Κανω τιποτα η οχι;

aris23

New Member
Χαιρετώ το forum.

Παρακολουθώ και διαβάζω το forum εδώ και αρκετά χρόνια και θα ήθελα τη γνώμη σας, ώστε να αποφασίσω αν αξίζει να προχωρήσω σε μεταμόσχευση μαλλιων ή αν είναι καλύτερα να το αφήσω εντελώς.

Είμαι 39 ετών και έχω ξεκινήσει να χάνω τα μαλλιά μου από τα 15 μου. Όλα αυτά τα χρόνια χρησιμοποιώ μόνο μινοξιδίλη. Δεν θα ήθελα να πάρω αγωγή από το στόμα, είτε πρόκειται για μινοξιδίλη είτε για φιναστερίδη. Είμαι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσω τοπική φιναστερίδη, αλλά δεν γνωρίζω αν έχει νόημα στην περίπτωσή μου. Έχω επικοινωνήσει με κάποιες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο και έχω κάνει μερικά online consultations.

Γενικά, θέλω να κρατήσω κοντοκουρεμένο look και μετά τη μεταμόσχευση, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι εφικτό ή αν θα φαίνεται φυσικό. Σκέφτομαι σε πρώτη φάση να καλύψω τις δύο εμπρός ζώνες και σε δεύτερο χρόνο να ασχοληθώ και με το πίσω κομμάτι.

Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε γνώμη, εμπειρία ή συμβουλή, ειδικά από άτομα που έχουν βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση ή έχουν προχωρήσει σε μεταμόσχευση με αντίστοιχο πλάνο. Θέλω να πάρω μια όσο γίνεται πιο σωστή απόφαση πριν προχωρήσω.

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    464.6 KB · Προβολές: 13
  • 3.jpg
    3.jpg
    303.7 KB · Προβολές: 13
  • 4.jpg
    4.jpg
    488.9 KB · Προβολές: 12
  • 5.jpg
    5.jpg
    714.1 KB · Προβολές: 13

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα