Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι 35 ετών και σκέφτομαι σοβαρά να προχωρήσω σε μεταμόσχευση μαλλιών μέσα στους επόμενους μήνες.
Χρησιμοποιώ μόνο μινοξιδίλη εδώ και περίπου 7-8 χρόνια. Δεν έχω πάρει ποτέ φιναστερίδη ή άλλο φάρμακο.
Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο δεν είναι να αποκτήσω χαμηλή ή επιθετική hairline. Αντίθετα, θέλω το αποτέλεσμα να δείχνει όσο το δυνατόν πιο φυσικό, χωρίς να φαίνεται ότι έχει γίνει μεταμόσχευση. Προτιμώ μια ώριμη, φυσική hairline, χωρίς τελείως κλειστές γωνίες ή «ίσια γραμμή».
Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα εξής:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη.
Είμαι 35 ετών και σκέφτομαι σοβαρά να προχωρήσω σε μεταμόσχευση μαλλιών μέσα στους επόμενους μήνες.
Χρησιμοποιώ μόνο μινοξιδίλη εδώ και περίπου 7-8 χρόνια. Δεν έχω πάρει ποτέ φιναστερίδη ή άλλο φάρμακο.
Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο δεν είναι να αποκτήσω χαμηλή ή επιθετική hairline. Αντίθετα, θέλω το αποτέλεσμα να δείχνει όσο το δυνατόν πιο φυσικό, χωρίς να φαίνεται ότι έχει γίνει μεταμόσχευση. Προτιμώ μια ώριμη, φυσική hairline, χωρίς τελείως κλειστές γωνίες ή «ίσια γραμμή».
Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα εξής:
- Σε ποιο Norwood πιστεύετε ότι βρίσκομαι;
- Πόσα grafts θεωρείτε ότι θα χρειαστώ περίπου;
- Πώς σας φαίνεται η δότρια περιοχή από τις φωτογραφίες;
- Πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερα να γίνει σε μία συνεδρία ή σε δύο;
- Με βάση αυτά που βλέπετε, ποιες κλινικές ή ποιους γιατρούς θα μου προτείνατε να κοιτάξω, αν ο στόχος μου είναι ένα όσο το δυνατόν πιο φυσικό αποτέλεσμα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη.
Συνημμένα
-
IMG_6291.jpeg808.2 KB · Προβολές: 8 -
IMG_6292.jpeg743.5 KB · Προβολές: 6 -
IMG_6306.jpeg748.7 KB · Προβολές: 7 -
IMG_6307.jpeg769.9 KB · Προβολές: 7 -
IMG_6319.jpeg1.4 MB · Προβολές: 6 -
IMG_6332.jpeg2.6 MB · Προβολές: 8 -
IMG_6333.jpeg2.2 MB · Προβολές: 8 -
IMG_6370.jpeg2.3 MB · Προβολές: 8 -
IMG_6493.jpeg706.3 KB · Προβολές: 7 -
IMG_6494.jpeg572.6 KB · Προβολές: 8 -