Τελευταία δραστηριότητα

• C
    9.5 ΜΗΝΕΣ Χαιρετώ! 9.5 μήνες και κάτι μέρες μετά την επέμβαση. Πολύ ικανοποιημένος από το μπροστά κομμάτι και ό,τι παραπάνω έρθει πίσω...
  • navajo49
    9.5 ΜΗΝΕΣ Χαιρετώ! 9.5 μήνες και κάτι μέρες μετά την επέμβαση. Πολύ ικανοποιημένος από το μπροστά κομμάτι και ό,τι παραπάνω έρθει πίσω...
  • Μ
    Μιχάλης84 απάντησε στο νήμα Μεταμόσχευση Seneca 16/7/26.
    Συμφωνώ, πάντως η προσέγγισή τους σου είναι γενικά σωστή και σε χαλαρώνει!
  • Μ
    Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Η αλήθεια είναι, μετά από ένα "λίγο απότομο" κοντά στην ηλικία των 20-21 μετά ήταν σταθερό μέχρι και την ηλικία...
  • Μ
    Θέλω να δω πως θα πάει η θεραπεία και αν σε έναν χρόνο πραγματικά χρειάζεται να βάλω περισσότερα θα το κάνω.
  • A
    • 1.JPG
    • 2.JPG
    • 3.JPG
    • 4.JPG
    • 5.JPG
  • P
    panos.m reacted to GeorgeXz's post in the thread Greek consultation with Like Like.
    Μπράβο φίλε μου για την ειλικρίνεια της περιγραφής, ξεβράκωσες πολλούς παρά τους αβανταδόρους που έχουν εδώ μέσα. Κάνε κ μία συνάντηση...
  • M
    Eχεις καλη ηλικια αλλα γιατι δεν πατε παραπανω μοσχευματα? αν ειναι θεμα οικονομικου οκ αλλα βαρα μια 2ημερη με τουλαχιστον 3500 μοσχευματα.
  • M
    Με 2.500 μοσχεύματα σε τέτοιο πρόβλημα μην περιμένεις να μην μπαίνει η βούρτσα, σίγουρα όμως θα δεις θεαματική βελτίωση. Επίσης, μου...
  • G
    GeorgeXz reacted to John_HDC's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    HDC και ξερο ψωμι...με εσωσε τοσα χρονια εφτασα 47 και ειμα στα καλυτερα..θελω ομως μια 3 μμ για γεμισματα. πρεπει να κανω και ενα...
  • G
    GeorgeXz απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    πήγαινε τασάκι για την εμπειρία :) :) :)
  • John_HDC
    John_HDC απάντησε στο νήμα Μεταμόσχευση Seneca 16/7/26.
    Eχεις καλη ηλικια αλλα γιατι δεν πατε παραπανω μοσχευματα? αν ειναι θεμα οικονομικου οκ αλλα βαρα μια 2ημερη με τουλαχιστον 3500 μοσχευματα.
  • John_HDC
    John_HDC απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    HDC και ξερο ψωμι...με εσωσε τοσα χρονια εφτασα 47 και ειμα στα καλυτερα..θελω ομως μια 3 μμ για γεμισματα. πρεπει να κανω και ενα...
  • John_HDC
    John_HDC reacted to aris23's post in the thread Κανω τιποτα η οχι; with Like Like.
    Νομιζα ειχα ανεβασει. Επισυναπτω εδω μια. Οχι δεν αναφερω με ποιες κλινικες εχω ερθει σε επικοινωνια.
  • P
    piros75 απάντησε στο νήμα Μεταμόσχευση Seneca 16/7/26.
    Με 2.500 μοσχεύματα σε τέτοιο πρόβλημα μην περιμένεις να μην μπαίνει η βούρτσα, σίγουρα όμως θα δεις θεαματική βελτίωση. Επίσης, μου...
Μπλουζα