Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
A
AnsP
reacted to
TheodosisK's post
in the thread
Choiexpert Μεταμόσχευση στις 22 & 23 Ιανουαρίου με Δρ Χρήστο Τσάκαλο - 4500 μοσχευματα
with
Love
.
Τρομερα πας. Αν τα κανεις και προς τα πισω θα εισαι ακομα καλυτερα
3 Αύγουστος 2026
TheodosisK
απάντησε στο νήμα
Choiexpert Μεταμόσχευση στις 22 & 23 Ιανουαρίου με Δρ Χρήστο Τσάκαλο - 4500 μοσχευματα
.
Τρομερα πας. Αν τα κανεις και προς τα πισω θα εισαι ακομα καλυτερα
3 Αύγουστος 2026
K
Kostas TSL
reacted to
Chris34's post
in the thread
primeclinics & medi jeunesse
with
Like
.
Αν θέλει να πάρει κάποιος αποτέλεσμα μεταμόσχευσης του 1995 ενώ έχουμε 2024 μπορεί να πάει. Υπάρχει κάποιο ελάχιστο ποσό που πρέπει να...
3 Αύγουστος 2026
K
Kostas TSL
απάντησε στο νήμα
.
Μπορεί κάποιος να αναφέρει ποιες είναι αυτές? Στην Seneca που πήγα μου πρότεινε η σύμβουλος το Mega+ πακέτο ενώ δεν έχω τεράστια κενά...
3 Αύγουστος 2026
K
Kostas TSL
reacted to
Geohead's post
in the thread
with
Like
.
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα κατι συγκεκριμενο για αυτες τις κλινικες δεν βλεπω να γραφετε, προφανως δεν θα παω σε μια...
3 Αύγουστος 2026
Drtx91
reacted to
AnsP's post
in the thread
with
Like
.
Υποθέτω οτι το 6μηνο ειναι αρκετα σημαντικό και αρχίζει να φαινεται η διαφορά με το πριν. Τουλαχιστον κατι τετοιο αντιμετωπίζω εγω. Τον...
2 Αύγουστος 2026
A
AnsP
απάντησε στο νήμα
.
Ναι η διαφορα ειναι μεγαλη! Απο εκει που δεν μου αρεσα καθολου εχω ξεκινησει να ξανακοιτιεμαι στους καθρεφτες! Ξεκινησα να παιρνω χαπι...
2 Αύγουστος 2026
A
AnsP
reacted to
Panossot's post
in the thread
with
Like
.
Φαίνεται τρομερή βελτίωση. Θα ήταν χρήσιμη μια φώτο να Φαίνεται η hairline όπως είπε ο φίλος από πάνω. Όσον αφορά την αγωγή...
2 Αύγουστος 2026
A
AnsP
reacted to
Andreas175437's post
in the thread
with
Like
.
Φαινεται να εξελίσσεται καλα. Βάλε και καμια φώτο με το μαλλι χτενισμένο προς τα πισω να φαινεται η hairline σου..
2 Αύγουστος 2026
LoverBoy
reacted to
AnsP's post
in the thread
with
Like
.
Υποθέτω οτι το 6μηνο ειναι αρκετα σημαντικό και αρχίζει να φαινεται η διαφορά με το πριν. Τουλαχιστον κατι τετοιο αντιμετωπίζω εγω. Τον...
2 Αύγουστος 2026
P
Panossot
απάντησε στο νήμα
.
Φαίνεται τρομερή βελτίωση. Θα ήταν χρήσιμη μια φώτο να Φαίνεται η hairline όπως είπε ο φίλος από πάνω. Όσον αφορά την αγωγή...
1 Αύγουστος 2026
L
Locodog
απάντησε στο νήμα
Γνώμες για μεταμόσχευση - Εκτίμηση grafts και δότριας
.
Το έχω στο μυαλό μου αλλά η δική μου περίπτωση είναι λίγο πιο ιδιάζουσα λόγω ενός φαρμάκου που παίρνω για το συκώτι οπότε θέλει παραπάνω...
1 Αύγουστος 2026
L
Locodog
reacted to
revolver's post
in the thread
with
Like
.
Ξεκίνα φιναστερίδη χθες...ακόμα και να έχεις την τέλεια μεταμόσχευση,σε 7-10 χρόνια θα θέλεις πάλι.
1 Αύγουστος 2026
L
Locodog
απάντησε στο νήμα
.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και τις συμβουλές. Τη φιναστερίδη τη σκέφτομαι σοβαρά, αλλά έχω ένα θέμα με το συκώτι και παίρνω χρόνια...
1 Αύγουστος 2026
L
Locodog
reacted to
Gvol's post
in the thread
with
Like
.
Φίλε μου, από αυτά που φαίνονται στις φωτογραφίες έχεις καλή δότρια και το χρώμα/ποιότητα της τρίχας σου είναι υπέρ σου, οπότε πιστεύω...
1 Αύγουστος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα