Μεταφορά νήματος σχετικά με προσφορά για αστυνομία

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Δλδ οι Πακιστανοί η Αλβανοί η οι Έλληνες που μπαίνουν μέσα επειδή έχει την ασυλία το κάθε πανεπιστήμιο και κάνουν τα εμπορια τους,κάθε είδους ανενόχλητοι γιατί δεν έχουν το φόβο ότι θα μπει ο μπάτσος μέσα να τον πιάσει,πιστεύεις πως τώρα που θα έχει μέσα τον μπάτσο θα συνεχίσει να κάνει ότι έκανε?σαν τα ποντίκια θα φύγουν από τα πανεστημια αυτά τα παράσιτα..και θα μείνουν οι αρνητές απλά ,οι φοιτητές των γνωστών παρατάξεων απλά και μόνο για να δημιουργείτε αυτός ο πόλεμος..εδώ είμαστε και θα τα δούμε Κώστα..τον πραγματικό φοιτητή που δεν έχει σχέση με μπαχαλα δεν τον ενδιαφέρει αν θα έχει η όχι αστυνομία..γιατί δεν πρόκειται η αστυνομία να τον ενοχλήσει καν.
Προσωπικα δεν με εχουν ενοχλησει ποτε. και εχω την καλυτερη εικονα απο σταματηματα για διπλωμα κλπ.(Γιαννενα παντα)
Μακαρι να δουλεψει.
Απλα να ξερετε ασυλο στο πανεπιστημιο πλεον δεν υπαρχει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Πατάτα μπορεί να το βλέπεις εσύ και κάποιοι άλλοι..ότι θέλει μπορεί να λέει και να πιστεύει.δεν με ενδιαφέρει.εγω θα τον κρίνω για τη δουλειά του και για το τι παρουσιάζει σε δουλειές που αναλαμβάνει να βελτιώσει..μόνο εκεί και πουθενά αλλού. Ελεύθεροι είμαστε όλοι να κάνουμε ότι θέλουμε εκτός του φόρουμ..δικαστές απόψεων πέραν των μεταμοσχεύσεων δεν νομίζω πως όρισε κανένας,κανέναν εδώ.
Αυτά είναι φασιστικά πράγματα,μιας και είναι της μόδας πλέον αυτή η λέξη.
Εδώ τα λες κομψά ενώ δεν είναι έτσι. Το αρχικό post με τον τρόπο που παρουσιάστηκε, στην πιο άκαιρη στιγμή, μπορεί να χαρακτηριστεί επιεικώς πατάτα. Αν και η πατάτα είναι υπέροχη για βρώση, δεν αποτελεί τροφή για σκέψη. :cool:

Nik.Mos

Well-Known Member
Δλδ οι Πακιστανοί η Αλβανοί η οι Έλληνες που μπαίνουν μέσα επειδή έχει την ασυλία το κάθε πανεπιστήμιο και κάνουν τα εμπορια τους,κάθε είδους ανενόχλητοι γιατί δεν έχουν το φόβο ότι θα μπει ο μπάτσος μέσα να τον πιάσει,πιστεύεις πως τώρα που θα έχει μέσα τον μπάτσο θα συνεχίσει να κάνει ότι έκανε?σαν τα ποντίκια θα φύγουν από τα πανεστημια αυτά τα παράσιτα..και θα μείνουν οι αρνητές απλά ,οι φοιτητές των γνωστών παρατάξεων απλά και μόνο για να δημιουργείτε αυτός ο πόλεμος..εδώ είμαστε και θα τα δούμε Κώστα..τον πραγματικό φοιτητή που δεν έχει σχέση με μπαχαλα δεν τον ενδιαφέρει αν θα έχει η όχι αστυνομία..γιατί δεν πρόκειται η αστυνομία να τον ενοχλήσει καν.
Λαθος κανεις φιλε aerate.Ποιος σας ειπε οτι με το παρων Νομο η αστυνομια δεν μπορει να μπει στα πανεπιστημια ;Oταν τελειται εγκλημα οπως πχ αυτο της διακινησης ναρκωτικων μια χαρα μπορουν να μπουν απλα δεν το κανουν γιατι οι κυβερνησεις δεν θελουν.Και επειδη το θεμα διακινησης ναρκωτικων εχει προεκτασεις πολλες οπως και ακρες πολιτικες και αστυνομικες,καλο ειναι να μην εκφραζουμε απολυτες αποψεις που δεν ειναι αληθεις.Το κερδος απο το εμποριο ναρκωτικων ειναι τεραστιο και δεν κερδιζουν μονο οι μικροδιακινητες απο αυτο αλλα τα μεγαλια κεφαλια,που πολλες φορες ειναι το ιδιο το κρατος και η εξουσια.Στα εξαρχεια πχ η πρεζα ερχεται απο τον κρατικο μηχανισμο,με βρωμικους επιορκους μπατσους να ειναι πισω απο την διακινηση.Ξερω πολλα σκηνικα δεν θα αναφερθω αλλα μακαρι να ανοιγατε τα ματια σας να δειτε τι υπαρχει πισω απο την κουρτινα.Σιγουρα παντως δεν θα βρειτε μπαχαλακια.

aeratos28

Just aeratos
Έχεις ένα κακο πράγμα..μιλάς απαξιωτικά στον απέναντι σου που έχει διαφορετική άποψη..επίσης να σου πω και κάτι άλλο και να το θυμάσαι γιατί είσαι πιτσιρικάς και λες περισσότερα από όσα προλαβαίνει το μυαλό σου..έχεις την εντύπωση ότι κατέχεις την αλήθεια και τη γνώση ώστε εσύ θα ανοίξεις τα μάτια σε εμένα η σε άλλους διάφορους εδώ μέσα με αυτά που λες και νομίζεις ότι ξέρεις?το τι γίνετε δεν έχεις ιδέα φίλε.εσυ ξέρεις τι συμβαίνει από αυτά που σου λένε η συζητάτε μεταξύ σας.

oreo

Well-Known Member
Πατάτα μπορεί να το βλέπεις εσύ και κάποιοι άλλοι..ότι θέλει μπορεί να λέει και να πιστεύει.δεν με ενδιαφέρει.εγω θα τον κρίνω για τη δουλειά του και για το τι παρουσιάζει σε δουλειές που αναλαμβάνει να βελτιώσει..μόνο εκεί και πουθενά αλλού. Ελεύθεροι είμαστε όλοι να κάνουμε ότι θέλουμε εκτός του φόρουμ..δικαστές απόψεων πέραν των μεταμοσχεύσεων δεν νομίζω πως όρισε κανένας,κανέναν εδώ.
Αυτά είναι φασιστικά πράγματα,μιας και είναι της μόδας πλέον αυτή η λέξη.
Δεν το κατάλαβες, δεν πειράζει

bobby

Well-Known Member
Νικ

Η προπαγάνδα και τα μανιφέστα που αναρτάς,τα ξέρω,τα έβλεπα και επειδή ποτέ δεν ανήκα κάπου και δεν εξαρτώμουν από κανένα κερατά,τους είχα όλους γραμμένους και για αυτό ήμουν πάντα ελεύθερος και ανεξάρτητος να κάνω ότι θέλω.
Αυτά που εσύ κατακρίνεις, είναι σαν να βγήκε από το γραφείο του Σύριζα ανακοίνωση.

Για ποια Δημοκρατία μιλάς?
Για αυτούς τους λίγους που εμποδίζουν τους πολλούς?
Η ΑΣΟΕΕ έχει 10.000 φοιτητές και 50 κωλόπαιδα είχαν σουγιάδες και ρόπαλα.
Αυτούς στηρίζεις?

Στην εποχή μου είχαμε μόνο τα κιόσκια και κάναμε ανταλλαγή απόψεων μόνο και τίποτα παραπάνω.Με επίπεδο και πάντα με φοιτητές.
Είχα την τύχη να είμαι στην κορυφαία οικονομική σχολή,όπου αυτά που αναφέρεις ήταν άγνωστα.
Δύο φορές μόνο πήγε να γίνει κατάληψη χωρίς έγκριση,και δεν με άφησαν να μπω και τους πήρε και τους σήκωσε.

