Panos1982, dr. erdogan , m.fue w keep, 5165 grafts, 8-9/11/2017

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε παιδιά δίνει όγκο και πάχος στην τρίχα γιατί δεν το καταλαβαίνετε αυτό?
Εγώ τα έβαφα και δεν ήταν η ιδέα μου.
Ας μας πει και ο athenian την γνώμη του που είναι κομμωτής.
 

maimou

Member
Καλημερα παιδες, ψάχνομαι για μεταμόσχευση και εγώ για τέλος της χρονιάς, μάλλον Κύπρο.

Είδα κάτι σχετικό που αναφέρθηκε που είχα και εγώ στο μυαλό μου. Σε πολλές παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων πολλών χιλιάδων grafts, η δότρια περιοχή φαίνεται τουλάχιστον το ίδιο πυκνή μετά την επέμβαση σε σχέση με πριν. Εγώ θα περίμενα εμφανή μείωση στην πυκνότητα, όσο καλός και να είναι ο γιατρός αφού μια ποσότητα χιλιάδων τριχών έχει αφαιρεθεί για πάντα.

Στη σελίδα 23 ο Πανος έχει φωτογραφία πριν δυο μεταμοσχεύσεις και την δότρια του δεν τη λες ούτε ιδανική για μεταμόσχευση αλλά και ούτε και αποτρεπτική, μια νορμάλ προς καλή πυκνότητα. Δέκα χρόνια και δύο μεγάλες μεταμοσχεύσεις μετά, στη σελίδα 18, δεν μου φαίνεται η δότρια του σαν να της έχουν πάρει σχεδόν 10 χιλιάδες grafts συνολικά. Πιθανή εξήγηση είναι η βαφή μαλλιών.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member
Καλησπέρα Πάνο. Πολύ καλά (για άλλη μια φορά) τα αποτελέσματά σου.
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πρέπει να βάλεις κάποια grafts εκεί στους κροτάφους. Δεν ξέρω αν πρέπει να είναι ακριβώς εκεί που έχεις σχεδιάσει αλλά κάτι πρέπει να κάνεις σε αυτές τις περιοχές.
Το καλό είναι ότι μπορείς να "παίξεις" - όπως είπες - με ένα μολύβι και να βρεις τα κατάλληλα όρια.

Γεια σου παλιοφιλε Τροφεα,
χαιρομαι να βλεπω ποιοτικα ατομα οπως εσυ να ειναι ακομα "ενεργα" στο φορουμ μιας κ εσυ εχεις προσφερει επισης πολλα.....
προς το παρων απολαμβανω πολυ τα μαλλια μου και καπως εχω ησυχασει με το θεμα κροταφων, ελεγα το χειμωνα να τα κοψω πολυ κοντα να δω πως ειναι κ το τελικο αποτελεσμα σε πολυ κοντο μηκος κ αναλογα να εμπαινα και για μια επεμβαση αστραπη της ταξεως των 200-300 γκραφτς στους κροταφους...
αλλα ακομα δε ξερω τι θα κανω προς το παρων απολαμβανω πολυ το μηκος που εχουν τωρα τα μαλλια κ δε θελω να τα κοψω....
θα δουμε πως θα αισθανομαι το χειμωνα και αναλογα θα δω κ τι θα κανω,
οτι κι αν κανω παντος ειτε ετσι ειτε αλλιως ολα ειναι πολυ καλα οπως και να χει, αυτο εχει σημασια !!
 

Panos1982

Well-Known Member
Πάντως μου κάνει εντύπωση το εξής: ο Πάνος φαίνεται να έχει αδύναμη τρίχα στις πρώτες φωτό, κάνει μμ, και όχι μόνο βγάζει μαλλί με το κιλό αλλά δεν φαίνεται να υποχωρούν τα υπάρχοντα μαλλιά. Όλο αυτό χωρις φιναστεριδη. Όπως έλεγε και ο θρυλικος Πατρικ, «Πώς γένιν αυτό»;

Βοηθησε με να καταλαβω καλα τι εννοεις και θα σου απαντησω....
Που εννοεις οτι πριν την μμ φαινεται να εχω αδυναμη τριχα σε ποια - ποιες περιοχη-ες του κεφαλιου ?
οταν λες εκανα μμ κ εβγαλα μαλλι με το κιλο αυτο δεν ηταν το αναμενομενο ? εβαλα παρα πολλα θυλακια...
οταν λες δεν υποχωρουν τα μαμα μαλλια για ποιες περιοχες η περιοχη αναφερεσαι ? βοηθησε με να καταλαβω καλα τι θες να πεις για να σου απαντησω ακριβως πανω σε αυτο.

Δεν έχει καν νόημα να σχολιάζουμε φωτογραφίες με βαμμένο μαλλί αλλά είναι μία απο τις παθογένειες του φόρουμ να χειροκροτεί τυφλά τα αποτελέσματα του εξωτερικού.

Δεν χειροκροτει τυφλα, σχολιαζει αυτο που βλεπει.... κ προσπαθω να ανεβαζω φωτο που δειχνουν τα πραγματα οσο καλυτερα γινεται στις πραγματικες συνθηκες.... ( ο λογος που ανεβασα φωτο διαμεσο του καθρεφτη μου αυτη τη φορα ειναι για να φανουν οι κανονικες αποστασεις κ το σχεδιο του μαλλιου οταν με κοιταει καποιος γτ οταν τραβαω κατευθειαν το φακο επανω στο μαλλι "παραμορφωνεται" κ ηθελα να δειξω το καδραρισμα του μαλλιου πανω στο κεφαλι αυτη τη φορα μιας κ δε το ειχα κανει ) γενικα οι φωτο που ανεβαζω ειναι συγκεκριμενες κ οχι τυχαιες για να δειχνω τι ακριβως γινεται...

Οταν λες για το βαμμενο μαλλι τι εννοεις οτι αλλαζει την εικονα προς το καλυτερο ?
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!
και δε περνω κατι προσωπικα αλλα ο σκοπος που γραφουμε εδω ειναι για να μοιραζομαστε γνωσεις κ εμπειριες και να εξελισομαστε προς το καλυτερο για το καλο ολων μας που εχουμε το προβλημα της ΑΑ. οποτε αν κανω κατι καλο εγω να το κανουν κ οι αλλοι κ αν αντιστοιχα παθω κατι κακο εγω να το αποφυγουν κ οι αλλοι...
αυτος ηταν κ ο λογος που ανεβασα το περιστατικο μου στον ερντογαν απτην αρχη ως το τελος γιατι δεν υπηρχε αλλο περιστατικο του γιατρου στο φορουμ κ ηθελα να δουμε τι δουλεια κανει ειτε καλη ειτε κακη.
Γενικα αν δεν πηγαινα στον Ερντο δεν ειχα σκοπο να ανεβασω το περιστατικο μου στο φορουμ το ειχα ξαναπει κ στο παρελθον αλλα μιας κ ο γιατρος ελειπε απο εδω το ανεβασα κ αρκετα ατομα απο τοτε πηγαν εκει και χαιρομα γι αυτο γτ αποτελω κι εγω μερος της αποφασης τους κ θα χαρω να τους δω να πανε καλα.
Δεν ειναι καλο να γραφονται πραγματα που ειναι αντιθετα απ οτι συμβαινει στην πραγματικοτητα κι εδω αυτο που γραφεις φιλε τσεκ ειναι αναληθες και πρεπει να το πω.
Ισα ισα το salt & pepper (ασπρομαυρο) ειναι το μαλλι που δινει το καλυτερο illusion of density ολοι το ξερουν αυτο.... απο ασθενεις μεχρι κ γιατρους αν ρωτησεις ειναι κοινη αληθεια.... οσο κοινη αληθεια ειναι κ το σγουρο μαλλι οτι υπερτερει εναντι του ισιου....
π.χ εγω εχω ολοισια τριχα κ δε βοηθαει στη καλυψη ενω ο cvial εχει κατσαρη κ βοηθαει,
αν ας πουμε με την πυκνοτητα που εχω τωρα στο crown ειχα το σγουρο μαλλι του cvial το κροουν μου θα ηταν μπομπα κ δε θα χρειαζοταν τπτ αντιθετως εγω βαζω λιγο ντερματς για να καλυψω αυτες τις μικρες ατελειες που η ολοισια τριχα μου δε μπορει να κανει.

Τα μαλλια τα βαφω αρκετα χρονια κ πιστεψε με αν ηταν η βαφη να μου δινει πυκνοτητα δε θα ειχα παει για μμ....
ισα ισα το μαυρο μαλλι αυξανει το κοντραστ του με το λευκο δερμα και κανει το illusion of density να χανεται....
ενω το ασπρομαυρο μαλλι ειναι οτι πρεπει για να διατηρει το illusion αυτα ειναι βασικα πραγματα και πρεπει ολοι να τα ξερουμε για να ξερουμε και τι να περιμενουμε αναλογα με τα χαρακτηριστικα μας...
(ηδη ο @turnfiji123 που τον εκανα quote πιο πανω λεει οτι ειχα αδυναμα μαλλια πριν την μμ, και τοτε βαμμενα ηταν ομως, αν το βαψιμο διορθωνε τα πραγματα δε θα εδειχναν αδυναμα....μακαρι να ισχυε κατι τετοιο )

Οι βαφες βαφουν το μαλλι κ οχι το δερμα, εγω ας πουμε πισω στο κροουν λογο του οτι εκει εχω ακομα λιγο πιο μειωμενη πυκνοτητα σε σχεση με το υπολοιπο κεφαλι βαζω ντερματς για να βαψω το δερμα μαυρο (στο χρωμα του μαλλιου ) για να πετυχω το ιδιο κοντραστ στην περιοχη....και να δειχνει πυκνο να μην χαθει το illusion...

Τάσο αν περάσω λίγη μπογιά με το χτενάκι στο crown δεν θα χρειάζομαι πύκνωση. Οποιος έχει δοκιμάσει ξέρει και το λεω απλά για να το έχουμε υπόψιν.

Αν με την "μπογια" που περνας βαφεις εκτος απ το μαλλι και το δερμα απο κατω, τοτε ναι θα πετυχεις πυκνωση γιατι θα ταιριαξεις τα κοντραστ δερματος μαλλιου, στην ουσια θα κανεις οτι κανει το ντερματς.
Αν βαφεις μονο το μαλλι μαυρο ομως (οπως κανω εγω) κ το δερμα ειναι ασπρο απο κατω θα τα κανεις χειροτερα.
Το βαψιμο μαυρου μαλλιου μπορει να δειξει καλο μονο αν υπαρχει πολυ καλη πυκνοτητα και δεν αφηνει το λευκο δερμα να φανει, τοτε ολα ειναι οκ.
Αν ομως η πυκνοτητα δεν ειναι επαρκης ή ειναι πολυ μετρια τοτε το βαψιμο μαλλιου σε μαυρο θα κανει τα πραγματα τρεις χειροτερα γιατι θα υπαρχουν κενα και το λευκο δερμα θα κανει μπαμ αναμεσα στα μαυρα μαλλια απ οτι ηταν οταν ηταν ασπρομαυρα.


Καλημερα παιδες, ψάχνομαι για μεταμόσχευση και εγώ για τέλος της χρονιάς, μάλλον Κύπρο.

Στη σελίδα 23 ο Πανος έχει φωτογραφία πριν δυο μεταμοσχεύσεις και την δότρια του τη λες μια νορμάλ προς καλή πυκνότητα. Δέκα χρόνια και δύο μεγάλες μεταμοσχεύσεις μετά, στη σελίδα 18, δεν μου φαίνεται η δότρια του σαν να της έχουν πάρει σχεδόν 10 χιλιάδες grafts συνολικά. Πιθανή εξήγηση είναι η βαφή μαλλιών.

Καλημερα φιλε μαιμου :)
Καλη επιτυχια στην μμ σου να εχεις !!!
Η δοτρια μου ειναι σαφως χειροτερη απ οτι ηταν, και εχει να δωσει σαφως λιγοτερα απ οτι ειχε....
και πολυ σωστα οπως λες ειναι μια νορμαλ δοτρια. Ο λογος που εχω βγαλει τοσα θυλακια( κι εχω κι αλλα να βγαλω) ειναι ο συνδιασμος των 2 τεχνικων εξαγωγης κ οχι κατι που αφορα στα καλα χαρακτηριστικα μου.

Τωρα το οτι ΔΕΝ σου φαινεται αδυνατισμενη οφειλεται στο illusion of density.
"Illusion of density" σημαινει οτι για να μπορεσει το ματι μας να "δει" αραιωση πρεπει σε μια περιοχη να λειπει το 50% της μαμα πυκνοτητας αλλιως δεν γινεται αντιληπτη η αραιωση στο ματι μας. Αυτο ακριβως συμβαινει κ σε αυτη τη περιπτωση,
φυσικα και λειπουν μαλλια απ τη δοτρια αλλα ειναι τοσα ωστε να μην εχει πεσει πουθενα η πυκνοτητα κατω απ το 50% ετσι ωστε να μην ειναι ορατη κ αντιληπτη αυτη η αραιωση. Αυτος ηταν κ ενας απ τους βασικους λογους μεταξυ αλλων π επελεξα αυτον τον γιατρο γιατι κανει πολυ καλο extracting management κ χρησιμοποιει πολυ καλα εργαλεια και υπαρχει παντου ομοιομορφια ετσι ωστε να αποφθευχθει να γινει αντιληπτη αυτη η αραιωση.

Δεν εχει να κανει με την βαφη, κι αν η πυκνοτητα που ειχα στη περιοχη της δοτριας δεν ηταν καλη κ εβαφα το μαλλι μαυρο θα την εκανα να δειχνει ακομα χειροτερη κ πιο αδυνατη σε σχεση με το να αφηνα τα μαλλια ασπρομαυρα,
γιατι πολυ απλα τα "κενα" που θα αφηναν τα αραια μαυρα μου μαλλια θα εκαναν το λευκο δερμα απο κατω να κανει μπαμ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

turnfiji123

Active Member
Τα θέτε και τα γράφετε αυτά η σας ξεφευγουν καταλαθως?

Στις πρώτες φωτό βλέπω σημαντική αραίωση μπροστά. Έτσι ήμουν εγώ το 14 και κατρακύλησα σε μεγαλύτερο nw. Ο φίλος κάνει μμ, ξανακάνει μμ και η περιοχή φαίνεται εντάξει. Μου πέρασε από το μυαλό ότι ο τραυματισμός ίσως του σταμάτησε / ελάττωσε την ΑΑ; Δεν το είπα με κακή πρόθεση προς θεού απλά μου έκανε εντύπωση. Συμπαθα με Τας.
 

tasos33

Well-Known Member
Ούτε εγώ το έγραψα επιθετικά η γιαγιά σε επιλέξω, χιουμοριστικη ήταν η πρόθεση μου.

Οσον αφορά αυτό που έγραψες περί σταθεροποιησης και τραυματισμού θέλει μελέτη κ έρευνα.

Στις πρώτες φωτό βλέπω σημαντική αραίωση μπροστά. Έτσι ήμουν εγώ το 14 και κατρακύλησα σε μεγαλύτερο nw. Ο φίλος κάνει μμ, ξανακάνει μμ και η περιοχή φαίνεται εντάξει. Μου πέρασε από το μυαλό ότι ο τραυματισμός ίσως του σταμάτησε / ελάττωσε την ΑΑ; Δεν το είπα με κακή πρόθεση προς θεού απλά μου έκανε εντύπωση. Συμπαθα με Τας.
 

tasos33

Well-Known Member
Πιθανη εξηγηση ειναι το οτι η συντριπτικη πελιοψηφια των εδω παρουσιαζόμενων μμ κανουν τις δοτριες σουρωτηρι
και νομίζεις οτι αυτο ειναι σχεδον φυσιολογικο οποτε οταν ακους για 5000 + gfaft εξαγωγη απο κορυφαιους γιατρους
και βλεπεις τις δοτριες σε αριστη κατασταση αναρωτιεσαι τι συμβαινει.



Καλημερα παιδες, ψάχνομαι για μεταμόσχευση και εγώ για τέλος της χρονιάς, μάλλον Κύπρο.

Είδα κάτι σχετικό που αναφέρθηκε που είχα και εγώ στο μυαλό μου. Σε πολλές παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων πολλών χιλιάδων grafts, η δότρια περιοχή φαίνεται τουλάχιστον το ίδιο πυκνή μετά την επέμβαση σε σχέση με πριν. Εγώ θα περίμενα εμφανή μείωση στην πυκνότητα, όσο καλός και να είναι ο γιατρός αφού μια ποσότητα χιλιάδων τριχών έχει αφαιρεθεί για πάντα.

