Μεταμοσχευση μαλλιων στην advance hair clinic απο των κύριο αναστασιο βεκρη

robert

Member
Καλημέρα σας κύριοι, τελικά κατάφερα να ανοίξω νήμα
καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι είμαι μέλος στο forum από το 2008, όπου και μπαίνω που και που για ενημέρωση, χωρίς να συμμετέχω στης συζητήσεις σας, ακόμα να με συχωρέσετε για τα όποια ορθογραφικά λάθη που θα δείτε

πριν 9 με 10 χρόνια πραγματικά δεν θυμάμαι είχα ένα πρόβλημα με τους κρόταφους χωρίς αραίωση στα υπόλοιπα μαλλιά, οπού και άρχισα να ψάχνομαι πριν ειναι αργα ξεκίνησα τοτε μινοξιδινη αλλά δεν ήμουν και πιστός στην εφαρμογή. έτσι και πήγα στην τότε πολυδιαφημιζόμενη laser line όπου και έκανα την πρώτη μου μ.μ. με στριπ, το παράδοξο είναι ότι δεν έκαναν κακή δουλειά, αλλά ήμουν πολύ ικανοποιημένος με την εξέλιξη της τοτες μ.μ. με τα χρόνια άρχισε και η αραίωση του τριχωτού (τώρα είμαι 44 ετών ) αλλά ανακάλυψα και το toppic όπου μέχρι και σήμερα είχα κάλυψη χωρίς να φαίνομαι γελοίος, επειδή όμως το πράγμα άρχισε και παρά αραίωνε άρχισε να γίνεται αισθητή η παρουσία του toppik και έτσι πριν καταντήσω καρικατούρα αποφάσισα να ξαναψαχτω για μ.μ. Νέοι μέθοδοι νέα κόλπα, άρχισα να ψάχνομαι. Λόγο επαγγέλματος δεν μπορούσα να λείπω από την εργασία μου παρά μια βδομάδα, άλλα και κατά την επιστροφή μου να μην γίνει αντιληπτό ότι έκανα μ.μ. δύσκολη εξισωση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

robert

Member
Ευτυχώς χρηματοοικονομικά βαστιέμαι καλά και φυσικά όπως όλοι μας θα ήθελα το καλύτερο. να πω ακόμα ότι ασχολούμαι με το εμπόριο όπου η κοροϊδία και το παζάρι είναι στην καθημερινή μου απασχόληση. ξεκίνησα με των κύριο βεκρη γιατί είχα ακούσει καλά λόγια και φαινόταν και σοβαρός επιστήμονας, από τα λεγόμενα του, και έτσι και πήρα τηλέφωνο την κλινική του. μίλησα με μια κυρία η όπου της είπα για πιο θέμα κάλεσα και με παρέπεμψε σε ραντεβού με την κλινική, όταν όμως της είπα ότι θέλω των κύριο βεκρη των ίδιο τότε μου ζήτησε το τηλεφωνώ μου και θα με καλούσαν πίσω. όπου και έτσι και έγινε, με κάλεσε η μάνατζερ του μια κυρία όπου της ξαναείπα το θέμα μου και επέμενα για ραντεβού με των κύριο βεκρη όπου και με ενημέρωσε κανένα πρόβλημα αλλά να σας ενημερώσουμε ότι η συνάντησης με των κύριο βεκρη χρεώνονται 100€. όπου και δέχτηκα. ( ναι είναι ακριβό ένα ραντεβού στα 100 ευρώ αλλά από την άλλη σκέφτηκα ότι η λογική του είναι να μην πηγαίνει ο κάθε τυχασπαρτος να ρωτάει το μακρύ του και το κοντό του να τους ζαλίζει χωρίς αποτέλεσμα για περαιτέρω κλείσιμο ραντεβού, αλλά αφού κάποιος δέχεται την αξία των 100€ έχει περισσότερο πιθανότητες να προχωρήσει σε μ.μ και αρα να ασχοληθει μαζι του ο ιδιος ο Βεκρης.)
 

