Νέες δημοσιεύσεις προφίλ

Καλημέρα Elenitsa.
Και εγώ στην Δρ Κυπραιου θα κάνω την επέμβαση. Μου έδειξε ότι είναι πολύ καλή γυναίκα, σοβαρό άτομο, χαμηλών τόνων και με γνώσεις
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην κλινική εφαρμόζεται και η μέθοδος Fut σε κάποιες περιπτώσεις από τους γιατρούς.
Επισκέφτηκα την κλινική τον Μαίο και μίλησα με τους δυο Ελληνες γιατρους πλην όμως δεν ρώτησα για μεθοδο Fut. Eυχαριστώ.
Κ
Κωστής Γωγιός
Καλησπέρα σας, στην BHR της Ελλάδας δεν εφαρμόζεται η μέθοδος FUT, μόνο FUE. Η FUT εφαρμόζεται στην κλινική του Βελγίου αν σας ενδιαφέρει. Ευχαριστώ, Κωστής
καλύτερα μια ώρα να εχω πυκνό μαλλί παρα να καραφλιάσω με ορθιο πουλί...(πλακα κανω)
Παιδιά βοήθεια γιατί έχω τρελαθεί.ξυρισα το κεφάλι μου και είναι όλο λευκά σημεία πίσω από εκει που έχουν πάρει μαλλιά.εχω κάνει 5 μεταμοσχεύσεις.τωρα έμαθα πως από τα σημεία που περνούν τρίχες δεν μαυρίζει το σημείο.δεν το είχα καταλάβει γιατί τα άφηνα μπόλικα πίσω.δεν έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση από την dhi για αυτό το θέμα?νόμιζα πως τα white dots είναι τα σημεία που απλά δεν Εχεί τρίχα Όχι ότι δεν μαυρίζει.
μια βοηθεια .η λιπαροτητα και τριχοπτωση ειναι. υψηλή Ε1 οιστρονη.μπορει να συνυπάρχει υψηλή Ε1 οιστρονη μαζί με dht η οχι
Αδερφέ σε ποιον γιατρό πήγες? Ψάχνω κ εγώ δερματολόγο
Καλησπερα σε ολους..Ειμαι στο φορουμ πολλα χρονια καθως αρχισα να χανω μαλλι απο μικρος..Τωρα ειμαι 31 και αποφασισα να κανω μμ. Για διαφορους λογους επελεξα τη Η*C στη Κυπρο. Ειμαι επικουρος καθηγητης σε μεγαλο πανεπιστημιο οποτε ειναι σημαντικο οτι κανω να ειναι αρτιο ωστε να αποφυγω γελια απο φοιτητες. Σκεφτομαι να αρχισω φινα και μολις ανοιξει η εν λογω κλινικη να παω αμεσως ωστε να προλαβω Σεπτεμβρη να βλεπομαι.
  • Like
Reactions: John_HDC
simpa
simpa
εμεις οι φοιτητές είμαστε ζαβά μην μας δίνεις σημασία..
Γεια σου φιλε Βαγγο!

Δεν ειμαι σιγουρος εαν μπαινεις ακομα ή αν θα το δεις σου γραφψ εγω ομως καλου κακου.

Πετυχα ενα σχολιο σου που ανεφερες οτι ο Dr. Ötzan Özgür ειναι ο μονος που κατα τη γνωμη σου ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον Couto σε σχεδιασμο, για την hairline φανταζομαι εννοουσες.
ej9283
ej9283
Κατα τη γνωμη σου λοιπον ΜΟΝΟ για hairline και ανακατασκευη της παιζει να ειναι καλυτερος και απο bisanga (αυτος θα ηταν η επιλογη μου ελλαδα), erdogan (αυτος τουρκια) και αλλους λοιπους ανα την ευρωπη σε price range κατω απο 4-5euro/graft? Μηπως εχει καποιο λακο η φαβα γιατι οκ η τιμη στα 2.5-3 λογικη ειναι αλλα εδω και 2 χρονια που ψιλοψαχνω το θεμα μαλλιων δεν τον ειχα δει πουθενα και μου κανει εντυπωση.
ej9283
ej9283
Θα του στειλω και για online consultation, και ισως και απο κοντα οταν ανοιξουν τα συνορα εαν καταφερω να τον χωσω μαζι με erdo ,απλα σε ρωταω γιατι συμφωνω 100% με αυτο που λες για Couto οποτε μαλλον εχουμε τα ιδια γουστα σε αποτελεσματα.

