Από ότι έχει δείξει μέχρι στιγμής, οι γιατροί δεν το χουν με την επικοινωνία. Φαίνεται και από τον γραφικό τους χαρακτήρα στις συνταγες... Προτιμότερο να εκπροσωπούνται από έναν ενημερωμένο και διακριτικό εκπρόσωπο, με τα κατάλληλα skills. Πχ θεωρώ ότι ο john_john κάνει πολύ καλή δουλειά και αθόρυβα...
Έχεις πιάσει το νόημα ακριβώς σε αυτό που λες.
Συνήθως οι γιατροί δεν βάζω των μεταμοσχεύσεων μιλάω για τους υπόλοιπους έχουνε ρίξει διάβασμα έχουν στραβωθεί για να κάνουν αυτό που κάνουν... έχει ο καθένας στο είδος του άπειρα περιστατικά με ασθενείς και εμπειρία αλλά και μεταξύ των γιατρών επικρατεί μια διαφορετική άποψη πάντα...πχ είχα ένα θέμα δερματολογικό και πήγα σε έναν δερματολόγο και μόλις του είπα ότι ο προηγούμενος που επισκέφτηκα με είπε να κάνω αυτό μόνο που δεν με έδιωξε... ο καθένας έχει την δικιά του άποψη στην ιατρική και αυτό συμβαίνει είτε είναι παθολόγος,είτε χειρουργός,είτε Ωρυλας...
(Αυτό συμβαίνει και με το χόμπι με ενυδρεια που ασχολούμαι και τους ενυδρειαδες...και εκεί γίνεται ένας χαμός ο καθένας ειδικός έχει και διαφορετική άποψη).
φαντάσου ένα παραπάνω που εμείς δεν είμαστε γιατροί και πάμε να τους πούμε ότι γνωρίζουμε περισσότερα διαβάζοντας κάποια πράγματα στο ίντερνετ και μόνο.
Όμως ακόμη και το ίντερνετ και το φόρουμ μας βοηθάει κάποιον να μην την πατήσει ακόμη και από εμάς τους άσχετους που γνωρίζουμε κάποια βασικά πράγματα χωρίς καν να είμαστε γιατροί.
Εγώ χάρη στο φόρουμ σώθηκα το 2012.
Ξέρουμε ότι από όλους μας υπάρχει ένας σεβασμός με τους γιατρούς διότι φυσικά κρέμεται και η υγείας μας σε αυτό. Είναι ένα λεπτό κομμάτι.
Στις μεταμοσχεύσεις είναι ένα λεπτό και μεγάλο ζήτημα αλλά τα έχουμε αναλύσει χιλιάδες φορές.Υπαρχει η γνώση πλέον.
Εγώ φυσικά συνεργάζομαι με την κλινική αλλά ποτέ δεν ανέφερα ότι έχω ιατρικές γνώσεις ούτε το παίζω έξυπνος ούτε διαβασμένος ούτε παντογνώστης του αντικείμενου.
Απλά βάζω ένα λιθαράκι και εγώ πάνω στο θέμα...
Δεν συνεργάζομαι με κλινική σφαγείο δεν θα το έκανα ποτέ αυτό...Αναγνωρίζουμε ότι όλες οι κλινικές κάποιες φορές είχαν κάποιες αστοχίες.
Μερικές όμως έμειναν στα χειρότερα και πρέπει να προστατεύουμε τους υπόλοιπους όπως μας προστάτευσαν και εμάς οι παλιότεροι όταν γνωρίσαμε το φόρουμ..
Όσο για τους γιατρούς τις HDC δύσκολα να μπούνε στην διαδικασία του φόρουμ διότι ένας γιατρός όταν έχει κάνει επέμβαση χιλιάδες περιστατικά και του πετάξει εξυπνάδα ένας από εμάς θα σταματήσει να γράφει με το καλημέρα.
Δεν σημαίνει όμως ότι θα συμφωνούσα εγώ σαν Γιάννης και σαν απλό μέλος με τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Από τι στιγμή που πάρει απόφαση να μπει σε ένα φόρουμ πρέπει να είναι ευγενικός γιατί μόνο θα κερδίσει από αυτό και να ελίσσεται έξυπνα σε περίεργες συμπεριφορές των μελών χωρίς πολλές πολλές αντιπαράθεσεις αλλά οι γιατροί έχουν αρκετό εγωισμό μέσα τους πιστεύω που αυτό πηγάζει από την πολύ δουλειά και την κούραση όλα αυτά τα χρόνια για να καταφέρουν να φτάσουν εκεί που έφτασαν.