Χαιρετώ την ομάδα, νέος στο φόρουμ αλλά από τότε που σας βρήκα διαβάζω ακατάπαυστα. Η ιστορία μου: έβλεπα την εξέλιξη της μεταμόσχευσης που έκανε φίλος μου στη Seneca πριν από 1 περίπου χρόνο και πήρα την απόφαση να μπω και εγώ. Έκλεισα λοιπόν πριν λίγο καιρό για τις 16/7 και όπως είναι φυσικό τις τελευταίες ημέρες με ζώσανε τα φίδια και άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για πληροφορίες αποτελέσματα κλπ και κάπως έτσι έπεσα και στο φόρουμ. Δεν σας κρύβω ότι έχω ανακουφιστεί που διαβάζω πως η Seneca είναι μια από τις καλές και τίμιες κλινικές. Οπότε αφού με χαλαρώσατε και εσείς, θα σας ανταποδώσω κάνοντας και εγώ μια παρουσίαση. Μην περιμένετε φοβερή συνέπεια αλλά θα προσπαθήσω να δώσω ότι γίνεται ξεκινώντας με 2 φωτογραφίες του πως είμαι τώρα. Η μεταμόσχευση θα είναι 1 ημέρας και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το μπροστά, ενώ για το πίσω που έχει και αυτό μικροπρόβλημα μου προτάθηκε από την κλινική η χρήση θεραπείας με μινοξιδίλη και φιναστερίδη και η επαναξιολόγησή του μετά από 1 χρόνο. Μου είπαν ότι θα προσπαθήσουν για 2.500 μοσχεύματα. Δεν ξέρω ακόμα όνομα γιατρού και η τιμή επειδή με πήγε συστημένο ο φίλος μου ήταν στα 3Κ. Αυτά για την ώρα και τα λέμε με το καλό όταν γίνει η επέμβαση.