Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η δότρια μου μέχρι στιγμής έχει δώσει με Strip+Fue 6179 Grafts και έχει να δώσει ακόμη περίπου 2500 Grafts.John καλη επιτυχία!
Δυο γρήγορες παρατηρήσεις:
1. Το crown αντικειμενικά ευτυχως άνοιξε πολυ λίγο σε σχέση με τη συνολική σου κατάσταση.
2. Δότρια δυστυχως μέτρια, όπως και ο λόγος εξαγωγής.
Καλη συνεχεια!
Ναι,σίγουρα δεκτό. Αν με δεις από κοντά με κατεβασμένο μαλλί και με χτενισμένο ίσως πάλι αναθεωρήσεις.Γνωμη ασχετη με την μμ.
Σου παει καλυτερα το κατεβασμενο μαλλι. https://www.hairlossgr.com/attachments/01-jpg.21096/
Στο δικο σου κεφαλι εστω ειναι πιο ωραιο απο το να το σηκωνεις!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε Vag 25......για αλλη μια φορα διαφωνουμε καθετα.Γνωμη ασχετη με την μμ.
Σου παει καλυτερα το κατεβασμενο μαλλι. https://www.hairlossgr.com/attachments/01-jpg.21096/
Στο δικο σου κεφαλι εστω ειναι πιο ωραιο απο το να το σηκωνεις!
Καλημέρα!!! Ευχαριστώ Akis,όλοι προσπαθούμε ανάλογος με τις δυνατότητες μας να κάνουμε ότι καλύτερο.Μπράβο παλίκαρε καλή φύτρωση να πάνε όλα κατ' ευχήν..πάει και αυτο..
Καλημέρα kardinalie να είσαι καλά για τις ευχές σου!!! Αν και έχω κάποιες αδυναμίες γενικά στο κεφάλι πιστεύω και εγώ στην συνολική έκταση να πάρω μια αξιοπρεπή εικόνα ακόμη καλύτερη από πριν.Καλησπέρα Γιάννη . Εύχομαι καλή επιτυχία με τη σειρά μου στην προσπάθεια αυτή . Ομολογουμένως αν όλα πάνε όπως αναμένεται με βάση τα δεδομένα η συνολική εικόνα θα είναι πολύ καλή .
Μια ερώτηση σχετικά με την διαδικασία. Γνωρίζουμε τι punch χρησιμοποιήθηκαν ;
Ευχαριστώ!!! Για να εξαχθούν 3400 μοσχεύματα περίπου έπρεπε σίγουρα να γίνει αυτή η τομή των 27 εκατοστών.Μια χαρα. καλη φυτρωση.. με το strip παντως εχεις κατασφαχτει.. τεραστιο σε μηκος αλλα και η ουλη δεν ειναι μικρη. ευτυχως τεινει να εκλειψει αυτη η μεθοδος.
Ευχαριστώ φίλε dim να σε καλά!!! Το κυκλάκι ναι , είναι εκεί που αρχίζει να στροβιλίζει το μαλλί.Καλη ξεκουραση και καλη αναρρωση! Θα αλλαξει σημαντικα η εικονα σου, εχουμε πολυ παρομοιο κεφαλι απο οτι βλεπω...θα ξεχασεις τοπικ κι τα σχετικα! Αναμενουμε την συνεχεια.
ΥΓ το κυκλακι σηματοδοτει την παλια φυτρα?