Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά υπάρχουν σημεία που ανοίγει το πάχος της τομής. Ήσουν προσεκτικός κατά την επούλωση της;
Στο λέω γιατί έχω κι εγώ τομή σε άλλο σημείο του σώματος και μαλακίστηκα και στρέτσαρε λίγο.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά υπάρχουν σημεία που ανοίγει το πάχος της τομής. Ήσουν προσεκτικός κατά την επούλωση της;
Στο λέω γιατί έχω κι εγώ τομή σε άλλο σημείο του σώματος και μαλακίστηκα και στρέτσαρε λίγο.
To θετικo και παραλληλα περιεργο ειναι οτι η γ ζωνη που λες φαινεται παρα πολυ καλη με το buzz cut.
Πολυ καλυτερη απο πριν 7 χρονια που υποτιθεται οτι ειχες και περισσοτερο μαλλι εκει.
Και γενικα φαινεσαι πολυ καλα με buzz cut.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
κοιτα το buzz cut απο οτι βλεπω εχει το ανελπιστα θετικο της καλης καλυψης σαν εικονα, που δεν το περιμενα.
Αυτες οι αδυναμες τριχες που λες, φαινονται δυνατες σε buzz cut και αυτο ειναι θετικη εκπληξη.
Τωρα το αν εσενα σου αρεσει ειναι κατι αλλο.
Απο τις λιγες φωτο που εχεις βαλει φαινεται να ειναι ωραιο στο κεφαλι σου. Αλλα απο μπροστα δεν σε εχω δει.
το προβλημα ειναι οντως η τομη δυστυχως. Θα ηθελα να σε δω και με λιγο περισσοτερο μηπως καλυφθει.
Η διαταξη δειχνει να ειναι παρα πολυ καλη, εξαιρετικη θα λεγα, η πυκνοτητα επισης παρα πολυ καλη, μακαρι να βγουν ολα οσα εχεις αυτη τη στιγμη κατι που θα δωσει ικανοποιητικη καλυψη της περιοχης, μονη παρατηρηση οτι προφανως δεν τριβεις καλα κατα το λουσιμο κ εχεις ακομη υπολειματα στο κεντρο της επεμβασης φροντισε να καθαρισει η περιοχη, καλη συνεχεια!!18 Ημέρες μετά την μεταμόσχευση στο Crown.
Εδώ βλέπουμε καλύτερα τον σχηματισμό έτσι όπως τοποθετηθηκαν τα μοσχεύματα
Ξεχωρίζουν από την ερυθρότητα στο δέρμα.
Έχουν μεγαλώσει τα μοσχεύματα,για να δούμε πότε θα πέσουν τώρα.
Προβολή συνημμένου 21228
Γιάννη κ γω έτσι σε γουσταρω
Πραγματικά θες να πάρεις φορά κ να χτυπάς το κεφαλι σου στο τοιχο.
Να σκας τα ωραια σου ευρώ για τοππικ λακ λοσιόν μμ, να δίνεις πονο στεναχωρια κτλ
Κ να έρχονται οι τύπισσες και να σου λένε σε θέλω καραφλα με τομές κ πλήγματα.
Στο διαταυτα τώρα, τώρα που μεγάλωσαν φαίνεται πολύ ωραία η τοποθέτηση κ ωραία δουλειά γενικότερα.
Ακομα κ τα μπροστά μμ κοντοκουρεμενα δείχνουν ωραία που συνήθως δεν είναι.
Εχω μια υποψία σοκ λος στη δοτρια η μου φαινεται
Η διαταξη δειχνει να ειναι παρα πολυ καλη, εξαιρετικη θα λεγα, η πυκνοτητα επισης παρα πολυ καλη, μακαρι να βγουν ολα οσα εχεις αυτη τη στιγμη κατι που θα δωσει ικανοποιητικη καλυψη της περιοχης, μονη παρατηρηση οτι προφανως δεν τριβεις καλα κατα το λουσιμο κ εχεις ακομη υπολειματα στο κεντρο της επεμβασης φροντισε να καθαρισει η περιοχη, καλη συνεχεια!!