Τελευταία δραστηριότητα

• W
    Wane απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Μα δεν θέλω να εμβαθύνω και να διαβάζω κανένα νήμα που δεν με εξυπηρετεί, όσο εγωιστικό και να ακούγεται . Εσύ μπορεί να έχεις...
  • navajo49
    Ο καθένας μας εδώ μέσα έχει κάποια ιστορία, οπότε αρκετές από τις ερωτήσεις σου, περί οικονομικού οφέλους, Λορενζο, Seneca, Αναστασάκη...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Ο καθένας μας εδώ μέσα έχει κάποια ιστορία, οπότε αρκετές από τις ερωτήσεις σου, περί οικονομικού οφέλους, Λορενζο, Seneca, Αναστασάκη...
  • Gianney
    Ποστάρω γιατί βλέπω ότι δυστυχώς έχετε εκτραπεί και αγνοείτε βασικούς κανόνες. Μόνο η δύναμη μιας εικόνας πιθανώς να σας προβληματίσει...
  • W
    Εσύ τι είσαι ? Μιας και αστροναύτης δύσκολα ! Επίσης έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου και μου κάνεις προσωπική επίθεση ? Η πλάκα ξέρεις...
  • W
    Δεν διαβάζω ούτε κάθε μέρα , ούτε όλα τα νήματα όπως είναι λογικό . Μπήκα πριν κανένα χρόνο πρώτη φορά . Αλλά το τσέκαρα και χωρίς να...
  • M
    Πόσο καιρό διαβάζεις το φόρουμ;
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Αν εσύ είσαι γενικός χειρουργός εγώ είμαι αστροναύτης
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Πόσο καιρό διαβάζεις το φόρουμ;
  • W
    Δεν ήξερα ότι βλέπεις cons με Lorenzo ! Βέβαια τα από άλλες κλινικές που πάνε σε cons να αναζητήσουν επόμενη μεταμόσχευση είναι αυτοί...
  • W
    Με κατάλαβες!
  • W
    Είμαι σίγουρος ότι θα έχει απάντηση κ σε αυτό
  • smith2000
    smith2000 ενημέρωσε την status.
    Genericsmedicineshop is a trusted online pharmacy dedicated to providing high-quality generic and branded medications at competitive...
  • ch7.panos
    Οι απαντήσεις σου δεν προδίδουν γιατρό ή και γενικότερα επιστήμονα. Πιο πολύ μου ταιριάζουν σε supporting group του Τσάκαλου. Εμείς...
  • ch7.panos
    Μου αρέσει,που πετάγονται απο παντού νέα μέλη ,μηδενίζουν τα όσα λέγονται περί δοτριας ,και ότι αυτά τα κασκαντεριλικια με το ξηλωμα της...
Μπλουζα