Τελευταία δραστηριότητα

• W
    Wane απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Τρελά πουλάς εσύ που γράφεις πως αν είμαι εγώ γενικός χειρουργός εσύ είσαι αστροναύτης . Δεν ξέρω αν πάω στον Τσάκαλο . Στο Pitela θέλω...
  • C
    Ομορφιές μου καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους. ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ! Αρχικα να πω οτι δεν τα εχω δει ολα, ειναι οριακά αδυνατο όποτε ανοιγω το νήμα...
  • LoverBoy
    LoverBoy απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Ωραίος αδερφέ.Προσοχή με τον Ήλιο....Βάζε κανένα καπέλο τύπου Μπέιζμπολ για να μην αγγίζει τα μοσχεύματα.Αυτά που δεν αγγίζουν κρανίο.
  • LoverBoy
    Ομορφιές μου καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους. ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ ! Αρχικα να πω οτι δεν τα εχω δει ολα, ειναι οριακά αδυνατο όποτε ανοιγω το νήμα...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Μακάρι να τα πας τέλεια !
  • M
  • V
    Valerios απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    • IMG_0331.jpg
    • IMG_0332.jpg
  • T
    Πόσο καιρό διαβάζεις το φόρουμ;
  • V
    Ωπ τι γινεται εδω? :D Αν μη τι αλλο ενα μπραβο στον Βαλεριο που καταφερε να μαζεψει ολο το forum σε μια συζητηση, να κανουμε πιο συχνα...
  • D
    Ρε φίλε δεν κουράστηκες να πουλάς τρέλα; Σου εξηγούνε τόσα άτομα τόση ώρα ότι ο ενδεδειγμένος τρόπος είναι να καλύπτεις μια μμ σε στάδια...
  • M
    MG86 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Η περίπτωσή του λέει πολλα για το φόρουμ, παντως. Όταν άνοιξα το νήμα για την επέμβασή μου, επειδη έγραψα με το όνομά μου, αμέσως...
  • M
    Ρε φίλε δεν κουράστηκες να πουλάς τρέλα; Σου εξηγούνε τόσα άτομα τόση ώρα ότι ο ενδεδειγμένος τρόπος είναι να καλύπτεις μια μμ σε στάδια...
  • M
    MG86 reacted to CVIAL's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
    Ο καθένας μας εδώ μέσα έχει κάποια ιστορία, οπότε αρκετές από τις ερωτήσεις σου, περί οικονομικού οφέλους, Λορενζο, Seneca, Αναστασάκη...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
  • M
    Ο καθένας μας εδώ μέσα έχει κάποια ιστορία, οπότε αρκετές από τις ερωτήσεις σου, περί οικονομικού οφέλους, Λορενζο, Seneca, Αναστασάκη...
Μπλουζα