Νέες δημοσιεύσεις προφίλ

καλησπερα τασο,
θελω να σε ρωτησω 2 πραγματα για τη λοσιον της fagron που χρησιμοποιείς,
αν μπορείς στείλε μου ένα μήνυμα
Since my consultation with Dr Koray Erdogan at Asmed (18/6/2018), i reduce minoxidil to 2-3 times a week and starting use Propecia 1mg
G
graham
Καλησπέρα.
Έχεις δει διαφορά μεταξύ proscar και propecia;
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι εγώ φίλε μου. Πες μου μόνο αν είναι σφραγισμένα και τα τρία και ποια είναι η ημερομηνία λήξης τους. Ευχαριστώ
Kevin, αν δεν πάρει τη μινοξιδιλη το άλλο παλικάρι, ενδιαφέρομαι εγώ. Μόνο πες μου ημερομηνία λήξης σε παρακαλώ.
K
kevin
είναι 11ος του 2019...
Καλησπέρα John σύνολο πόσο σου κόστισε η μεταμόσχυση στην HDC?
John_HDC
John_HDC
6400 ευρώ.3400 grafts με Strip.
  • Like
Reactions: ntakos
N
ntakos
ευχαριστώ πολύ John
  • Like
Reactions: John_HDC
Καλησπέρα! Είμαι σχετικά νέο μέλος στο φόρουμ και έχω διαβάσει αρκετά νηματα!θα ήθελα να ρωτήσω..οι παρενέργειες από μινοξ πχ πρήξιμο προσώπου αν είναι να βγουν σε ένα άτομο βγαίνουν σε πόσο διάστημα για να ξέρουμε να διακόψουμε;
Γειά σου ξανά Ντιντι . Please επικοινωνησε μαζί μου αν δεις το μήνυμα!! Πηγα στον γιατρό που εκανες ρινοπλαστικη κ θέλω να σε ρωτήσω κάτι
Καλησπέρα Γιώργο . Ο Φαρμακοποιός που ρώτησες στον Πείραιά έχει το φαρμακείο του στην ελευθερίου Βενιζέλου ;
Καλησπερα! Μπορει να μου πει καποιος, ποσο καιρο μετα την χρηση τοπικων σκευασματων με μινοξιδιλη κτλ, θα δω επανεκφυση τριχων;;;
B
BeardDragon
Τουλαχιστον 2 με 3 μηνες , για να δεις εστω και ΛΙΓΕΣ τριχες. Απαιτειται υπομονη που στο τελος θα ανταμειφθει.
  • Like
Reactions: Joan87
Μπλουζα