-αρης
ej9283
ej9283
Για λιγο context btw το θεμα μου αρχισε πριν απο 3 χρονια, ειχα diffuse, πλακωσα fina+oral minox και εσωσα την diffuse αραιωση σε density, οχι ομως το ενα temple που πηγε πισω.

Εδω ειναι 3 φωτογραφιες, μια πως ειναι το hairline τωρα, μια πως θελω να ειναι μετα την ανακατασκευη (φωτοσοπ) και μια πως ηταν πριν ξεκινησω fina+minox -> https://imgur.com/a/inn2wLO.

Αυτα!
Καλησπέρα, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι σε προσωπικό μήνυμα. Μπορείς να βοηθήσεις γιατί δεν γνωρίζω πως γίνεται?
gerassis καλησπέρα φίλε. ΔΙάβασα στο νήμα με το Saw palmeto ότι παίρνεις την Evdermia απο οτι κατάλαβα.
Αυτό εδώ.

Έχεις δει διαφορά? Είναι το μόνο που μπορώ να βρω εύκολα και θέλω να μάθω αν είναι καλή επιλογή. Σε ευχαριστώ.
Φίλε μου αν ενδιαφέρεσαι για μηχανή μπορώ να σου δώσω την δική μου ...την είχα πάρει με την προοπτική να κάνω κ εγώ ότι ακριβώς το ίδιο κ τελικά δεντ ην χρησιμοποίησα ποτέ...ούτε για ξύρισμα στο πρόσωπο γιατί εγώ δουλεύω ξυράφι...μπορώ να στην σκοτώσω με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά χαρτιά κ αποδείξεις ...είναι αδουλευτη κ τρομερό εργαλείο για αυτούς που την χρησιμοποιούν...βασικά είναι επαγγελματική
Καλησπέρα! Μπορείς να μου στείλεις PM?
J
Jo Kol
[email protected] το μέιλ μου στείλε μου οπωσδήποτε περιμένω. Δεν μπορώ να σου στείλω πμ δεν ξέρω γιατί..
J
Jo Kol
Δεν ξέρω εάν έστειλες δεν είδα κάτι! Πάντως περιμένω, θα με βοηθούσες πολύ, δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα από δω δεν ξέρω γιατί
καλησπέρα. πως πάει το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης ?
K
Konfas
Καλησπέρα. Πολύ καλά. Θα ενημερώσω πολύ σύντομα στο νήμα.
P
ppr-1
Τέλεια φίλε. εχθές έκανα και εγώ την πρώτη μου . στείλε καμία φωτογραφία αν μπορείς!
Καλησπέρα φίλε,
σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,
έκανα λογαριασμό στο deviantΑ, μπορείς να μου πεις τα επόμενα βήματα? χωρίς να θέλω να σε πρήξω.
Φίλε Χάρη καλησπέρα σου.
Με λένε Μανο και σου στέλνω προσωπικό μήνυμα για να σε ρωτήσω για τον γιατρό Αναστασάκη. Όπως και εσυ αν θυμάμαι καλα κατέβηκες Αθήνα για να πάρεις την γνώμη του.
M
Mak39
Μπορεις να δεις το νήμα που είχα ανεβάσει τον 2017 για την περίπτωση μου. Έχω διαβάσει τα τελευταία εδώ στο φόρουμ πολλά αρνητικά σχόλια και κάποια ποιο ουδέτερα για τον συγκεκριμένο γιατρό . Στην έλεγχο που μου έκανε για τη περίπτωση μου μου μίλησε για FUT με 3000+ Grafts. Θα με ενδιέφερε προσωπικά η αποψη σου αν έχεις την διάθεση και τον ελεύθερο χρόνο.
Σε ευχαριστώ.
Μπλουζα