aris rokos John_HDC aris rokos έγραψε στο προφίλ John_HDC. 17 Αύγουστος 2018 Ti gnomi exete gia anastasaki?
G G grg19ggls tasos33 grg19ggls έγραψε στο προφίλ tasos33. 17 Αύγουστος 2018 καλησπερα τασο, θελω να σε ρωτησω 2 πραγματα για τη λοσιον της fagron που χρησιμοποιείς, αν μπορείς στείλε μου ένα μήνυμα
καλησπερα τασο, θελω να σε ρωτησω 2 πραγματα για τη λοσιον της fagron που χρησιμοποιείς, αν μπορείς στείλε μου ένα μήνυμα
MariosOik 23 Ιούνιος 2018 Since my consultation with Dr Koray Erdogan at Asmed (18/6/2018), i reduce minoxidil to 2-3 times a week and starting use Propecia 1mg
Since my consultation with Dr Koray Erdogan at Asmed (18/6/2018), i reduce minoxidil to 2-3 times a week and starting use Propecia 1mg
R R RENGAR 14 Ιούνιος 2018 dinontai 2 mpukalia minoxidil foam 5% timi 50 opoio endiaferete na stili mnma
pfpf SysPro pfpf έγραψε στο προφίλ SysPro. 14 Ιούνιος 2018 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι εγώ φίλε μου. Πες μου μόνο αν είναι σφραγισμένα και τα τρία και ποια είναι η ημερομηνία λήξης τους. Ευχαριστώ
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι εγώ φίλε μου. Πες μου μόνο αν είναι σφραγισμένα και τα τρία και ποια είναι η ημερομηνία λήξης τους. Ευχαριστώ
pfpf kevin pfpf έγραψε στο προφίλ kevin. 6 Ιούνιος 2018 Kevin, αν δεν πάρει τη μινοξιδιλη το άλλο παλικάρι, ενδιαφέρομαι εγώ. Μόνο πες μου ημερομηνία λήξης σε παρακαλώ.
Kevin, αν δεν πάρει τη μινοξιδιλη το άλλο παλικάρι, ενδιαφέρομαι εγώ. Μόνο πες μου ημερομηνία λήξης σε παρακαλώ.
N N ntakos John_HDC ntakos έγραψε στο προφίλ John_HDC. 6 Ιούνιος 2018 Καλησπέρα John σύνολο πόσο σου κόστισε η μεταμόσχυση στην HDC?
D D Det13 John_HDC Det13 έγραψε στο προφίλ John_HDC. 3 Ιούνιος 2018 Καλησπέρα! Είμαι σχετικά νέο μέλος στο φόρουμ και έχω διαβάσει αρκετά νηματα!θα ήθελα να ρωτήσω..οι παρενέργειες από μινοξ πχ πρήξιμο προσώπου αν είναι να βγουν σε ένα άτομο βγαίνουν σε πόσο διάστημα για να ξέρουμε να διακόψουμε;
Καλησπέρα! Είμαι σχετικά νέο μέλος στο φόρουμ και έχω διαβάσει αρκετά νηματα!θα ήθελα να ρωτήσω..οι παρενέργειες από μινοξ πχ πρήξιμο προσώπου αν είναι να βγουν σε ένα άτομο βγαίνουν σε πόσο διάστημα για να ξέρουμε να διακόψουμε;
G G Gmail Ντιντι Gmail έγραψε στο προφίλ Ντιντι. 7 Μάιος 2018 Γειά σου ξανά Ντιντι . Please επικοινωνησε μαζί μου αν δεις το μήνυμα!! Πηγα στον γιατρό που εκανες ρινοπλαστικη κ θέλω να σε ρωτήσω κάτι
Γειά σου ξανά Ντιντι . Please επικοινωνησε μαζί μου αν δεις το μήνυμα!! Πηγα στον γιατρό που εκανες ρινοπλαστικη κ θέλω να σε ρωτήσω κάτι
G G gioros Georgex6 gioros έγραψε στο προφίλ Georgex6. 26 Απρίλιος 2018 Καλησπέρα Γιώργο . Ο Φαρμακοποιός που ρώτησες στον Πείραιά έχει το φαρμακείο του στην ελευθερίου Βενιζέλου ;
Καλησπέρα Γιώργο . Ο Φαρμακοποιός που ρώτησες στον Πείραιά έχει το φαρμακείο του στην ελευθερίου Βενιζέλου ;
Joan87 1 Απρίλιος 2018 Καλησπερα! Μπορει να μου πει καποιος, ποσο καιρο μετα την χρηση τοπικων σκευασματων με μινοξιδιλη κτλ, θα δω επανεκφυση τριχων;;;
Καλησπερα! Μπορει να μου πει καποιος, ποσο καιρο μετα την χρηση τοπικων σκευασματων με μινοξιδιλη κτλ, θα δω επανεκφυση τριχων;;;