Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
geofish είπε:Χωρίς να είμαι ρατσιστής, για τούρκος από τον τρόπο που μας περιγραφείς φαίνετε πολύ επαγγελματίας, μπράβο του.
Οι δικοί μας οι πατριώτες τι κάνουν.
tmad77 είπε:ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ!
ΤΡΙΧΟΦΙΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ... ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ KESER ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ FELLER, COLE ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΦΥΣΙΚΑ.
aleksandros είπε:trixofile και αυτος ειναι ο dr Kesser ?
Οι πελατες του ειναι 99% ικανοποιημενει?
aleksandros είπε:Δηλαδη μας λες οτι ειναι εγγυημενος.
Το ξερεις οτι με την fue εχεις μια απωλεια 40% δεν φυτρωνει οσες βαζει.
Θα σου κανω μια αλλη ερωτηση, τη γνωμη εχεις για τον dr hasson?
Σε εμπνεει εμπιστοσυνη?
giannis13 είπε:ναι αλλα σε στριπ που ενδιαφερει τη συντριπτικη πλειοψηφια μαλλον ειναι ο καλυτερος....ειναι κατι σα τη ρεαλ στο champions league ;D ;D ;D
fue ειναι γνωστο οτι δεν κανει καθολου.....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
giannis13 είπε:ε ναι συνηθως πανε ατομα με μικρο προβλημα αραιωσης για fue.....
aleksandros είπε:Αφου ειναι τοσο καλος ας μας δειξει ενα βιντεο με περιστατικο που να τον χτενιζει απο κοντα.
Οπως τα βιντεο του hasson.
Οχι απλες φωτο.
NGL είπε:[quote author=giannis13 link=topic=1489.msg26118#msg26118 date=1266241375]
ναι αλλα σε στριπ που ενδιαφερει τη συντριπτικη πλειοψηφια μαλλον ειναι ο καλυτερος....ειναι κατι σα τη ρεαλ στο champions league ;D ;D ;D
Trixofilos είπε:[quote author=NGL link=topic=1489.msg26197#msg26197 date=1266252072]
[quote author=giannis13 link=topic=1489.msg26118#msg26118 date=1266241375]
ναι αλλα σε στριπ που ενδιαφερει τη συντριπτικη πλειοψηφια μαλλον ειναι ο καλυτερος....ειναι κατι σα τη ρεαλ στο champions league ;D ;D ;D
aleksandros είπε:Εχω δει σε φωτο αρκετα περιστατικα του dr kesser, αλλα το προβλημα που ειχαν ηταν απυροελαχιστο.
Δεν ειχε κλιμακες πανω απο nw3.
http://www.hairlossexperiences.com/view_topic.php?id=1063&forum_id=4
http://www.hairlossexperiences.com/view_topic.php?id=1070&forum_id=4
http://www.hairlossexperiences.com/view_topic.php?id=1021&forum_id=4
NGL είπε:επειδη ειμαι κι εγω πονηριδης τον ρωτησα να μου πει ακριβως του λογους (καπου το χουμε ξανακανει θεμα το συγκεκριμενο) και τι εννοει οταν λεει λοττο.πηρε μολυβι και χαρτι και μου εφτιαχνε τριχοθυλακια.δεν μπορεις να ξερεις ποτε ακριβως ,μου ειπε,την φορα που εχει ΄το θυλακιο γιατι το μεγαλυτερο μερος του ειναι μη ορατο ακομα και απ τα μικροσκοπια-γυαλια που φοραει ενας γιατρος.δεν μποορεις ν αφαιρεσεις ενα θυλακιο και να του φας λιγο απο δω ή λιγο απο κει.το κατεστρεψες.πρεπει να βγει ακριβως ενα τριχοθυλακιο,και οχι ενα και λιγο απ το διπλα.εδω με τα στερεομικροσκοπια και ακομα και στο στριπ μου ειπε οτι κατα τον διαχωρισμο μπορει να γινει ζημια αν τα τριχοθυλακια ειναι πολυ κοντα..
γι αυτο ακομα και στο στριπ,ακομα και στην κλινικη του, λεει ο ιδιος οτι υπαρχει ενα ποσοστο απο 2-5% μη επιβιωσης grafts.
επειδη εζησα ολη αυτην την ιστορια απο πολυ κοντα,θα σου πω μονο οτι η κλινικη ειναι top class και ψαχνεται πολυ σε θεματα τριχοπτωσης περα απο τα στριπ ή fue..