Τι ανεβάζεις βίντεο και λες ότι θέλεις?
Μεμονομωμένα πάντα.
Η βία είναι βία αγόρι μου καταλάβε το από όπου και αν προέρχεται.
Και είναι καταδικαστέα.
Αλλά η βία σαν άμυνα σε επίθεση που δέχεσαι δεν είναι βία, αυτοάμυνα λέγεται.
Ο Αστυνομικός αν χρειαστεί και απειλείται φυσικά θα επέμβει με καταστολή.
Αυτή είναι η δουλειά του,όταν δημιουργούνται έκνομες πράξεις βίας,και απειλείται η σωματική του ακεραιότητα θα επέμβει και αυτός με βία,τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?
Πρέπει να βάλουμε ταμπέλα δηλαδή?
Βγάλε αυτό το μίσος που έχεις για τους αστυνομικούς, και βγάλτο για όλους αυτούς τους μπαχαλάκηδες που τα δημιουργούν αυτά.
Και για ότι άλλο είναι κατακριτέο.
ΔΑΠ,ΠΑΣΠ,ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Λέτε όλοι ότι υπάρχει αστυνομική βία σε υπέρμετρο βαθμό.
Μάλλον θα θέλω οφθαλμίατρο.
Γιατί εγώ έβλεπα τα τελευταία χρόνια, μια απίστευτη ασυδοσία,μια ανεξέλεγκτη χαλάρωση και ανυπαρξία οποιουδήποτε κρατικού μηχανισμού,μια εικόνα διάλυσης,όπου απαγορευόταν να πάμε στα Εξάρχεια για καφέ,στο κέντρο της Αθήνας,στην Ομόνοια και σε όλα τα κακόφημα μέρη.
Φοβόμουν να κυκλοφόρησω στο κέντρο της πόλης μου γιατί ήταν υπό κατάληψη.
Παγκόσμια πρωτοτυπία.
Κάνεις επιλεκτικους διαχωρισμούς και τα παρουσιάζεις όπως θέλεις.

Ποιός θέλει παρατάξεις μέσα στα Πανεπιστήμια?
Τι δουλειά έχουν μέσα στο λίκνο της εκπαίδευσης?
Καμία.
Δεν πρέπει να μπει και να επεμβαίνει η Αστυνομία,όταν καννιβαλίζεται το Πανεπιστήμιο και γίνονται ποινικά κολάσιμες πράξεις?
Ποια είναι η λύση που προτείνεις πέρα από το να καταγγέλεις και να τα βάζεις όλα στον κιμά?
Όλοι μα όλοι οι φοιτητές αν τους ρωτήσεις την επιζητούνε γιατί δεν πάει άλλο.
Γιατί δεν το επικροτείς αυτό αλλά αντιθέτως το πολιτικοποιείς?
Δεν πρέπει να γίνει κάπου η αρχή?
Έστω και έτσι?
Ακόμα και να διαφωνείς με αυτό?

Η αδράνεια μας έφτασε εδώ που μας έφτασε.
Αγαπητέ vlafo τζάμπα χαλάς το χρόνο σου να απαντάς. Δυστυχώς δεν καταλαβαίνουν. Τα θέλουν όλα να είναι μπάχαλο. Για αυτούς ελευθερία = ασυδοσία.

