Έχουμε δει και αλλά περιστατικά του που η δότρια έχει «ζοριστεί», μακάρι να είναι παροδικό και να επανέλθει.
Μπορεί ο Lorenzo να χρησιμοποιεί μικρότερο punch αλλά και αυτός στην περίπτωση του Καραφλομαλια που έκανε ίδιου μεγέθους εξαγωγή της τάξης των 4000 grafts ζόρισε πολύ την δότρια .Δες το αντίστοιχο νήμα
 

jersey

Well-Known Member
Γενικά δεν κάνουν αναλυτικά consultations όπως ο lorenzo, οι ελληνικές και κυπριακές κλινικές εκτός και αν τους πιέσεις λίγο παραπάνω... Αν και γενικά σε άλλους είχε κάνει πιο αναλυτική προσεγγιση ο Τυρκαλάς, οπότε μάλλον αν δεν του ξεκαθαρίσεις από την αρχή ότι θες κάτι συγκεκριμένα (π.χ. να κάνετε αναλυτικό consultation) λειτουργεί πιο εμπειρικά όπως το έχει στο μυαλό του.

Μη ξεχνάς κιόλας ότι όλη αυτή την αναλυτική προσέγγιση και την οργάνωση του Lorenzo την πληρώνεις και με το παραπάνω, καθώς για τα ίδια grafts θα ήθελες 15.000 ευρώ στον Lorenzo και τώρα πλήρωσες μόνο 4.000....! Σχεδόν τετραπλάσια τιμή δηλαδή, και συγκρίνεις το καθετί που έκανε ο Lorenzo με το τι έγινε τώρα...! Μην το ξεχνάμε και αυτό και συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Καλή επιτυχία εύχομαι..
 

oreo

Well-Known Member
Φίλε Pan77 καλή επιτυχία.
2 πράγματα για αυτά που γράφεις.
1. Είναι πολύ σημαντικό να δούμε φωτογραφίες τις δότρια σου πριν την εξαγωγή και προφανώς όχι τέρμα ξούρα για να πιστοποιήσεις την εξαιρετική καταστασή της, όπως παρουσιάζεις οτι ήταν.
2. Διαβάζουμε την δική σου εκδοχή της ιστορίας και δεν έχουμε αντίλογο, απο επίσημα χείλη.

Εφόσον και αν λες αλήθεια λοιπόν, εγώ προσωπικά εξοργίστηκα, με τις απαντήσεις που πήρες απο διάφορα μέλη.
Άκουσον Άκουσον , να θεωρείται φυσιολογικό και νόρμα, να μπαίνει ο πελάτης για αισθητική επέμβαση, χωρίς ο ιατρός, να έχει δει ακούρευτο τον ασθενή, (διαπιστώνοντας ιδίοις όμματί, οτι δεν πάσχει απο dupa, supa, mupa, retro ή οτιδήποτε άλλο), χωρίς πλάνο εμφύτευσης και να αποδίδεται ώς δικαιολογία στην διαφορά οργάνωσης και φιλοσοφίας.......Να πειστούμε οτι σε μια επέμβαση που το αποτελεσμά της θα είναι ορατό σε εμάς και στον υπόλοιπο κόσμο για το υπόλοιπο της ζωής μας, θα είναι προιον του "έσκυψα το κεφάλι, χωρίς πολλά λόγια και έφυγα". Come on...

Στον Lorenzo και σε 10 - 20 άλλα ονόματα, δεν πληρώνεις την οργάνωση και την εμπειρία, παραπάνω....αλίμονο να πλήρωνες 5 ευρώ το graft επειδή σε κοίταζε κάποιος στο κεφάλι και σου ανέλυε την δότρια, λες και είναι πυρηνική φυσική..... Πληρώνεις όπως και σε άλλα πράγματα στην ζωή, το brand, την φήμη και μετά τα παρελκόμενα. Όταν με το καλό ο ιατρός χτίσει την φήμη ενός top ανα τον κόσμο έχοντας παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, μάλλον οι τιμές του εκεί θα κυμαίνονται.

Ρε μάγκες πραγματικά τι είναι αυτά που τσαμπουνάτε, είστε τόσο φίλια προσκείμενοι στον γιατρό, που έχει θολώσει τόσο πολύ η κρίση σας και οτι αρνητικό η προς διερεύνηση ή απορία, αμέσως σπεύδευτε να το δικαιολογήσετε. Αλήθεια γνωρίζει ο γιατρός τι λέτε ? Έχετε δαγκώσει την λαμαρίνα του συνδρόμου του Σωτήρα και του Λευκού Ιππότη και δεν αντιλαμβάνεστε, οτι αυτά που λέτε δεν είναι υπερασπιστική γραμμή αλλά αρνητική διαφήμιση.

Φτάσαμε το 2021, να ανάγουμε περιστατικά προχειρότητας σε φιλοσοφία, αντι να προσπάθουμε να εξαλείψουμε οποιαδήποτε αδιαφάνεια,
κυνηγώντας ποιοτικότερες υπηρεσίες, δημιουργώντας μια αμφίδρομη πελατειακή κουλτούρα. Τον κάθε γιατρό/κλινική δεν τον χρειαζόμαστε για φίλο μας ή για το πόσο καλά επικοινωνιακός είναι ή για το πόσο cool είναι η στάση και το στυλ του (αν προκύψουν ευπρόσδεκτα). Τον χρειαζόμαστε για το "job done" όσο καλύτερα γίνεται.

Προσωπικά εκτιμώ τον γιατρό και τον έχω στις επιλογές μου, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και αμερόληπτοι.
 

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Συμφωνώ με τον oreo. Όπως είχα γράψει τις προάλλες, η επέμβαση σε κλινική στον ελλαδικό χώρο πρέπει να συνοδεύεται από αγχολυτικά.
Βάλε μας και μία φωτογραφία από την "άριστη δότρια", όπως να την έχεις, να δούμε μήπως κάτι σου έχει ξεφύγει.

Καλή φύτρωση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Συμφωνώ με το μπισκότο.Ο γιατρός δεν είναι φίλος μας και ουτε θα γίνει.Αν αυτό είχε συμβεί με γιατρό τον Αναστασακη θα γινόταν της Πόπης.Ο γιατρός κατά τα λόγια του φίλου επαιξε το σκηνικό ψεκαστε σκουπίστε τελειώσατε.Βεβαια αν το τελικό αποτέλεσμα είναι άψογο και κομπλέ και ο ίδιος ο φίλος θα ξεχάσει το σκηνικό με τον γιατρό και με την μη ένδειξη δεουσας προσοχής προς τον ίδιο όπως λέει δεν θα ξανα ασχοληθει.Παρολα αυτά πρέπει να λέγονται όλα τα ζητήματα και να μην τα παραβλέπουμε επειδή κάναμε και εμείς στον ίδιο γιατρό η απλά είμαστε φαν του.
 

ManCyprus87

Well-Known Member
Σου εύχομαι καλή επιτυχία φίλε!
Ο Τυρκαλάς, αν και καλός γιατρός (έχει χέρι), δυστυχώς, όπως η πλειονότητα των Ελλήνων γιατρών ουσιαστικά δεν κάνει consultation και μετρήσεις (δεν λέω όλοι γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιος που κάνει, μάλλον απίθανο αλλά δεν θέλω να είμαι απόλυτος). Πέραν αυτού χρησιμοποιεί και μεγάλο punch γεγονός που επιβαρύνει πολύ την δότρια σε μεγάλα session. Έχουμε δει και αλλά περιστατικά του που η δότρια έχει «ζοριστεί», μακάρι να είναι παροδικό και να επανέλθει.
Ακριβώς αυτό.
Μετρήσιμη και ποιοτική αξιολόγηση της δότριας ελάχιστοι κάνουν.
Όπως πολύ λίγοι χειρίζονται με "ευλάβεια" τη δότρια κατά την εξαγωγή.
 

Disco

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε. Η δότρια σου θα κριθεί στους επόμενους μήνες, οπότε καλό ειναι να έχεις υπομονή και να μη προδικάζεις το αποτέλεσμα.

Επειδή αναφέρθηκες στον lorenzo σκέψου ότι είχαμε πρόσφατα ένα περιστατικό από Lorenzo (του karaflomallia) με 4κ μοσχεύματα όπου ζορίστηκε πολύ η δότρια του μετά την επέμβαση, περισσότερο από την δικιά σου. Ειναι πιο σύνηθες αυτό στις μεγαλύτερες εξαγωγές από 4κ μοσχεύματα και πάνω.
 

Gianney

Well-Known Member
Έχω πει πολλές φορές ότι δε κάνει .Πρέπει να το βελτιώσει αυτό
Λέω μήπως κάνει σε μερικούς σε άλλους όχι κάπως έτσι.Και για Bisanga λέγαμε καλά cons και ένα παιδί τα διέψευσε.Αρα Λορέντζο Λορέντζο και πάλι Λορέντζο :cool: :cool:
 

Gianney

Well-Known Member
τέτοιες αναλυτικές μετρήσεις με CV , μόνο ο lorenzo κάνει κ ο Erdogan φίλε. Ούτε ο Bisanga κάνει αναλυτικές μετρήσεις
Ναι όπως καταλαβαίνω , δυστυχώς δηλ .Για Bisanga το έγραψα και εγω στο ίδιο timing με το σχόλιο σου
 
Μπλουζα