Τελευταία δραστηριότητα

• P
    piros75 απάντησε στο νήμα Κανω τιποτα η οχι;.
    δεν θα έλεγε κανείς ότι έχεις την υπερδότρια, αλλά νομίζω ότι μπορεί να σου δώσει το αποτέλεσμα που ψάχνεις. Οπότε κατά τη γνώμη μου...
  • A
    aris23 reacted to panos.m's post in the thread Κανω τιποτα η οχι; with Love Love.
    Σου παει μια χαρα το κοντο αδερφε αστο ετσι!
  • A
    aris23 reacted to CRISTIANO RON's post in the thread Κανω τιποτα η οχι; with Like Like.
    κανε ενα καλο smp meta apo toso xronia tha to exeis sunhthsei ,afou the kai konto look
  • T
    teechies123 reacted to CVIAL's post in the thread Greek consultation with Like Like.
    Σημαντικό πάντως ότι μετά από τα τόσα που γράφουμε χρόνια τώρα, κάποιες κλινικές στην Ελλάδα έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχει και DUPA και...
  • P
    panos.m απάντησε στο νήμα Κανω τιποτα η οχι;.
    Σου παει μια χαρα το κοντο αδερφε αστο ετσι!
  • S
    Ναι κι εγω καπου εκει αναμενω να δω τα πρωτα αποτελεσματα οποτε οπως ειπες στην αναμονη. Ευχαριστω πολυ :)
  • S
    Καλά φαίνεται να εξελίσσεται και η δότρια έχει καλή επούλωση. Και είσαι στην αρχή ακόμα. Το Δεκέμβριο του 26 θα δειξει πως πάει η...
  • ch7.panos
    ch7.panos απάντησε στο νήμα Greek consultation.
    Να’σαι καλά, θα ρίξω μια ματιά.
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Greek consultation.
    Φτιαχτή από φαρμακείο. Αν ψάξεις τα νήματα υπάρχουν και ονόματα.
  • ch7.panos
    ch7.panos απάντησε στο νήμα Greek consultation.
    CVIAL μια ερώτηση. Πως πάμε σε oral minoxidil εφόσον είναι συνταγογραφούμενη ; Νομίζω 3 χρόνια σε μένα το τοπικό έχει ταβανιάσει. Τα έχω...
  • M
    Metalhead reacted to newmember101's post in the thread Greek consultation with Like Like.
    Ιστορικό : Πριν ένα χρόνο στα 45, σε προχωρημένο στάδιο αραίωσης, αφού είδα ότι η τριχόπτωση μού τα τελευταία 5 χρόνια είχε μειωθεί...
  • M
    Metalhead reacted to GeorgeXz's post in the thread Greek consultation with Like Like.
    Μπράβο φίλε μου για την ειλικρίνεια της περιγραφής, ξεβράκωσες πολλούς παρά τους αβανταδόρους που έχουν εδώ μέσα. Κάνε κ μία συνάντηση...
  • G
    GeorgeXz απάντησε στο νήμα Greek consultation.
    Μπράβο φίλε μου για την ειλικρίνεια της περιγραφής, ξεβράκωσες πολλούς παρά τους αβανταδόρους που έχουν εδώ μέσα. Κάνε κ μία συνάντηση...
  • G
    GeorgeXz reacted to newmember101's post in the thread Greek consultation with Like Like.
    Ιστορικό : Πριν ένα χρόνο στα 45, σε προχωρημένο στάδιο αραίωσης, αφού είδα ότι η τριχόπτωση μού τα τελευταία 5 χρόνια είχε μειωθεί...
  • M
    Metalhead reacted to CVIAL's post in the thread Greek consultation with Like Like.
    Είναι αδιάφορο, περισσότερο μετράει η εβδoμαδιαία δόση, οπότε μικρο διαφορές κάθε μέρα δεν παίζουν κανένα ρόλο. Πολλοί κάνουν και break...
Μπλουζα