Nik.Mos

Well-Known Member
Έχεις ένα κακο πράγμα..μιλάς απαξιωτικά στον απέναντι σου που έχει διαφορετική άποψη..επίσης να σου πω και κάτι άλλο και να το θυμάσαι γιατί είσαι πιτσιρικάς και λες περισσότερα από όσα προλαβαίνει το μυαλό σου..έχεις την εντύπωση ότι κατέχεις την αλήθεια και τη γνώση ώστε εσύ θα ανοίξεις τα μάτια σε εμένα η σε άλλους διάφορους εδώ μέσα με αυτά που λες και νομίζεις ότι ξέρεις?το τι γίνετε δεν έχεις ιδέα φίλε.εσυ ξέρεις τι συμβαίνει από αυτά που σου λένε η συζητάτε μεταξύ σας.
Αν απο ολα οσα σου ειπα,τις διορθωσεις που εκανα στα καλοπροαιρετα(θελω να πιστευω) λαθη σου(διακινηση και μπατσοι σε πανεπιστημια κτλ) εσυ εχεις να πεις αυτο,τοτε οκ πασο φιλε.
Εννοειται πως δεν θα κατσω να αναλωθω σε προσπαθειες να αποδειξω σε σενα η στον οποιονδηποτε αν γνωριζω πραγματα η οχι και τι εχω βιωσει,τα ξερω εγω και αυτο μου αρκει φιλε μου.Το μηνυμα παντως ,που τυχαινει στις περιοδους που διανυουμε να ταυτιζεται και με αιτηματα μεγαλου μερους της κοινωνιας,το περασα.Απο κει και περα ο καθεις οτι θελει αντιλαμβανεται και οπως στρωνει κοιμαται.Καλη συνεχεια σε ολους

vlafo

Well-Known Member
Είναι πραγματικά κρίμα από νέα παιδιά να είναι τόσο τυφλωμένα και να μη μπορούν να δούνε καθαρά.
Δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία για αυτό τον τόπο όταν υπάρχουν τέτοιες αντιλήψεις
Απλά με ενοχλεί,όχι οι διαφορετικές απόψεις, αλλά η διαστρέβλωση και η πολιτικοποίηση οτιδήποτε συμβεί.
Δε μπορούμε στα αυταπόδεικτα να συμφωνούμε.
Κρίμα.

tasos33

Well-Known Member
@Anastasakis Hair Clinic να κάνεις κ έκπτωση στους χουλιγκανους , στους μπαχαλακηδες, στους κουφουντινακηδες και στους υμνητές του, στους ρουβικωνες, στην Ρόζα και στην μαριποζα. Να το ακούς το φόρουμ. Άκου εκεί έκπτωση στην αστυνομία. Αφού κάποιοι διαφωνούν τι θα κάνεις στο μαγαζί σου να κάνεις κ στους άλλους.

vlafo

Well-Known Member
Που ησασταν ομως ολα αυτα τα χρονια με τα θυματα της αλλης πλευρας;Που ηταν οι προσφορες;
Τα θύματα αθώοι Έλληνες πολίτες?
Το 2010 στη Μαρφίν ποιοί διαδήλωναν ξέρεις?
Φωνάζανε του ΚΚΕ για το κεφάλαιο και την πλουτοκρατία.
Και ο Νώντας ο φίλος,με ένα μισθό ήταν και μόλις είχε γυρίσει από το εξωτερικό για να παντρευτεί.
Μοναχογιός.
Και τώρα μαζί με τους άλλους 3 αγναντεύει από ψηλά.
Αυτοί ήταν το κεφάλαιο?

Καθάρισε το μυαλό σου και δες καθαρά
Και επειδή έχεις καλές σπουδές και καλά πτυχία,αν και δε δίνω συμβουλές εύκολα,σου εύχομαι αν ακολουθήσεις ακαδημαϊκή καριέρα γιατί θα κάνεις διδακτορικό,να μείνεις μακρυά από αυτά γιατί και εκει δυστυχως έχει πολύ σαπίλα.

Κοίτα και στηρίξου στον εαυτό σου,κράτα τις απόψεις σου και την ιδεολογία σου,αλλά να βλέπεις καθαρά.

Και εγώ έχω τις απόψεις μου,ιστορία ξέρω,γνωρίζω τι έγινε και από τους παλιούς.αλλα δυστυχώς τα πολιτικά πάθη ήταν η πληγή αυτού του τόπου.

Και όλοι έχουν κάνει λάθη αλλά κάποιοι δεν διορθώνονται και έχουν και ονοματεπώνυμο.
Η ζυγαριά δεν είναι ίση αλλά γέρνει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Ολοι ομως,και αυτο ειναι και το μεγαλο μου παραπονο,μιλανε και δειχνουν συμπονια μονο για την επιθεση στον αστυνομικο.Μεχρι και προσφορα για αυτους βλεπουμε.
Εχει κανεις να πει κατι αραγε για τον 29 χρονο φοιτητη;Ή για τα αλλα θυματα κρατικης βιας;Καταδικαζετε την βια των μπαχαλων(που οπως ειδατε το εκανα και εγω χωρις φοβο και παθος) αλλα για την βια που υπηρξε και η αφορμη για την συγκεντρωση στην Νεα Σμυρνη δεν μιλαει κανεις!Σαν να ειναι κατι που δεν μας ενοχλει ,αρκει να εξαφανιστουν οι κακοι αναρχικοι.Και για οσους ισχυριστουν οτι αποδοθηκε δικαιοσυνη με την διαθεσιμοτητα που εβγαλαν τον μπατσο,δεν ηταν μονο αυτος!Oι συναδελφοι του που ηταν σε αποσταση 1 μετρου και δεν μπηκαν στη μεση να προστατεψουν τον νεαρο δεν φερουν ευθυνη;Δεν φερουν ευθυνη οι μπατσοι που ειδαν το σκηνικο απο την τηλεοραση και δεν το καταδικασαν αλλα σταθηκαν στο πλευρο του συναδελφου τους;Γιατι μπορει να μην εδρασαν ,αλλα με την σιωπη τους σιγουρα δεν τα καταδικαζουν.Σαν να λεμε,οτι την επομενη φορα οι ιδιοι αυτοι σιωπηλοι μπατσοι θα κανουν τα ιδια,με τον κυλο της ασκησης κρατικης βιας να διαιωνιζεται

Θελω να ακουσω εστω εναν απο οσους καταδικασαν την μια μερια των μπαχαλων να καταδικαζει ανοιχτα και τον τροπο δρασης της ελας και τους μηχανισμους της.

Και πραγματικα θα ηθελα να γνωριζω ποια θα ηταν η σταση ολων αν δεν ειχε συμβει το περιστατικο με τον αστυνομικο και ειχαμε μονο την διαδηλωση.Δυστυχως η επιθεση των μπαχαλων εκτος ενος χτυπημενου αστυνομικου εδωσε και το τελειο αλλοθι σε ολους αυτους που κλεινουν το ματι στην κρατικη βια.Πριν ακομα λαβει θεση η επιθεση στον αστυνομικο εβλεπα ποστ στα σοσιαλ μιντια που υποστηριζαν την ανανδρη και αναιτια επιθεση στο 29 χρονο.Οπως και στον Ζακ.Και σε καθε αλλη περιπτωση.
Επισης δεν ξερω οταν μιλαμε για κουκουλοφορους κατα ποσο εχουν να κανουν με αναρχικους η με φυτευτους,στην Ελλαδα ζουμε ξερουμε νομιζω πως παιζεται το παιχνιδι(φωτο):
Ο 29χρονος είχε πολύ μαλλί, δεν θέλει έκπτωση

KLEOS

Active Member
Επειδή διαβάζω διάφορα περίεργα θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι όλοι σίγουροι πως οι δολοφόνοι στην Μαρφίν είναι μπαχαλάκηδες και τι εννοούν με αυτό. Επίσης η εικόνα πως τα πανεπιστήμια ομοιάζουν με γκέτο του Ντιτρόιτ είναι άλλη μια προπαγάνδα που μερικοί την έφαγαν αμάσητη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όσον αφορά το να είναι κάποιος πολιτικοποιημένος που αναφέρεται ως κακό θα πω πως η πολιτική δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από την φιλοσοφία της διαχείρισης επομένως είναι καθήκον οποιουδήποτε φιλοσοφημένου ανθρώπου να είναι πολιτικοποιημένος και όχι κομματικοποιημένος.

Nik.Mos

Well-Known Member
@Anastasakis Hair Clinic να κάνεις κ έκπτωση στους χουλιγκανους , στους μπαχαλακηδες, στους κουφουντινακηδες και στους υμνητές του, στους ρουβικωνες, στην Ρόζα και στην μαριποζα. Να το ακούς το φόρουμ. Άκου εκεί έκπτωση στην αστυνομία. Αφού κάποιοι διαφωνούν τι θα κάνεις στο μαγαζί σου να κάνεις κ στους άλλους.
Οχι Τασο,δεν συμφωνω.Αυτοι ειναι εγκληματιες,εχθροι της δημοκρατιας και των χρηστων ηθων και παραδοσεων του Ελληνισμου.Θα πρεπει να απαλλαχθουμε απο αυτους παση θυσια για το καλο της δημοκρατια μας και των παιδιων μας.
Αντιπροταση:Εκπτωση σε λιγναδηδες,μαρινακηδες,κορκονεους,μπεους,παιδεραστες,νοσταλγους της χουντας,κουγιες και κυρ παντεληδες.Βασικα οχι,τους κυρ παντεληδες βγαλε τους απεξω,ειναι πολλοι και ανοιγομαστε επικινδυνα.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Ναι ο γνωστός ΑΝΤΑΡΣΥΑ οξω από τη Μάρφιν με τα παιδαρελια του ήταν φαντασία ?
φαντασία είναι και οι λοιποί που πωλούν διάφορα εκτός πανεπιστημίων και μόλις έβλεπαν αστυνομία έμπαιναν μεσα? Και πολλά άλλα βέβαια που δε τα βλέπουμε στα κανάλια αλλά τα ζήσαμε.

Επειδή διαβάζω διάφορα περίεργα θα ήθελα να ρωτήσω πως είναι όλοι σίγουροι πως οι δολοφόνοι στην Μαρφίν είναι μπαχαλάκηδες και τι εννοούν με αυτό. Επίσης η εικόνα πως τα πανεπιστήμια ομοιάζουν με γκέτο του Ντιτρόιτ είναι άλλη μια προπαγάνδα που μερικοί την έφαγαν αμάσητη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όσον αφορά το να είναι κάποιος πολιτικοποιημένος που αναφέρεται ως κακό θα πω πως η πολιτική δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από την φιλοσοφία της διαχείρισης επομένως είναι καθήκον οποιουδήποτε φιλοσοφημένου ανθρώπου να είναι πολιτικοποιημένος και όχι κομματικοποιημένος.

tasos33

Well-Known Member
Οχι Τασο,δεν συμφωνω.Αυτοι ειναι εγκληματιες,εχθροι της δημοκρατιας και των χρηστων ηθων και παραδοσεων του Ελληνισμου.Θα πρεπει να απαλλαχθουμε απο αυτους παση θυσια για το καλο της δημοκρατια μας και των παιδιων μας.
Αντιπροταση:Εκπτωση σε βιαστες,πρεζεμπορους,κορκονεους,μπεους,παιδεραστες,νοσταλγους της χουντας,κουγιες και κυρ παντεληδες.Βασικα οχι,τους κυρ παντεληδες βγαλε τους απεξω,ειναι πολλοι και ανοιγομαστε επικινδυνα.
Ο Κούγιας έχει μαλλί, αλλά και να μην είχε δεν θέλει έκπτωση.

KLEOS

Active Member
Ναι ο γνωστός ΑΝΤΑΡΣΥΑ οξω από τη Μάρφιν με τα παιδαρελια του ήταν φαντασία ?
φαντασία είναι και οι λοιποί που πωλούν διάφορα εκτός πανεπιστημίων και μόλις έβλεπαν αστυνομία έμπαιναν μεσα? Και πολλά άλλα βέβαια που δε τα βλέπουμε στα κανάλια αλλά τα ζήσαμε.
Αφού έχεις στοιχεία να πας στον εισαγγελέα. Και για τους μικροπωλητές είμαι σίγουρος πως σε ζημιώσανε τόσο που κατανοώ ότι σε πνίγει το δίκιο.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα