Kαταρχην σε ενημερωνω οτι εχει γινει αναφορα ΗΔΗ το πρωτο Θρεντ με τα κεφαλαια που με εβριζες.. ολο το βραδυ το εκανες edit και το αλλαζες ??? !!!
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ !!!...(λές ο@kapa να μήν το έβλεπε?)
ΔΕΝ ΣΕ ΕΒΡΙΖΑ...ΣΤΑ ΈΧΩΝΑ !!!...αλλά τί εσύ ξενύχτησεες όλο τό βράδυ και παρακολουθούσες?...
πιστευω καποια στιγμη θα καταλαβετε οτι το να τσακονονται 2 μελη σε ενα φορουμ ειναι ασκοπο.
μην συνεχισετε γιατι θα αναγκαστω να μπαναρω
Σημασία έχει όμως να δείς
@kapa και ποιός ξεκινάει τους καυγάδες!!!...άλλο να αμύνεσαι σε βρωμιές και ψέματα που σου καταλογίζει κάποιος ΠΡΏΤΟΣ...και άλλο είναι να μπάινεις στο forum και να "ακονίζεις" το μαχαίρι !!!
Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις την διαφορά , άσχετα άν δέν πράττεις αναλόγως...για τους λόγους σου πιθανόν
ρε παιδια ακομα με τον δημητρη ασχολεισται....η υποθεση του βρωμαει απο την αρχηη...προσωπικα τον εχψ κανει Ignore kai etsi εχω απαλλαχθει απο το απεριγραπτο του χαρακτηρα του...πιστευω πλεον πως δεν προσφερει τιποτα στο φορουμ παρα μονο προστριβες και ο διαχειρηστης θα πρεπει να τον διαγραψει
+1000000
όσο για το "Ignore"...
Και ο Δημήτρης38 ρωτούσε πώς γίνεται πρίν κάμποσο καιρό , για να απαλλαγεί και καλά από εμένα και τις επιθέσεις (που θεωρεί ο ίδιος) ότι εγώ τις ξεκινάω πάντα.
ΕΓΩ ο ίδιος του απάντησα ΠΩΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ!!!....αλλά προφανώς για να μήν με έχει κάνει τόσο καιρό...κάτι θα μαθαίνει παραπάνω απο τα post μου
Άσε δέ που είναι ξεκάθαρο ποιός ξεκινάει πάντα τις επιθέσεις !!!
δεν ειδα να προωθει καποιον προς γκο@ρα.
οτι ειναι μηδενιστης ειναι
Δέν είναι εύκολο να στείλεις κάποιον στον μεγαλύτερο χασάπη της Αθήνας-ειδικά στις μέρες μας!!!....το ζυμώνει όμως με π.μ απο ότι μαθαίνω , όπου εκεί δέν βλέπουμε τί γράφει στον αθώο κοσμάκι!!!!...
(Ρίξε μια ματιά στα π.μ του…)
ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουν και υποψιασμένοι χρήστες που μας πέρνουν τηλ. για να διασταυρώσουν τις προτάσεις του , και έτσι μαθαίνουμε τις κομπίνες που ετοιμάζει από πίσω!!!
Eιμαι Μηδενιστης γιατι με εξαπατησαν με ψευτικες φωτογραφιες, τους πληρωσα απο το υστερημα μου χωρις να μου παρεχουν αυτο που μου υποσχεθηκαν ?
Άν κουβαλάς κόμπλεξ...και είσαι ψυχικά ασθενείς πήγαινε σε ένα γιατρό ή βρές αντίστοιχο forum να σε βοηθήσει!!!
Αρκετά με το παραμυθάκι σου!!!...
Κατα τα αλλα δεν ασχολειστε μαζι μου αλλα ειστε σε επικοινωνια με τις κλινικες μεταμοσχευσης για να μαθετε ποιος ειμαι !!
Ναί πήραμε σβάρνα όλες τις κλινικές της Ελλάδας και ρωτούσαμε ποίος είναι ο Δημήτρης38.....ΧαχαχαχαΧΑχαχαααααχα!!!!
Επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα μου απο την στιγμη που αναγραφονται επιθετα και κλινικες που με εμπλεκουν !!!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΆΝΕΙΣ !!!
Και εγώ επειδή 5 μήνες τώρα το διασταυρώνω...πλέον δέν έχω να προφυλάξω κανένα παρασκευαστή ,γιατί ο μπάρμπας σου τον απέλυσε ΑΔΙΚΩΣ , και το παλικάρι άλλαξε κλάδο τελείως....ΔΕΝ ΈΧΩ & ΔΕΝ ΕΧΕΙ πρόβλημα να αναφέρει τους ομηρικούς σας καυγάδες ενώπιων του...γιά αυτά που γράφεις και πώς τα γράφεις στο forum με αποτέλεσμα να μήν του πηγαίνουν περιστατικά παρά την γενναιόδωρη προμήθεια (20%) που σου έχει δώσει!!!
Το παίζεις παρθενομπιμπίτσα...αλλά τελικά....ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!
Να μου εξηγησει ο κ.Στριπας πως βρηκε το ονοματεπωνυμο μου και με απειλει με αποκαλυψεις συγγενειας με την εν λογω κλινικη!!
Δέν κατάλαβες καλά....Δεν σε απειλώ με αποκαλύψεις συγγένειας με την εν λόγω κλινική !!!
Σε ενημερώνω ότι οι ανήθικες δοσοληψίες με την εν λόγω κλινική , και η προσπάθεια παρακίνησης χρηστών (under the table) πλέον είναι γνωστές !!!
Υ.Γ:Όταν θα έρθει η ώρα και έχω και την έγκριση του forum και κάποιον νομικών , μπορώ να ανεβάσω ένα βιντεάκι απο το CCTV του ιατρείου...όπου το γλωσσαράκι σου τρέχει!!!...σε High Definition παρακαλώ !!!