Τελευταία δραστηριότητα

• P
    Panossot απάντησε στο νήμα Μεταμόσχευση Seneca 16/7/26.
    Καλή επιτυχία φίλε μου. Είναι σταθερή η κατάσταση σου όσον αφορά την απώλεια τριχών; μπορεις να νας δώσεις ένα ιστορικό σχετικά με την...
  • navajo49
    Χαιρετώ την ομάδα, νέος στο φόρουμ αλλά από τότε που σας βρήκα διαβάζω ακατάπαυστα. Η ιστορία μου: έβλεπα την εξέλιξη της μεταμόσχευσης...
  • Μ
    Χαιρετώ την ομάδα, νέος στο φόρουμ αλλά από τότε που σας βρήκα διαβάζω ακατάπαυστα. Η ιστορία μου: έβλεπα την εξέλιξη της μεταμόσχευσης...
    • Seneca2.jpg
    • Seneca1.jpg
  • T
    Δεν εχεις διαφορα θεμα φωτισμου γωνιας...ιςως κα λεπτυνε η τριχα...τετοιες διαφορες πανω μου τις βλεπω 15 χρονια
  • G
    Δεν εχεις διαφορα θεμα φωτισμου γωνιας...ιςως κα λεπτυνε η τριχα...τετοιες διαφορες πανω μου τις βλεπω 15 χρονια
  • K
    kitsanis απάντησε στο νήμα Greek consultation.
    για ετοιμη φιναστεριδη σε χαπακια του 1mg,αξιζει;Εγω τετοια χρησιμοποιω κανα 9μηνο,propecia πηγα να παθω εγκεφαλικο που αν θυμαμαι καλα...
  • G
    GeorgeXz απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    ...πρώην καραφλοκόρακες!
  • G
    GeorgeXz reacted to John_HDC's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Haha Haha.
    αρκετα ρε καραφλοκορακες....το ριξα κ γω λιγο...:p
  • G
    GeorgeXz απάντησε στο νήμα Greek consultation.
    που να αναλύσει ο άνθρωπος κ τα του 2ου ραντεβού, τι έχουμε να διαβάσουμε...
  • G
    GeorgeXz reacted to John_HDC's post in the thread Greek consultation with Haha Haha.
    ωραιος ο γκουρας !!!
  • A
    aris23 απάντησε στο νήμα Κανω τιποτα η οχι;.
    Νομιζα ειχα ανεβασει. Επισυναπτω εδω μια. Οχι δεν αναφερω με ποιες κλινικες εχω ερθει σε επικοινωνια.
    • IMG-abe256174c5cff702b372dcd50592c06-V.jpg
  • John_HDC
    John_HDC απάντησε στο νήμα Greek consultation.
    ωραιος ο γκουρας !!!
  • John_HDC
    John_HDC απάντησε στο νήμα Κανω τιποτα η οχι;.
    Εχεις μιλησει και με την HDC που ειπες για Κυπρο? Βαλε και μια φωτο σκυφτος
  • John_HDC
  • John_HDC
    John_HDC απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    αρκετα ρε καραφλοκορακες....το ριξα κ γω λιγο...:p
Μπλουζα