Στη σελίδα 23 ο Πανος έχει φωτογραφία πριν δυο μεταμοσχεύσεις και την δότρια του δεν τη λες ούτε ιδανική για μεταμόσχευση αλλά και ούτε και αποτρεπτική, μια νορμάλ προς καλή πυκνότητα. Δέκα χρόνια και δύο μεγάλες μεταμοσχεύσεις μετά, στη σελίδα 18, δεν μου φαίνεται η δότρια του σαν να της έχουν πάρει σχεδόν 10 χιλιάδες grafts συνολικά. Πιθανή εξήγηση είναι η βαφή μαλλιών.
 

turnfiji123

Active Member
Ούτε εγώ το έγραψα επιθετικά η γιαγιά σε επιλέξω, χιουμοριστικη ήταν η πρόθεση μου.

Οσον αφορά αυτό που έγραψες περί σταθεροποιησης και τραυματισμού θέλει μελέτη κ έρευνα.

Σίγουρα θέλει. Απλά στάθηκα στο γεγονός ότι χωρίς φιναστεριδη το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Αναρωτιέμαι επομένως αν θα είχα και εγώ ελπίδες χωρίς την χρήση φινας για ένα πιο συντηρητικό μεν αλλά καλό αποτέλεσμα. Ειδικά στην δεύτερη φωτό που τα έχει χτενίσει προς τα πίσω είναι ίδια με περουκίνι από θέμα πυκνότητας κλπ, μακάρι να πυκνώσουν κι άλλο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
@hairlosscursed @giannis1991 Παλιοσειρεεεες χεχεχε :)

Ενταξει εχω αρχισει κ γουσταρω με το μαλλι ολα οκ....
Τωρα σε 2-3 χρονακια θα αρχισω να ψαχνομαι για υαλουρονικο κ μποτοξ θα αλλαξουμε κλαδο... :p
Το δερματς εννοειται οτι το βαζω αν κ μου ειπε κ ο κουρεας οτι δεν εχω αναγκη αλλα το "κολλημα" δε φευγει...
θελω να ειμαι τσιμεντο κ πισω !!!

βαζεις dermach στο crown Πανο? βλεπω τις φωτο και δεν διεκρινα κατι.
αν το men perfect δειχνει πιο πυκνο το μαλλι πρεπει να το κανω τελικα. εχω παρει 2 βαφες για μιξη πριν 2 μηνες και ακομη δεν ασχοληθηκα.
πολυ καλο το μαλλι σου και η δοτρια επισης. πως γινεται να μην φαινεται καθολου το στριπ που ειχες κανει?
 

Panos1982

Well-Known Member
βαζεις dermach στο crown Πανο? βλεπω τις φωτο και δεν διεκρινα κατι.
αν το men perfect δειχνει πιο πυκνο το μαλλι πρεπει να το κανω τελικα. εχω παρει 2 βαφες για μιξη πριν 2 μηνες και ακομη δεν ασχοληθηκα.
πολυ καλο το μαλλι σου και η δοτρια επισης. πως γινεται να μην φαινεται καθολου το στριπ που ειχες κανει?

Βαζω ντερματς στο κροουν οταν βγαινω εξω, στις φωτο που ανεβαζω εδω εννοειται πως ΔΕΝ βαζω.... στις φωτο δεν βαζω για να δειχνω τι πραγματικα συμβαινει δεν εχει νοημα να βαλω ντερματς....
εξω βαζω γτ μπορει να κατσω κατω απο καμμια λαμπα κτλπ και να φαινεται κανα κενακι κ δε γουσταρω..αυτα ειναι δικα μου θεματα..!!!

Εγω δεν ειπα ποτε οτι το men perfect δειχνει πιο πυκνο το μαλλι και δεν ισχυει κατι τετοιο για μενα...
μπορεις να το δοκιμασεις και να μας πεις κ εσυ τι γνωμη σου ( κακως δε το εχεις κανει τοσο καιρο ειναι πολυ φυσικα τα αποτελεσματα του με σωστη χρηση)... για μενα δινει μονο αλλη υφη στην τριχα την κανει λιγο πιο ξερη κ σκληρη ενω χωρις την βαφη ειναι πιο χλωρη κ ευκαμπτη αν μπορει αυτη η περιγραφη να σου δωσει να καταλαβεις τι εννοω....

Το μαλλι ειναι οντως καλο και χαιρομαι, και η δοτρια επισης... μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο απ οτι ηταν στην πρωτη μου επεμβαση αλλα με πολυ μικρες διαφορες....
το στριπ δε φαινεται γτ εχω κανει μαυρο ταττου και με το μαυρο μαλλι ταιριαζει το κοντραστ τους και χανεται....
και μπορω επιτελους να κοβω τα μαλλια στο πλαι 5χιλ που πριν δε μπορουσα κ μου αρεσει ιδιαιτερως !!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

athenian

Well-Known Member
Ρε παιδιά δίνει όγκο και πάχος στην τρίχα γιατί δεν το καταλαβαίνετε αυτό?
Εγώ τα έβαφα και δεν ήταν η ιδέα μου.
Ας μας πει και ο athenian την γνώμη του που είναι κομμωτής.
Σαφως δινει παχος στην τριχα και την κανει πιο σκληρη.Αν ομως εκ φυσεως εχουμε ανοιχτοχρωμα μαλλια και τα βαψουμε σε σκουρα αποχρωση ενω εχουμε ανοιχτοχρωμη επιδερμιδα θα υπαρξει μεγαλο κοντραστ και τα πολυ αραια σημεια θα φανουν χειροτερα.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλημερα παιδες, ψάχνομαι για μεταμόσχευση και εγώ για τέλος της χρονιάς, μάλλον Κύπρο.

Είδα κάτι σχετικό που αναφέρθηκε που είχα και εγώ στο μυαλό μου. Σε πολλές παρουσιάσεις μεταμοσχεύσεων πολλών χιλιάδων grafts, η δότρια περιοχή φαίνεται τουλάχιστον το ίδιο πυκνή μετά την επέμβαση σε σχέση με πριν. Εγώ θα περίμενα εμφανή μείωση στην πυκνότητα, όσο καλός και να είναι ο γιατρός αφού μια ποσότητα χιλιάδων τριχών έχει αφαιρεθεί για πάντα.

Στη σελίδα 23 ο Πανος έχει φωτογραφία πριν δυο μεταμοσχεύσεις και την δότρια του δεν τη λες ούτε ιδανική για μεταμόσχευση αλλά και ούτε και αποτρεπτική, μια νορμάλ προς καλή πυκνότητα. Δέκα χρόνια και δύο μεγάλες μεταμοσχεύσεις μετά, στη σελίδα 18, δεν μου φαίνεται η δότρια του σαν να της έχουν πάρει σχεδόν 10 χιλιάδες grafts συνολικά. Πιθανή εξήγηση είναι η βαφή μαλλιών.

Η εξήγηση είναι απλή. Καταρχήν 2 μμ σε 2 κορυφαίους γιατρούς. Η 1η στριπ, άρα μηδενική επιβάρυνση δότριας (εκτός της περιοχής του στριπ), η 2η μετά πό πολύ καιρό με 5Κ+ graft αλλά με πολύ μικρά punch & splitting (το ύψος του οποίου δεν το ξέρουμε αλλά σίγουρα έγινε γιατί ο Πάνος είχε μεγάλους λόγους, άρα αρκετά πολύτριχα) και επιβάρυνση ΟΛΗΣ της περιοχής της δότριας συμπεριλαμβάνομένων και των πολύ καλών πλαινών. Πρακτικά μιλάμε για μια περιοχή 250+cm2, άρα 5150/250 ~ <20g/cm2. Ο Β. με τα γνωστά τετράγωνα βγάζει 2300 από ~100cm2, άρα 23g και μάλιστα "κυνηγάει" μεγάλους λόγους με 0.9 punch οπότε επιβαρύνει/"πληγώνει" περισσότερο από τον Erdo o οποίος με μικρά punch και splitting δεν "αδειάζει" την δότρια ενώ αντίθετα την ομογενοποιεί για να μην φαίνονται εμφανή κενά. Το μόνο μειονέκτημα όπως έχω πει πολλάκις είναι η τιμή που είναι τύποις 2.5€ ενώ στην ουσία είναι κάτι παραπάνω λόγω του splitting. Πόσο? Άγνωστο, εξαρτάται από το κεφάλι, εκτιμώ από 2.5-3€, ποσό ακόμα και έτσι εξαιρετικό για τις υπηρεσίες που προσφέρει.
 

Tsek

Well-Known Member
Screenshot_20180524-175940.png

Άβαφο



Bαμμένο 7 μέρες και 7 λουσίματα.


Screenshot_20180524-175926.png
 

Tsek

Well-Known Member
Και τα 2 κάτω απο το φως.

Στην άβαφη φωτογραφία ειναι λουσμενα μαλλιά και πιο φουντωτά.

Στην βαμμένη είναι πριν απο το 8 λούσιμο και ειναι πιο καθισμενα-λαδωμένα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member
Τσεκ,
περαν των φωτο που ολοι ξερουμε οτι αναλογα την οπτικη γωνια αλλαζουν πολλα κ οι δυο φωτο δεν ειναι πανομοιοτυπες, η μια εχει πιο μακρυ μαλλι η αλλη πιο κοντο η μια πιο κοντινη η αλλη πιο μακρυνη, η 1η δειχνει αδεια σε καποια σημεια κ σε αυτα η αλλη γεματη και το αντιστροφο εκει που δειχνει γεματη η πρωτη δειχνει αδεια η δευτερη...

Περαν ομως απ τις φωτο ,
η θεση μου ειναι η ιδια που διατυπωσα στο απο πανω ποστ....
γιατι αυτος που εξηγησα ειναι ενας γενικος κανονας που ισχυει για ολους....
Καταλαβαινω οτι μπορει να εχεις αλλη γνωμη κ οντως να πιστευεις αυτα που λες και να μη λες οτι λες απο δολο η οτιδηποτε αλλο απλα δεν συμφωνω με αυτη την αποψη και εχω αυτην που εξηγησα στο απο πανω ποστ κ για τους λογους που εξηγησα,
δεν εχω να πω η να προσθεσω κατι αλλο....
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Σαφως δινει παχος στην τριχα και την κανει πιο σκληρη.Αν ομως εκ φυσεως εχουμε ανοιχτοχρωμα μαλλια και τα βαψουμε σε σκουρα αποχρωση ενω εχουμε ανοιχτοχρωμη επιδερμιδα θα υπαρξει μεγαλο κοντραστ και τα πολυ αραια σημεια θα φανουν χειροτερα.

Τα ειπε ολα ο ανθρωπος. μαλλον αυτο ισχυει.
 

Tsek

Well-Known Member
Τσεκ,
περαν των φωτο που ολοι ξερουμε οτι αναλογα την οπτικη γωνια αλλαζουν πολλα κ οι δυο φωτο δεν ειναι πανομοιοτυπες, η μια εχει πιο μακρυ μαλλι η αλλη πιο κοντο η μια πιο κοντινη η αλλη πιο μακρυνη, η 1η δειχνει αδεια σε καποια σημεια κ σε αυτα η αλλη γεματη και το αντιστροφο εκει που δειχνει γεματη η πρωτη δειχνει αδεια η δευτερη...

Περαν ομως απ τις φωτο ,
η θεση μου ειναι η ιδια που διατυπωσα στο απο πανω ποστ....
γιατι αυτος που εξηγησα ειναι ενας γενικος κανονας που ισχυει για ολους....
Καταλαβαινω οτι μπορει να εχεις αλλη γνωμη κ οντως να πιστευεις αυτα που λες και να μη λες οτι λες απο δολο η οτιδηποτε αλλο απλα δεν συμφωνω με αυτη την αποψη και εχω αυτην που εξηγησα στο απο πανω ποστ κ για τους λογους που εξηγησα,
δεν εχω να πω η να προσθεσω κατι αλλο....

Πάνο ανεβάζεις φωτογραφίες με βαμμένο μαλλί που επιρρεάζει το αποτέλεσμα.
Δεν είπα ότι πας να ξεγελάσεις αλλα με την βαφή μπουστάρεται η τρίχα και η διαφορά φαίνεται.
Για αυτό έβαλα και φωτογραφίες για οποιον δεν ξέρει.
Το αποτέλεσμά σου ειναι ούτως η άλλως καλό ,αλλά αφού κάνεις παρουσίαση τα λέμε όλα.
 
Μπλουζα