hair_follicle
Member
δεν με ενδιφερει ο ογκος αλλα η γραμμωση η διατροφη μου ειναι αρκετα προσεγμενη, αλλα ενα scoop πρωτεινης μετα απο τη προπονηση ειναι must
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ενα liv 52 κατα την διαρκεια του κυκλου και λιγες εβδομαδες μετα..ξεκίνησα κυκλο με turinabol.θα χρειαστεί κατι αλλο?για αποθεραπεία?
Ξεκινησα πρωτεΐνη(μπας και βοηθήσει και στην τριχόπτωση λίγο) συγκεκριμένα την whey gold standard, μπορεί κάποιος να μου στείλει π.μ να μου δώσει πρόγραμμα; δεν θέλω πολύ όγκο, θέλω ένα απλό ωραίο γυμνασμένο σώμα, κοιλιακούς, στήθος, τρικεφαλο γραμμωση, δικέφαλος ογκο, καταλάβατε περίπου;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Απλο ωραιο γυμνασμενο σωμα ουτε πρωτεινη ουτε κρεατινη ουτε και οτιδηποτε αλλο ενεσιμο, σε χαπια ή σκονη !!!
Θα κανεις τρεξιμο, ασκησεις στο γυμναστηριο με λιγα κιλα και πολλες επαναληψεις, υγιεινη διατροφη !!!
Μπορεις να παρεις αναβολικα (λιποδιαλυτες ή κρεατινη για πχ) που θα σου δωσουν γρηγορα γραμμωση, ογκο και δυναμη αλλα θα σου κανουν το συκωτι μαυρο και την καρδια σαν καρυδι!!
χαχαχα κάτσε ρε φιλε τι καταστροφολογίες είναι αυτά που γράφεις για καρδιές και συκώτια. Όχι και αναβολικό η κρεατίνη, τόσα χρονια και ακόμα να καταλάβει ο κόσμος πως ανήκει στα αμινοξέα. Όπως και οι λιποδιαλυτές, ουδεμία σχέση έχουν με τα αναβολικά.
Πρωτεΐνη. Είναι ένα ωραίο γεύμα μετά την προπόνηση. Δεν θα σου δώσει όγκο, ούτε δύναμη, απλά είναι σαν να τρως κάτι καλύτερο από την στιγμή που δεν έχεις την δυνατότητα να κάνεις διατροφή. Το αν αξίζει να δίνεις τόσα λεφτά είναι άλλο θέμα.
Οποιο φαρμακο παιρνεις που boostarei τον ανθρωπινο μεταβολισμο ειναι αναβολικο ... τελος
Απο την στιγμη που ο οργανισμος παραγει κρεατινη και ερχεσαι εσυ και τον Boostareis με επιπλεον δοσεις... δεν ντοπαρεσαι?
Επισης λογικα θα ξερεις οτι η διακοπτομενη ληψη της ειναι επιβεβλημενη γιατι ο οργανισμος την συνηθίζει και διακοπτει την δικη του ικανοτητα παραγωγης της.
Mπορει να προκαλεσει ενα καρο παρενεργειες (κυριως η μακροχρονια χρηση της ή η υπερβολικη χρηση της) οπως καρδιακη αρυθμια και προβλημα στο συκωτι. Εχουν ανακοινωθει επισημα περιστατικα θανατου απο χρηση κρεατινης, οποτε δεν ειναι τοσο αθωα οσο νομιζεις. Τον Γιγουρτακη τον θυμασαι ?
Για τους λιποδιαλυτες ακομα χειροτερα... αλλα βαριεμαι να γραφω![]()
Μητσάρα είσαι από τα άτομα που συμπαθώ εδώ μέσα γιατί τα χώνεις όταν χρειαστεί αλλα ρε φιλε τα έχεις κάνει λίγο μπάχαλο. Τι σχέση ο Γιγουρτάκης που έπαιρνε cocktail-ντόπες, ενέσιμα και απαγρευμενες ουσίες με την κρεατίνη, την πρωτεΐνη και τους λιποδιαλυτές? Γιατί αυτός από τα πρώτα πήγε.
Ο οργανισμός μας παράγει κρεατίνη όπως επίσης και αλλα 1002 τα οποια παίρνουμε σε βιταμίνες. Θεωρείς ότι και οι βιταμίνες ντόπες είναι? Αν φάω μια φέτα καρπούζι που έχει κιτρουλινη και αυξήσω τα νιτρικά επίπεδα σημαίνει πως ντοπαρίστηκα με φυσικό τρόπο? Άρα πρέπει να κόψω το καρπούζι γιατί με ντοπάρει? Εάν πάλι πάρω κιτρουλινη σε σκόνη θα ντοπαριστώ με χημικό τρόπο? Και αυτά τώρα θες να πεις ότι έχουν σχέση με απαγορευμένες ουσίες και στεροειδή? Είσαι πολύ λάθος φιλε.
Aυτό για τον θάνατο δεν μου λέει τίποτα και μια απλή ασπιρίνη σε κάποιον μπορεί να προκαλέσει κακό.
Boukla και εγω σε συμπαθω. Δεν ξερω αν δειχνω επιθετικος με το reply που εκανα, ... δεν συμβαινει κατι τετοιο !!
Εχω την εντυπωση για τον Γιγουρτακη οτι σε ενεσιμη μορφη επαιρνε την κρεατινη και τους λιποδιαλυτες... τωρα αν τα εκανε κοκτεηλ και με αλλες ουσιες που τον τελειωσαν ... παω πασο δεν το ξερω.
Το γυμναστηριο (βαρη) για πολλα χρονια ανα μικρα διαστηματα το σταματουσα και οταν επανερχομουν η κρεατινη ειδικα ηταν must για αυξηση δυναμης και γρηγορα αποτελεσμα. Ολα αυτα τα χρονια δεν εκανα καταχρηση και δεν μου εμφανισαν κανενα ιδιαιτερα σημαντικο προβλημα υγειας, αλλα προσωπικα παντα παρατηρουσα το boostarisma που μου συνεβαινε με τις σκονες.
Εχοντας προσωπικη αποψη απο την ληψη των συγκεκριμενων ουσιων τις θεωρω ντοπαρισμα γιατι χωρις αυτες δεν θα ειχα και το αναλογο progress. Τωρα αν εσεις τις θεωρειτε ακινδυνες και συμπληρωματα διατροφης.. οκ πασο !!