Τελευταία δραστηριότητα

• S
    Skr07 reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons 13/9/2026 with Like Like.
    Ο γιατρός επανέρχεται στην Αθήνα για επεμβάσεις στην Σένεκα και όπως κάθε φορά θα γίνουν cons (όχι στην Σένεκα αλλά στον γνωστό δικό μου...
  • providerscarebilling
    providerscarebilling ενημέρωσε την status.
    Providers Care Billing LLC is a leading US medical billing and revenue cycle management company providing complete billing, coding...
  • M
    monk1994 reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons 13/9/2026 with Like Like.
    Ο γιατρός επανέρχεται στην Αθήνα για επεμβάσεις στην Σένεκα και όπως κάθε φορά θα γίνουν cons (όχι στην Σένεκα αλλά στον γνωστό δικό μου...
  • manos30
    manos30 reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons 13/9/2026 with Like Like.
  • CVIAL
    CVIAL δημοσίευσε το νήμα Lorenzo cons 13/9/2026 στο Μεταμοσχεύση.
  • C
    Μπράβο ολική μεταμόρφωση από το πριν στο μετα. Νομίζω ξεμπερδεψες με αυτό το θέμα.
  • Drtx91
    9.5 ΜΗΝΕΣ Χαιρετώ! 9.5 μήνες και κάτι μέρες μετά την επέμβαση. Πολύ ικανοποιημένος από το μπροστά κομμάτι και ό,τι παραπάνω έρθει πίσω...
  • Drtx91
    Drtx91 reacted to piros75's post in the thread Μεταμόσχευση Seneca 16/7/26 with Like Like.
    Με 2.500 μοσχεύματα σε τέτοιο πρόβλημα μην περιμένεις να μην μπαίνει η βούρτσα, σίγουρα όμως θα δεις θεαματική βελτίωση. Επίσης, μου...
  • Drtx91
    Χαιρετώ την ομάδα, νέος στο φόρουμ αλλά από τότε που σας βρήκα διαβάζω ακατάπαυστα. Η ιστορία μου: έβλεπα την εξέλιξη της μεταμόσχευσης...
  • Drtx91
    Drtx91 απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Για κάνε το update να δούμε!
  • Drtx91
    Drtx91 reacted to GeorgeXz's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Haha Haha.
    πήγαινε τασάκι για την εμπειρία :) :) :)
  • Drtx91
    Drtx91 reacted to John_HDC's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    HDC και ξερο ψωμι...με εσωσε τοσα χρονια εφτασα 47 και ειμα στα καλυτερα..θελω ομως μια 3 μμ για γεμισματα. πρεπει να κανω και ενα...
  • Drtx91
    Drtx91 reacted to GeorgeXz's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Haha Haha.
    ...πρώην καραφλοκόρακες!
  • JimKan1
    9.5 ΜΗΝΕΣ Χαιρετώ! 9.5 μήνες και κάτι μέρες μετά την επέμβαση. Πολύ ικανοποιημένος από το μπροστά κομμάτι και ό,τι παραπάνω έρθει πίσω...
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα Μεταμόσχευση Seneca 16/7/26.
    Αδερφέ καλή επιτυχία.Πόσο χρονών είσαι τώρα?Σόρυ αν μου διέφυγε.
Μπλουζα