Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
C
captainman
reacted to
adelino's post
in the thread
Adelino, Dr. Jose Lorenzo, FUE, 3451g, 24-25/09/2025 @Seneca
with
Like
.
9.5 ΜΗΝΕΣ Χαιρετώ! 9.5 μήνες και κάτι μέρες μετά την επέμβαση. Πολύ ικανοποιημένος από το μπροστά κομμάτι και ό,τι παραπάνω έρθει πίσω...
15 Ιούλιος 2026
navajo49
reacted to
adelino's post
in the thread
with
Like
.
9.5 ΜΗΝΕΣ Χαιρετώ! 9.5 μήνες και κάτι μέρες μετά την επέμβαση. Πολύ ικανοποιημένος από το μπροστά κομμάτι και ό,τι παραπάνω έρθει πίσω...
15 Ιούλιος 2026
Μ
Μιχάλης84
απάντησε στο νήμα
Μεταμόσχευση Seneca 16/7/26
.
Συμφωνώ, πάντως η προσέγγισή τους σου είναι γενικά σωστή και σε χαλαρώνει!
15 Ιούλιος 2026
Μ
Μιχάλης84
απάντησε στο νήμα
.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Η αλήθεια είναι, μετά από ένα "λίγο απότομο" κοντά στην ηλικία των 20-21 μετά ήταν σταθερό μέχρι και την ηλικία...
15 Ιούλιος 2026
Μ
Μιχάλης84
απάντησε στο νήμα
.
Θέλω να δω πως θα πάει η θεραπεία και αν σε έναν χρόνο πραγματικά χρειάζεται να βάλω περισσότερα θα το κάνω.
15 Ιούλιος 2026
A
adelino
απάντησε στο νήμα
.
15 Ιούλιος 2026
P
panos.m
reacted to
GeorgeXz's post
in the thread
Greek consultation
with
Like
.
Μπράβο φίλε μου για την ειλικρίνεια της περιγραφής, ξεβράκωσες πολλούς παρά τους αβανταδόρους που έχουν εδώ μέσα. Κάνε κ μία συνάντηση...
15 Ιούλιος 2026
M
Metalhead
reacted to
John_HDC's post
in the thread
with
Like
.
Eχεις καλη ηλικια αλλα γιατι δεν πατε παραπανω μοσχευματα? αν ειναι θεμα οικονομικου οκ αλλα βαρα μια 2ημερη με τουλαχιστον 3500 μοσχευματα.
15 Ιούλιος 2026
M
Metalhead
reacted to
piros75's post
in the thread
with
Like
.
Με 2.500 μοσχεύματα σε τέτοιο πρόβλημα μην περιμένεις να μην μπαίνει η βούρτσα, σίγουρα όμως θα δεις θεαματική βελτίωση. Επίσης, μου...
15 Ιούλιος 2026
G
GeorgeXz
reacted to
John_HDC's post
in the thread
Seneca 23-3-2026
with
Like
.
HDC και ξερο ψωμι...με εσωσε τοσα χρονια εφτασα 47 και ειμα στα καλυτερα..θελω ομως μια 3 μμ για γεμισματα. πρεπει να κανω και ενα...
14 Ιούλιος 2026
G
GeorgeXz
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
πήγαινε τασάκι για την εμπειρία :) :) :)
14 Ιούλιος 2026
John_HDC
απάντησε στο νήμα
.
Eχεις καλη ηλικια αλλα γιατι δεν πατε παραπανω μοσχευματα? αν ειναι θεμα οικονομικου οκ αλλα βαρα μια 2ημερη με τουλαχιστον 3500 μοσχευματα.
14 Ιούλιος 2026
John_HDC
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
HDC και ξερο ψωμι...με εσωσε τοσα χρονια εφτασα 47 και ειμα στα καλυτερα..θελω ομως μια 3 μμ για γεμισματα. πρεπει να κανω και ενα...
14 Ιούλιος 2026
John_HDC
reacted to
aris23's post
in the thread
Κανω τιποτα η οχι;
with
Like
.
Νομιζα ειχα ανεβασει. Επισυναπτω εδω μια. Οχι δεν αναφερω με ποιες κλινικες εχω ερθει σε επικοινωνια.
14 Ιούλιος 2026
P
piros75
απάντησε στο νήμα
.
Με 2.500 μοσχεύματα σε τέτοιο πρόβλημα μην περιμένεις να μην μπαίνει η βούρτσα, σίγουρα όμως θα δεις θεαματική βελτίωση. Επίσης, μου...
14 Ιούλιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα