Τελευταία δραστηριότητα

• M
    Δεν χρειάζεται να ειναι AI για να παραπλανήσει μια κλινική. Μπορει ευκολα να το κανει με κολακευτικές φωτογραφίες ή με κολλακευτικα...
  • M
    Μια κλινική έχει πολυ μεγαλύτερο κινητρο από ενα μέλος να παραπλανήσει τον κοσμο και να αλοιώσει τις φωτογραφίες ή τα βιντεο στα επισημα...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Ακριβά έτσι. Γιαυτο μόνο βίντεο κάτω από φως ή verified από CVIAL
  • P
    piros75 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Οπότε αν μπορούν να πειράξουν και φωτογραφίες και βίντεο, το μόνο που μένει είναι να πηγαίνεις στις κλινικές και να βλέπεις αποτελέσματα...
  • P
    piros75 απάντησε στο νήμα primeclinics & medi jeunesse.
    Καλησπέρα φίλε, για ανέβασε καμιά φώτο πριν μετά να δούμε και εμείς.
  • P
    Εγω πάντος είχα μια πολυ καλή εμπειρία στο hairtransplant.gr μου εκαναν καλη δουλεια, τωρα αν θα χρειαστει και αλλο στο μελλον...
  • C
    Μια κλινική έχει πολυ μεγαλύτερο κινητρο από ενα μέλος να παραπλανήσει τον κοσμο και να αλοιώσει τις φωτογραφίες ή τα βιντεο στα επισημα...
  • M
    m3e36 reacted to Legend's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
  • LoverBoy
    Δεν χρειάζεται να ειναι AI για να παραπλανήσει μια κλινική. Μπορει ευκολα να το κανει με κολακευτικές φωτογραφίες ή με κολλακευτικα...
  • LoverBoy
  • K
    konstantinostzortzoglou@g απάντησε στο νήμα primeclinics & medi jeunesse.
    Εγω πάντος είχα μια πολυ καλή εμπειρία στο hairtransplant.gr μου εκαναν καλη δουλεια, τωρα αν θα χρειαστει και αλλο στο μελλον...
  • Seneca Medical Group
    Ευχαριστούμε @ΝΙΚΟΣ Κ. , @Andreas175437. Η γιατρός της επέμβασης είναι η Dr. Έλζα Μπανκόβσκα.
  • John_HDC
    John_HDC απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Αυτα γινονται που λες ναι....πρεπει καποιος σου ειπα να συνανταει συνεχως μελη και να τα βλεπει live και σε συγκριση με τα αποτελεσματα...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Υπαρχεί μια βασική διαφορά μεταξύ κακών φωτισμών και ΑΙ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό το βίντεο από το youtube με τον Pitella. Εκεί...
  • John_HDC
    John_HDC απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Το να θελει ενα μελος να ξεκινησει μια μεταμοσχευση θα πρεπει συνεχως να ψαχνει ατομα να συναντησει για να τα βλεπει Live μπορει να...
Μπλουζα