robert

Member
Στο ραντεβού ήταν ο ίδιος και η μάνατζερ του που εκεί να πω δεν ένιωθα και πολύ άνετα με την παρουσία μιας γυναίκας μπροστά στο πρόβλημα μου θα προτιμούσα κάποιον άντρα, και αυτό έχει να κάνει με εμένα γιατί το πρόβλημα το είχα πάντα καλυμμένο με toppik και τώρα ήταν εμφανέστατο και δεν ένιωθα και πολύ άνετα.
Πάμε παρακάτω, φυσικά πήγα διαβασμένος έχοντας διαβάσει διάφορα άθρα για της μεταμοσχεύσεις strip και fue αλλά και όπως ανέφερα παραπάνω είχα ξανακάνει με την laser line και ήξερα την διαδικασία αλλά και του τη να περιμένω μετέπειτα.
Όπου και το ίδιο διαπίστωσε για της γνώσης μου και ο γιατρός, ειλικρινέστατος χωρίς την τάση μεγαλομανίας, μέσα στα πλαίσια της λογικής μου ξανά εξήγησε το τη περιλαμβάνει η μεταμόσχευση μαλλιών fue μαζί του, όπως ότι θα μου κάνει και πριν την εισαγωγή των τριχοφυλακιων μια θεραπεία prp που χρησιμοποιεί το πλάσμα του αίματος για να αποφύγει το hair sock loss, του είπα ότι θέλω την μεγαλύτερη δυνατή πύκνωση γιατί βαρέθηκα το toppic και μου είπε ότι μην περιμένω να ξαναγινώ 20 χρονών, εξέτασε την δότρια είδε το παλιό strip και μου είπε ότι θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα και λόγο της δότριας αλλά και λόγο της ποιότητας της τρίχας, αλλά πάλι 20 χρονών δεν θα γίνω. εκτίμησα την ειλικρίνεια του και τα όλα λεγόμενα του στο ραντεβού μας και του πέταξα την ερώτηση, γιατρέ μου πόσο θα κοστίσει η διαδικασία μεταμόσχευσης μαλλιών από τα χεράκια σας γιατί δεν θέλω κανέναν άλλο παρά μόνο εσάς. ( ο λόγος φαντάζομαι είναι πασιφανές, όταν κάνεις κάτι μια φορά, δεν υπάρχει πισωγύρισμα θέλεις να γίνει ότι καλύτερο μπορείς να επιτύχεις και έχεις απαιτήσεις από των καλύτερο και λιγότερες απαιτήσεις από έναν με λιγότερα χρόνια στην διαδικασία μ.μ, κάτι σαν το tattoo όταν το κάνεις δεν υπάρχει επιστροφή εσύ επιλέγεις των καλλιτέχνη εσύ και το ρίσκο και εγώ ήθελα το καλύτερο αποτέλεσμα από έναν από τους καλύτερους στο είδος του, κατά τα λεγόμενα άλλον).
 

robert

Member
Εκεί λοιπών χωρίς σκέψεις υπολογισμούς χωρίς να μου πει θα βγάλουμε τόσα θα βάλουμε τόσα και ου το κάθε εξής μου είπε ότι το κόστος για να αναλάβει ο ίδιος την μεταμόσχευση ανέρχεται στα 7.000,00€.
Ναι μου φάνηκε λίγο υπερεκτιμημένο, αλλά ο καθένας κοστολογεί των εαυτό του, της υπηρεσίες του, την εμπειρία του και αυτό που πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει, όπως θέλει και όσο θέλει. στην ευχέρεια μας είναι αν αυτό το δεχόμαστε η όχι και εγώ έχω διαβάσει και από Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Βέλγιο, διάφορα κοστολόγια από 1500 μέχρι και 3000, άρα όταν άκουσα το ποσό του βεκρη μου φάνηκε κάπως. Δεν απάντησα, ευχαρίστησα, δεν έκανα παζάρια, γιατί νομίζω (άποψη μου) ότι λόγο ότι θες το καλύτερο από αυτόν πρέπει και αυτός να θέλει το καλύτερο από εσένα, ώστε να μην αρχίσει και αυτός της εκπτώσεις στην διαδικασία. και πάλι λέω άποψη μου.
Και είπα ότι θα ενημερώσω εάν θέλω, και μπορέσω να κλείσω ραντεβού γιατί η ημερομηνίες λόγο δουλειάς μου δεν είναι εύκολο να μπορέσω να λείπω τουλάχιστον 12 μέρες. και έφυγα.
εδώ είναι τώρα και ο λόγος που ανοίγω νήμα προς συζήτηση, δεν είναι το κόστος, αυτό ήταν επιλογή του και επιλογή μου, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ.Μ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. και εδώ χρειάζομαι την βοήθεια σας από της εμπειρίες σας. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ. συνεχιζω παρακατω.
 

robert

Member
Μετά από δυο μέρες με κάλεσε η μάνατζερ και με ρώτησε για της εντυπώσεις μου και αν κατέληξα σε ημερομήνια για μ.μ της απάντησα ότι θα σας πάρω τηλέφωνο εγώ δίνοντας της την εντύπωση ότι κοιτάω και αλλού σε άλλες κλινικές δηλ. και θα επικοινωνήσω εγώ μαζί σας, εδώ να σας πω ότι το ραντεβού το πρώτο έγινε αρχές Σεπτεμβρίου το 17. πολύ ευχάριστη και χωρίς καμιά πίεση το τηλεφώνημα από εκείνη ενώ εγώ παράλληλα αρχίζω και επεξεργάζομαι στο κεφάλι μου το ποσό που μου έχουν πει, δηλαδή αρχίζω και εκτιμάω μέσα μου τους λόγους που θα μπορούσε να είναι τόσο υψηλό το ποσό.
Οχι δεν πήρα πουθενά αλλού τηλέφωνο, και οι λόγοι πολλοί, ήξερα λίγο πολύ το τη θα μου πουν και ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος αλλά και το μόνο που θα άλλαζε θα ήταν το κόστος πιο κάτω η και πιο πάνω. εντωμεταξύ ο καιρός περνάει έχει πάει Δεκέμβριος και δεν με έχει πάρει τηλέφωνο κανείς από AHC π.χ να μου πει ξέρετε μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στο κόστος αν η ημερομηνίες γίνουν πιο συγκεκριμένες, των Ιανουάριο με ξανακάλεσε η manager και καλά να μάθει νέα μου εάν αποφάσισα κάτι εάν διάλεξα κάποια άλλη κλινική η αν κατάφερα να βρω ημερομηνία για Μ.Μ ώστε να μπορέσει και ο βεκρης να με βάλει στα ραντεβού του. δεν απαντησα την ευχαριστησα και εκλεισα.
 

Adriano

Well-Known Member
Αγαπητέ φίλε ανέβασε φωτογραφίες άμεσα και θα σου πούμε τα πάντα εδώ μέσα. Επίσης μην γράφεις με κεφαλαία καθόλου. Αν θες να τονίσεις κάτι κάνε το bold.

Επίσης γράφε αν μπορείς μόνο τα ουσιώδη. Με bullets. ΘΑ βοηθήσει τα μέλη εδώ να σε βοηθήσουν.
 

robert

Member
Τώρα σχετικά με το ποσό.
Ναι είναι αρκετό και η εκτίμηση μου είναι ότι είναι πολύ ακριβό. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι εάν θέλω πχ ferrari, θα πληρώσω για ferrari. Εάν πληρώσω lada θα πάρω lada. Τωρα ξέρω ότι δεν γίνεται να πληρώσω για lada και να πάρω ferrari είναι λίγο δύσκολο και κάτι ύποπτο θα συμβαίνει βάση λογικής. Το πρόβλημα είναι να μην πληρώσω για ferrari και πάρω lada, και εδώ θέλω την γνώση σας και την εμπειρία σας ότι με τα λεφτά που έδωσα πήρα το καλύτερο δυνατό που μπορεί να μου δώσει ο γιατρός και δεν με κορόιδεψε. για αυτό και σας περιγράφω την όλη διαδικασία από το Α έως το Ω για να κρίνεται.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

robert

Member
adriano, δεν έχω τελειώσει ακόμα, απλά δεν γράφω και σαν μπιστόλι. πρέπει της σκέψεις μου να της κάνω γραπτό λόγο, σιγά σιγά θα τελειώσω και θα τα έχετε όλα λίγο υπομονή. και για μενα όλα ειναι ουσιώδη. ευχαριστω
 

robert

Member
τέλος πάντων Όντος καταφέρνω και βρίσκω ημερομηνίες από την δουλειά μου, τους καλώ και τους ζητάω να γίνει το χειρουργείο στης 01 Φεβρουαρίου και επισημαίνω ξανά με των κύριο βεκρη, και μου είπαν οτι θα καλέσουν πίσω. όπου και με παίρνει η manager και μου λέει ότι έχει ομιλία σε συνέδριο από Πέμπτη 01 του μηνός μέχρι και Σάββατο και ότι δεν θα μπορέσει και αν μπορούμε για δεύτερα 05/02. όπου και δέχτηκα και κλείσαμε ραντεβού για της 09:30 την δευτέρα. Με ενημέρωσαν ότι δεν πρέπει να πιο αλκοόλ και ασπιρίνη για δυο μέρες πριν, και την ημέρα της Μ.Μ να εψω φάει ένα καλό πρωινό
Έτσι και έγινε, την δευτέρα 09:15 πήγα και έφτασα μαζί με των γιατρό όπου με βάλανε σε ένα δωμάτιο άλλαξα με μια ρόμπα χειρουργείου και σαγιονάρες χειρουργικές, ήρθε ο γιατρός όπου και με κοίταξε στο κεφαλή ξανά όπου και προβληματίστηκε γιατί είδε κοκκινίλες και κνησμό και στην δότρια και στην κορυφή Όντος από το Σάββατο ένιωθα ενοχλήσεις στο κεφάλι από σπυράκια που τα καταλογίζω διότι χρησιμοποιώ καθημερινά ζελέ toppik και λακ ώστε να μην φαίνεται η αραίωση, και κατά καιρούς έχω ερεθισμούς. μου διέγνωσε θυλακίτιδα. και των είδα λίγο προβληματισμένο.
μου έφεραν και ήπια δυο χάπια αντιβίωσης των 500 και δυο χάπια κορτιζόνης και ένα χαπι για το στομάχι και ένα ηρεμιστικό. μου είπε ότι μετέπειτα κανονικά δεν χρειάζεται να πιω άλλη αντιβίωση αλλά λόγο της θυλακίτιδας θα την συνεχίσω για τέσσερις μέρες ακόμα μετά την μ.μ.
10 παρά ξαπλώνω στο κρεβάτι όπου με πιάνει ένα αμόκ, αλλά ευτυχώς το ξεπέρασα γρήγορα. μάλλον γιαυτο ήταν το ηρεμιστικό. ξεκινάει της ενέσεις αναισθητικού, ααα μέσα στο δωμάτιο είναι δυο κοπέλες που κάθονται με δυο παγοκύστες και ένα μεταλλικό πιατάκι πάνω τους για να βάζουν τα τρυχοφυλακια ο βεκρης και μια ακόμα γιατρός που από ότι έμαθα αργότερα κάνει μεταμοσχεύσεις στην ρόδο σε chapter που έχουν ανοίξει εκεί, και ήταν εκεί για να βοηθήσει.
Λοιπών ξεκινάει ο γιατρός και τρυπάει με ένα ηλεκτρονικό τρυπητήρι που κάνει σαν tattoo. τρυπάει και βγάζει ο ίδιος μετέπειτα τρυπάει και βγάζει ο ίδιος αλλά βγάζει και η άλλη γιατρός μαζί του τρυπάει δηλαδή από την αριστερή πλευρά μέχρι την δεξιά και από δέξια βγάζει η μια γιατρός και από αριστερά βγάζει ο ίδιος δουλέψανε αρκετά γρήγορα μπορώ να πω οπού τους το είπα κιόλας και μου είπαν ότι ο χρόνος παίζει μεγάλο ρόλο στην διαδικασία από την ώρα που θα βγούνε μέχρι την ώρα που θα εμφυτευτούν και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν συντομότερος. η διαδικασία εξαγωγής κράτησε από της 10 έως της 14:30 με δυο διαλύματα για κατούρημα των δυο λεπτών γιατί από τα νερά με τα χάπια που ήπια δεν άντεχα άλλο.
 

robert

Member
με το που τελειώσαμε την εξαγωγή ανέβηκα στο δωμάτιο μου για ένα διάλυμα όπου με περίμεναν δύο τοστ και ένας χυμός πορτοκάλι, ήταν ότι έπρεπε όχι δεν πόνεσα ιδιαίτερα κατά την διαδικασία αφού όποτε άρχιζα και αισθανόμουν κάτι ξαναέριχνε αναισθητικό.
μετά από ένα μισάωρο νομίζω ξαναπήγαμε στο χειρουργείο όπου τώρα έκατσα καθιστός, ημιξαπλομενος, μου πήρε η μια γιατρός αίμα αρκετό θα έλεγα όπου θα το φυγοκεντρούσαν για να πάρουν το πλάσμα από αυτό και να το βάζανε με ένεση στο κεφάλι μου με σκοπό την ενδυνάμωση των υπάρχων τριχών αλλά και το μίνιμουμ hairsockloss. έτσι και έγινε μετά μου κάνανε μπλοκ. δηλαδή μου πίεσε το κόκαλο μέσα και πάνω από το μάτι ώστε να δημιουργηθεί ένα φούσκωμα πάνω από το φρύδι και εκεί να κάνουν μια ένεση αναισθητικού, αυτό έγινε και στα δυο μάτια και ο σκοπός μου είπαν είναι να μην δημιουργηθεί πρήξιμο στο κούτελο μετά την μ.μ και το λένε blok και μπορώ να πω ότι λειτούργησε γιατί δεν έχω καθόλου πρήξιμο.
 

robert

Member
κατά την διαδικασία του τόνιζα συνέχεια ότι θέλω την δυνατότερη πύκνωση που μπορεί, και των ρώταγα κατά καιρούς πως πάει και μου απάνταγε όλα καλά, μπορώ να πω ότι δεν ήταν ομιλητικός αλλά σίγουρα αφοσιωμένος σε αυτό που έκανε επικρατούσε νεκρική σιγή μέσα με το μόνο που ακουγόταν να είναι ο ήχος από το κεφάλι μου που τρύπαγε με κάτι άσπρα πλαστικά εξαρτήματα όπου τρύπαγε και εισχωρούσε το τρυχοθυλακιο κατευθείαν. τα δυο κορίτσια γέμιζαν συνεχώς και εκείνος κάρφωνε. και η άλλη γιατρός κοίταγε από πάνω και κατά καιρούς πέταγε και κάτι λέξης όπως ωραίο, ναι μπράβο και διάφορα άλλα γλειψίματα. κάποια στιγμή των ρωτάω πόσα τρυχοθυλακια έβγαλε, και μου απάντησε περίπου 2000 θέλω μου λέει κατά εκτίμηση 15%-με 20% παραπάνω γιατί προτιμώ να μου περισσέψουν κάποια πάρα να μου λείπουν. και ποτέ δεν περισσεύουν. τώρα από της φωτογραφίες ίσως καταλάβετε αν έβγαλε τόσες οι παραπάνω η λιγότερες.
 

Adriano

Well-Known Member
Συγνωμη ρε Αντριάνο για την παρατηρηση αλλα δεν μπορω να μην το πω... εδω ο αλλος τις προαλες εγραφε την καθε λεπτομέρεια απ την στιγμη που βγηκε σπιτι του ...πηγε Κωνσταντινούπολη και γυριςε ....κ τωρα σ επιαςε ο πόνος να μην γραφει ανουσια πραγματα κ να μπει στο ψητό; Που στην τελικη μια χαρα ουσιώδης πραγματα λεει γιατι μας εκφραζει τις σκεψεις τους κ τις ανησυχίες του που λιγο ως πολυ ολοι ειχαμε/εχουμε. Επειδη ο αλλος πηγε στον ερντογαν ασυλία; Μονο πως την τίναξε οταν πηγε στην τουαλετα της κλινικής τους Δεν μας ειχε πει!Ημαρτον πια με οποιον καινουργιο γραψει κάτι.αφησε τον ανθρωπο να εκφραστεί οπως γουσταρει!

Σιγά την παρατήρηση. Το πρόβλημα είναι ότι είναι λίγο ασύντακτο το κείμενο και είπα μήπως βοηθούσε να πούμε στο φίλο να είναι πιο σύντομος, μιας και σε μια ολόκληρη σελίδα απο threads ζήτημα είναι να υπάρχουν δύο αράδες ουσιώδη πληροφορία. Αλλά αυτό είναι η άποψη μου. Είμαι λιγάκι λακωνικός. Όσο για τον άλλο στη Κωνσταντινούπολη συγγνώμη δεν έχω παρακολουθήσει όλες τις περιπτώσεις.
 
Μπλουζα