Νέες δημοσιεύσεις προφίλ

Καλησπέρα φίλε ήθελα να σ ρωτήσω σε ποιον δερματολόγο πηγές Θεσσαλονίκη για τριχοδιαγραμμα;
T
thanasakis
Καλησπέρα ! Δυστυχώς δεν βρήκα κανέναν που να κάνει τριχοδιαγραμμα. Το πιο κοντινό σε Αν. Μακεδονία και Θράκη είναι στα Ιωάννινα σε μια δερματολόγο εκεί, αλλά είναι μακριά για μένα
Καλησπέρα Ιωσήφ.
Λέγομαι Παναγιώτης και ενδιαφέρομαι για ΜΜ.
Διάβασα πως στην έκανε ο Άγγελος κεραμυδας... Σωστά?
Είδα τα αποτελέσματα σου και ήρθα σε επαφή με τον γιατρό.
Θα μπορούσες να μου δώσεις ένα τηλέφωνο σου για να σε ρωτήσω κάποιες λεπτομέρειες?
Σε ευχαριστώ πολύ
I
Ioann_Iosif
Καλημέρα, επειδή έχω καιρό να μπω στο forum και οι ειδοποιήσεις πήγαιναν και στα ανεπιθύμητα, μόλις είδα τα μηνύματα. Εννοείται θα σε καλέσω. Συγγνώμη για την καθυστέρηση.
John πως θα διαγράψω το 2ο νήμα μου ?
John_HDC
John_HDC
Σε έστειλα pm. Θα το κανονίσει ο Cvial
καλησπερα vlafo ποσες μερες αποχη απο εργασια χρειαζεσε για α εισαι οκ
vlafo
vlafo
Vlafo/Sotiris Tirkalas 5168g.
Easy.
S
salis2
vlafo τελικά τι πυκνώσεις πέτυχε ο Σωτήρης στην περίπτωση σου.?
Εχω χαθει ρε φιλε με το νήμα σου εχετε φτασει 60 σελ. με πολλα υποθέματα μεσα....
vlafo
vlafo
Έχεις δίκιο είναι πολλές σελίδες.
Δεν έχουν καμία σχέση τα δικα μας περιστατικά.
Μην τα συγκρίνεις.
Εγώ είχα και πολλά μαμά μαλλιά παντού και ειδικά χερλάιν διάσπαρτες τρίχες που κάνουν μεγάλη διαφορά.
Εσύ κάλύψες τεράστια έκταση.
Εμείς παίξαμε πυκνότητες στα 50 κοντά και με τα μαμά είμαι στα 60g.
Μια χαρά θα είσαι αλλά όχι όπως νομίζεις φούλ.
Όπως σου είπανε 30-35 θα είσαι.
Καλησπέρα συμπάσχοντα, έχω μια ερώτηση. Χρησιμοποιείς ακόμα RU 58841 και από πού το προμηθεύεσαι; Έχεις πάρει ποτέ από actifolic;
Καλησπερα Zozi, ειμαι παθούσα και σκεφτομαι για επανεπεμβαση...αν μπορεις στειλε μου μηνυμα να μιλησουμε
Ρ φιλε ,αμα σου ερχεται τοσο ακριβα η παρασκευη του.τοτε γιατι δν παραγγελνεις απο ιντερνετ ενα ετοιμο τοπικο χωρις να πεδευεσαι;
E
edyuser1
Αλλα για τατου θα ενδιαφερομουνα πολυ απο πιο μερος εισαι;αν κατεβω καλοκαιρι θα ηθελα να κανω
L
lalakis
E
edyuser1
Ευχαριστω πολυ φιλε για τον κοπο σου. Καλες γιορτες να εχεις και καλοκαιρι αν ειναι τα ξαναλεμε
Καλησπέρα φίλε. Θα μπορούσαμε εάν έχεις το χρόνο κάποια στιγμή, να κάναμε μια γνωριμία και να μου δώσεις λίγο τα φώτα σου; Ευχαριστώ.
danceworld_2001
danceworld_2001
Καλησπέρα, στείλε μου προσωπικό μήνυμα.
Χρύσα ομοιοπαθουσα! Τώρα βρήκα την ομάδα. Θέλω να μάθω πως πήγε, τι έκανες? Συμπάσχω κ μένα η ψυχολογία χάλια στα πατώματα κ να μην με καταλαβαίνει κανείς.... στείλε μνμ αν θες!
Καλησπέρα,
ξερεις κανείς για ολική αλωπεκία μετα απο εγκυμοσύνη? ευχαριστώ!
Nik.Mos
Nik.Mos
Καλησπερα σας,ευχομαι υγεια και ευημερια.Σας προτρεπω να απευθυνθειτε σε ειδικο γιατρο.
Παρα την πληθωρα αρθρων και πληροφοριων σε θεματα τριχοπτωσης ,το φορουμ δεν ειναι ικανο και δεν μπορει να σας παρασχει ιατρικη γνωματευση.Απο οσο παντως γνωριζω ,μια μερικη πτωση τριχων μετα την εγκυμοσυνη ειναι πιθανον να εκδηλωθει,οχι ομως για ολικη.
Ευχομαι ταχεια αναρρωση
Φιλικα
Kalispera Ermi!Vrethika tuxaia sto forum kanontas anazitisi gia rinoplastiki. Mporeis na mou dwseis ena feedback apo tin empeiria sou? xronia meta.. tha to ektimousa! to email mou einai: [email protected]. Se euxaristw ek twm proterwn!
Kalispera Zozi, vrethika tuxaia sto forum kanontas anazitisi gia rinoplastiki. Tha ithela ena feedback apo tin empeiria sou me ton louloudi. An exeis kapoio e-mail na mou dwseis that itan akomi kalutera :) T o diko mou einai: [email protected] se euxaristw ek twn proterwn!
Μπλουζα