Νικ
Η προπαγάνδα και τα μανιφέστα που αναρτάς,τα ξέρω,τα έβλεπα και επειδή ποτέ δεν ανήκα κάπου και δεν εξαρτώμουν από κανένα κερατά,τους είχα όλους γραμμένους και για αυτό ήμουν πάντα ελεύθερος και ανεξάρτητος να κάνω ότι θέλω.
Αυτά που εσύ κατακρίνεις, είναι σαν να βγήκε από το γραφείο του Σύριζα ανακοίνωση.
Για ποια Δημοκρατία μιλάς?
Για αυτούς τους λίγους που εμποδίζουν τους πολλούς?
Η ΑΣΟΕΕ έχει 10.000 φοιτητές και 50 κωλόπαιδα είχαν σουγιάδες και ρόπαλα.
Αυτούς στηρίζεις?
Στην εποχή μου είχαμε μόνο τα κιόσκια και κάναμε ανταλλαγή απόψεων μόνο και τίποτα παραπάνω.Με επίπεδο και πάντα με φοιτητές.
Είχα την τύχη να είμαι στην κορυφαία οικονομική σχολή,όπου αυτά που αναφέρεις ήταν άγνωστα.
Δύο φορές μόνο πήγε να γίνει κατάληψη χωρίς έγκριση,και δεν με άφησαν να μπω και τους πήρε και τους σήκωσε.
Τι ανεβάζεις βίντεο και λες ότι θέλεις?
Μεμονομωμένα πάντα.
Η βία είναι βία αγόρι μου καταλάβε το από όπου και αν προέρχεται.
Και είναι καταδικαστέα.
Αλλά η βία σαν άμυνα σε επίθεση που δέχεσαι δεν είναι βία, αυτοάμυνα λέγεται.
Ο Αστυνομικός αν χρειαστεί και απειλείται φυσικά θα επέμβει με καταστολή.
Αυτή είναι η δουλειά του,όταν δημιουργούνται έκνομες πράξεις βίας,και απειλείται η σωματική του ακεραιότητα θα επέμβει και αυτός με βία,τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις?
Πρέπει να βάλουμε ταμπέλα δηλαδή?
Βγάλε αυτό το μίσος που έχεις για τους αστυνομικούς, και βγάλτο για όλους αυτούς τους μπαχαλάκηδες που τα δημιουργούν αυτά.
Και για ότι άλλο είναι κατακριτέο.
ΔΑΠ,ΠΑΣΠ,ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Λέτε όλοι ότι υπάρχει αστυνομική βία σε υπέρμετρο βαθμό.
Μάλλον θα θέλω οφθαλμίατρο.
Γιατί εγώ έβλεπα τα τελευταία χρόνια, μια απίστευτη ασυδοσία,μια ανεξέλεγκτη χαλάρωση και ανυπαρξία οποιουδήποτε κρατικού μηχανισμού,μια εικόνα διάλυσης,όπου απαγορευόταν να πάμε στα Εξάρχεια για καφέ,στο κέντρο της Αθήνας,στην Ομόνοια και σε όλα τα κακόφημα μέρη.
Φοβόμουν να κυκλοφόρησω στο κέντρο της πόλης μου γιατί ήταν υπό κατάληψη.
Παγκόσμια πρωτοτυπία.
Κάνεις επιλεκτικους διαχωρισμούς και τα παρουσιάζεις όπως θέλεις.
Ποιός θέλει παρατάξεις μέσα στα Πανεπιστήμια?
Τι δουλειά έχουν μέσα στο λίκνο της εκπαίδευσης?
Καμία.
Δεν πρέπει να μπει και να επεμβαίνει η Αστυνομία,όταν καννιβαλίζεται το Πανεπιστήμιο και γίνονται ποινικά κολάσιμες πράξεις?
Ποια είναι η λύση που προτείνεις πέρα από το να καταγγέλεις και να τα βάζεις όλα στον κιμά?
Όλοι μα όλοι οι φοιτητές αν τους ρωτήσεις την επιζητούνε γιατί δεν πάει άλλο.
Γιατί δεν το επικροτείς αυτό αλλά αντιθέτως το πολιτικοποιείς?
Δεν πρέπει να γίνει κάπου η αρχή?
Έστω και έτσι?
Ακόμα και να διαφωνείς με αυτό?
Η αδράνεια μας έφτασε εδώ που μας έφτασε.